Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Haarlem Zijlweg 38
2013 DJ Haarlem
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Haarlem

Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem

Een hypotheek afsluiten? Je overwaarde opnemen? Of je verzekeringen eens goed onder de loep nemen? Je kunt urenlang googelen hoe dat werkt, maar uiteindelijk kan goed advies niet uit de computer komen. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem begrijpen we dat. Daarom geven wij persoonlijk financieel advies toegespitst op jouw specifieke situatie. Bij ons kun je terecht voor deskundig advies over je hypotheek, verzekeringen en andere financiële vragen. En heb je een makelaar nodig in Haarlem? Dan betrekken we er ook graag de Van Bruggen-makelaar bij.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem

Wij zijn ervan overtuigd dat jij pas goed geadviseerd kunt worden als jij je 100% vertrouwd voelt. Daarom vinden we het belangrijk om jou eerst goed te leren kennen en je financiële vraag volledig helder te krijgen. We maken graag uitgebreid kennis met je in een eerste gesprek bij ons op kantoor. Geheel vrijblijvend! Zo kun jij ons andersom ook beter leren kennen zonder dat je meteen ergens aan vastzit.

Daarna verdiepen we ons in jouw wensen, vragen en behoeften. Wij helpen je om nu de juiste financiële keuzes te maken, zodat je later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. En zodat je verantwoorde financiële keuzes maakt waarvoor je niet meer betaalt dan nodig is.

Hiervoor werken we bij Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem met een team dat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Met ons team kunnen we je bij bijna elke financiële vraag goed helpen. Van advies over je lopende verzekeringen tot de aankoop van een nieuwe woning.

Waarom kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem?

Zoals we net al aanstipten: een persoonlijke connectie is voor ons heel belangrijk. Dat is een belangrijk voordeel van ons kantoor. Daarnaast nemen we jou met alle plezier veel financieel uitzoekwerk uit handen. Als je ons inschakelt voor financieel advies, hoef je niet zelf alle hypotheekrentes te vergelijken, verzekeringsvoorwaarden uit te pluizen of kleine lettertjes bij je hypotheek in detail door te nemen. Dat doen wij voor jou. We zijn er om je van A tot Z te begeleiden. En om ervoor te zorgen dat dat goed gebeurt, zodat jij nu de juiste financiële keuzes maakt voor later.

Nog meer redenen om te kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem? Volgens onze klanten zijn dit een paar voordelen van ons kantoor:

  • Een passende en voordelige oplossing voor jouw financiële vraag
  • Totaaladvies over al je financiële kwesties
  • Deskundig financieel adviseur (Keurmerk Financiële Dienstverlening)
  • Advies over je hypotheek, verzekeringen en meer
  • Ook makelaardij voor aan- en verkoop
  • Persoonlijke aandacht voor jouw vraag
  • 100% onafhankelijk advies (keuze uit veel geldverstrekkers)

Ben je benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw financiële vraag? Neem contact op. Dan vertellen we je in een eerste vrijblijvend gesprek meer.

Vrijblijvend kennismaken

Oversluitgids

Hypotheekadvies voor huizenkopers en oversluiters

Dat bij het kopen van een huis al snel de hypotheek om de hoek komt kijken, zal je vast niet verrassen. Financieel adviseurs Axel, Rick en Tom staan dan ook met goed hypotheekadvies klaar voor iedereen die een eerste of volgende woning wil kopen. Hoop je als starter ondanks de lastige woningmarkt een huis te vinden dat aan al je wensen voldoet? Dan vormen Axel, Rick en Tom graag een team samen met aankoopmakelaar Dennis Rikken om jou daar zo goed mogelijk bij te begeleiden. Laten we beginnen met het berekenen van je maximale hypotheek. Na het eerste gesprek weet jij direct hoeveel jouw budget voor een (nieuwe) koopwoning bedraagt.

Ook als je geen verhuisplannen hebt, kan hypotheekadvies goed van pas komen. Wil je bijvoorbeeld je hypotheek verhogen? Hoop je van je overwaarde een tweede huis te kopen of er je woning mee te verbouwen? Of heb je lucht gekregen van de lage hypotheekrentes op dit moment en ben je nieuwsgierig of je daarvan kunt profiteren door je hypotheek over te sluiten?

Ook als je al wat ouder bent, zijn er wellicht meer hypotheekmogelijkheden dan je denkt. Misschien helpt een seniorenhypotheek jou om ook na je pensioen een mooie nieuwe woning te kunnen kopen. Of misschien kun je de overwaarde die je in de loop der jaren hebt opgebouwd uit de stenen halen door een opeethypotheek of krediethypotheek te nemen. Wij zoeken graag voor je uit welke opties jij hebt én hoe gunstig die zijn.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Haarlem krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Je verzekeringen goed geregeld?

Een eigen koophuis brengt de nodige risico’s met zich mee. Kun je bijvoorbeeld nog wel je maandlasten betalen als je onverhoopt arbeidsongeschikt of werkloos raakt? Of als je partner komt te overlijden? Tegen dat soort risico’s kun je jezelf gelukkig financieel goed beschermen. Hoe? Met passende verzekeringen. Een overlijdensrisico- of woonlastenverzekering bijvoorbeeld. Ook kun je denken aan verzekeringen voor het afdekken van schade, zoals een inboedel- of opstalverzekering.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem zijn we er om jou goed te adviseren over verzekeringen die je wel of niet nodig hebt. Doordat we 100% onafhankelijk zijn, kunnen we een groot aantal verzekeraars meenemen in ons advies aan jou. Dat betekent dat we tot een verzekering komen die jou een voordelige premie biedt én die qua voorwaarden naadloos aansluit op jouw wensen en situatie.

Heb je al verzekeringen lopen? Dan kijken we ook graag mee of je die verzekeringen nog wel nodig hebt. En als dat zo is, of je ze niet ergens anders voordeliger kunt afsluiten. Het zou zonde zijn als je te veel betaalt.

Schakel verzekeringsadvies in

Financieel advies over je maandlasten

In welke levensfase je ook zit, het is altijd fijn als je kunt besparen op je maandlasten. Vaak gaat een groot deel van je inkomen op aan vaste lasten: de hypotheek, verzekeringen, eventuele leningen, gas, licht en boodschappen bijvoorbeeld. Met ons financieel advies kun je kostenbesparingen realiseren op je grootste kostenposten: je hypotheek en verzekeringen. Vaak is daar meer op te besparen dan je op het eerste gezicht zou denken.

Misschien kan de rente op je hypotheek drastisch omlaag door oversluiten, rentemiddeling of door je hypotheekaanbieder te wijzen op een lagere risico-opslag. Dat levert je elke maand al snel een paar tientjes tot zelfs honderden euro’s aan besparing op. En je verzekeringspremie, kan die omlaag? Daarnaast kun je misschien besparen op een krediet dat je hebt lopen of zijn er wellicht verzekeringen die je prima kunt stopzetten. Hoe het ook zit, Axel, Rick en Tom kijken graag mee naar je opties. Daarbij hebben zij oog voor je complete financiële situatie en zullen ze daarom niets over het hoofd zien.

Bijna met pensioen, wat nu?

Althans, bijna? Officieel moet je misschien nog meer dan tien jaar werken. Maar het lijkt je goed om je nu alvast te verdiepen in hoe je financiële situatie er over een jaar of tien, vijftien of twintig uitziet. Heel verstandig! Voor je pensioen geldt namelijk: hoe eerder je erbij bent, hoe meer mogelijkheden je nog hebt. Wat die mogelijkheden precies zijn? Dat brengen wij graag voor je in kaart met ons deskundige pensioenadvies.

Voor veel mensen is het bijvoorbeeld een wens om eerder te stoppen met werken. Lukt dat financieel? Kun je zelf je pensioen aanvullen, ook op andere manieren dan enkel maandelijks een bedrag op je spaarrekening storten? En wat zijn je opties om spaargeld te schenken aan je (klein)kinderen, bijvoorbeeld als zij een studie gaan volgen of een eerste huis gaan kopen? Ook daarin denken wij met je mee. We kunnen op jouw verzoek een complete pensioenplanning voor je opstellen. Of we geven je antwoord op jouw losstaande vraag. Alles om ervoor te zorgen dat jij later onbezorgd van je oude dag kunt genieten – misschien al voordat je de AOW-leeftijd bereikt.

Vrijblijvend kennismaken bij Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem

Bij welke financiële vraag kun jij onze expertise gebruiken? Of wil je gewoon eens kennismaken om te ontdekken of wij je bijvoorbeeld kunnen helpen in het proces van een nieuwe woning kopen? Wees op afspraak van harte welkom op ons kantoor.

Maak een afspraak bij Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem voor jouw eerste kennismaking met financieel adviseurs Axel, Rick en Tom. Gratis en vrijblijvend vertellen zij je meer over onze diensten.

Plan een kennismaking

 

Eerst een keer telefonisch kennismaken? Of heb je een vraag die je per e-mail wilt stellen? Ook geen probleem. Bel daarvoor naar 023 – 5347 425 of bel naar haarlem@vanbruggen.nl.  

KvK: 77410513AFM: 12047382Documenten