Blogs

 • 7 tips voor een ingrijpende verbouwing

  Blogs16 mei 2019

  Is er gezinsuitbreiding op komst of heb je zelf wat extra ruimte nodig en is een ingrijpende verbouwing daarop het antwoord?

  Lees meer

 • Sparen en besparen…en dan?

  Blogs02 mei 2019

  Desiree, financieel adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht geeft ons een kijkje bij haar op het advieskantoor.

  Lees meer

 • Profiteren van de lage hypotheekrente

  Blogs19 april 2019

  De hypotheekrente is historisch laag. Het is iets wat we overal horen en waar we ook de voordelen van willen ondervinden. Maar wat betekent zo’n lage rente eigenlijk? En hoe kun je daar als huisbezitter van profiteren? We vroegen het Oscar Noorlag, marktkenner bij Van Bruggen Adviesgroep.

  Lees meer

 • Waar moet je beginnen met besparen?

  Blogs16 april 2019

  Of je nou in een villa van een miljoen woont of in een appartement van een ton, iedereen wil geld besparen. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je beginnen met besparen? We vroegen het Jacco Sangers van Van Bruggen Adviesgroep.

  Lees meer

 • Huren of kopen?

  Blogs04 april 2019

  Als (alleenstaande) starter een huis kopen in de huidige woningmarkt? Succes! Het lijkt een onmogelijke opgave, zeker nu je ook de kosten koper mee moet brengen. Veel mensen gaan noodgedwongen huren, maar ook daar zitten haken en ogen aan.

  Lees meer

 • Verzekeren? Zeker weten?

  Blogs28 september 2019

  Van ziektekosten tot auto’s en van reisverzekeringen tot telefoon; we kunnen niet zonder verzekeringen. Maar wat als het op je huis aan komt?

  Lees meer

 • Een huis huren of toch kopen? Dit zegt de expert!

  Blogs26 september 2019

  Als starter een huis kopen in de huidige woningmarkt kan nog een flinke uitdaging zijn. De kosten koper ophoesten? Dat lijkt al helemaal onmogelijk! Daarom klinkt huren vaak als de betere oplossing maar ook hier zitten haken en ogen aan.

  Lees meer

 • Waarom kies je voor een aankoopmakelaar?

  Blogs13 september 2019

  "Een aankoopmakelaar? Een huis kopen kun je toch gewoon zelf?’" is een zin die je vast vaak hoort op verjaardagen. En ja, je kunt het natuurlijk ook zonder aankoopmakelaar, maar zeker in deze tijd kan een aankoopmakelaar echt het verschil maken tussen het wel of niet kopen van jouw droomhuis.

  Lees meer

 • In de maanden maart en augustus de meeste relatiebreuken

  Blogs20 augustus 2019

  Samen met de maand maart gaan de meeste mensen uit elkaar in de maand augustus. Een gezamenlijke vakantie is regelmatig een laatste stuiptrekking in een relatie.

  Lees meer