Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Arnhem Velperweg 86
6824 HL Arnhem
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Arnhem

Jouw makelaar in Arnhem

Bij het (ver)kopen van een woning, gelden allerlei ongeschreven wetten en regels. Het kan erg lastig zijn om deze zelf allemaal te doorgronden. De aankoop- of verkoopmakelaars van Van Bruggen Adviesgroep Arnhem kennen al deze regels op hun duimpje. We helpen je graag verder bij de zoektocht naar een andere woning! Zo houd jij tijd over om je te richten op de woning – en nemen wij alle tijd om de regels voor je uit te pluizen.

Van Bruggen Adviesgroep Arnhem

Bij Van Bruggen Adviesgroep Arnhem vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Iedere woonwens is uniek. Daarom benaderen we ieder adviestraject anders. Makelaar Koen Zijlstra begeleidt je vanaf de eerste oriëntatie op een nieuwe woning, helpt je bij alle financiële vraagstukken die op je pad komen én geeft uitleg met betrekking tot alle regelgeving. Zo is het traject duidelijk en inzichtelijk voor jou en kunnen wij je helpen met het maken van de beste keuzes.

Woning vinden in Arnhem lastig? Wij helpen je graag!

Een woning vinden in Arnhem kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om in of rondom Arnhem een woning te kopen. Onze makelaars hebben een groot netwerk in de regio en weten daarom exact welke weg je kunt bewandelen voor het vinden van je droomhuis in en rondom Arnhem.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij ons kun je op één adres terecht voor alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt je heel veel werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. Dat geeft je overzicht en duidelijkheid – en het bespaart je tijd en geld.

gratis waardebepaling voor jouw woning in Arnhem