Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Emmeloord Voorpoort 3
8325 CL Vollenhove
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Emmeloord

Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord

Voor financieel advies over allerlei vragen ben je welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord.  Onze ervaren financieel adviseur Ruben Straatman geeft gedegen hypotheekadvies en financieel advies bij jou thuis. Altijd op basis van jouw unieke situatie, omdat iedereen zijn eigen behoeften en ideeën heeft. Ruben helpt je om je financiën daarop te laten aansluiten. Bijvoorbeeld als je een fijne woning in Emmeloord of omgeving wilt kopen, als je je hypotheek wilt aanpassen of als je meer financiële ruimte wilt creëren.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel advies bij Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord

Bij belangrijke financiële keuzes zijn er vaak allerlei mogelijkheden. Zo kun je bij vele hypotheekaanbieders terecht voor een hypotheek. Je kunt voor je verzekeringen kiezen uit talloze voorwaarden. En wil je iets regelen voor je pensioen? Dan duizelt het je ook al snel van alle opties. Moeilijk, moeilijk. Het is dan fijn om voor die keuze te kunnen vertrouwen op een deskundige adviseur. Zeker omdat je bij belangrijke mijlpalen, zoals een huis kopen, verhuizen of met pensioen gaan, al genoeg aan je hoofd hebt. Daarom staat Ruben van Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord graag voor je klaar.

Bij een adviseur van de bank krijg je vaak specifiek de producten van die bank aangeraden. Klop je voor financieel advies daarentegen aan bij Van Bruggen Adviesgroep in Emmeloord? Dan weet je zeker dat we op zoek gaan naar een voordelige optie voor jou. Als onafhankelijk financieel adviseur vergelijkt Ruben de tientallen mogelijkheden voor je. Op rente of premie en op voorwaarden. Hij kijkt mee naar je situatie nu en naar je toekomstwensen. Alles om jou zo goed mogelijk te kunnen adviseren over waar jij goed aan doet én wat voordelig voor je uitpakt.

Naast dat eerlijke advies over jouw mogelijkheden, zijn dit volgens onze klanten de voordelen van Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord:

 • Deskundig financieel adviseur in de gemeente Noordoostpolder
 • Uitgebreid advies over jouw hypotheek, verzekeringen en pensioen
 • Helder zicht op je financiële situatie nu én je opties later
 • Volledig onafhankelijk (= vergelijking van vele aanbieders)
 • Vele jaren ervaring
 • Goed bereikbaar en snel antwoord op je vragen
 • Advies op kantoor of bij jou thuis

Wat zijn jouw opties voor een huis kopen?

Wil jij een huis kopen in de gemeente Noordoostpolder? Bijvoorbeeld in Emmeloord, Tollebeek, Luttelgeest, Ens of Bant? Wij kunnen je wijzen op jouw financiële mogelijkheden. Voordat je op zoek gaat naar dé woning die aan jouw perfecte plaatje voldoet, is het prettig om te weten hoeveel je kunt lenen. En wat je daarnaast aan eigen geld moet inleggen voor de financiering. Daar geeft Ruben je graag zicht op. In een vrijblijvend gesprek kan hij jouw maximale hypotheek voor je berekenen. Ook geeft hij je als hypotheekadviseur zicht op de bijbehorende hypotheeklasten.

Na dat gesprek kun jij goed voorbereid naar je droomwoning op zoek gaan. Je weet precies wat je kunt bieden voor jouw eerste huis of volgende huis. En is je bod geaccepteerd door de verkoper? Dan kunnen we ook de hypotheek voor je regelen. We vergelijken de vele hypotheekaanbieders, kijken mee welke hypotheek bij jouw wensen en situatie past, en kunnen die voor je aanvragen. Inclusief al het papierwerk. Zo heb je dankzij ons hypotheekadvies nauwelijks omkijken naar je hypotheekaanvraag, en houd jij tijd over om je met de inrichting van je nieuwe woning bezig te houden.

Wil je weten hoeveel jij aan een woning te besteden hebt? Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan en ontdek jouw opties om een eigen huis te kopen.

Gratis oriënatiegesprek over hypotheek

Biedt je hypotheek meer leenruimte?

Om allerlei redenen kan het fijn zijn om je lopende hypotheek te verhogen. Misschien heb je mooie plannen om je woonruimte te vergroten (bijvoorbeeld met een uitbouw, serre of dakkapel). Of wil je je kinderen ondersteunen bij het financieren van hun huis? Of je pensioen aanvullen, zodat je mogelijk al eerder kunt stoppen met werken? In plaats van een lening met hoge rente af te sluiten, kun je wellicht je lopende hypotheek verhogen. Dat betekent dat je tegen relatief lage maandlasten meer financiële ruimte creëert.

Voor het verhogen van je hypotheek zijn meerdere mogelijkheden. Ruben adviseert je graag wat er voor jou mogelijk is en waar je verstandig aan doet. Zo kan hij je meer vertellen over elk van deze opties:

 • Je hypotheek oversluiten naar een andere hypotheekaanbieder om daarmee zowel je hypotheek te verhogen als te profiteren van betere voorwaarden en een lagere rente.
 • Een tweede hypotheek nemen bovenop je lopende hypotheek. De overwaarde op je huis biedt daar wellicht mogelijkheden voor, zodat je bijvoorbeeld een verbouwing van je woning kunt financieren.
 • Een krediethypotheek afsluiten: een specifiek product waarmee je je overwaarde verzilvert om meer financiële ruimte te krijgen.
 • Een opeethypotheek nemen, waarmee je als gepensioneerde met een beperkt pensioeninkomen je overwaarde kunt opnemen. Er zitten wat haken en ogen aan, maar in sommige gevallen kan dit een heel interessante optie zijn.
 • Je hypotheek onderhands verhogen, wat een handige mogelijkheid kan zijn als je je hypotheek voor een hoger bedrag in het Kadaster hebt ingeschreven. Je bespaart er veel oversluitkosten mee, omdat je bijvoorbeeld niet opnieuw je woning hoeft te laten taxeren.

Ben je benieuwd geworden naar jouw mogelijkheden om je overwaarde te verzilveren? Wij denken graag mee en kunnen je hier al in een gratis eerste gesprek meer zicht op geven. Plan je afspraak bij ons op kantoor of bij jou thuis.

Maak een gratis afspraak

Breed financieel advies op allerlei momenten in je leven

Je hypotheek en overwaarde zijn slechts twee onderwerpen waarover we je bij Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord advies kunnen geven. Met ons brede financieel advies staan wij voor je klaar bij nog veel meer vragen over je financiële mogelijkheden. Denk aan:

 • Wat zijn voor jou wel en niet nuttige verzekeringen om af te sluiten?
 • Kun je besparen op je lopende hypotheek door deze over te sluiten? Levert dit je ondanks de boeterente een mooi voordeel op?
 • Hoe kun je je kinderen een (belastingvrije) schenking doen?
 • Kun je op basis van je overwaarde een tweede woning financieren?
 • Wat zijn je mogelijkheden om rond of na je pensioen een seniorenhypotheek te nemen?
 • Wat kun je financieel regelen om je opgebouwde pensioen aan te vullen?
 • Welke mogelijkheden heb je als ondernemer om een zzp-hypotheek af te sluiten?
 • Hoe gaat het kopen van een nieuwbouwwoning in zijn werk?
 • Welke bespaarmogelijkheden heb jij voor je vaste lasten?

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Alle medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep  krijgen een vast salaris. Er zijn geen medewerkers in loondienst die meer dan 1 miljoen euro per jaar verdienen en er wordt niet gewerkt met een variabele beloning.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van het vaste als het variabele inkomen van onze medewerkers.

Financieel advies over je pensioen en stoppen met werken

Overigens bieden we bij Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord ook specifiek pensioenadvies aan. Daarmee kunnen we je ook adviseren over jouw financiële mogelijkheden rond je pensioen. Denk aan mogelijkheden om je opgebouwde pensioen aan te vullen, het voorkomen van een pensioengat en wat te doen met je hypotheek en overwaarde. Ruben kan zelfs een uitgebreide pensioenplanning voor je opstellen, zodat jij zeker weet dat je pensioen goed geregeld is én dat je straks voldoende inkomen hebt om van rond te komen.

Gratis eerste gesprek?

Heb jij een financiële vraag waarbij je advies kunt gebruiken? Of wil je in het algemeen je financiële situatie laten doorlichten om jouw mogelijkheden helder te krijgen? Bij Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord ben je welkom voor een kosteloos eerste gesprek.

Plan je gratis eerste gesprek bij ons op kantoor in Vollenhove of bij jou thuis. Altijd geheel vrijblijvend! Bel of mail hiervoor naar 0527 – 26 55 89 of rstraatman@vanbruggen.nl. Ruben helpt je graag verder.

Plan een kennismaking
KvK: 74031023AFM: 12015503Documenten