Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amersfoort Utrechtseweg 35
3811 NA Amersfoort
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amersfoort

Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort

Met een enorm aanbod aan hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten, is het vaak lastig om de juiste keuzes te maken. Welke van al die producten sluit aan op jouw situatie nu en later? Bij Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort helpen wij je om het complete aanbod te overzien en de juiste keuzes te maken. Bij ons word je persoonlijk geholpen door Nico met financieel advies. En heb je daarnaast een makelaarsvraag? Ook dan zit je hier helemaal goed. Wij bieden je alle expertise onder één dak.

Maak een afspraak

Wij vergelijken tientallen opties

Wat ons onderscheidt van de adviseur van een bank, is dat wij tientallen verschillende hypotheken en verzekeringen voor je kunnen vergelijken. Nico Hofmans, adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort, is 100% onafhankelijk en adviseert je graag. Of je nu voor het eerst een huis koopt, groter wilt gaan wonen of je lopende aflossingsvrije hypotheek of (bank)spaarhypotheek wilt oversluiten. Wij vergelijken de verschillende hypotheekvormen, aanbieders en verzekeringsproducten voor je, zodat je passende keuzes kunt maken.

In tegenstelling tot een bank die enkel naar de eigen hypotheken kijkt, werken we bij Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort samen met tientallen geldverstrekkers en vergelijken we alle condities, voorwaarden en hypotheekrentes. Daarbij zijn wij volledig transparant en onafhankelijk. Dat geeft jou de zekerheid van passend advies voor nu en later. Dit geldt voor het afsluiten van een hypotheek, maar ook wanneer je al een hypotheek hebt lopen of een vraag hebt over bijvoorbeeld je pensioen, je overwaarde of je lopende verzekeringen.

Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort: jouw betrouwbare partner in financiën

Financiële vraagstukken komen op verschillende momenten in je leven om de hoek kijken. Als je je eerste woning koopt, gaat verhuizen, je eigen bedrijf begint, gaat samenwonen, kinderen krijgt of juist je kinderen het huis uit ziet gaan. Wij zijn er voor al die momenten in jouw leven waarop je behoefte hebt aan betrouwbaar advies over je persoonlijke financiën. We staan graag als deskundige partner naast jou en gebruiken onze kennis van de financiële materie en van de marktontwikkelingen om jou op weg te helpen.

Dat doen we met advies over je hypotheek, maar zeker ook over andere financiële producten. Je verzekeringen bijvoorbeeld of een belastingvrije schenking of het afsluiten van een consumptief krediet. We zijn er voor particulieren en ondernemers. Voor starters en gepensioneerden. Voor makelaardij, verzekeringen, hypotheken en meer.

Wees welkom op het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort of plan een online meeting in voor videoadvies.

Laten we kennismaken (online of op kantoor)

Hypotheekadviseur én makelaar: ideale combinatie

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort geloven we dat je woonwensen vervullen teamwork is. Bij het kopen of verkopen van een huis komt veel kijken. Begeleiding door de juiste experts biedt dan vele voordelen. Daarom vind je bij ons, naast een ervaren financieel expert, ook de NVM-erkende makelaars van Hunink & Holtrigter. Dat zorgt voor gemak en financieel voordeel. Je kunt op één adres terecht voor al je vragen rondom de verkoop en financiering van je woning.

Juist op de huidige woningmarkt werpt die samenwerking vaak zijn vruchten af. Een woning vinden is niet gemakkelijk in een populaire stad als Amersfoort. Hoe weet je hoeveel je kunt en “moet” overbieden? Hoeveel kun je lenen voor een woning? En is het verstandig of met of zonder financieringsvoorbehoud te bieden? Samen met de makelaars van Hunink & Holtrigter adviseren we je daar graag over. Of het nu gaat om je eerste woning of een volgend huis.

Met onze combinatie van hypotheekadvies en makelaardij kunnen we je bijvoorbeeld antwoord geven op elk van deze vragen:

 • Hoeveel kun jij maximaal aan hypotheek krijgen?
 • Hoeveel bedraagt je budget voor een woning?
 • Hoe werkt het als je al een woning hebt en naar een ander huis wilt verhuizen?
 • Welke mogelijkheden biedt jouw overwaarde om extra hypotheek te krijgen voor bijvoorbeeld een verbouwing?
 • Welke verzekeringen heb je nodig naast je hypotheek?
 • Als je gepensioneerd bent, hoeveel kun je dan krijgen aan seniorenhypotheek?
 • Welke opties heb je als ondernemer om een zzp-hypotheek af te sluiten?

Vragen over je lopende hypotheek?

Een verhuizing is niet de enige gelegenheid waarbij het loont om kritisch naar je hypotheek te kijken. Ook als je hypotheek al een tijdje loopt, is er vaak wel een reden om je hypotheek onder de loep te nemen. Wie weet kan het voordeliger dan de maandlasten die je op dit moment hebt.

We kunnen je bijvoorbeeld ook antwoord geven op vragen als:

Overwaarde whitepaper downloaden

Naast dat er misschien te besparen valt op je huidige hypotheek, kun je ook zo je redenen hebben om je hypotheekruimte te willen vergroten. Je overwaarde biedt daar wellicht mooie kansen voor. Wij praten je graag bij over de opties om die als vrij besteedbaar bedrag op te nemen. Een opeethypotheek en een krediethypotheek zijn twee van de mogelijkheden daarvoor.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen bij je nieuwe of bestaande hypotheek? Kom gerust vrijblijvend kennismaken. Bij ons op kantoor of online.

Vrijblijvende kennismaking

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Tot slot is het nog belangrijk om te weten dat er naast de eigenaar geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Amersfoort, waardoor Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing is. Dat wil zeggen dat er geen medewerkers zijn die een variabele beloning krijgen. 

Allround financieel advies

Naast je hypotheek, zijn wij er ook voor allround financieel advies over alle financiële vragen waarop jij een antwoord zoekt. Zo kunnen we je over het volgende adviseren:

 • Wat is er voor jou mogelijk om jezelf in te dekken voor het risico op arbeidsongeschiktheid?
 • Als je gaat samenwonen, wat moet je dan zoal financieel vastleggen?
 • Wat moet er financieel geregeld worden als jij en je ex-partner uit elkaar gaan?
 • Hoe maak je een passende financiële planning voor na je pensioen?
 • Hoe regel je je pensioen als je ondernemer bent?
 • Hoe kun je belastingvrij geld schenken?

Vergeet je verzekeringen niet

Vaak krijgen verzekeringen in combinatie met andere financiële vragen of het afsluiten van een hypotheek onvoldoende aandacht. Dat terwijl het heel belangrijk is om de juiste financiële risico’s af te dekken én om te kijken of je verzekering wel echt nodig is en je een voordelige premie en goede dekking biedt.

Als je je financiële situatie al met de financieel adviseur hebt doorgesproken, is er niemand beter gekwalificeerd dan hij om op dat moment nog een verdiepingsslag te maken. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort kijken we graag samen met jou naar je persoonlijke situatie en naar je wensen en eisen. Daar stemmen we je verzekeringen op af.

Contact

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort?

Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening, wat betekent dat je verzekerd bent van kwalitatief en onafhankelijk advies. Daarnaast profiteer je bij ons van de volgende voordelen:

 • Jarenlange ervaring in financieel advies
 • Ook voor makelaardij op één locatie
 • Ook voor advies over al je toekomstige vragen
 • Veel kennis van hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Uitgebreide vergelijking van vele mogelijkheden
 • 100% onafhankelijk financieel advies
 • Advies op kantoor en online mogelijk

Advies op kantoor of online?

Vind jij het prettig om, onder het genot van een kop koffie, bij ons op kantoor je financiële mogelijkheden te bespreken? Of gaat je voorkeur uit naar online advies? Wat jouw voorkeur ook heeft, bij Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort maakt Nico graag gratis kennis met je.

Plan een eerste afspraak in om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je zit nog nergens aan vast, maar krijgt er wel veel extra duidelijkheid door.

Plan je afspraak in door te bellen naar 033 – 4625 196 of door te mailen naar amersfoort@vanbruggen.nl.

Plan een kennismaking
KvK: 31050085AFM: 12006441Documenten