Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Eerste huis kopen of uw hypotheek oversluiten

Het voordeel vanaf de aankoop van uw eerste huis al contact te hebben met uw Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseur, is dat wij uw hypotheek en woning gegevens er snel bij kunnen pakken. Bij de zoektocht naar uw eerste koophuis maken we graag kennis en heeft u na een aantal jaar het idee dat het oversluiten van uw hypotheek dankzij de lagere hypotheekrente misschien wel een verstandige keuze kan zijn? Wij kijken het gelijk voor u na!

Bestaand huis, nieuwbouw of bouwen op een kavel?

Heeft u uw eerste huis op het oog of bent u van plan een ander huis te kopen? Vanaf het berekenen van uw hypotheek, meehelpen met budgetteren en bemiddelen in de aankoop, profiteert u van onze kennis en ervaring. 

Uw bestaande hypotheek oversluiten

Het oversluiten van uw hypotheek naar een hypotheek met een lagere hypotheekrente kan aantrekkelijk zijn. U kunt er maandelijks veel mee besparen. Maar wat is de boeterente en welke andere kosten komen er op u af. Kortom, bent u aan het einde van de looptijd van uw hypotheek dan ook echt goedkoper uit? Wij zetten alle verschillen en voorwaarden graag voor u op een rijtje.

Maak direct een afspraak

KvK: 73054496
AFM: 12046296