Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Haarlem Zijlweg 38
2013 DJ Haarlem
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Haarlem

Financieel advies in Haarlem

Welke financiële vraag heb jij? In veel gevallen is het prettig om er niet in je eentje je hoofd over te breken. Dat hoeft gelukkig ook niet. Axel, Rick en Tom zijn er voor persoonlijk en deskundig financieel advies in Haarlem. Zij voorzien je van financieel advies waar je echt wat mee kunt. Daarbij kijken zij naar je volledige financiële situatie, zodat jij in alle opzichten de juiste keuzes maakt. Of het nu gaat over je hypotheek, besparen op je maandlasten, (schade)verzekeringen of pensioen – met Axel, Rick en Tom als financieel adviseurs in Haarlem weet jij zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo zit je nu én later goed.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Waarom financieel advies in Haarlem inschakelen?

Er kunnen zich allerlei situaties voordoen die impact hebben op je financiën. Vaak wordt als eerste gedacht aan het kopen van een (volgend) huis. Maar dat is zeker niet de enige situatie. Ook als jij al lang en hoog en breed in een fijn huis woont, is het in allerlei situaties prettig om naar je financiën te laten kijken. Zijn je maandlasten nog wel op te brengen als jij of je partner arbeidsongeschikt of werkloos wordt? Hoe sta je er financieel voor als je straks met pensioen gaat? En welke mogelijkheden heb je om je kinderen te helpen bij het kopen van een huis of het bekostigen van een studie?

Allemaal voorbeelden van vragen waar je graag antwoord op krijgt. Waarschijnlijk het liefst al voordat de situatie zich voordoet. Keuzes rondom je hypotheek, verzekeringen, kredieten of pensioen kunnen grote gevolgen hebben. Daarom is het prettig om met een expert samen te kijken of je wel de juiste beslissingen neemt. Als financieel adviseurs in Haarlem informeren Axel, Rick en Tom je over de financiële risico’s waar je mee te maken krijgt, hoe je die kunt afdekken en wat je mogelijkheden zijn om minder te betalen voor bijvoorbeeld je hypotheek of verzekeringen. Door hun uitgebreide totaaladvies kun jij erop vertrouwen dat je in alle opzichten goed zit.

De voordelen van ons kantoor

Wie zoekt op ‘financieel advies in Haarlem’ zal meerdere kantoren tegenkomen. Wat maakt ons dan anders dan anderen? Dat is met name ons persoonlijke advies. Bij ons word je niet geholpen door één van de tientallen medewerkers. Nee, we werken met een klein team van zes op ons kantoor in Haarlem. Je krijgt dus altijd een vertrouwd gezicht te spreken. Ook geloven we allen in persoonlijke aandacht. Goed financieel advies begint met een fijne klik. Daarom bieden we de kennismaking op ons kantoor altijd gratis aan, zodat niet alleen wij jou beter leren kennen, maar jij andersom ons ook.

Samengevat zijn dit de voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem op een rij:

 • Een voordelige oplossing voor jouw financiële vraag
 • Totaaladvies over al je financiële kwesties
 • Deskundig adviseur (Keurmerk Financiële Dienstverlening)
 • Advies over je hypotheek, verzekeringen en meer
 • Ook makelaardij voor aan- en verkoop
 • Persoonlijke aandacht voor jouw vraag
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit tientallen geldverstrekkers)

Wil je samen aftasten hoe wij jou kunnen helpen? Kom vrijblijvend kennismaken op ons kantoor aan de Zijlweg. Maak direct een afspraak of mail naar haarlem@vanbruggen.nl.

Maak direct een afspraak

Hypotheekadvies bij het kopen van een huis

Lijkt wonen in Haarlem je wel wat? Of heb je hier al een woning, maar heb je je hart verloren aan een ander huis in Haarlem en zou je graag verhuizen? Het kopen van een woning is een spannende stap. Eén waarbij ook al snel de hypotheek om de hoek komt kijken. Maar waar sluit je met al die tientallen hypotheekaanbieders nu een hypotheek af die echt bij je past? En die ook nog gunstig is voor de portemonnee? Daar duiken wij als onafhankelijk hypotheekadviseur voor je in.

Jou bijstaan met deskundig hypotheekadvies doen we trouwens zeker niet alleen als je op het punt staat een huis te kopen. We kunnen je bijvoorbeeld ook advies over je hypotheek geven als je een van deze vragen hebt:

Overwaarde whitepaper downloaden

Heb jij een vraag over je hypotheek? Of wil je een nieuwe hypotheek afsluiten? Plan dan een eerste kennismaking bij ons op kantoor.

Plan een eerste afspraak

Advies op maat over je verzekeringen

Naast de hypotheek zijn ook de verzekeringen voor veel mensen een flinke kostenpost. Je betaalt elke maand een bedrag aan premie. Maar heb je de verzekeringen die jij hebt lopen wel écht nodig? Kun je niet sommige verzekeringen stopzetten? Wij onderzoeken graag voor je of jouw verzekeringen voordeliger kunnen en of er eventueel iets te schrappen valt. Wie weet levert het je een forse besparing op.

Ook als je juist overweegt om verzekeringen af te sluiten, staan we je graag bij. Financieel adviseurs Axel, Rick en Tom kunnen jou advies geven over passende verzekeringen in jouw situatie. Welke verzekeringen zijn bijvoorbeeld verstandig als je een huis koopt? Welke verzekeringen heb je nodig op latere leeftijd? En welke als je besluit samen te wonen? Wij duiken er voor je in. Ook verzekeringen zijn onderdeel van ons financieel advies in Haarlem.

Financieel advies in Haarlem voor vijftigplussers

Met ons financieel advies in Haarlem helpen we ook veel vijftigplussers bij vragen over hun financiële situatie. Je pensioen komt op die leeftijd stapje voor stapje dichterbij. Waar moet je zoal aan denken om er ook na je pensioen financieel goed verzorgd bij te zitten? Met ons pensioenadvies duiken wij daar voor je in. We verdiepen ons uitgebreid in al jouw financiële mogelijkheden. Hoeveel heb je al aan pensioen opgebouwd? Hoe kun je je werkgeverspensioen aanvullen? Waar kun je op besparen om meer geld over te houden? En wat kun je doen met je overwaarde?

De meest gestelde vragen van vijftigplussers waarop wij graag antwoord geven, zijn deze:

 • Hoe vul je je opgebouwde pensioen aan met extra geld?
 • Hoe kun je de forse overwaarde op je huis verzilveren?
 • Is een opeethypotheek voor jou een mogelijkheid om je overwaarde op te nemen?
 • Kun je een eigen vakantiehuisje of een verhuurwoning bekostigen voor je oude dag?
 • Welke opties heb je om je kinderen te helpen bij de financiering van een huis of studie?
 • Kun je besparen op je verzekeringen of hypotheek?
 • Hoe kun je je spaargeld belastingvrij schenken aan je (klein)kinderen?
 • Kun je na je pensioen nog steeds een woning kopen, bijvoorbeeld met een seniorenhypotheek?

Ook als je andere financiële vragen hebt, staan we je graag bij met deskundig financieel advies in Haarlem.

Kom gerust langs op kantoor voor een kennismakingsafspraak. Een eerste ontmoeting via een videogesprek kan eventueel ook.

Eerste afspraak maken

Onafhankelijk financieel advies voor jou

Kenmerkend voor Van Bruggen Adviesgroep in Haarlem is dat ons financieel advies in Haarlem 100% onafhankelijk is. Dit betekent dat we niet met één specifieke hypotheekaanbieder of verzekeraar in zee zijn gegaan. In plaats daarvan zijn er tientallen geldverstrekkers met wie we samenwerken. Uit die tientallen aanbieders gaan we altijd op zoek naar een geldverstrekker die specifiek bij jou past. Dus: een hypotheek met lage rente en goede voorwaarden of een verzekering met zowel een scherpe premie als een goede dekking. Daar kun je bij ons van op aan.

Dat kan jou zomaar op jaarbasis honderden euro’s schelen in de portemonnee. Wel zo fijn! Het geld dat je daardoor overhoudt, kun jij weer gebruiken om leuke dingen mee te doen.

Gratis kennismaking bij ons op kantoor

Wil jij iets weten over je hypotheek? Goed geadviseerd worden over je overwaarde? Of persoonlijk advies over je verzekeringen of pensioen? Kennismaken met onze financieel adviseurs Axel, Rick en Tom kan tijdens een vrijblijvend gesprek. Zij staan voor je klaar.

Maak direct een afspraak bij ons op kantoor via de knop hieronder. Mailen naar haarlem@vanbruggen.nl of bellen naar 023 – 5347 425 kan ook.

Maak een gratis afspraak