Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Huis kopen? Weet wat je kunt lenen!

Online kan je eenvoudig je hypotheek berekenen, zodat je al een aardig beeld krijgt van de range van huizen waar je naar kunt kijken. Een financieel adviseur kijkt nóg verder en houdt rekening met jouw specifieke situatie. Zo krijg je een advies op maat en weet je precies waar je aan toe bent.  

Loop je droomhuis niet mis

De huizenmarkt is nog steeds oververhit. Vooral in de randstad staan huizen niet lang te koop. Soms verschijnen huizen niet eens op Funda. De kans dat jij dan jouw droomhuis kunt vinden, wordt kleiner. Financieel adviseur Mark van Ginkel is ook aankoopbemiddelaar. Hij kan helpen met het vinden van een geschikte woning. Dankzij zijn connecties in de markt kan hij ook sneller beschikken over het nieuwste aanbod in de regio Hilversum. Mark kent de markt en hij heeft al veel ervaring op het gebied van aan- en verkoop van woningen.

Schakel een expert in

Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan je denkt. Je kunt verliefd worden op een huis, en liefde maakt vaak blind…Bij een belangrijke koop als een huis wil je niet dat je zaken over het hoofd ziet. Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en zorgt ervoor dat je niet teveel betaalt voor een huis. Zo verdient hij zich dus ook dubbel en dwars terug.

Dus heb je plannen jouw (eerste) droomhuis te kopen? Maak snel een afspraak en laat Mark je helpen!

Keurmerk financiele dienstverlening
KvK: 32089167
AFM: 12006733