Haarlem Zijlweg 38
2013 DJ Haarlem
Opent donderdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Haarlem

Zoek een woning Haarlem

Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem

Hoewel we tegenwoordig ontzettend veel via internet kunnen uitzoeken, kan een goed financieel advies nooit uit de computer komen. Geen mens is immers hetzelfde! Bij Van Bruggen Adviesgroep Haarlem begrijpen wij dat. Daarom geven wij jou financieel advies, bijvoorbeeld hypotheekadvies, volledig toegespitst op jouw specifieke en persoonlijke situatie. Zo weet je zeker dat je de beste financiële oplossing ontvangt.

Wanneer je voor het eerst een huis wil kopen en je hierbij wel wat hulp kunt gebruiken, is het prettig om een hypotheekadviseur in de arm te nemen. En ook als je een tweede huis wilt kopen, is het fijn als er iemand uit het vakgebied met je meekijkt. Maar ook bij andere financiële vraagstukken wil je wellicht hulp ontvangen. Zijn de maandlasten nog wel op te brengen als jij of je partner arbeidsongeschikt of werkloos wordt? Hoe sta je er financieel voor als je straks met pensioen gaat? Kun je dan nog steeds je huis betalen? Allemaal voorbeelden van vragen waar je graag een antwoord op ziet, al voordat de situatie zich voordoet. Van Bruggen Adviesgroep Haarlem voorziet je van financieel advies waar je echt wat mee kunt. Wij helpen je vooraf al de juiste maatregelen te treffen, zodat je later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Maak een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Haarlem beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Haarlem beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Gecertificeerd makelaar

Spreken met een gecertificeerd makelaar in Haarlem? Dat kan ook. Dennis Rikken, onze betrouwbare en gespecialiseerde makelaar in Haarlem, helpt je graag.

Van Bruggen Adviesgroep Haarlem

Bert Verbrugge is al twintig jaar hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur in Haarlem. Hij beschikt dus over een ruime ervaring in de financiële sector.

Bert Verbrugge, hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Haarlem: “Tijdens een afspraak probeer ik allereerst de wensen en ideeën van een klant rustig op een rijtje te zetten. Daarbij kijk ik altijd kritisch met de klant naar eventuele financiële risico’s. Door wat de klant wil voorop te stellen, maar ook de financiële risico’s in acht te nemen, weet ik de wensen van de klant te vertalen in een optimaal financieel advies.

Kies je voor Van Bruggen Adviesgroep Haarlem, dan word je tijdens het gehele traject ontzorgd. Zo heeft financieel adviseur Bert Verbrugge contact met notarissen, accountants en makelaars en regelt hij bijbehorende verzekeringen.

Advies Keuze Haarlem

Vrijblijvend gesprek

Het doel van Van Bruggen Adviesgroep? Wij werken hard en op professionele wijze om jou te voorzien van financieel advies waar je écht iets aan hebt. Wij helpen je graag je financiële zaken voor nu én voor in de toekomst in orde te maken. Wil je kennismaken met onze financieel adviseur? Dan kan tijdens een vrijblijvend gesprek. Van Bruggen Adviesgroep Haarlem staat voor je klaar.

Direct een afspraak maken

KvK: 34122345AFM: 12006994Documenten