Amersfoort Utrechtseweg 35
3811 NA Amersfoort
Vandaag open tot 18:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amersfoort

Van Bruggen Adviesgroep in Amersfoort

Onafhankelijk hypotheekadvies is een vak apart. Alleen een onafhankelijk financieel adviseur die het complete aanbod overziet, kan komen tot een advies dat aansluit bij uw situatie en dat zo aantrekkelijk mogelijk is voor nu en later.

Van Bruggen Adviesgroep Amersfoort beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Amersfoort beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Wij vergelijken alles

Wij vergelijken alle hypotheekvormen voor u. Van Bruggen Adviesgroep-hypotheekadviseur Nico Hofmans in Amersfoort is onafhankelijk en adviseert u graag. Of u voor het eerst een huis koopt, groter wilt gaan wonen of uw oude aflossingsvrije hypotheek of bankspaarhypotheek wilt oversluiten. Wij helpen u met het vergelijken van de verschillende hypotheekvormen en aanbieders. Daarbij geven wij duidelijk antwoord en inzicht in alle condities en voorwaarden.

In tegenstelling tot een bank die enkel naar de eigen hypotheken kijkt, werkt Van Bruggen Adviesgroep samen met vrijwel alle geldverstrekkers en vergelijkt alle condities, voorwaarden en hypotheekrentes. Daarbij werken wij volledig transparant en onafhankelijk. Dat geeft u de zekerheid van het best passende advies voor nu en later. Dit geldt zowel voor het afsluiten van een hypotheek , maar ook wanneer u een lopende hypotheek heeft of wanneer u al een offerte heeft maar graag een second opinion wilt.

Energiezuinig wonen

Woont u al lekker maar wilt u uw huis verduurzamen of verhuist u naar een “0 op de meter” woning? Dan krijgt u meer financiële ruimte. Verschillende hypotheekverstrekkers bieden de mogelijkheid om energiebesparende maatregelen mee te financieren in uw hypotheek. Deze extra financiële ruimte komt bovenop de maximale hypotheek. Zo kunt u onder bepaalde voorwaarden tot maximaal 106% van de woningwaarde lenen.

Daar houdt uw voordeel niet op, een aantal hypotheekverstrekkers geven namelijk ook korting op uw hypotheekrente als uw woning aan bepaalde, strenge energiebesparende voorwaarden voldoet. Ook als het energielabel van uw huis verbeterd nadat u energiebesparende maatregelen heeft getroffen kunt u in aanmerking komen voor deze korting op de hypotheekrente.

Maak direct een afspraak

Vergeet uw verzekeringen niet

Vaak krijgen verzekeringen na het hypotheekadvies niet voldoende aandacht. Omdat u uw financiële situatie al met de financieel adviseur heeft doorgesproken is er niemand beter gekwalificeerd om op dat moment nog één verdiepingsslag te maken. Uw Van Bruggen Adviseur in Amersfoort kijkt samen met u naar uw persoonlijke situatie en houdt rekening met uw eisen en wensen. 

Hypotheekadviseur en makelaar: de ideale combinatie

Bij Van Bruggen Adviesgroep Amersfoort zijn we van mening dat het vervullen van woonwensen teamwork is. Want bij het kopen of verkopen van een huis komt heel wat kijken en begeleiding door de juiste experts heeft dan vele voordelen. En dus vindt u bij ons, naast een ervaren financieel expert, ook de NVM-erkende makelaars van Hunink & Holtrigter.

Maak direct een afspraak

Samenwerking

Wij werken nauw samen met woning- en bedrijfsmakelaars Hunink & Holtrigter. Door de bundeling van krachten kunt u vanaf heden dus op één adres terecht voor alle zaken rondom aan- of verkoop en financiering van uw woning. Naast financieel voordeel levert dat ook veel gemak op.

Het team van Van Bruggen Adviesgroep Amersfoort

KvK: 31050085AFM: 12006441Documenten