Uw makelaar in Arnhem

Er gelden veel ongeschreven wetten en regels bij de (ver)koop van uw woning. Het is vaak lastig om deze zelf te doorgronden. De aankoop- of verkoopmakelaars van Van Bruggen Adviesgroep Arnhem kennen al deze regels op hun duimpje en helpen wij u graag verder bij uw zoektocht naar een andere woning. Zo kunt u zich richten op de woning, wij op de regels.

Van Bruggen Adviesgroep Arnhem

Bij Van Bruggen Adviesgroep Arnhem vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Iedere woonwens is uniek en daarom benaderen we ieder adviestraject anders. Makelaars Maikie Bosch & Koen Zijlstra begeleiden u vanaf de eerste oriëntatie op een nieuwe woning, helpen u bij alle financiële vraagstukken die op uw pad komen en geven uitleg met betrekking tot alle regelgeving. Zo is het traject helder voor u en helpen wij u met het maken van de beste keuzes.

Woning vinden in Arnhem lastig? Wij helpen u!

Een woning vinden in Arnhem kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden in of rondom Arnhem om een woning te kopen. Makelaars Maike Bosch & Koen Zijlstra hebben een groot netwerk in de regio en weet daarom exact welke weg u kunt bewandelen naar het vinden van uw droomhuis in Arnhem.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij ons kunt u op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van uw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt u werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. Dat geeft u overzicht en duidelijkheid en het bespaart u tijd en geld.

gratis waardebepaling voor jouw woning in Arnhem

Uw makelaars inArnhem
Koen Zijlstra
Makelaar
Uw makelaars inArnhem
Maikie Bosch
Makelaar
Arnhem
Velperweg 866824 HL Arnhem
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 08090046
AFM
: 12020642
Volg Van Bruggen Adviesgroep Arnhem