Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Soest Soesterbergsestraat 1
3768 EA Soest
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Soest

Pensioenadvies in Soest

Nog een paar jaar werken en dan is het zover: je pensioen. Aan de ene kant lijkt het nog ver weg, aan de andere kant weet je dat je maar beter op tijd iets kunt regelen. Het is wel zo fijn als je na je pensioen zorgeloos kunt rondkomen en ook je mooie pensioenplannen kunt waarmaken. Dat vraagt om een goede pensioenplanning en persoonlijk advies. Daarvoor is Mirjam er met pensioenadvies in Soest. Ze gaat samen met jou zitten voor jouw wensen, mogelijkheden en de interessante opties waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht. Want gelukkig is er vaak meer mogelijk dan je denkt om jouw pensioen aan te vullen.

Maak een afspraak

Regel je pensioen nu al goed voor later

Een eerste overzicht van je pensioen is niet heel lastig te verkrijgen. Eén blik op Mijnpensioenoverzicht.nl is daarvoor al voldoende. Maar met dat overzicht ben je er zeker nog niet. Al snel komen er allerlei nieuwe vragen op. Want heb je met dat pensioeninkomen straks voldoende om van rond te komen? En als dat niet zo is, hoe kun je dan je pensioen aanvullen? En wat moet je regelen voor je hypotheek? Door op tijd aan de bel te trekken en pensioenadvies in te schakelen, hoef je je straks over dat alles geen zorgen te maken. Wij zorgen dat jouw pensioen nu al goed geregeld is.

We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over elk van deze vragen:

 • Is jouw toekomstige pensioeninkomen voldoende om je vaste lasten van te betalen?
 • Is het haalbaar om eventueel al eerder te stoppen met werken? En zo niet, hoe kun je dat wél haalbaar maken door een pensioengat te overbruggen?
 • Hoe kun je je pensioen aanvullen om je wensen voor later haalbaar te maken?
 • Welke mogelijkheden heb je om je overwaarde te verzilveren, zodat je dat bedrag vrij kunt besteden?
 • Waar moet je op letten qua hypotheek nu je richting je pensioen gaat en straks met een lagere maximale hypotheek te maken krijgt (vanwege je pensioeninkomen)?
 • Welke lijfrenteproducten zijn er en welke daarvan zijn voor jou interessant en voordelig?
 • Is het voor jou verstandig om in een tweede woning te investeren voor de verhuur en zo extra pensioen op te bouwen?
 • Wat kun je het beste doen met je spaargeld? Denk aan: geld schenken aan je kinderen, je huis verbouwen of iets anders.

Allemaal vragen waar wij voor je in kunnen duiken. Of je nu al jarenlang in loondienst werkt of dat je op dit moment zzp’er bent, wij kennen de mogelijkheden rondom pensioen en helpen je graag. Doordat Mirjam ook goed thuis is in breed financieel advies, rondom bijvoorbeeld hypotheken en verzekeringen, kan ze daarbij kijken naar je totale situatie. Daardoor komen jullie altijd tot een plan waar jij goed aan doet.

Pensioenadvies in Soest met jouw wensen als uitgangspunt

We zien helaas nog vaak dat bij pensioenadvies standaardproducten worden aangeraden. Zo gaan hypotheekadviseurs soms voor de simpelste oplossing: de hypotheek met de laagste rente. Maar dat is niet altijd het product dat werkelijk goed bij je past en dat ook op de langere termijn voordelig is voor jou. Wij vinden het belangrijk om wél jouw wensen en situatie als uitgangspunt te nemen. We verdiepen ons daarom eerst uitgebreid in wie jij bent, wat je zoekt en hoe je financiën ervoor staan. Pas als we dat volledig helder hebben, gaan we op zoek naar passende mogelijkheden voor jou.

Als onafhankelijk financieel adviseur overziet Mirjam een heel groot aanbod aan hypotheken, verzekeringen, lijfrenteproducten en andere financiële producten. Daardoor kan ze je goed de weg wijzen in de verschillende opties en je juist wijzen op producten waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht. Zo zou het goed kunnen dat je overwaarde een slimme manier is om je pensioen aan te vullen; je hoeft dus echt niet altijd kleiner te gaan wonen als je een pensioengat hebt.

Wil je een keer vrijblijvend laten kijken nar jouw pensioenopties? Ga gratis met Mirjam in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend kennismaken

Jouw overwaarde benutten voor je pensioen?

De overwaarde – we zeiden er net al iets over. Als je al langere tijd woont waar je woont, is de kans groot dat je huis meer waard is dan de hypotheek die je erop hebt openstaan. Dit betekent dat je overwaarde hebt op je huis. Dat is geen bedrag dat vastzit in de stenen en dat pas vrijkomt als je verhuist; je kunt de overwaarde opnemen door bijvoorbeeld een opeethypotheek af te sluiten, een krediethypotheek te nemen of een tweede hypotheek af te sluiten. Zo komt het bedrag vrij en kun je ermee doen wat jij wilt.

Naast dat je het bedrag op je spaarrekening kunt storten om een pensioengat op te vangen, kun je het geld ook gebruiken voor andere plannen. Wil je bijvoorbeeld je woning gelijkvloers maken om er zo langer in te kunnen wonen? Of hoop je een vakantiewoning aan te schaffen, een auto te kopen of je huis of tuin te laten verbouwen? Je bent vrij in hoe je het bedrag besteedt en kunt er dus jouw pensioenplannen mee realiseren.

De belangrijkste eerste stap is uitvinden hoeveel overwaarde je kunt opnemen en welke opties jij daarvoor hebt. Wij adviseren je er graag over. En kun je meteen je hypotheek oversluiten om zo ook fors te besparen op je maandlasten? Dan maken we dat helder voor je en adviseren we je over de opties.

Jouw pensioen goed geregeld!

Wil jij niet weken kwijt zijn aan het uitpluizen van alle details rondom je pensioen? Maar wil je toch zeker weten dat alles goed geregeld is en dat je geen enkele interessante mogelijkheid over het hoofd ziet? Dan zit je bij Van Bruggen Adviesgroep in Soest helemaal goed. Naast dat we breed pensioenadvies in Soest verzorgen, profiteer je bij ons kantoor ook van deze voordelen:

 • Jouw ervaren financieel adviseur uit de regio
 • Persoonlijk advies in begrijpelijke taal
 • Brede expertise: van hypotheken tot pensioen
 • Ook voor complexere vragen (o.a. verhuur of ondernemers)
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Uitgebreid netwerk van taxateurs, notarissen, etc.
 • Gratis eerste afspraak

Direct je eerste afspraak maken? Neem contact op met Mirjam via 0800 – 1600 of via soest@vanbruggen.nl, zodat jullie binnenkort vrijblijvend naar jouw mogelijkheden kunnen kijken.

Maak direct een gratis afspraak

Voorkom een pensioengat door nu al te besparen

Naast dat je je overwaarde kunt verzilveren om een pensioengat op te vangen, kan het ook helpen om te besparen op je vaste lasten. Daarvoor is het niet altijd nodig dat je voortaan op een houtje bijt en in de supermarkt extra goed op je kassabon let. Je kunt wellicht structureel geld besparen op je hypotheek en/of verzekeringen. Dat merk je nauwelijks in je leefstijl, maar heeft wel een grote positieve impact op je huishoudboekje.

Je hypotheek oversluiten kan je bijvoorbeeld, ondanks de boeterente, zo een forse maandelijkse besparing opleveren. En wellicht kun je verzekeringen die je hebt lopen oversluiten of stopzetten. Of je kunt met je bank een constructie voor rentemiddeling of verlaging van de rente-opslag regelen. Allemaal slimme manieren om je maandlasten te drukken, waardoor je meer geld spaart voor later.

In een eerste gesprek kan Mirjam voor je uitzoeken waar voor jou bespaarkansen liggen. Ze maakt helder voor je welk bespaarvoordeel je kunt pakken, wat daarvoor moet gebeuren en kan alles ook voor je regelen.

Bij welke vraag heb jij pensioenadvies in Soest nodig?

Heb jij om welke reden dan ook behoefte aan financieel advies bij jouw pensioen? Of het nu gaat over hypotheekvragen, het regelen van je pensioen na een scheiding of gewoon een financiële planning op maat – Mirjam is er graag voor je.

In een kosteloos eerste gesprek kan Mirjam je meer vertellen over jouw mogelijkheden en over wat zij voor je kan doen om jouw pensioen goed te regelen. Bel naar 0800 – 1600 of klik op de knop hieronder om jouw eerste gesprek in Soest te plannen.

Plan je gratis eerste afspraak