Blogs

 • Blog: Een adviseur of toch zelf doen?

  Blogs02 november 2016

  Sta jij op het punt een hypotheek af te sluiten en vraag jij je af of je hier eigenlijk wel een financieel adviseur bij nodig hebt? Vraag jij je sowieso wel eens af waarom je dergelijke financiële zaken eigenlijk niet ‘gewoon’ zelf zou kunnen doen?

  Lees meer

 • Blog: Hoe bespaart een financieel adviseur?

  Blogs12 augustus 2016

  Je zou zeggen dat ik als financieel adviseur alles piekfijn in orde zou hebben. Ik weet immers hoe het moet. Ze zeggen wel dat bij de schilder de verf bladert, nou zo werkt dat bij mij ook. Maar één keer in de zoveel tijd ga ik er even echt voor zitten. Waar blijft mijn geld? 

  Lees meer

 • Blog: Zit jij eigenlijk nog wel goed?

  Blogs08 juli 2016

  De kranten staan er bol van; historisch lage rente, rentemiddeling, hypotheek oversluiten, noem maar op. En dan het verhaal dat je buurvrouw haar hele situatie al heeft laten beoordelen en uiteindelijk tientallen euro’s per maand overhield! Zou dit ook voor jou gelden?

  Lees meer

 • Blog: Lage rente, profiteren of afwachten?

  Blogs13 juni 2016

  De hypotheekrente heeft nog niet eerder zo laag gestaan. Geldverstrekkers buitelen de laatste jaren over elkaar heen om de hypotheekrente te verlagen. Staat de rente voor jouw hypotheek nog een tijdje vast? Dan is de kans groot dat ook jij nu al kan profiteren van de lage rente.

  Lees meer

 • Blog: verzekerd van een woning? Nu de verzekeringen nog!

  Blogs18 mei 2016

  Stel, je staat op het punt om de drempel van je droomhuis over te gaan. Het klussen en inrichten kan gaan beginnen! Dan hebben we nog 1 essentiële tip voor je: sluit op tijd een aantal belangrijke woonverzekeringen af. Benieuwd welke? 

  Lees meer

 • Blog: Spaartips voor en na woningaankoop

  Blogs03 mei 2016

  Sparen, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Wie een huis wil kopen, profiteert op dit moment van de lage hypotheekrente. Maar voordat je een huis gaat kopen, is het noodzakelijk om geld te sparen. Helaas is de spaarrente op dit moment ook heel laag. Toch kun je niet vroeg genoeg beginnen met sparen.

  Lees meer

 • Blog: Goed voorbereid op huizenjacht

  Blogs07 april 2016

  Het is zo verleidelijk, meteen lekker huizen gaan kijken op woon.nl of funda.nl. Maar als je serieus een huis wilt kopen, kun je beter eerst met een financieel adviseur gaan praten. Een huis kopen gaat je financiën voor een lange periode beïnvloeden.

  Lees meer

 • Blog: Rente nú openbreken kan duizenden euro’s in de toekomst schelen

  Blogs23 juni 2017

  Heeft u nog een korte rentevaste periode te gaan, dan heeft u een mooi vooruitzicht in het verschiet: een lagere rente en lagere hypotheeklasten.

  Lees meer

 • Blog: 2017: laatste jaar dat rente over nieuwe restschulden aftrekbaar zijn

  Blogs13 april 2017

  Is de waarde van uw huis lager dan de hoogte van uw hypotheek? Dan staat uw huis ‘onder water’. Dat kan een probleem zijn als u wilt verhuizen.

  Lees meer