Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

De experts & presentatie

Logo TV Makelaar: Mission Impossible

Presentatie TV Makelaar: Mission (Im)possible door Evelyn Struik en Froukje de Both

Het team van deskundigen bestaat uit Pieter van Tuinen (financieel expert), Marcel Olijhoek (makelaar) en Bob Sikkes (bouwdeskundige).

Pieter van TuinenPieter van Tuinen (1970) is getrouwd en heeft twee zonen. Naast financieel expert (erkend Financieel Planner) was Pieter volledig aandeelhouder en directievoorzitter van Van Bruggen Adviesgroep.

Pieter: “In mijn werk bij Van Bruggen Adviesgroep bevind ik me in een zeer dynamische en uitdagende branche. Er gebeurt veel op de woningmarkt: ontwikkelingen in huizenprijzen en rentes, maar ook qua wet- en regelgeving. Door samen met ons team van de centrale organisatie én onze kantoren in het land mensen te helpen met hun financiële situatie, ervaar ik nog dagelijks veel voldoening. Wat zijn wensen en dromen van mensen en hoe maken we die binnen hun mogelijkheden waar? Dat is een geweldig mooi vak, zeker als je mensen weer tevreden en zo goed mogelijk voorbereid op de toekomst de deur uit ziet gaan. Juist doordat we echt de tijd nemen voor mensen, ons verdiepen in hun situatie en net dat stapje extra zetten kunnen we ons onderscheiden van onze collega’s.
 
En naast het werk? Dan mag ik natuurlijk graag tijd doorbrengen met mijn gezin. Het liefst op of bij het water of skiënd vanaf een berghelling, maar een avond samen thuis vind ik ook heerlijk. En omdat ik geloof in een gezonde geest in een gezond lichaam, ga ik regelmatig naar de sportschool of een rondje hardlopen."

Marcel OlijhoekMarcel Olijhoek, makelaar
De combinatie van vastgoed, architectuur en het contact met de mensen maakt dat makelaar Marcel Olijhoek elke dag met veel plezier naar zijn werk gaat: ‘‘In 1990 kwam ik in aanraking met de makelaardij. Sinds die tijd ben ik werkzaam in de regio Apeldoorn. Als er ergens een plek is waar mensen prachtig kunnen wonen dan is het hier wel, in het hart van de Veluwe. Zelf kom ik van oorsprong uit Amsterdam, fantastisch wonen hoor, maar ik ben heel blij dat ik mijn dochter in Apeldoorn kan laten opgroeien.”
 
Zijn liefde voor vastgoed gaat ver. Ieder bouwjaar, elke bouwtechniek, alle voor en nadelen, Marcel kan het u allemaal vertellen: “Ik ben gespecialiseerd in de bouwtechnieken van iedere jaargang. Voor mij is een woning niet gewoon een gebouw, nee het is een opeenstapeling van voor- en nadelen van het betreffende
bouwjaar. Hierdoor kan ik mensen een totaalbeeld geven en zijn gebreken door mij van te voren al gesignaleerd.”  
 
Marcel heeft, naast de passie voor architectuur, ook een hart voor de mensen. Hij is zijn klanten het liefst volledig van dienst en op de meest eerlijke manier. Daarom hanteert hij vaak een unieke prestatiebeloning, één van de onderscheidende aspecten van de makelaarsformule Woon.nl. “In principe bén ik Woon.nl. Die prestatiebeloning past zo goed bij mij omdat het mes aan twee kanten snijdt. Enerzijds geeft het een extra drive voor mij om het onderste uit de kan te halen, anderzijds profiteren mijn relaties mee van mijn harde werk. Perfect toch! “

Wil je je huis verbouwen?

Je bestaande hypotheek biedt verschillende manieren om de verbouwing te financieren. We zetten een aantal mogelijkheden op een rij. Lees hier alles over het financieren van jouw verbouwing.

Bob SikkesBob Sikkes, bouwkundig expert
Bob is bouwkundige en bekend van diverse televisieprogramma’s, waaronder TV Makelaar: Mission Impossible. Ook is hij eigenaar van het Amsterdamse bouwbedrijf FlowWorks. En in zijn boek ‘Hallo droomhuis’ geeft hij tips en adviezen voor het inrichten en verbouwen van een huis.  
 
Uitgever Bertram+de Leeuw over het boek van Bob:
Verbouwen staat in de stress top 10, maar met de juiste insteek en begeleiding kan ieder project een succes worden. In zijn boek Hallo droomhuis komt Bob’s jarenlange ervaring en kennis naar voren. Hij helpt je het maximale uit de mogelijkheden te halen en begeleidt je bij het goed uitvoeren van de plannen. Hij weet de situatie net die draai te geven waardoor de verkoopkansen toenemen. Zijn bouwtechnische knowhow, jarenlange ervaring, smaak en kennis van regelgeving, zorgen ervoor dat je het huis krijgt dat je wilt.