Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Arnhem Velperweg 86
6824 HL Arnhem
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Arnhem

Van Bruggen Adviesgroep in Arnhem

Het afsluiten van een hypotheek, een scheiding, het openen van je eigen zaak of het krijgen van kinderen: allerlei belangrijke momenten in je leven die een behoorlijke impact hebben op je financiële situatie. Voor ál je vragen rondom belangrijke, financiële beslissingen, kun je terecht bij Van Bruggen Adviesgroep Arnhem. Dé hypotheek- en financieel adviseur van Arnhem.

Van Bruggen Adviesgroep Arnhem beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Arnhem beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Persoonlijk en transparant advies

Heb je een financiële vraag? Wil je een hypotheek afsluiten voor een huis dat je gaat verhuren? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn als ondernemer? Onze financieel adviseurs gaan voor je aan de slag. We kijken naar de oplossing die het beste bij je past. Hierbij staat een transparante en persoonlijke aanpak, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, centraal. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en weet je zeker dat alle zaken goed geregeld zijn.

Afspraak maken

Passend hypotheekadvies

Voor passend hypotheekadvies bij belangrijke beslissingsmomenten, het monitoren van de hypotheekmarkt én advies over het oversluiten van je hypotheek, ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange expertise, hebben we een flink netwerk opgebouwd. Dat biedt veel voordelen. Onze samenwerkingen met verschillende makelaars, zorgt bijvoorbeeld voor snel schakelen én voordeel bij taxaties, bij de aan- en verkoop en bij de uitwisseling van ontwikkelingen op de markt. Dit vergroot je kansen op de woningmarkt. Bovendien vind je bij Van Bruggen Adviesgroep Arnhem financieel adviseurs, makelaars én hypotheekadviseurs onder één dak. Zo kunnen we snel schakelen en helpen we je nóg sneller bij het vinden van een geschikte woning.

Neem een kijkje op onze Makelaardij-pagina

Voor al je financiële zaken

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor overige financiële zaken. Of het nu gaat om het regelen van de financiële bijzaken van een huwelijk of scheiding of het af- of oversluiten van verzekeringen. We kijken graag met je mee en zoeken uit of je je maandlasten kunt verlagen. Of we de dekking en kosten van je verzekeringen kunnen optimaliseren. Noem maar op. Zo kun je maandelijks besparen én houd je geld over voor andere zaken.

Maak kennis met onze adviseurs

Ben je benieuwd wat onze financieel adviseurs voor je kunnen betekenen? Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor aan de Velperweg. Voor financieel advies en hypotheekadvies, staat de koffie voor je klaar.

Maak direct een afspraak

KvK: 08090046AFM: 12020642Documenten