Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Arnhem Velperweg 86
6824 HL Arnhem
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Arnhem

Van Bruggen Adviesgroep in Arnhem

Een hypotheek afsluiten, scheiden, kinderen krijgen of met pensioen gaan – het zijn allemaal belangrijke momenten in je leven met een behoorlijke impact op je financiële situatie. Voor al je vragen rondom belangrijke financiële beslissingen kun je terecht bij Van Bruggen Adviesgroep Arnhem. Wij zijn dé hypotheek- en financieel adviseur van Arnhem. Bij ons krijg je geen standaardadviezen, maar advies dat echt op jou is afgestemd. Altijd deskundig. En ook altijd met oog voor jouw toekomstplannen.

Maak een afspraak

Deskundig onafhankelijk advies over je financiën

Als financieel adviseur focussen we ons specifiek op wat gunstig is voor jou. Logisch, zou je denken. Maar toch zien we nog vaak genoeg dat adviseurs niet de best passende hypotheek, verzekeringen of andere producten aanraden. Adviseurs van een bank zijn meestal verplicht om jou producten van hun eigen bank te adviseren. Maar met een enorm aanbod is de kans klein dat juist die producten voor jou de voordeligste optie zijn. Wij doen dit anders. Van Bruggen Adviesgroep in Arnhem staat voor onafhankelijk financieel advies. We werken samen met tientallen geldverstrekkers, vergelijken hen op voorwaarden en kosten, en komen zo tot een oplossing die écht gunstig is voor jou.

Om die onafhankelijkheid te garanderen, beschikken we over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Dit bewijst onze kwaliteit als financieel dienstverlener en laat zien dat wij een goede en betrouwbare adviseur zijn. Ook voor jou staan we graag klaar met ons financieel advies. Of het nu gaat over een huis kopen, je pensioen goed regelen, verzekeringen afsluiten of iets anders.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Arnhem krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning.
Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Hypotheekadvies passend bij jouw situatie

Je kunt er niet omheen als je een eerste huis gaat kopen of gaat verhuizen: de hypotheek. Maar waar doe je goed aan? Hoeveel kun je lenen voor een huis? Waar sluit je een voordelige hypotheek af? Welke verzekeringen zijn daarbij nodig? En welke keuzes maak je wat betreft de rentevaste periode? Met ons advies blijf je niet met dat soort vragen zitten. We geven je er passend financieel advies over.

 

Bij Van Bruggen Adviesgroep Arnhem ben je aan het juiste adres voor hypotheekadvies bij belangrijke beslissingsmomenten. En dat is zeker niet alleen als je een nieuwe hypotheek afsluit. We monitoren de hypotheekmarkt voortdurend en kunnen je daardoor ook advies geven over het oversluiten van je hypotheek, een hypotheekverhoging of het opnemen van je overwaarde. We laten je graag weten waar jij goed aan doet, en kunnen dat ook van begin tot eind voor je in orde maken.

Ga je een woning kopen voor de verhuur? Ook daar weten wij veel van. We begeleiden je graag bij de financiering van jouw verhuurwoning en kunnen je alles vertellen over je hypotheekopties.

Benieuwd waar je goed aan doet met je lopende hypotheek? Of wat je opties zijn voor een nieuw af te sluiten hypotheek? Wij denken met je mee! Plan je gratis eerste gesprek en ontdek jouw  mogelijkheden.

Plan je hypotheekgesprek

Ook voor makelaardij

Als je een huis koopt, is de financiering niet het enige wat je moet regelen. Een belangrijke stap is natuurlijk ook dat je, ondanks de oververhitte woningmarkt, een fijn huis weet te vinden. Ook daarbij kunnen we je bijstaan. Door onze jarenlange expertise hebben we een flink netwerk opgebouwd. Zo werken we samen met verschillende makelaars. Dat betekent: snel schakelen, hulp bij de aan- en verkoop van je woning, voordeel bij taxaties en ook als een van de eersten zicht op nieuw aanbod op de woningmarkt.

Zo vergroot je jouw kansen op een huis, waarvoor onze financieel adviseurs Koen en Kenny vervolgens de hypotheek kunnen regelen. Bij Van Bruggen Adviesgroep Arnhem vind je financieel adviseurs, makelaars én hypotheekadviseurs onder één dak. Zo word jij vanuit alle kanten geholpen bij jouw zoektocht naar de ideale woning.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Omdat wij erkend financieel adviseur zijn in de regio Arnhem. We werken hier al jaren met veel plezier. En we adviseren dagelijks particulieren, ondernemers en beleggers over al hun financiële vragen. Met die ruime ervaring kunnen we ook jou goed helpen.

Met ons advies profiteer jij van:

 • Erkend financieel adviseur met jarenlange ervaring
 • 100% onafhankelijk advies (groot aanbod aan geldverstrekkers)
 • Persoonlijk en transparant advies over al je vragen
 • Alles tot in de puntjes geregeld voor jou
 • Ruime expertise op het gebied van verhuurwoningen
 • Samenwerking met lokale makelaars mogelijk
 • Advies op kantoor, via de telefoon én online

Van Bruggen Adviesgroep Arnhem: advies over al je financiële zaken

Een huis kopen in Arnhem is zeker niet de enige mijlpaal waarbij financieel advies heel welkom is. Bij Van Bruggen Adviesgroep Arnhem adviseren we mensen van alle leeftijden over allerlei financiële vragen waar zij tegenaan lopen. Dat kunnen bijvoorbeeld vragen rondom je verzekeringen zijn, maar ook een financieel vraagstuk over de afwikkeling van een scheiding of misschien vraag je je af hoe goed jouw pensioen geregeld is.

Wij helpen je om al je financiële zaken goed geregeld te hebben. Geen detail zien we over het hoofd. En we zorgen ervoor dat jij waar mogelijk geld bespaart. Dát is het voordeel van een financieel adviseur aan je zijde. Je bent verzekerd van de juiste financiële beslissingen, bent er gerust op dat alles goed geregeld is en laat geen bespaarkansen liggen.

Schakel ons in voor financieel advies

Waar kunnen we jou bij helpen?

Van hypotheken tot pensioen – onze ervaring is nogal breed. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt met veel van je financiële vragen, bijvoorbeeld over deze onderwerpen:

 • een nieuwe woning kopen;
 • een verbouwing van je huis financieren;
 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • besparen op je huidige hypotheek;
 • je overwaarde opnemen;
 • (schade)verzekeringen afsluiten;
 • je financiën na een scheiding goed regelen;
 • een tweede hypotheek afsluiten;
 • een verhuurwoning financieren en beheren;
 • een financiële planning maken voor je pensioen;
 • een geldschenking (mogelijk belastingvrij) doen;
 • een seniorenhypotheek

Ook met andere financiële vragen zit je bij ons goed. Stel ons gerust je vraag over de telefoon (026 – 2200 000) of via e-mail (arnhem@vanbruggen.nl) of plan je gratis eerste afspraak in. Dan helpen we je graag verder.

Waar doe jij goed aan voor je oude dag?

Je pensionering is een belangrijke mijlpaal in je leven. Ook financieel gezien. Je krijgt straks geen maandelijks inkomen meer op je rekening gestort door een baas, maar moet rondkomen van je opgebouwde pensioen en de AOW-uitkering. Is dat eigenlijk wel voldoende voor jouw vaste lasten? En welke mogelijkheden zijn er eventueel om je opgebouwde pensioen aan te vullen?

Wij adviseren veel vijftigplussers over het goed regelen van hun pensioen. Met ons pensioenadvies kijken we verder dan je werkgeverspensioen en de AOW. We onderzoeken bijvoorbeeld of je vanuit je overwaarde extra financiële ruimte kunt creëren. Dat zou bijvoorbeeld kunnen met een krediethypotheek, opeethypotheek of tweede hypotheek. En biedt daarnaast besparen of je hypotheek oversluiten misschien uitkomst? Ook dat zoeken we graag voor je uit.

Vraag pensioenadvies aan

Advies over een verhuurhypotheek

Nog een goede optie kan zijn dat je je overwaarde belegt in een woning voor de verhuur of een vakantiewoning. Kortom: een tweede woning naast je hoofdverblijf. Dit kan een slimme manier zijn om pensioeninkomen op te bouwen. Elke maand verdien je met je verhuurwoning een mooi bedrag aan huurinkomsten. Nu heeft het kopen van een verhuurwoning iets meer voeten in de aarde dan een huis kopen voor jezelf. Maar geen nood: wij weten er alles van en helpen je graag verder. Ook kunnen we je eerlijk advies geven over onder meer de hypotheekopties, de fiscale haken en ogen en andere financiële aandachtspunten. 

Gratis eerste afspraak bij Van Bruggen Adviesgroep Arnhem

Ben je benieuwd wat onze financieel adviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek op het Van Bruggen Adviesgroep Arnhem-kantoor, via de telefoon of online.

Plan je gratis afspraak via de knop hieronder of mail of bel ons via arnhem@vanbruggen.nl of via 026 – 2200 000. We begeleiden je graag bij jouw financiële vraag.

Plan een kennismaking
KvK: 08090046AFM: 12020642Documenten