Ontdek de voordelen van objectief hypotheekadvies

Ontdek de voordelen van objectief hypotheekadvies

Objectief adviseren over hypotheken is een vak apart. Alleen een onafhankelijke dienstverlener die het complete aanbod overziet, kan komen tot een advies dat aansluit bij uw situatie en dat zo aantrekkelijk mogelijk is voor nu en later.

Wij vergelijken alles

Er zijn veel verschillende hypotheekvormen; een oerwoud waarin je al snel verdwaalt. Zeker als je ook nog eens alle condities en voorwaarden met elkaar wilt vergelijken. Gelukkig is dat niet nodig, dat gaan wij voor u doen. In tegenstelling tot een bank die enkel naar de eigen hypotheken kijkt, werkt Van Bruggen Adviesgroep samen met vrijwel alle geldverstrekkers en vergelijkt alle condities, voorwaarden en hypotheekrentes. En daarbij werken we volledig transparant en onafhankelijk. Dat geeft u de zekerheid van het beste advies voor nu en later. Dit geldt zowel als u een hypotheek wilt gaan afsluiten, maar ook wanneer u een lopende hypotheek heeft of wanneer u al een offerte heeft, maar graag een second opinion wilt.

Duidelijk en transparant

Een goed financieel advies begint met een uitgebreide inventarisatie van uw situatie, wensen en mogelijkheden. Vervolgens vertellen wij u exact wat wij voor u kunnen betekenen en wat de beloning voor de adviseur inhoudt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Zijn we een paar stappen verder en hebben we een financiering geselecteerd? Dan bemiddelen we voor u met de geldverstrekker en regelen we alle papier-zaken. En: we houden de jaren die volgen de vinger aan de pols om te zien of uw situatie - door veranderende omstandigheden - niet nog beter kan.

Verhuurhypotheek

Het kopen van een woning om deze in te zetten voor verhuur is een slimme zet om uw vermogen uit te bouwen. Zeker omdat het goede perspectieven biedt. Naast het uitbouwen van vermogen, ontvangt u maandelijks extra inkomsten. Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn om een verhuurhypotheek te realiseren? Klik dan op onderstaande button voor een afspraak.

Meer weten?

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel gratis 0800-1600 en we zien elkaar snel!

Maak direct een afspraak met Van Bruggen Adviesgroep Hoogeveen

Het team vanHoogeveen
Rolf Selles
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanHoogeveen
Mathijs Eelsing
Commercieel medewerker
Het team vanHoogeveen
Marion Brouwer
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanHoogeveen
Robin Mink
Hypotheekadviseur
Het team vanHoogeveen
Carla Ziengs
Schadeadviseur
Hoogeveen
 
  • Advies aan huis
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

KvK
: 04080161
AFM
: 12010896
Volg Van Bruggen Adviesgroep Hoogeveen


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Hoogeveen bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.