Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Hoogeveen Nijbracht 126
7821 CE Emmen
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Hoogeveen

Financieel advies in Hoogeveen

Waar moet je financieel gezien aan denken als je gaat verhuizen, als je langzaam maar zeker toewerkt naar je pensioen of als je van je partner gaat scheiden? Wat zijn de financiële aandachtspunten als je kinderen krijgt of juist als je kinderen het huis uitgaan? Wij zijn er voor financieel advies in Hoogeveen over jouw kansen en risico’s. We kijken naar jouw wensen voor de toekomst en stemmen daar ons deskundige advies op af. Zo kun jij vol vertrouwen en met een goed financieel plan de toekomst tegemoet gaan.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Bespaar tijd en geld, schakel financieel advies in Hoogeveen in

Als financieel adviseur in Hoogeveen kunnen wij je ontzorgen tijdens het complete traject. Vanaf het oriënteren op je mogelijkheden tot het moment dat alles bij de notaris zwart-op-wit staat. Wat dat jou oplevert? Meer tijd voor andere dingen, een forse besparing én het vertrouwen dat alles goed geregeld is. We kunnen je bijvoorbeeld helpen aan een voordelige hypotheek, een passende verzekering die precies de juiste risico’s (en niet meer dan dat) afdekt of een pensioenplanning die jou helpt om straks zonder geldzorgen van je oude dag te genieten.

Op ons kantoor word je geholpen door financieel adviseurs Jasper en Rolf. Voor vragen over je verzekeringen betrekken we onze collega Carla erbij. En kun je tijdens het proces de hulp gebruiken van een makelaar of notaris? Dan maken we gebruik van ons grote netwerk, waardoor we er altijd de juiste professional bij kunnen halen. Daar hoef jij niet achteraan.

Onafhankelijk financieel adviseur in Hoogeveen

Misschien heb je er al eens van gehoord: “onafhankelijk financieel advies”. Dit is ook wat wij bieden. Maar wat houdt dat precies in? Onafhankelijk financieel advies betekent dat wij tientallen verschillende geldverstrekkers kunnen meenemen in ons advies aan jou. We zijn niet verbonden aan slechts één van hen, maar werken met veel verschillende hypotheekaanbieders en verzekeraars samen. Waar je bij een adviseur van een bank vaak maar een paar producten (die van de eigen bank) aangeraden kunt krijgen, gaan wij tussen het grote aanbod op zoek naar dé oplossing die goed past bij jou.

Het voordeel daarvan is dat we vele producten kunnen vergelijken op rentepercentage en voorwaarden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jij qua rente gunstig uit bent en dat je voorwaarden goed aansluiten op jouw wensen en situatie. Daardoor betaal jij niet meer maandlasten dan nodig en kun je ervan op aan dat je hypotheek ook over vijf jaar nog bij je past. We letten namelijk ook goed op je wensen voor de toekomst in ons financieel advies aan jou. Wat zijn jouw behoeften en plannen? Daar kijken we samen met jou in een vrijblijvende kennismaking naar.

Gratis kennismaking aanvragen

Financieel advies in Hoogeveen, waarover precies?

Wij zijn er voor financieel advies in Hoogeveen over jouw financiële mogelijkheden. Zo helpen we je bij het afsluiten van een hypotheek voor je eerste woning, bij het op orde krijgen van je financiële situatie na een scheiding, bij het regelen van verzekeringen als er iets verandert in je persoonlijke situatie of bij het voorzien van je pensioeninkomen voor later.

Daarbij zijn we er aan de ene kant om jou met deskundig financieel advies een paar stappen verder te helpen. Aan de andere kant bemiddelen we ook voor je met de geldverstrekker en regelen we alle papierzaken. En is alles geregeld? Dan houden we de jaren daarna vinger aan de pols om te zien of jouw financiële opties niet (nog) beter kunnen zodra je persoonlijke situatie opnieuw verandert.

Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor…

 • het berekenen van je maximale hypotheek voor een nieuwe woning;
 • financieel advies na een scheiding (over je hypotheek, pensioen en verzekeringen);
 • het verzilveren van je overwaarde zodat je een extra financiële buffer hebt;
 • advies over aanpassing van je verzekeringen of hypotheek als er iets verandert in je situatie;
 • een verbouwing financieren vanuit je hypotheek;
 • besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten;
 • een financiële planning maken voor later (bijvoorbeeld voor eerder stoppen met werken);
 • een kritische blik op je verzekeringen (kan het voordeliger, en zo ja hoe?);
 • advies over de mogelijkheden voor een zzp-hypotheek;
 • het doen van een schenking aan je (klein)kinderen;
 • advies rondom een tweede woning (voor de verhuur, voor je kinderen of als vakantiehuisje).

Oversluitgids

Een huis kopen, verhuizen of je hypotheek oversluiten?

Hypotheekadvies is een van onze expertises. We helpen bijvoorbeeld veel starters bij het kopen van een eerste huis. Daarbij staan we graag samen met een lokale makelaar voor je klaar om die stap succesvol te zetten. En om daadwerkelijk een passend koophuis te vinden én daar de juiste financiering voor af te sluiten.

Ook als je gaat verhuizen, zijn wij er voor advies over je hypotheek. Kun je bijvoorbeeld beter eerst je woning verkopen en dan een nieuw huis zoeken? Of juist andersom? Hoe kun je je overwaarde gebruiken om je budget voor een nieuwe woning te vergroten? Wat doe je bij een verhuizing met je bestaande hypotheek: meenemen of oversluiten? En als je al gepensioneerd bent, welke opties heb je dan om een seniorenhypotheek aan te vragen?

Daarnaast helpen we veel mensen uit Hoogeveen en omgeving zonder verhuisplannen bij het besparen op hun hypotheek. Er kan sinds het afsluiten van je hypotheek van alles zijn veranderd. Zo liggen de rentepercentages nu veel lager dan jaren geleden. Ook jouw persoonlijke situatie kan er heel anders uitzien, bijvoorbeeld doordat je inmiddels meer of juist minder verdient, doordat de kinderen het huis uit zijn of doordat je andere wensen hebt. Dan helpen wij je graag om je hypotheek weer af te stemmen op je situatie nu én om er waar mogelijk fors op te besparen.

Laten we samen onderzoeken of je hypotheek verhogen, oversluiten of een tweede hypotheek voor jou een goede optie is.

Hypotheekadvies aanvragen

Hoe kun je meer financiële ruimte creëren?

Dat je geld kunt sparen door alles wat je overhoudt op je spaarrekening te storten, weet je waarschijnlijk wel. Maar met een paar tientjes per maand tikt dat niet erg aan. Dat is met name frustrerend als je grootse plannen hebt, zoals een verbouwing, de aankoop van een woning of eerder stoppen met werken dan de AOW-leeftijd. Gelukkig zijn er ook allerlei andere manieren om voor jezelf een mooie buffer te creëren. Manieren die je sneller meer geld opleveren en waarvoor je niet bij elk bezoekje aan de supermarkt hoeft te beknibbelen op je uitgaven.

In ons financieel advies in Hoogeveen zoeken we graag met jou samen uit welke opties jij hebt om je financiële buffer te vergroten. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan de mogelijkheden die je overwaarde biedt? Dat is geen bedrag dat vastzit in de stenen. Je kunt van je overwaarde een bedrag op je spaarrekening maken door de overwaarde te verzilveren. Zo heb je bijvoorbeeld opeens ruimte om wel die verbouwing te financieren of heb je een mooi bedrag op je rekening staan dat na je pensioen goed van pas komt.

Overwaarde whitepaper downloaden

Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden te bedenken die jou op je oude dag een mooi bedrag extra opleveren. Laten we ons samen verdiepen in jouw opties. Naast financieel advies verzorgen wij ook pensioenadvies. Door ons oog voor jouw totale situatie kunnen we goed met je meedenken wat jij kunt doen om straks voldoende middelen te hebben voor jouw pensioenwensen.

Financieel advies bij je scheiding

Rolf en Jasper zijn ook graag jouw financieel adviseur in Hoogeveen bij scheidingen. Een echtscheiding is al een verdrietige situatie op zich. Je hebt dan waarschijnlijk wel meer aan je hoofd dan het regelen van de financiële afwikkeling. Daarom is het in zo’n situatie fijn om te kunnen vertrouwen op deskundig financieel advies van iemand die weet wat je moet regelen en welke financiële keuzes gunstig zijn in jouw situatie. Wij nemen graag alle tijd voor je om jou met financieel totaaladvies te helpen bij financiële vervolgstappen.

Zo is na een scheiding vaak de belangrijkste vraag wie er in het huis blijft wonen. En ook wat daarin qua hypotheek mogelijk is. Kun je je ex-partner uitkopen? Hoeveel heb je daarvoor aan hypotheek nodig? En wat als jouw eigen maximale hypotheek niet voldoende is om de hypotheek rond te krijgen – welke opties heb je dan? Wij kennen het klappen van de zweep en de diverse mogelijkheden. We gaan graag voor jou tot het uiterste en zijn in deze lastige periode jouw goed bereikbare aanspreekpunt voor al je financiële vragen. Ook bij vragen rondom je verzekeringen en de verdeling van het pensioen van jou en je ex-partner staan we je bij met financieel advies.

Maak direct een eerste afspraak

Blijf niet alleen zitten met jouw financiële vraagstuk. Schakel er deskundig advies bij in. Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Hoogeveen neemt jou het uitzoekwerk en het aanvraagproces uit handen, zodat jij de juiste financiële beslissingen kunt maken zonder dat je daar zelf uren mee zoet bent.

Daarnaast profiteer je bij ons van deze voordelen:

 • Deskundig totaaladvies over je financiën
 • Veel ervaring met hypotheken en verzekeringen
 • Groot netwerk van makelaars, notarissen, etc.
 • Verantwoord advies bij al je financiële keuzes
 • Heldere uitleg in begrijpelijke taal (zonder vaktermen)
 • 100% onafhankelijk (keuze uit vele aanbieders)
 • Zowel advies op kantoor als online mogelijk

Laten we vrijblijvend kennismaken om jouw situatie te bespreken. Dan vertellen we je graag hoe wij jou kunnen helpen, en horen we met alle plezier meer over jouw wensen en vragen.

Bel naar 0528 – 235 200, mail naar hoogeveen@vanbruggen.nl of klik op de afspraakknop hieronder.

Maak een afspraak