Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Arnhem Velperweg 86
6824 HL Arnhem
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Arnhem

Financieel advies in Arnhem

Wil je besparen op je maandlasten? Je scheiding financieel goed afhandelen? Een passende hypotheek afsluiten? Of ontdekken wat überhaupt jouw mogelijkheden voor een hypotheek zijn? Wij zoeken tot op de bodem voor je uit welke opties jij hebt, waar je goed aan doet en wat daarbij mogelijke risico’s zijn. Zo kun jij doordachte financiële keuzes maken, met de zekerheid over een gezonde financiële situatie. Ook in de toekomst. Met ons financieel advies in Arnhem zit je altijd goed.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel adviseur Arnhem

Ieder persoon is anders. Elke financiële situatie ook. De één is best bereid een risico te nemen, de ander gaat risico’s liever uit de weg. De ene persoon verwacht over een tijdje meer te gaan verdienen en dan dus hogere lasten te kunnen dragen; iemand anders gaat juist minder werken dus minder verdienen. Met al die verschillen en persoonlijke wensen houden we rekening in ons financieel advies aan jou

We bieden dan ook geen standaard adviespakketten aan. Nee, wij gaan altijd af op jouw situatie en wensen. In een eerste gesprek tasten we samen af waar jij naar op zoek bent, wat je zou willen, wat je situatie nu is en wat je voor veranderingen in de toekomst verwacht. Op basis daarvan zetten we alle opties voor je op een rij. Dat doen we met een grondige vergelijking van vele financiële producten. Als onafhankelijk financieel adviseur in Arnhem overzien wij het volledige aanbod. Zo kunnen we specifiek een optie kiezen die bij jou past en die gunstig is voor je portemonnee.

Wat dat je oplevert? Meer zekerheid over je financiën, mogelijk een extra buffer, een flinke besparing op de rente of premie en passende voorwaarden.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Arnhem

Op het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Arnhem (aan de Velperweg 86), maar ook online en telefonisch, adviseren wij klanten uit de brede regio Arnhem. Van Oosterbeek tot Dieren. En van Elst tot Rozendaal. Wij helpen hen met persoonlijk en transparant advies om wegwijs te worden in de vele mogelijkheden en daaruit een passende keuze te maken. Eén waarmee je ook over een jaar of vijf nog voordelig uit bent.

Of je nu een vraag hebt over je hypotheek, je verzekeringen, je pensioen of iets anders – bij ons ben je zeker van:

 • Erkend financieel adviseur met jarenlange ervaring
 • 100% onafhankelijk advies (groot aanbod aan geldverstrekkers)
 • Persoonlijk en transparant advies over al je vragen
 • Alles tot in de puntjes geregeld voor jou
 • Ruime expertise op het gebied van verhuurwoningen
 • Samenwerking met lokale makelaars mogelijk
 • Advies op kantoor, via de telefoon én online

Ook fijn: bij ons kun je altijd gratis en vrijblijvend kennismaken. In een eerste gesprek maken we graag kennis met je en kun je al een goed beeld krijgen bij jouw mogelijkheden.

Maak direct een afspraak

Wat zijn jouw kansen voor een woning?

De huidige woningmarkt mag het kopen van een huis dan misschien iets lastiger maken, daar laten wij ons niet door tegenhouden. Zowel starters als doorstromers kunnen wij een stap dichterbij dé woning van hun dromen brengen. Dat doen we op jouw verzoek graag samen met een lokale makelaar. Aangezien wij ons pand delen met een makelaar, kunnen we snel schakelen en jou met zowel financieel advies als makelaardij de beste hulp bieden. Dat geeft jou een grotere kans om je gedroomde eerste huis of volgende huis te bemachtigen.

Wij zijn er daarbij specifiek om helder te maken wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn. Je maximale hypotheek dus. Daar laten we een uitgebreide berekening op los, zodat je exact weet hoeveel je op een huis kunt bieden. Daarna kan de makelaar je helpen om binnen jouw budget een fijne woning in de omgeving te vinden én daar een goed bod op uit te brengen. En heb je het verlossende bericht gekregen dat je droomhuis daadwerkelijk van jou wordt? Dan kunnen wij voor je uitzoeken welke hypotheek voordelig voor jou uitpakt en waar je die kunt aanvragen. Dat laatste kunnen wij uiteraard ook voor je regelen. Zo nemen we je zoveel mogelijk regelwerk rondom een huis kopen uit handen.

Heb je je eigen onderneming en werk je dus niet in loondienst? Of ben je al gepensioneerd? Ook dan zijn er vaak nog wel opties om een hypotheek te krijgen. Kom vooral vrijblijvend bij ons langs! We kunnen je ook zeker hypotheekadvies geven over een zzp-hypotheek of seniorenhypotheek.

Wil je een beleggingspand kopen?

De vraag naar woningen is enorm. Ook naar huurhuizen. Daar kun jij van profiteren als je nog een bedrag hebt liggen dat je in vastgoed wilt investeren. Heb je bijvoorbeeld overwaarde op je huis? Dan kun je die wellicht gebruiken om een tweede woning te kopen. Leuk voor jezelf om vakantie in te vieren. Maar ook handig om te verhuren en zo een financiële buffer te creëren. De huurinkomsten kun je bijvoorbeeld opsparen voor je pensioen. Dat biedt je later een mooi extraatje om je werkgeverspensioen en AOW aan te vullen.

Nu is het zo dat een beleggingspand kopen niet zomaar iets is. Je hebt niet, zoals bij een hypotheek voor je eigen woning, allerlei hypotheekopties. Vaak kun je maar bij een beperkt aantal banken terecht en er zitten ook wat haken en ogen aan. Zo is de rente over een verhuurhypotheek niet aftrekbaar en telt je verhuurwoning mee als inkomen in box 3. Kortom: laat je vooral goed informeren over de mogelijkheden en de financieringsopties. Wij praten je hier graag over bij vanuit onze ruime ervaring met verhuurhypotheken.

Nemen jouw plannen voor een vastgoedinvestering serieuze vormen aan en wil je er meer over weten? Neem contact met ons op. Dan gaan we graag een keer vrijblijvend met je in gesprek.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Financieel advies in Arnhem over jouw vraag

Op ons kantoor bieden we breed financieel advies in Arnhem. Altijd onafhankelijk. Altijd persoonlijk. En ook altijd met een brede blik op alle aspecten die in jouw situatie van belang zijn. We kunnen je dan ook over veel onderwerpen adviseren. Denk aan:

 • een hypotheek afsluiten voor je nieuwe woning;
 • je hypotheek oversluiten om te besparen op je lasten;
 • de financiële afwikkeling van een scheiding;
 • passende verzekeringen afsluiten of oversluiten;
 • een financiële planning voor je pensioen opstellen;
 • je overwaarde opnemen als vrij besteedbaar bedrag;
 • een verbouwing van je woning financieren;
 • besparen op je verzekeringen;
 • een (belastingvrije) geldschenking doen;
 • je hypotheek verhogen.

Financieel plan voor na je pensioen

Het lijkt misschien nog lang niet zover te zijn: je pensioen. En ook al heb je daar misschien gelijk in en ga je voorlopig nog fluitend naar je werk, het is toch echt belangrijk om al op tijd over je pensioen na te denken. In het bijzonder over je financiële situatie. Je weet misschien wel hoeveel je ongeveer aan pensioen hebt opgebouwd. Maar weet je ook wat dat concreet betekent voor je financiële middelen straks? En of het voldoende geld is om je vaste lasten en specifieke wensen straks te kunnen betalen?

Om te voorkomen dat je na je pensioen terugvalt qua inkomsten (wat helaas nog vaak gebeurt), kun je het beste een financiële planning opstellen. Dat doen wij graag voor je met ons uitgebreide pensioenadvies. Daarin kijken we naar al jouw mogelijkheden en aandachtspunten, zoals:

 • Hoeveel heb jij aan pensioen opgebouwd?
 • Is dat voldoende om je lasten straks te kunnen dragen?
 • Hoe kun je je pensioen aanvullen?
 • Hoe zorg je ervoor dat je straks je hypotheek nog kunt betalen?
 • Hoe maak je je toekomstplannen (zoals een verbouwing of verhuizing) financieel haalbaar?
 • Welke opties heb je om je overwaarde op te nemen?
 • Heb je misschien bespaarkansen om zo je lasten later te verlagen?

Ook kunnen we met je kijken naar specifieke producten die wellicht interessant zijn, zoals een opeethypotheek. Dit is een specifiek hypotheekproduct voor gepensioneerden om ook met een beperkt pensioeninkomen hun overwaarde te kunnen opnemen.

Maak een gratis eerste afspraak

Kun jij financieel advies in Arnhem goed gebruiken? Heb je zo al een prangende vraag? Of ben je gewoon benieuwd hoe onze financieel adviseur Koen jou kann helpen? Plan dan je gratis eerste afspraak in!

Maak jouw kosteloze eerste afspraak via de knop hieronder. Of mail naar arnhem@vanbruggen.nl of bel naar 026 2200 000. Commercieel medewerkster Jolanda staat je graag te woord.

Maak direct een afspraak