Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amersfoort Utrechtseweg 35
3811 NA Amersfoort
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amersfoort

Financieel advies in Amersfoort

Een huis kopen, samenwonen, met pensioen gaan of de kinderen het huis uit zien gaan? Het zijn allemaal mijlpalen die ook financiële gevolgen hebben. Waar doe je in elk van die situaties goed aan?  Wat zijn de mogelijkheden voor bijvoorbeeld je hypotheek, verzekeringen en pensioen? En hoe weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt met het grote aanbod aan financiële producten? Wij verzorgen financieel advies in Amersfoort. Volledig onafhankelijk en dus met oog voor jouw wensen, plannen en situatie.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel adviseur Amersfoort

Als onafhankelijk financieel adviseur in Amersfoort beschikken wij over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Dit laat zien dat wij onafhankelijk zijn van welke hypotheekaanbieder of verzekeraar dan ook. We vergelijken een groot aantal geldverstrekkers en kunnen daardoor specifiek een product aan je aanbevelen dat in alle opzichten aansluit op jouw wensen. Ook overzien we de vele mogelijkheden die er zijn. We kennen de voorwaarden, de financiële producten, de extra opties en de regelingen waar je mogelijk van kunt profiteren.

Als je bijvoorbeeld bij ons aanklopt met een pensioenvraag, denken we ook graag mee hoe je – los van extra pensioen opbouwen via een pensioenfonds – je financiële buffer voor later kunt vergroten. Wellicht biedt je overwaarde hier ook mooie kansen voor, kun je via oversluiten besparen op je hypotheeklasten of leveren wijzigingen in je verzekeringen je een flinke besparing op.

Dus: of het nu gaat over je hypotheek, verzekeringen, pensioen, een schenking of je overwaarde – onze financieel adviseur Nico staat je graag bij met financieel advies in Amersfoort.

Waarover geven we financieel advies in Amersfoort?

We zijn er voor starters op de woningmarkt, voor gepensioneerden en voor alles daartussenin. We zijn graag de betrouwbare partner die je op elk moment in je leven kan helpen met deskundig financieel advies in Amersfoort. De ene keer kan dat gaan om een losse vraag over je verzekeringen of hypotheek, de andere keer wil je wellicht je volledig financiële situatie onder de loep nemen om alvast toe te werken naar jouw zorgeloze oude dag. Bij al die grote en kleine vragen staan wij voor je klaar.

Hypotheekadvies en makelaardij

Wanneer je het plan hebt gesmeed om een woning te kopen, komen daarbij al snel allerlei vragen om de hoek kijken. Zowel over het kopen van een huis op zich als over je hypotheek. Je bent waarschijnlijk benieuwd wat je financiële mogelijkheden voor een koopwoning zijn en ook waar je zoal aan moet denken als je met je woningbudget eenmaal helder naar een huis op zoek gaat.

Of je nu je eerste woning koopt of van plan bent te verhuizen naar een volgend huis, wij kunnen je de combinatie bieden van hypotheekadvies én makelaardij. Op ons adres zijn namelijk ook de makelaars van Hunink & Holtrigter. Zij kunnen je volledig begeleiden bij het koopproces van een huis. Vanaf het vinden van je droomwoning tot de daadwerkelijke check en ondertekening van je koopcontract.

We kunnen je bijvoorbeeld helpen bij elk van deze vragen:

 • Hoeveel bedraagt jouw budget voor een woning (inclusief je maximale hypotheek?
 • Welke hypotheekopties heb je als je gaat verhuizen?
 • Hoeveel kun je als ondernemer krijgen aan zzp-hypotheek?
 • Als je gaat verhuizen, is het dan verstandig om eerst je huis te koop te zetten of eerst een nieuwe woning te vinden?
 • Hoe gaat het proces van een hypotheek aanvragen in zijn werk?
 • Bij welke hypotheekaanbieder ben jij voordelig uit, qua rente en voorwaarden?
 • Wat is een slimme biedingstactiek in deze tijd van woningkrapte?
 • Is het verstandiger om met of zonder financieringsvoorbehoud te bieden?
 • Welke verzekeringen zijn voor jou nuttig om bij je hypotheek af te sluiten?

Een keer kennismaken om inzicht te krijgen in jouw maximale hypotheek kan altijd. Plan een afspraak in bij ons op kantoor of online via de video.

Gratis kennismaking plannen

 

Meer financiële ruimte creëren?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je het fijn vindt om meer financiële ruimte te hebben. Het kan zijn dat je een tweede woning wilt kopen, je kinderen een schenking wilt doen of grootse verbouwplannen hebt. In al die gevallen is het vaak prettig om niet alles uit eigen zak te moeten betalen.

Wij denken graag met je mee over de opties hiervoor:

Overwaarde whitepaper downloaden

De juiste verzekeringen

Grote financiële beslissingen, zoals een hypotheek afsluiten of samenwonen, brengen ook risico’s met zich mee. Je staat er vast liever niet bij stil, maar het kan gebeuren dat bijvoorbeeld jij of je partner komt te overlijden of dat één van jullie niet meer kan of mag werken. Hoe zorg je ervoor dat je ook in die situaties nog je maandlasten kunt blijven dragen? Daar kun je passende verzekeringen voor afsluiten.

Wij geven je graag eerlijk verzekeringsadvies, waarin we kritisch kijken welke verzekeringen voor jou wel en niet nodig zijn en wat handig is qua dekking en voorwaarden. Ook als je al verzekeringen hebt lopen, geven we je graag advies. Kan het voordeliger? Hoe zit je qua dekking: ben je goed verzekerd of wellicht juist over- of onderverzekerd?

Kortom: schakel ons in voor een verzekeringscheck en ontdek waar jij goed aan doet. Een eerste gesprek om je verzekeringen te bespreken is kosteloos en verplicht je tot niets.

Gratis verzekeringscheck aanvragen

 

Planning voor je pensioen

Het is belangrijk om met het regelen van je pensioen niet tot het allerlaatste moment te wachten. Vaak blijkt puntje bij paaltje dat het opgebouwde pensioen bij je werkgever en de AOW samen minder zijn dan wat je gewend was te verdienen. Dat heeft allerlei gevolgen. Ten eerste natuurlijk voor je maandelijkse budget. Maar ook voor onder meer je maximale hypotheek of je mogelijkheden om je overwaarde op te nemen.

Kortom: je doet er verstandig aan om tijdig pensioenadvies in te schakelen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als het straks eenmaal zover is. Er zijn vaak allerlei mogelijkheden om zelf een extra buffer te creëren, bijvoorbeeld door een opeethypotheek af te sluiten of kritisch te kijken naar je vaste lasten. Waar kun jij op besparen?

Hoe eerder je naar je pensioen kijkt en daar een goed plan voor maakt, hoe meer er vaak nog mogelijk is. Ook als je mooie plannen hebt voor je pensioen, zoals eerder stoppen met werken, een wereldreis maken of je (klein)kinderen een schenking doen – geven we je graag passend financieel advies in Amersfoort (of online).

Verbouwen of verduurzamen?

Heb je plannen om een uitbouw te realiseren, je zolder te verbouwen of iets anders aan je woning aan te passen? Of zou je je woning graag energiezuiniger maken door verduurzamende maatregelen? Ook in die situaties kunnen we meedenken over de opties om bijvoorbeeld je hypotheek te verhogen. Voor verduurzamende maatregelen kun je vaak meer dan 100% van de waarde van je woning lenen. Dat biedt allerlei mooie kansen om je plannen vanuit je hypotheek te financieren. Daarbij profiteer je van een lage rente, gunstige voorwaarden en soms ook nog van extra voordelen omdat de overheid verduurzaming wil stimuleren.

Krijg inzicht in jouw financiële mogelijkheden

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort word je persoonlijk geholpen door Nico, die al jarenlang actief is in financieel advies in Amersfoort. Hij kent dan ook de diverse mogelijkheden, de haken en ogen en bovenal de kansen die er zijn. Ook voor jou.

Schakel je Nico in voor jouw financiële vraagstuk, dan profiteer je van:

 • Jarenlange ervaring met financieel advies in Amersfoort
 • Ook voor makelaardij op één locatie
 • Ook voor advies over al je toekomstige vragen
 • Veel kennis van hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Uitgebreide vergelijking van vele mogelijkheden
 • 100% onafhankelijk financieel advies
 • Advies op kantoor en online mogelijk

Hoe kunnen we jou helpen?

Wat je financiële vraag ook is, het is prettig om er niet in je eentje in te hoeven duiken. Wij staan je graag bij met onze uitgebreide financiële kennis en kijken mee naar jouw persoonlijke en financiële situatie.

Een eerste gesprek kost je niets en je zit nog nergens aan vast. Je kiest zelf of je bij ons op kantoor kennismaakt of liever online via een videogesprek.

Zien we je binnenkort? Plan je afspraak in of bel naar 033 – 46 25 196. Mailen naar amersfoort@vanbruggen.nl kan ook.

Maak een afspraak