Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Hypotheek berekenen

Wat is mijn maximale hypotheek, wat doet de hypotheekrente, kan ik besparen op mijn hypotheek door deze over te sluiten en wat worden mijn maandlasten? Dit zijn vragen die bij u kunnen spelen. Of misschien wilt u uw huis verbouwen en wilt u weten wat er mogelijk is binnen uw huidige hypotheek.

Maximale hypotheek

De juiste hypotheekvorm is meer dan alleen de laagste rente en het maximale hypotheekbedrag. De onafhankelijk hypotheekadviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland stellen uw belangen centraal. Ze zijn op de hoogte van de voorwaarden die verschillende hypotheekverstrekkers stellen en kijken naar de voor- en nadelen. Zo weet u zeker dat het hypotheekadvies op uw wensen is toegespitst, of u nu voor het eerst een huis koopt of doorstroomt naar een ander huis.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland neemt met u uw persoonlijke situatie door en kijkt wat er in uw situatie past, niet alleen voor nu maar ook om in de toekomst lekker te kunnen leven. De Van Bruggen Adviesgroep hypotheekadviseurs kijken daarbij niet alleen naar uw hypotheek, maar naar alle aspecten van uw financiële huishouding. Op deze manier wordt niet alleen uw hypotheek maar ook uw verzekeringen en andere financiële producten op uw wensen afgestemd.

Ontdek zelf wat de onafhankelijk hypotheekadviseurs Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland voor u en uw hypotheek kunnen betekenen. Het eerste oriënterende gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Maak direct een afspraak

Keurmerk financiele dienstverlening
KvK: 70205930
AFM: 12045422