Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Utrecht Vleutenseweg 474
3532 HZ Utrecht
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Utrecht

Van Bruggen Adviesgroep: Jouw makelaar in Utrecht

In de regio Utrecht is het erg lastig om zonder aankoopmakelaar een (nieuwe) woning aan te kopen. Schakel daarom gerust hulp in van een professional. Van Bruggen Adviesgroep Utrecht bijvoorbeeld. Wij helpen jou graag.

Woonwensen zijn heel persoonlijk en afhankelijk van de fase in je leven. Zoek jij je nieuwe droomhuis? Of wil je juist graag doorstromen en jouw huidige woning verkopen? Dan ben je bij Van Bruggen Adviesgroep aan het juiste adres.

Waar kun je ons vinden?

Het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep Utrecht is gevestigd aan het einde van de Vleutenseweg, op de kruising met de Spinozaweg. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en met voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt. Vind jij het fijner als we bij je langskomen? Dan kan dat ook! Zelfs webcamadvies behoort tot de mogelijkheden.

Hoe gaat Van Bruggen Adviesgroep Utrecht te werk?

Onze makelaar, Sonja Hoekstra, inventariseert tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek al jouw wensen en maakt dan samen met jou een plan van aanpak op maat. Daarna gaan we aan de slag; met de verkoop van jouw woning of de aankoop van je droomhuis. Benieuwd naar hoe we dat precies aanpakken?

Download onze brochure Klik hier voor het downloaden van onze brochure over makelaardij.

Sonja Hoekstra, makelaar Van Bruggen Adviesgroep Utrecht: “Als gecertificeerd aankoopbegeleider weet ik als geen ander hoe ik jou kan begeleiden bij de aankoop van jouw droomwoning. Ga je verkopen? Dan zorg ik niet alleen dat jouw huis tiptop op Funda komt te staan, ik neem ook uitgebreid de tijd om potentiële kopers zorgvuldig rond te leiden bij een bezichtiging. Want ik sta voor betrokkenheid en persoonlijke service. Ook in de avonden en in het weekend.”

Gratis waardebepaling in Utrecht

Deskundig advies en gratis waardebepaling

Wat is jouw huis waard? De WOZ-waarde geeft natuurlijk wel een indicatie, maar loopt minimaal een heel kalenderjaar achter de feiten aan. Als jij overweegt om jouw huis te gaan verkopen, dan is het erg belangrijk om met een juiste vraagprijs de markt op te gaan. En die helpen wij jou graag bepalen, tijdens een waardebepaling van jouw huis. Gratis en vrijblijvend. Een goed begin is het halve werk, toch?

Maak direct een afspraak

Ondersteuning van een financieel adviseur

Bij Van Bruggen Adviesgroep Utrecht kun je niet alleen terecht voor een compleet pakket makelaarsdiensten. Ook voor hypotheekadvies en financieel advies staan de deskundige adviseurs voor je klaar.

Kom jij vrijblijvend kennismaken? Bel 0800 1600 om een afspraak te maken. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat. Samen bespreken we jouw wensen en kansen. De kosten van het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Zoek een woning Utrecht