Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Hoogeveen
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Hoogeveen

Van Bruggen Adviesgroep in Hoogeveen

Je bent op zoek naar financieel advies. En dan specifiek van een expert die je kunt vertrouwen, die weet waar hij het over heeft en die je helpt om de juiste financiële keuzes te maken. En dat in elke fase van je leven. Ongeacht of je als starter een eerste woning wilt kopen of als vijftigplusser een vraag over je pensioen hebt. Daarvoor zit je bij Van Bruggen Adviesgroep in Hoogeveen helemaal goed. We helpen jou met persoonlijk advies, uitleg in heldere taal en een deskundige blik op jouw situatie.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Hoogeveen

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je niet zomaar van wal steekt over je financiële situatie. Het gaat om persoonlijke informatie en je wilt dan wel zeker weten dat die in goede handen is. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat je je bij ons kantoor op je gemak voelt. We nemen alle tijd om jouw situatie helder te krijgen, luisteren aandachtig naar je wensen en maken daarbij graag gratis en vrijblijvend kennis met je. Voelt dat voor beide kanten goed? Dan gaan we samen een persoonlijk adviestraject in.

Ons team is van vele markten thuis. We hebben Rolf en Jasper als financieel adviseurs en hypotheekadviseurs. Daarnaast is Carla onze verzekeringsadviseur, die jou alles kan vertellen over schade- en levensverzekeringen en je daar ook passend advies over kan geven. Verder is Mathijs onze commercieel medewerker. Hij ontzorgt je tijdens het hele proces en laat het je bijvoorbeeld weten wanneer de geldverstrekker documenten van je nodig hebt.

Alles wat we doen, doen we met twee doelen in gedachten: 1) jou van A tot Z goed begeleiden, zodat jij nergens aan hoeft te denken, en 2) jou helpen aan een passende financiële oplossing, of dat nu is voor je verzekering, hypotheek of pensioen. Ook zorgen we ervoor dat jij daarmee financieel voordelig uit bent. Dus heb je al een hypotheek of verzekering lopen, maar kan dat voordeliger? Dan helpen we je ook daar graag bij.

Persoonlijk totaaladvies over jouw financiën

Wij geven niet een snel antwoord op je vraag over je hypotheek, pensioen of verzekeringen. Nee, we kijken verder dan dat. We wijzen je bijvoorbeeld op mogelijkheden waar je zelf nog niet aan had gedacht en op risico’s die je zelf nog niet door had. Heb je bij het afsluiten van je hypotheek al gedacht aan verzekeringen? En als je je pensioen gaat regelen, heb je je dan bijvoorbeeld al verdiept in de mogelijkheden met je overwaarde? Geen probleem als het antwoord op die vragen ‘Nee’ is. Wij zijn er juist om jou te laten zien wat je opties en risico’s zijn en waar je precies aan moet denken bij grote mijlpalen in jouw leven.

Daarnaast staan we bij Van Bruggen Adviesgroep in Hoogeveen voor:

 • Deskundig totaaladvies over je financiën
 • Veel ervaring met hypotheken en verzekeringen
 • Groot netwerk van makelaars, notarissen, etc.
 • Verantwoord advies bij al je financiële keuzes
 • Heldere uitleg in begrijpelijke taal (zonder vaktermen)
 • 100% onafhankelijk (keuze uit vele aanbieders)
 • Zowel advies op kantoor als online mogelijk

Verder staan we voor een gratis kennismaking. Bij ons op kantoor of online. In dat eerste gesprek kunnen we je al meer vertellen over jouw financiële opties en laten we je weten hoe we jou met goed advies kunnen begeleiden.

Maak een afspraak

Oversluitgids

Waar sluit je een passende hypotheek af?

Het klinkt zo gewoon: als je een huis koopt, sluit je daarvoor een hypotheek af. Maar zo gewoon is dat niet. Er komt in één keer heel veel op je af. Bij welke van de vele hypotheekaanbieders kun je het beste terecht? Welke voorwaarden passen bij jouw situatie? Welke manier van aflossen vind jij prettig? En aan welke verzekeringen moet je denken? Wij verzorgen deskundig hypotheekadvies bij het afsluiten, oversluiten of verhogen van je hypotheek. We maken jou wegwijs in de wondere wereld van de hypotheekvoorwaarden en rentepercentages. En we helpen je om daarin de juiste keuzes te maken.

Niet alleen als je een huis gaat kopen, zijn we er trouwens voor advies over je hypotheek. We kunnen je ook adviseren als je je hypotheek wilt oversluiten om zo te besparen op je maandlasten. Of dat voor jou een optie is? En of het ook een voordelige optie is die je meer oplevert dan dat het kost, ondanks de boeterente? Dat zoeken we graag met en voor je uit. Als dat inderdaad zo is, dan kunnen we je ook tijdens dit hele proces begeleiden? Inclusief het inschakelen van een notaris om alles op papier netjes te regelen.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep Hoogeveen krijgen een vast, marktconform salaris. Deze medewerkers krijgen geen variabele beloning.
ZZP’ers bij Van Bruggen Adviesgroep Hoogeveen worden betaald op basis van gewerkte uren. Het uurtarief bedraagt gemiddeld 66,-. De ZZP’ers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.
Wij sturen onze medewerkers en ZZP’ers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Vergeet je verzekeringen niet

Het is voor veel mensen niet de favoriete uitgave: verzekeringspremie. Je hebt dan ook liever niet meer verzekeringen lopen dan nodig. Toch wil je wel graag goed verzekerd zijn tegen grote financiële risico’s. Hoe pak je dat aan zonder dat je maandelijks heel veel geld kwijt bent? Simpel. Betrek Van Bruggen Adviesgroep in Hoogeveen erbij voor verzekeringsadvies. Carla is verzekeringsadviseur en kan je precies laten weten welke verzekeringen jij nodig hebt. Dat doet ze aan de hand van een persoonlijk gesprek, waarin je ook zelf goed kunt aangeven welke risico’s jij bereid bent te lopen en tegen welke risico’s je liever beschermd bent.

Carla geeft je advies over het totaalpakket aan verzekeringen. Denk aan een overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering. En heb je dat soort verzekeringen al lopen? Ook dan kan het goed zijn om haar te laten meekijken. Ze helpt je graag om waar mogelijk te besparen op je premie. Misschien kan je dekking naar beneden of kun je sommige verzekeringen zelfs stopzetten vanwege veranderingen in je situatie. Hoe het ook zit, als er op je verzekeringen te besparen valt, dan laat Carla het je weten.

Laat je verzekeringen checken

Welke mogelijkheden heb ik voor later?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker met het oog op je oude dag. Laat je niet verrassen door een pensioengat (een plotselinge terugval in inkomen als je met pensioen gaat), maar zorg er nu al voor dat je straks voldoende financiële middelen hebt. Zeker met het oog op je wensen voor later, bijvoorbeeld als je droomt van een tweede huis of graag al eerder zou stoppen met werken.

Extra pensioen opbouwen kun je doen door te sparen of beleggen. Maar er zijn ook mogelijkheden waar je misschien nog niet aan had gedacht:

 • Kun je de overwaarde op je huis verzilveren door een tweede hypotheek te nemen? Dit geld kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een verbouwing, een nieuwe auto of om op je spaarrekening te storten voor je pensioen.
 • En als een tweede hypotheek geen optie is vanwege een beperkte maximale hypotheek, is dan een opeethypotheek of krediethypotheek misschien een goede mogelijkheid?
 • Kun je fors besparen op je verzekeringen en hypotheek, zodat je maandelijks een fors bedrag overhoudt en daarmee kunt sparen? Je hypotheek oversluiten biedt daar soms goede mogelijkheden voor.
 • Is het een optie om te verhuizen naar een andere woning waarvoor je minder aan maandlasten kwijt bent?
 • Kun je nu al aflossen op je hypotheek, zodat je straks lagere vaste lasten hebt en het dus ook met minder inkomen kunt doen?

Wat je vraag ook is, wij helpen je met deskundig pensioenadvies om je nu al voor te bereiden op later, zodat je jouw wensen voor de toekomst zorgeloos kunt financieren.

Over welke vraag wil jij financieel advies?

Rolf en Jasper zijn allebei allround financieel adviseur. Zij geven advies over hypotheken, pensioen, kredieten en andere financiële producten. Op welk punt in je leven je ook staat. Ze kunnen je ook over allerlei nog niet benoemde vragen financieel advies geven. Denk aan:

 • Als jij en je partner uit elkaar gaan, wat moet je dan financieel regelen?
 • Hoe werkt het kopen van een woning voor de verhuur en welke opties heb jij daarvoor?
 • Welke opties heb je om geld te schenken aan je (klein)kinderen?
 • Hoe kun je een verbouwing van je huis financieren?
 • Als je ondernemer bent, welke opties heb je dan voor een zzp-hypotheek?
 • Hoe gaat het in zijn werk als je samen met je kinderen een huis wilt kopen?
 • Welke andere manieren zijn er om je kind te helpen bij het kopen van een eerste huis?
 • Kun je na je pensioen een seniorenhypotheek krijgen en, zo ja, voor welk bedrag?

Stel jouw vraag aan het team van Van Bruggen Adviesgroep in Hoogeveen

Op ons kantoor staan Rolf, Jasper, Carla en Mathijs met hun jarenlange ervaring ook klaar voor jou. Stel ons jouw financiële vraag. Dan geven wij je er deskundig financieel advies over.

Plan je vrijblijvende eerste afspraak bij Van Bruggen Adviesgroep in Hoogeveen. Dan vertellen we je meer over onze werkwijze en ontdekken we ook graag waar we jou bij kunnen helpen.

Plan een gratis eerste gesprek

 

Vind je het prettig om eerst telefonisch contact met ons te hebben of heb je een gerichte vraag? Bel dan naar 0528 – 235 200. Dan helpen we je verder.

KvK: 04080161AFM: 12010896Documenten