Al 15 jaar uw hypotheekadviseur in Haarlem!

Al 15 jaar uw hypotheekadviseur in Haarlem!

Van Bruggen Adviesgroep Haarlem

Het beste hypotheekadvies kan nooit uit de computer komen. Immers: geen mens is hetzelfde. Het is van het grootste belang dat u een advies krijgt dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Wij maken dan ook graag een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we al uw wensen en ideeën eens rustig op een rijtje zetten en vertalen in een optimaal hypotheekadvies, met het beste resultaat voor u. Voor hypotheekadvies in Haarlem en omgeving bent u bij ons op het juiste adres.
Van Bruggen-adviseur Bert Verbrugge is gewend om kritisch met u mee te kijken naar uw financiële risico's. Zijn uw maandlasten nog wel op te brengen als u of uw partner arbeidsongeschikt of werkloos wordt? Hoe staat u er financieel voor als u straks met pensioen gaat? Kunt u dan nog steeds uw huis betalen? Door vooraf al de juiste maatregelen te treffen, voorkomt u dat u later voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze makelaar:

Dennis Rikken is onze gecertificeerde makelaar in Haarlem. Hij wordt door mensen die hem kennen omschreven als een persoon met een gedreven instelling die zorgt dat doelen naar tevredenheid behaald worden. Betrouwbaarheid vindt hij erg belangrijk. Zijn motto is dan ook niet voor niets: “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”. Hij zorgt dat u als klant altijd volledig op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent de koop of verkoop van uw huis.

Het team vanHaarlem
Bert Verbrugge
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanHaarlem
Dennis Rikken
Makelaar
Het team vanHaarlem
Jamie Verbrugge
Administratief medewerker
Haarlem
Zijlweg 382013 DJ Haarlem
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
Kennismakingsfilm
KvK
: 34122345
AFM
: 12006994
Volg Van Bruggen Adviesgroep Haarlem