Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Arnhem Velperweg 86
6824 HL Arnhem
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Arnhem

Makelaar in Arnhem

Hoe kun je op de oververhitte woningmarkt alsnog een huis vinden in het mooie Arnhem? Dagelijks ontvangen we op kantoor huizenzoekers die ons die vraag stellen. Gelukkig is een huis kopen in Arnhem zeker geen onmogelijke missie. Als makelaar in Arnhem staan we je graag bij tijdens je zoektocht, bij het afsluiten van de hypotheek en bij alles wat er verder bij komt kijken. Door onze combinatie van makelaardij in Arnhem én financieel advies heb jij betere kansen op een woning en geef je niet meer uit dan voor jou verantwoord is.

Maak een gratis afspraak

Hulp van een aankoopmakelaar in Arnhem bij jouw huizenjacht

Als je het nieuws mag geloven, is een huis kopen anno nu haast niet meer haalbaar. Gelukkig is niets minder waar. Het mag dan uitdagend zijn om met de vele kapers op de kust een koopwoning te bemachtigen, met de juiste hulp is het zeker wel mogelijk. Als aankoopmakelaar in Arnhem helpen we jou om een betere kans te maken op het huis van je dromen. Makelaar Koen Zijlstra heeft een groot netwerk in de regio en kan je daardoor helpen om nieuw woningaanbod sneller te ontdekken, om vlot toe te happen en om dankzij een goed bod jouw kansen op een huis te vergroten.

Als makelaar in Arnhem vinden we persoonlijke aandacht heel belangrijk. Iedere woonwens is uniek. Daarom benaderen we elk adviestraject op een andere manier. Makelaar Koen Zijlstra begeleidt je vanaf de eerste oriëntatie op een nieuwe woning, helpt je bij alle financiële vraagstukken die op je pad komen én geeft uitleg over de regelgeving rondom een huis kopen en de financiering ervan. Zo heb je aan de ene kant een grotere kans op een koopwoning en is aan de andere kant het hele traject helder voor je, waardoor je betere keuzes kunt maken.

Deskundig advies over een huis kopen in Arnhem

Koen Zijlstra is er voor je als jij je eerste huis gaat kopen en kan je als starter begeleiden tijdens het hele traject. Maar ook als je al een koophuis hebt en verhuist naar een andere woning staat hij je bij met passend advies. Dit doet hij zowel wanneer je een bestaand huis koopt, als wanneer je op een eigen kavel zelf een woning laat bouwen. Ook als je je zinnen hebt gezet op een nieuwbouwwoning kan hij je goed begeleiden bij het afsluiten van een bouwdepot, het regelen van de financiering en andere belangrijke zaken.

Wat uniek is aan Van Bruggen Adviesgroep Arnhem ten opzichte van veel andere makelaars is dat we makelaardij in Arnhem combineren met financieel advies. Dit maakt dat we je niet alleen aan een huis kunnen helpen, maar ook de volledige financiële afwikkeling kunnen verzorgen. Zo adviseren we je van tevoren over je maximale hypotheek en bijbehorende maandlasten, waardoor je met een goed beeld van je huizenbudget op woningjacht kunt gaan. En heb je een woning gevonden? Dan weet je dankzij het snelle schakelen bij ons altijd snel hoeveel je op die droomwoning kunt bieden.

Vraag deskundig advies aan

Wat kunnen we als makelaar in Arnhem voor je doen?

Makelaar Koen kan je tijdens het volledige huizenkooptraject bijstaan. Hij behoedt je voor verkeerde beslissingen en helpt je om meer kans te maken op een woning en alles voor de woningaankoop te regelen. Vanaf de eerste oriëntatiefase tot de definitieve ondertekening van de koopakte staat hij je bij. Zo kan hij het volgende voor je doen:

 • nieuw woningaanbod tippen dat aan jouw wensen voldoet;
 • meegaan naar bezichtigingen om de juiste vragen te stellen;
 • jou wijzen op clausules en addertjes onder het gras bij een koopwoning;
 • advies geven over een aantrekkelijk bod op je droomwoning;
 • adviseren over ontbindende voorwaarden bij je bod;
 • de onderhandelingen met de verkoper doen;
 • het koopcontract nalopen;
 • alles regelen wat bij het rondmaken van de koop komt kijken.

Dit alles bespaart jou veel tijd en gedoe. Je weet zeker dat je geen kat in de zak koopt, dat je niets over het hoofd ziet bij de aankoop van je woning en dat jij tussen de andere kapers op de kust een goede kans maakt op je droomhuis. Klinkt dat je als muziek in de oren? Ook jou staan we graag bij als ervaren makelaar in Arnhem.

Schakel Koen in als jouw makelaar

Ook hulp bij een huis verkopen in Arnhem

Het kan ook zijn dat je aan de andere kant van het proces staat: je wilt een huis verkopen in Arnhem. Hoewel er aan geïnteresseerden waarschijnlijk geen gebrek is, is het goed om de verkoop van je huis niet in je eentje te doen. Je loopt dan kans dat je per ongeluk met een te laag bod in zee gaat, dat je bepaalde voorwaarden over het hoofd ziet of dat er gedoe komt van een koopcontract dat niet compleet is. Als verkoopmakelaar in Arnhem in helpen we je dat soort leed voorkomen én leiden we de verkoop van je huis in goede banen.

Dit betekent dat:

 • je je huis op de goede manier op de markt zet met aantrekkelijke foto’s, een goede Funda-tekst en promotie op de juiste plekken;
 • de bezichtigingen goed verlopen, waardoor kopers extra bereid zijn op het huis te bieden;
 • jij je huis voor een goede prijs verkoopt;
 • je de belangrijke voorwaarden en eisen correct op papier hebt gezet;
 • je geen gedoe of discussies achteraf hebt met de kopers, omdat alle afspraken op de juiste manier zijn gemaakt.

Wat doen wij als verkoopmakelaar in Arnhem voor jou?

Als verkoopmakelaar in Arnhem kunnen we je veel uit handen nemen tijdens het verkoopproces. In feite kun je bijna alles aan ons uitbesteden, waardoor jij je ondertussen kunt focussen op belangrijkere en leukere zaken. Het fantaseren over je nieuwe woning bijvoorbeeld.

Zo kunnen we het volgende voor je doen:

 • advies geven over een passende verkoopprijs (via een gratis waardebepaling);
 • plattegronden van je woning maken voor op Funda;
 • je woning professioneel en aantrekkelijk op de foto zetten;
 • je woning promoten op Funda en andere sites onder de juiste doelgroep;
 • bezichtigingen begeleiden;
 • advies geven over biedingen en de bijbehorende voorwaarden;
 • de koopovereenkomst voor het huis opstellen;
 • de overdracht begeleiden.

Gratis waardebepaling in Arnhem

Ben je om te beginnen benieuwd hoeveel jij voor je woning kunt krijgen in de verkoop? Laat een gratis waardebepaling van je huis doen. Als makelaar in Arnhem kunnen wij voor je vaststellen hoeveel je huis waard is, waarna jij vrijblijvend kunt bepalen of je ons inschakelt voor de verkoop of dat je nog even wacht met je huis verkopen.

Vraag een gratis waardebepaling aan voor jouw huis. Dan komen we snel langs om je een indicatie te geven van wat jouw woning waard is.

Gratis waardebepaling aanvragen

gratis waardebepaling voor jouw woning in Arnhem