De voordelen van objectief advies

De voordelen van objectief advies

Objectief adviseren over hypotheken is een vak apart. Alleen een onafhankelijke dienstverlener die het complete aanbod overziet, kan komen tot een advies dat aansluit bij uw situatie en dat zo aantrekkelijk mogelijk is voor nu en later.

Wij vergelijken alles

Er zijn veel verschillende hypotheekvormen, een oerwoud waarin je al snel verdwaalt. Zeker als je ook nog eens alle condities en voorwaarden met elkaar wilt vergelijken. Gelukkig is dat niet nodig, dat gaan wij voor u doen. In tegenstelling tot een bank die enkel naar de eigen hypotheken kijkt, werkt Van Bruggen Adviesgroep samen met vrijwel alle geldverstrekkers en vergelijkt alle condities, voorwaarden en hypotheekrentes. En daarbij werken we volledig transparant en onafhankelijk. Dat geeft u de zekerheid van het beste advies voor nu en later. Dit geldt zowel als u een hypotheek wilt gaan afsluiten, maar ook wanneer u een lopende hypotheek heeft of wanneer u al een offerte heeft, maar graag een second opinion wilt.

Duidelijk en transparant

Een goed financieel advies begint met een uitgebreide inventarisatie van uw situatie, wensen en mogelijkheden. Vervolgens vertellen wij u exact wat wij voor u kunnen betekenen en wat de beloning voor de adviseur inhoudt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Zijn we een paar stappen verder en hebben we een financiering geselecteerd, dan bemiddelen we voor u met de geldverstrekker en regelen we alle papierzaken. En we houden de jaren die volgen de vinger aan de pols om te zien of uw situatie door veranderende omstandigheden niet nog beter kan.

Meer weten?

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel gratis 0800-1600 en we zien elkaar snel!

Maak direct een afspraak

Hypotheekadviseur en makelaar: de ideale combinatie

Bij Van Bruggen Adviesgroep Amersfoort zijn we van mening dat het vervullen van woonwensen teamwork is. Want bij het kopen of verkopen van een huis komt heel wat kijken en begeleiding door de juiste experts heeft dan vele voordelen. En dus vindt u bij ons, naast een ervaren financieel expert, ook de NVM-erkende makelaars van Hunink & Holtrigter.

Samenwerking

Van Bruggen Adviesgroep Amersfoort is, na 17 mooie jaren aan de Snouckaertlaan, verhuisd naar de Bergstraat 28. Een verhuizing van slechts enkele honderden meters hemelsbreed, maar daarmee wel het startschot van een mooie samenwerking met woning-en bedrijfsmakelaars Hunink & Holtrigter. Door de bundeling van krachten kunt u vanaf heden dus op één adres terecht voor alle zaken rondom aan- of verkoop en financiering van uw woning. Naast financieel voordeel levert dat ook veel gemak op.

Uw adviseur inAmersfoort
Nico Hofmans
Erkend Hypothecair Planner, hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Een goed objectief hypotheekadvies is een vak apart.
Amersfoort
Bergstraat 283811 NJ Amersfoort
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 31050085
AFM
: 12006441
Volg Van Bruggen Adviesgroep Amersfoort


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Amersfoort bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.