Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Emmeloord Voorpoort 3
8325 CL Vollenhove
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Emmeloord

Financieel advies in Emmeloord

Je financiën op orde hebben, geeft veel rust. Beslissingen die je maakt over je hypotheek, verzekeringen of pensioen hebben vaak grote financiële consequenties. Daarom staat Ruben je als deskundig financieel adviseur in Emmeloord bij. Hij adviseert je over je financiële situatie, helpt je om de juiste keuzes te maken en brengt alle mogelijkheden en risico’s voor je in kaart. Bijvoorbeeld als je een hypotheek afsluit, wilt besparen op je maandlasten of alles voor je oude dag alvast goed geregeld wilt hebben. Schakel Ruben in voor jouw deskundige financieel advies in Emmeloord.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Persoonlijk financieel advies in Emmeloord

Je leven verandert voortdurend. En dat geldt ook voor je financiële situatie. Ga je bijvoorbeeld samen een huis kopen? Wil je minder werken? Gaan je kinderen binnenkort het huis uit? Of staat je pensioen over een jaar of tien voor de deur? Het zijn allemaal veranderingen die ook impact hebben op je financiën. En waar je dus financieel advies bij kunt gebruiken.

Juist die veranderingen maken dat de juiste financiële keuzes voor iedereen weer anders zijn. Daarom biedt Ruben financieel advies in Emmeloord, afgestemd op jouw situatie. Hij gaat eerst vrijblijvend met je in gesprek over hoe je situatie eruitziet, wat je wensen zijn en welke plannen je hebt voor de toekomst. Op basis daarvan verdiept hij zich in de diverse mogelijkheden, adviseert je over jouw risico’s en opties, en kan hij vervolgens ook alles voor je regelen. Dat scheelt jou tijd én geeft je de zekerheid dat je de juiste financiële keuzes maakt. Ook met het oog op de toekomst.

Advies over je hypotheek, verzekeringen en pensioen

Financieel advies in Emmeloord is in het bijzonder aan te raden bij grote beslissingen waar veel geld mee gemoeid is. Sluit je bijvoorbeeld een hypotheek af? Dan heb je de keuze tussen tientallen aanbieders en heeft je keuze nu ook gevolgen over tien jaar. Overweeg je verzekeringen te nemen? Dan heeft je keuze ook veel impact. Neem je een verzekering met heel hoge dekking? Dan kom je jarenlang voor (te) hoge lasten te staan. Maar sluit je verzekeringen niet af? Dan brengt dat weer risico’s met zich mee.

Kortom: het is fijn om er iemand bij te betrekken die verstand heeft van al die opties. En die je vanuit zijn deskundigheid bij je keuzes op weg kan helpen. Ruben Straatman is voor jou graag die financieel adviseur in Emmeloord. Of het nu gaat over je hypotheek, je lopende of nieuwe verzekeringen of het regelen van je pensioen – Ruben staat voor je klaar.

Schakel financieel advies in

Een hypotheek die past bij jou

Een huis kopen en een hypotheek daarvoor afsluiten is nogal wat. Daar weten we bij Van Bruggen Adviesgroep in Emmeloord alles van. Daarom begeleiden we zowel starters als doorstromers om de woning van hun dromen te financieren. Dat begint met hypotheekadvies over jouw maximale hypotheek. Ruben rekent nauwkeurig voor je uit hoeveel jij aan hypotheek kunt krijgen, welke maandlasten je daarbij hebt en hoe je eventueel je hypotheek kunt aanvullen. Zo kun je beter voorbereid je geluk op Funda beproeven en naar je eerste woning of je volgende woning op zoek gaan.

Heb je het goede nieuws te horen gekregen dat jouw bod op een woning is geaccepteerd? Dan is het tijd voor volgende stappen. Ruben kan in deze fase tientallen verschillende hypotheken voor je vergelijken. Hij geeft je op basis daarvan advies over een passende hypotheekaanbieder, een geschikte hypotheekvorm en rentevaste periode en de diverse voorwaarden.

Ook als je hypotheek al een tijdje loopt, kun je bij ons terecht voor hypotheekadvies. We kunnen dan voor je checken of je lopende hypotheek nog bij je past, of je wellicht ergens anders goedkoper uit bent en wat je kunt doen als de looptijd of rentevaste periode binnenkort afloopt. Zo kunnen we je ook adviseren over elk van deze vragen:

Wil je weten wat jouw opties zijn voor een nieuwe hypotheek? Of waar je goed aan doet met je lopende hypotheek? Plan gratis een eerste gesprek in. Dan kan Ruben je meer vertellen.

Gratis eerste gesprek

Wat heb jij geregeld voor je oude dag?

Veel mensen stellen het nadenken over hun oude dag lange tijd uit. Op zich niet vreemd. Als je nog in de bloei van je leven zit, is je pensioen niet het eerste waar je bij stilstaat. Toch doe je er goed aan om daar alvast over na te denken. Bij voorkeur al eerder dan tien jaar vóór je pensioen, omdat er dan nog meer mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld je hypotheek te verhogen of over te sluiten.

Na de pensionering gaan veel mensen er financieel op achteruit. Doordat het pensioeninkomen gemiddeld zo’n 70% is van je gebruikelijke inkomen, blijf je zitten met een pensioengat. Gelukkig kun je dat vóór zijn door op tijd maatregelen te treffen. Wij denken graag mee welke financiële mogelijkheden er voor jou zijn om zo’n gat te voorkomen.

Zo kunnen we je pensioenadvies geven over elk van deze mogelijkheden:

 • Bespaar op je hypotheeklasten. Door je hypotheek over te sluiten of af te lossen of door je verzekeringen onder de loep te nemen, kun je wellicht flink besparen op je hypotheek. Dat bedrag kun je dan weer mooi apart zetten voor je pensioen.
 • Neem je overwaarde op. Steeds meer mensen in de regio Noordoostpolder hebben een forse overwaarde op hun huis. Dit bedrag kun je uit de stenen halen door bijvoorbeeld een tweede hypotheek af te sluiten. Zo maak je er een vrij besteedbaar bedrag van. Te besteden aan bijvoorbeeld een verbouwing, een tweede woning of te gebruiken als financiële buffer voor je pensioen.
 • Spaar voor je pensioen. Natuurlijk kun je ook zelf geld opzij zetten voor je pensioen. Sparen voor later kun je zowel doen door geld apart te houden op een spaarrekening als door via lijfrentes geld te sparen dat na je pensioen wordt uitgekeerd.
 • Neem een opeethypotheek. Dit is een specifiek product waarmee gepensioneerden met een bescheiden pensioeninkomen hun overwaarde alsnog kunnen opnemen. De inkomenstoets is minder streng, wat dit soms een interessante optie maakt om je overwaarde te verzilveren.
 • Verhuis naar een voordeligere woning. Woon je op dit moment in een huis met hoge maandlasten? Dan is het soms slim om naar een voordeligere woning te verhuizen. De overwaarde op je huidige huis komt dan vrij en je kunt voor je nieuwe woning een nieuwe hypotheek afsluiten. Eentje met vaak een lagere rente en betere voorwaarden.

Wil je precies weten waar jij goed aan doet? En vind je het prettig om een heldere pensioenplanning te hebben liggen en daar alvast werk van te maken? Schakel ons dan in voor financieel advies in Emmeloord rondom jouw pensioen.

Gratis eerste gesprek over je pensioen

Onafhankelijk financieel advies in Emmeloord

Uniek aan het financieel advies in Emmeloord van Ruben is dat je onafhankelijk geholpen wordt. Ruben kan vele aanbieders meenemen in zijn vergelijking voor jou. Dat geeft je een grotere kans op een passend product en een mooie besparing. Daarnaast staat ons kantoor voor:

 • Deskundig financieel adviseur in de gemeente Noordoostpolder
 • Uitgebreid advies over jouw hypotheek, verzekeringen en pensioen
 • Helder zicht op je financiële situatie nu én je opties later
 • Volledig onafhankelijk (= vergelijking van vele aanbieders)
 • Vele jaren ervaring
 • Goed bereikbaar en snel antwoord op je vragen
 • Advies op kantoor of bij jou thuis

Gratis kennismaking op kantoor of bij je thuis

Heb je vragen over je verzekeringen, een hypotheek, je overwaarde of je aankomende pensioen? Stel je vraag aan Ruben en wees daarmee zeker van deskundig financieel advies in Emmeloord.

Je kunt geheel gratis en vrijblijvend een eerste afspraak plannen. Mail daarvoor naar rstraatman@vanbruggen.nl of bel naar 0527 – 26 55 89. Dan helpt Ruben je verder.

Maak een afspraak