Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Hoogeveen Nijbracht 126
7821 CE Emmen
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Hoogeveen

Hypotheekadvies in Hoogeveen

Wil jij een hypotheek afsluiten? Je hypotheek regelen voor je volgende woning? Of je bestaande hypotheek oversluiten of verhogen? Welke wensen je ook hebt voor je hypotheek, je bent welkom bij ons kantoor voor deskundig hypotheekadvies in Hoogeveen. Wij kunnen je vanaf het zoeken naar een passende woning tot aan het afsluiten van een voordelige hypotheek en het regelen van de verzekeringen bijstaan. Altijd met geheel onafhankelijk advies waarin jouw persoonlijke wensen centraal staan.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Allround hypotheekadviseur in Hoogeveen

Als hypotheekadviseur in Hoogeveen helpen we klanten in allerlei levensfasen. Zo begeleiden we starters die stappen zetten richting de aankoop van hun eerste huis. Ook helpen we veel veertigplussers bij het realiseren van een besparing op hun hypotheek. En we krijgen regelmatig mensen boven de vijftig die hun overwaarde willen verzilveren of zich goed willen voorbereiden op hun oude dag. Ook door nu alvast te kijken wat er mogelijk is qua hypotheek. In elk van die situaties geven wij deskundig advies en heldere uitleg en kunnen we samen met jou de juiste stappen zetten naar een passende hypotheekoplossing.

We helpen je om op deze snelle woningmarkt vlot maar toch verantwoord te handelen. En we begeleiden je om ondanks het enorme aantal hypotheekaanbieders, de vele pagina’s met kleine lettertjes en alle cijfertjes aan rentepercentages een goede keuze te maken. Daarvoor werken we ook samen met notariskantoren en makelaars in de regio, zodat we je bij het volledige proces de juiste begeleiding kunnen bieden.

Ontdek de voordelen van onafhankelijk hypotheekadvies

Objectief adviseren over hypotheken is een vak apart. Alleen een onafhankelijk hypotheekadviseur die het complete aanbod overziet, kan jou echt goed advies geven over een hypotheek die aansluit bij jouw situatie nu en later. Wij beschikken over het Keurmerk Financiële Dienstverlening om jou kwalitatief en onafhankelijk advies te garanderen. Dit keurmerk laat zien dat ons kantoor aan hoge eisen voldoet en dat een onafhankelijke organisatie daarop toeziet. Daardoor weet je zeker dat je met een goede en betrouwbare adviseur te maken hebt die je kan adviseren over de financiële producten van meerdere aanbieders.

In tegenstelling tot een bank die enkel zijn eigen hypotheken vergelijkt, werken wij samen met vrijwel alle geldverstrekkers en vergelijken we die allemaal op condities, voorwaarden en hypotheekrente. Dat geeft jou de zekerheid van deskundig hypotheekadvies in Hoogeveen voor nu en later. We zijn er voor je als jij een nieuwe hypotheek afsluit, maar ook als je al een hypotheek hebt lopen of een second opinion wilt voor een lopende hypotheekaanvraag.

Ons team voor hypotheekadvies in Hoogeveen

We helpen je vanuit ons kantoor maar eventueel ook digitaal met persoonlijk hypotheekadvies in Hoogeveen. Dat doen we met een klein team met ieder een eigen expertise. Je krijgt bij ons één aanspreekpunt, zodat je je snel op je gemak voelt. En voordat we samen de diepte in duiken, leren we je graag beter kennen. Jij ons waarschijnlijk ook. Daarom bieden we altijd een gratis kennismakingsgesprek aan.

Laten we ons ook hier online alvast kort voorstellen. Rolf Selles is onze financieel adviseur en hypotheekadviseur; ook collega Jasper Woelders is financieel adviseur. Carla Ziengs werpt als verzekeringsadviseur een kritische blik op jouw schade- en  levensverzekeringen. En Mathijs Eelsing ziet als commercieel medewerker toe op de correcte afhandeling van jouw aanvraag voor een financieel product. Door hun combinatie van expertises kunnen zij jou een totaaladvies bieden over je financiën. In welke situatie je ook zit.

Van Bruggen Adviesgroep in Hoogeveen is niet de zoveelste aanbieder van hypotheekadvies in Hoogeveen. Wij zijn volledig onafhankelijk van welke geldverstrekker dan ook en houden van vlot persoonlijke contact, duidelijke taal en verantwoord advies bij elke financiële keuze in je leven. Dat onderscheidt ons van anderen.

Daarnaast staan wij voor:

 • Deskundig totaaladvies over je financiën
 • Veel ervaring met hypotheken en verzekeringen
 • Groot netwerk van makelaars, notarissen, etc.
 • Verantwoord advies bij al je financiële keuzes
 • Heldere uitleg in begrijpelijke taal (zonder vaktermen)
 • 100% onafhankelijk (keuze uit vele aanbieders)
 • Zowel advies op kantoor als online mogelijk

Verhuizen naar een nieuwe woning

Heb je een prachtige nieuwe woning op het oog in Hoogeveen of omgeving? Of hoop je die binnenkort via Funda te vinden? Bij een verhuizing komt ook een nieuwe hypotheek kijken. In je zoektocht naar een nieuwe woning of bij het uitbrengen van een bod helpt het als jij heel helder hebt hoeveel je te besteden hebt. Daarom berekenen we graag al in een vroeg stadium (kosteloos en vrijblijvend) je maximale hypotheek voor je. Daarbij houden we rekening met meer dan alleen je hypotheekopties. Zo kijken we ook welke maandlasten voor jou haalbaar zijn, welke opties de eventuele overwaarde op je huidige woning biedt, en of er extra financieringsmogelijkheden zijn.

Daarna kunnen we je tijdens het hele proces bij de hand nemen. Bij het zoeken naar dé woning, het bezichtigen van huizen, het uitbrengen van een bod en het afsluiten van de juiste hypotheek met goede voorwaarden. Zelfs het afsluiten van passende verzekeringen is iets wat we voor je kunnen oppakken. Inclusief passend advies over welke verzekeringen je wel en niet nodig hebt. Dat alles leggen we je in heldere taal uit, zodat jij de juiste keuzes kunt maken.

Financieel advies inschakelen

Jouw opties voor een verhuurhypotheek

Heb je een bedrag aan spaargeld op je rekening staan en hoop je daar meer rendement mee te behalen dan die paar euro per jaar aan spaarrente? Een tweede woning kopen om die te verhuren kan een slimme zet zijn om je vermogen uit te bouwen. Met een verhuurwoning bouw je door de stijgende huizenprijzen kapitaal op én je ontvangt maandelijks extra inkomsten uit de verhuur.

Wil je weten of zo’n verhuurwoning voor jou een optie is? Hoe de financiering daarvan werkt? En waar je precies rekening mee moet houden, ook qua belastingen? Wij kennen de mogelijkheden en risico’s van verhuurhypotheken en adviseren je er graag over.

Oversluitgids

Is oversluiten voor jou verstandig?

Om van de lage hypotheekrente te profiteren, hoef je niet per se te verhuizen. Je kunt ook je bestaande hypotheek vervangen door een nieuwe hypotheek met lage rente (en – als het even meezit – betere voorwaarden). Door je hypotheek over te sluiten, heb je wellicht opeens veel extra mogelijkheden. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Wat is er voor jou mogelijk? En ook niet onbelangrijk: wat kost oversluiten, ook aan boeterente? En is dat minder dan dat oversluiten je oplevert?

Voordat je daadwerkelijk allerlei hypotheekoffertes gaat opvragen, kunnen wij vrijblijvend voor je uitzoeken of oversluiten jou een besparing oplevert. En zo ja, wanneer je de oversluitkosten daarmee hebt terugverdiend. Heb jij kansen om je hypotheeklasten fors naar beneden te krijgen? Dan laten we je dat graag weten. Ook kunnen we de oversluiting van A tot Z voor je in orde maken. Van het – samen met jou – selecteren van een passende hypotheek tot het rondmaken van de aanvraag daarvoor.

Klinkt interessant? Laten we samen kijken naar jouw opties. Wat hoop jij te bereiken met oversluiten? Wat kun je ermee besparen? Wij doen graag een oversluitcheck voor jou.

Laat je oversluitopties checken

Welke opties biedt jouw overwaarde?

Dat de woningen flink in waarde zijn gestegen, zal niemand zijn ontgaan. Voor starters is dat geen heel fijne ontwikkeling. Maar als je verbouwplannen hebt of om een andere reden meer budget nodig hebt, is het misschien wel heel interessant. Er zijn namelijk allerlei manieren om je overwaarde op te nemen. Mits je inkomen daar ook de ruimte voor biedt. Denk bijvoorbeeld aan je hypotheek verhogen met een tweede hypotheek, na je pensioen een opeethypotheek afsluiten of een krediethypotheek nemen. Welke van al die opties bij jou past? Daarover adviseren wij je graag.

Die mogelijkheden bieden dan weer allerlei interessante kansen. Opeens kun je je woning verbouwen en eindelijk die mooie badkamer realiseren. Overweeg je al een tijdje zonnepanelen? Die kun je wellicht vanuit je overwaarde financieren. Ook als je geen grootse plannen hebt, is het soms prettig om je overwaarde niet in de stenen te laten zitten. Het biedt je bijvoorbeeld extra ruimte om na je pensioen lekker te kunnen leven.

Overwaarde whitepaper downloaden

Welke financiële vraag heb jij?

Met ons kantoor zijn we er naast hypotheekadvies in Hoogeveen ook voor advies over je pensioen, belastingen, verzekeringen en vele andere financiële vragen. Omdat we breed financieel advies verzorgen hoef jij voor je niet-hypotheekvragen niet naar een andere expert op zoek te gaan. Wel zo fijn! Wij kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren over:

 • het afsluiten van een zzp-hypotheek;
 • een verbouwing financieren;
 • schade- en levensverzekeringen voor bij je hypotheek;
 • een goede financiële planning voor je pensioen;
 • de financiële afwikkeling van een scheiding;
 • een nieuwbouwwoning kopen;
 • je bestaande aflossingsvrije hypotheek oversluiten;
 • de belastingaangifte;
 • besparen op je verzekeringen of maandlasten;
 • geld schenken aan je (klein)kinderen.

Plan een kennismaking op kantoor of online

Een hypotheek afsluiten, oversluiten of wijzigen doe je niet zomaar. Je wilt zeker weten dat je keuzes ook in de toekomst geen vervelende consequenties hebben. En dat je keuzes maakt die voor je portemonnee voordelig uitpakken. Laten wij daar nu net in gespecialiseerd zijn.

Klik op de afspraakknop om een eerste gesprek bij ons te plannen voor hypotheekadvies in Hoogeveen.

Vrijblijvend contact opnemen via 0528 – 235 200 of via hoogeveen@vanbruggen.nl kan ook. Stel ons gerust je vragen. Dan helpen we je graag.

Plan een kennismaking