Op maat verzekerd

Ook op het gebied van verzekeringen geven wij onafhankelijk advies. Welke verzekeringen passen bij úw situatie? Het loont om de premies van verzekeringen te vergelijken, wellicht kunt u besparen op uw maandlasten. Toch is het ook belangrijk om verder te kijken dan alleen de premies. De polisvoorwaarden zijn net zo van belang. Want goedkoop uit zijn is fijn, maar de kleine lettertjes zijn ook erg belangrijk. Polisvoorwaarden geven duidelijkheid, zodat u precies weet wat u mag verwachten van de verzekeraar. Onze verzekeringsadviseurs houden ook scherp de polisvoorwaarden in de gaten. Zo weet u zeker dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften, zowel nu als later.

Van autoverzekering tot reisverzekering

U kunt bij ons terecht voor verzekeringsadvies over vrijwel alle verzekeringen voor uw woning, auto of reizen. Denk voor uw huis hierbij aan de inboedelverzekering, ongeacht of u nu een eigen huis heeft of huis huurt. Wij helpen u om te bepalen wat de waarde van uw inboedel is. Zo bent u nooit onder- of oververzekerd.

Heeft u een auto? Het afsluiten van een autoverzekering is wettelijk verplicht. De maandelijkse premie kan behoorlijk oplopen. Daarom is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Dus niet te weinig, maar zeker ook niet te veel.

En gaat u regelmatig op reis? Dan is het verstandig een reisverzekering af te sluiten.

Van Bruggen Adviesgroep vergelijkt continu het verzekeringsaanbod van vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Vanuit dit aanbod selecteren wij de verzekeringen met de beste polisvoorwaarden en de scherpst mogelijke premies.

Zakelijke schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen

Het team van Nieuw-Vennep is gespecialiseerd in zakelijke schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen. Dus bent u ondernemer, ook dan bent u aan het juiste adres voor alle verzekeringen om uw risico’s af te dekken.

Maak een afspraak

Klik hier voor meer informatie over onze vestiging in Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep
Elemastraat 672151 AJ Nieuw-Vennep
  • Advies op kantoor
Het team van Nieuw-Vennep
Miranda de Rooij
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur, erkend aankoopmiddelaar
Aranka Spier
Office manager
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 61710121
AFM
: 12020031
Volg Van Bruggen Adviesgroep Nieuw-Vennep