Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Utrecht Vleutenseweg 474
3532 HZ Utrecht
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Utrecht

Makelaar in Utrecht

Wil jij niets liever dan je eigen woning vinden in het hart van Nederland, in het mooie Utrecht? Van appartementen tot rijtjeshuizen en riante villa’s – Utrecht en de omliggende dorpen barsten van de mooie woningen. Wie weet ook jouw paleis. Wil je je kansen vergroten om in deze populaire stad een huis te vinden? Schakel dan onze makelaar in Utrecht in: Sonja Groot-Hoekstra. Zij helpt je graag bij de aankoop van jouw nieuwe Utrechtse woning en/of bij het verkopen van je huidige woning. Met haar hulp kom je sneller aan een woning, bied je niet meer dan nodig en verkoop je je woning voor een goede prijs.

Maak een gratis afspraak

Persoonlijke begeleiding bij een huis kopen in Utrecht

Zonder aankoopmakelaar een huis kopen in Utrecht is best een uitdaging. Om beter beslagen ten ijs te komen, doe je er goed aan een makelaar in Utrecht in de arm te nemen. Als ervaren aankoopmakelaar kan Sonja jou heel goed begeleiden in deze spanende fase. Het lijkt misschien een grote uitdaging om jouw droomhuis in Utrecht te bemachtigen. Je bent immers niet de enige die zich in deze populaire stad wil vestigen. Maar geef de moed niet op: met de hulp van jouw persoonlijke aankoopmakelaar in Utrecht maak jij betere kansen op het huis van jouw dromen.

Onze makelaar, Sonja Groot-Hoekstra, inventariseert tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek jouw wensen en maakt dan samen met jou een plan van aanpak op maat. Daarna gaan we aan de slag met de aankoop van je droomhuis. Door de manier waarop Sonja werkt, heb jij een grotere kans op succes. Dat komt hierdoor:

 • Je hebt snel zicht op nieuw woningaanbod. Sonja stuurt je nieuwe woningen die te koop komen direct door zodra ze er weet van heeft. Vaak nog voordat er een ‘te koop’-bord in de tuin staat of het huis op Funda te zien is.
 • Sonja werkt samen met de financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Utrecht, waardoor ze bij het uitbrengen van een bod altijd snel kan schakelen met jouw financieel specialist. Dat zorgt voor extra snelheid.
 • Je krijgt advies over een aantrekkelijk en marktconform bod en over eventueel voorbehoud daarbij. Zo kun je een goed bod uitbrengen waarmee je betere kans maakt om werkelijk eigenaar van de woning te worden.
 • Ze kan ook een waardebepaling doen van je huidige woning en je begeleiden bij de verkoop. Je hebt dan ook direct een goed beeld bij hoeveel je woning in de verkoop oplevert en wat je dus aan overwaarde in een nieuwe woning kunt steken.
 • Ze kijkt mee bij bezichtigingen, pluist de clausules voor je uit en stelt waar nodig kritische vragen. Zo weet je zeker dat het huis dat jij wilt kopen werkelijk een goede aankoop is.

Financieel advies en makelaardij in Utrecht op één plek

Naast de zoektocht naar een woning op zich, is een huis kopen in Utrecht om nog een reden een hele kluif: de hypotheek moet geregeld worden. Welke hypotheek kun je het beste nemen? Waar ben jij voordelig uit? Het fijne aan Van Bruggen Adviesgroep Utrecht is dat je op één plek goed zit voor financieel advies én makelaardij in Utrecht.

Financieel advies

Onze hypotheekadviseurs kunnen al aan het begin van het traject je maximale hypotheek voor je uitrekenen. Zo weet je precies hoeveel jij te besteden hebt aan een huis. Daardoor kunnen jij en de makelaar gerichter op zoek gaan naar een huis.

Ook na het vinden van jouw nieuwe onderkomen staat een hypotheekadviseur je bij. Onze adviseurs zoeken graag voor je uit bij welke aanbieder jij een gunstig rentetarief en aantrekkelijke voorwaarden krijgt, welke hypotheekvorm bij je past en hoe lang je de rente het beste kunt vastzetten. Ook voor al het andere regelwerk zijn zij er. Het aanvragen van de hypotheek, het regelen van de verzekeringen, de financiering van een eventuele verbouwing – ze kunnen dat alles voor je uit handen nemen. Bovendien hoef je zelf nergens achteraan te gaan. De hypotheekadviseur houdt voor jou de financieringsdeadline in de gaten, houdt vinger aan de pols bij de bank en informeert je steeds over de stand van zaken.

Makelaardij Utrecht

Daarnaast staat Sonja als ervaren makelaar in Utrecht naast je wanneer je met de aankoop van je woning bezig bent. Vanaf de oriëntatie op mogelijke woningen tot aan het nalopen van het koopcontract kan ze veel voor je betekenen. Het is een fijne gedachte om er niet alleen voor te staan en je niet te veel te laten leiden door emoties. Sonja houdt je met beide benen op de grond en zorgt ervoor dat jij een betere kans maakt ondanks de vele andere geïnteresseerden voor een woning.

Prettig is ook dat Sonja specifiek ervaren is als makelaar in Utrecht en omgeving. Van Tuindorp-Oost tot Vleuten, en van Lombok tot Overvecht – ze kent de vele wijken en weet wat er in deze omgeving speelt. Ook heeft ze een breed netwerk in de regio. Daardoor kan ze je goed helpen om juist in Utrecht of omgeving een fijne woning te vinden. Ook van nieuwbouwwoningen die in de verkoop gaan of kavels om een eigen huis te bouwen, is ze op de hoogte. Dus ook als dat je wens is in plaats van een bestaand huis, ben je van goed advies verzekerd.

Wat zijn jouw opties voor een koophuis?

Ben je nieuwsgierig geworden voor welk bedrag jij naar een huis kunt gaan kijken in Utrecht of omgeving? En wat er zoal aan huizen te koop staat hier? Wees welkom op ons kantoor voor hypotheekadvies en makelaardij in Utrecht. Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we samen naar jouw opties kijken.

Gratis kennismaking plannen

Wat doet Sonja voor je als aankoopmakelaar in Utrecht?

Tijdens het hele aankoopproces van je nieuwe woning is Sonja jouw aanspreekpunt. Als aankoopmakelaar in Utrecht helpt ze je om woningen te vinden die aan jouw wensenlijstje voldoen, laat ze je weten in hoeverre je woonwensen realistisch zijn én kijkt ze mee of de woning van jouw wensen werkelijk een goede aankoop is.

De fijne voordelen van Sonja als jouw aankoopmakelaar in Utrecht op een rij:

 • Je bespaart geld doordat je niet onnodig veel biedt op een huis.
 • Je weet hoeveel je moet bieden om aantrekkelijk te zijn voor de koper en of je er verstandig aan doet om met/zonder financieringsvoorbehoud te bieden.
 • Je kunt vaak al als een van de eersten een woning bezichtigen, waardoor je ook als een van de eersten een bod kunt uitbrengen.
 • Je ziet geen kleine lettertjes of belangrijke clausules over het hoofd. Die heeft Sonja al voor je bekeken om vervelende discussies achteraf met de verkoper te voorkomen.
 • Je hebt de zekerheid dat het koopcontract volledig in orde Tot in de kleinste details, zoals de spullen ter overname en het perceeloppervlak, is het contract door Sonja voor je nagelopen.
 • Je hoeft niet zelf uit te vinden hoe een huis kopen in Utrecht in zijn werk gaat en hoe je dit slim aanpakt. Sonja neemt je tijdens dit proces volledig mee.

Schakel Sonja ook in als jouw verkoopmakelaar in Utrecht

Als je een ander huis gaat kopen of andere plannen hebt, komt daarmee wellicht ook je huidige huis in de verkoop. Ook een spannende stap! Want hoe prijs je je huis op de juiste manier aan? Hoe haal je het hoogst mogelijke bedrag uit de verkoop? En wat komt er nog meer kijken bij het regelwerk hiervoor? Als jij je huis gaat verkopen in Utrecht of omgeving, dan zit je bij Sonja helemaal goed als verkoopmakelaar in Utrecht.

Sonja zorgt er als verkoopmakelaar in Utrecht niet alleen voor dat je huis tiptop op Funda komt te staan, maar neemt ook uitgebreid de tijd om potentiële kopers rond te leiden bij een bezichtiging. Sonja staat daarbij graag voor persoonlijke service en grote betrokkenheid. Zelfs in de avonden en in het weekend schiet ze graag te hulp bij vragen of problemen. Zo helpt ze je om je woning voor de juiste prijs te koop te zetten en om er een zo mooi mogelijk bedrag aan over te houden. Ook weet je met haar aan je zijde zeker dat het koopcontract piekfijn in orde is en dat je geen verrassingen achteraf hebt in het verkoopproces.

Laat gratis de waarde van jouw huis bepalen

Ben je benieuwd hoeveel jouw huis in de verkoop zal opleveren? De WOZ-waarde geeft natuurlijk wel een indicatie, maar loopt minimaal een kalenderjaar achter de feiten aan. Als jij overweegt om je huis te verkopen, dan is het belangrijk om met een juiste vraagprijs de markt op te gaan. En die helpen wij jou graag bepalen, tijdens een waardebepaling van jouw huis. Gratis en vrijblijvend!

Gratis waardebepaling in Utrecht

Huis verkopen in Utrecht? Wij helpen je graag!

Als je midden in een verhuizing zit, heb je vaak al genoeg aan je hoofd. Ook nog bezichtigers door je huis begeleiden, je buigen over een goede advertentietekst of Funda of plattegronden van je huis maken is dan niet het eerste waar je zin in hebt. Bovendien zijn dit stuk voor stuk zaken die vragen om de nodige expertise. Daarom is het prettig dat Sonja je veel uit handen kan nemen wanneer jij je huis gaat verkopen in Utrecht. In feite kan ze alles voor je doen tijdens het verkoopproces. Het is maar net waar jij hulp bij wilt krijgen en wat je eventueel liever zelf oppakt.

Ze kan als verkoopmakelaar in Utrecht bijvoorbeeld het volgende voor je doen:

 • een indicatie geven van de verkoopwaarde van je woning (gratis!)
 • je woning met een goede advertentietekst en professionele foto’s op Funda zetten;
 • jouw woning op de juiste plekken online en in haar makelaarsnetwerk promoten;
 • plattegronden maken van je huis;
 • bezichtigingen inplannen;
 • geïnteresseerden door je woning begeleiden;
 • vragen van geïnteresseerden beantwoorden;
 • advies geven over uitgebrachte biedingen;
 • de onderhandelingen zo leiden dat je zoveel mogelijk overwaarde behaalt;
 • het koopcontract voor je opstellen volgens de wettelijke normen.

Makelaar in Utrecht inschakelen?

Ga jij je woning verkopen of wil je een huis kopen in het mooie Utrecht of de omliggende dorpen? Kom vrijblijvend kennismaken om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen met financieel advies en makelaardij in Utrecht. We zijn ook ’s avonds en in het weekend voor je geopend.

Bel 030 – 877 17 42, mail naar makelaardij-utrecht@vanbruggen.nl of klik op de knop hieronder om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat. De kosten van het eerste gesprek nemen we geheel voor onze rekening.

Gratis kennismaken

Zoek een woning Utrecht