Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Haarlem Zijlweg 38
2013 DJ Haarlem
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Haarlem

Pensioenadvies in Haarlem

Hoe zou het straks zijn om officieel met pensioen te gaan? Nooit meer naar het werk hoeven te gaan en voortaan genieten van jouw welverdiende vrije tijd? Maar ook: hoe zal dat er straks financieel uitzien? Ga je er qua inkomen op achteruit? Helaas, vaak wel. Maar gelukkig kun je er van tevoren voor zorgen dat jouw financiële situatie straks er prima uitziet. Hoe? Dat zoeken financieel adviseurs Axel, Rick en Tom graag voor je uit in persoonlijk pensioenadvies in Haarlem. Ontdek jouw mogelijkheden en risico’s, en werk dankzij ons pensioenadvies nu al toe naar een goed verzorgd pensioen.

Maak een afspraak

Welke gevolgen heeft jouw pensioen straks?

Een beeld krijgen van je pensioeninkomen is niet heel ingewikkeld. Hier kom je via Mijnpensioenoverzicht.nl binnen een paar muisklikken achter. Nu geeft die site je alleen geen inzicht in wat met pensioen gaan voor financiële consequenties heeft straks. Heb jij voldoende middelen om je hypotheek te blijven betalen? Wat heb je eventueel nog aan extra spaargeld nodig? Het zit zo: gemiddeld ga je er qua inkomen zo’n 30% op achteruit na je pensioenleeftijd. Dat heeft gevolgen voor wat je te besteden hebt, maar ook voor bijvoorbeeld je maximale hypotheek.

Door je nieuwe financiële situatie kan het bijvoorbeeld vanaf je 56e lastiger worden om een woning te kopen, je overwaarde te verzilveren of je bestaande hypotheek over te sluiten. Dat terwijl je daar misschien juist rond die leeftijd, als je al lange tijd een huis hebt of een hypotheek hebt lopen, interesse in hebt. Dus: hoe eerder je erbij bent en met een financieel adviseur naar je pensioen kijkt, hoe beter

En ben je er wat later bij? Ook dan is er gelukkig vaak nog wel veel mogelijk financieel gezien. Zo helpen we je graag bij het afsluiten van een seniorenhypotheek, waardoor je nog steeds prima opties hebt om een huis te financieren.

20 jaar ervaring met pensioenadvies in Haarlem

Op ons kantoor word je voor pensioenadvies in Haarlem geholpen door Axel, Rick en Tom. Zij zullen je op een persoonlijke manier helpen bij al je vragen rondom je pensioen, hypotheek en verzekeringen. En wil je stappen zetten richting een nieuwe woning of je oude woning verkopen? Dan betrekken zij er graag makelaar Dennis Rikken bij. Met jouw Van Bruggen-makelaar aan je zijde kom jij zelfs op de huidige huizenmarkt goed beslagen ten ijs.

Financieel advies is voor iedereen anders. Niemands situatie is gelijk. Daarom nemen we alle tijd voor de gesprekken met jou en verdiepen we ons tot in detail in jouw situatie. Allereerst willen we jouw wensen en behoeften helder krijgen. Daarbij kijken wij kritisch naar je mogelijkheden, maar ook naar eventuele financiële risico’s. Wat jij wilt, staat daarbij voorop. Maar door daarbij ook de financiële risico’s mee te nemen, komen we tot een optimaal financieel advies dat je ook later een goede oplossing biedt. Dat werkt in jouw voordeel. Juist later.

Vrijblijvend kennismaken

Totaaladvies over jouw financiële situatie nu en later

Kies je voor Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem? Dan word je tijdens het gehele traject ontzorgd. Op het kantoor werkt bijvoorbeeld ook een Van Bruggen-makelaar (Dennis Rikken), die jou kan helpen bij de aan- of verkoop van een woning. Daarnaast kunnen Axel, Rick en Tom als financieel adviseurs ook meteen naar je hypotheek en verzekeringen kijken. Je overwaarde opnemen, je verzekeringen oversluiten of een krediet afsluiten of oversluiten – Axel, Rick en Tom zijn met al die zaken bekend. Daardoor kun jij vertrouwen op echt goed advies dat jou een stap verder helpt.

Wij staan daarbij voor:

  • Een passende en voordelige oplossing voor jouw financiële vraag
  • Totaaladvies over al je pensioen- en financiële kwesties
  • Deskundig adviseur (Keurmerk Financiële Dienstverlening)
  • Advies over je hypotheek, verzekeringen en meer
  • Ook makelaardij voor aan- en verkoop
  • Persoonlijke aandacht voor jouw vraag
  • 100% onafhankelijk advies (keuze uit vele geldverstrekkers)

Wat kun je met je overwaarde?

Veel vijftigplussers hebben zonder dat ze het doorhebben aardig wat financiële middelen liggen. Als je in de loop der jaren overwaarde op je huis hebt opgebouwd, zit er aardig wat geld in de stenen. Geen bedrag dat je nu op je spaarrekening hebt staan, maar dat kan het wel worden. Hoe? Daarover adviseren we je graag. Zo kun je je overwaarde wellicht opnemen met een opeethypotheek of krediethypotheek. Of door je hypotheek te verhogen met een tweede hypotheek. Zo komt je overwaarde vrij om mooie plannen mee te realiseren.

Droom je bijvoorbeeld van een tweede huis op een idyllische plek waar je van mooie vakanties kunt genieten? Of fantaseer je weleens over een flinke verbouwing van je woning, zodat je hier nog jarenlang met heel veel plezier kunt wonen? Dankzij je overwaarde zijn die stappen wellicht dichterbij dan je kunt vermoeden. Wij helpen je met deskundig pensioen- en hypotheekadvies graag bij de stappen die nodig zijn om meer hypotheek (tegen een lage rente) te krijgen, zodat jouw dromen werkelijkheid worden.

Overwaarde whitepaper downloaden

Oversluitgids

Geld besparen om te sparen voor later

Nog een slimme manier om geld over te houden voor je pensioen is geld besparen. Als jij maandelijks een mooi bedrag overhoudt dat niet aan je vaste lasten opgaat, spaar je daarmee al met al een flink bedrag op. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Een kritische blik op je vaste lasten is de eerste stap. En dan hebben we het niet over je boodschappenbudget, maar vooral over je hypotheek en verzekering. Valt daar structureel op te besparen, zodat jij misschien wel duizenden euro’s per jaar overhoudt?

Of dat voor jou zo is, zoeken we graag voor je uit. Misschien kun jij net als veel andere Haarlemmers je hypotheek oversluiten om zo minder kwijt te zijn aan hypotheeklasten. Je komt dan misschien wel voor een boeterente te staan, maar we zien vaak dat de besparing zo groot is dat je die boeterente binnen afzienbare tijd terugverdient. Hoe dat in jouw geval zit, kunnen Axel, Rick en Tom je al in een eerste gesprek vertellen.

Naast je hypotheek kijken we ook naar je verzekeringen. Valt daarop te besparen door bijvoorbeeld overbodige verzekeringen stop te zetten? Of door je verzekeringen over te sluiten naar een andere aanbieder? Aangezien Axel, Rick en Tom ook verzekeringsadviseurs zij, kunnen zij daarin met een kritische blik meekijken. Zo betaal jij nooit meer dan nodig is en houd je dus meer geld over voor je pensioen.

Kun je spaargeld schenken aan je (klein)kinderen?

Het kan ook juist zijn dat je nog een flink bedrag aan spaargeld op de plank hebt liggen. Je weet dat het jouw kinderen goed van pas zou komen. Je zoon of dochter staat bijvoorbeeld net op het punt een eerste woning te kopen en kan daar wel wat financiële ondersteuning bij gebruiken. Of je wilt je (klein)kinderen om erfbelasting te voorkomen structureel geld schenken. Zo kunnen zij er mooie dingen meedoen zonder dat ze met de Belastingdienst te maken krijgen.

Wat daarin de mogelijkheden zijn voor jou? Daar kunnen we in een eerste gesprek met je naar kijken. Geheel vrijblijvend kunnen Axel, Rick en Tom je vertellen of en hoe jij kunt schenken, en hoe je dat zoveel mogelijk belastingvrij doet.

Maak een afspraak

Onafhankelijk pensioenadvies in Haarlem

Kenmerkend voor ons pensioenadvies in Haarlem is dat we volledig persoonlijk advies geven en daarin geen enkel financieel aspect over het hoofd zien. Wat ons pensioenadvies in Haarlem ook typeert? Dat we 100% onafhankelijk zijn. Daardoor kunnen we met een brede blik naar jouw financiële situatie kijken. We nemen verschillende hypotheekaanbieders of verzekeraars mee in ons advies aan jou. Tientallen zelfs. Daardoor kunnen we tot een optie komen die in alle opzichten goed bij je past. En die je ook nog voordelige maandlasten biedt.

Dat jij naar huis gaat met een goede pensioenplanning en voldoende financiële middelen om later goed van rond te komen, dat is altijd onze belangrijkste missie. Laten we daar samen voor gaan.

Wat kun jij nu alvast doen voor je pensioen?

Wil jij ook zorgeloos van je pensioen kunnen genieten als het moment straks daar is? Dan ben je op precies de juiste pagina beland voor deskundig pensioenadvies in Haarlem. Schakel ons in voor advies op maat.

Wees welkom op ons kantoor voor een kop koffie en een vrijblijvend eerste gesprek, waarin we samen jouw mogelijkheden verkennen.

Maak gratis een eerste afspraak

 

Vind je het prettig om elkaar van tevoren alvast een keer te spreken?  Ook prima. We horen graag van je. Bel naar 023 – 5347 425 of mail naar haarlem@vanbruggen.nl. Dan staan we je met alle plezier te woord.