Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Emmeloord Voortpoort 3
8325 CL Vollenhove
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Emmeloord

Van Bruggen Adviesgroep in Emmeloord

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord. Ik ben Ruben Straatman en ik geef je gedegen hypotheekadvies en financieel advies bij u thuis. Ik zit al vele jaren in het vak en geef financieel advies op basis van uw unieke situatie. Een ieder heeft zijn of haar eigen behoeften en ideeën in het leven en het is prettig wanneer het financiële gedeelte daar op aansluit.

Financieel advies op maat

Iedere financiële situatie is anders. Daarom vinden wij het belangrijk om financieel advies te geven welke bij uw situatie past. Bij Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord staat Ruben Straatman voor u klaar. Onze onafhankelijk financieel adviseur helpt u graag met al uw vragen en geeft graag duidelijkheid in doorgaans complexe situaties.

Starterscoach

Wanneer u voor het eerst een woning koopt, kan dat erg spannend zijn. Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord helpt u graag om samen met u de hypotheek te vinden die past bij uw persoonlijke situatie én wensen.

Verzekering

Zijn uw verzekeringen nog up-to-date? Betaalt u niet te veel onnodige premies en hoe groot is de kans dat u over- of onderverzekerd bent? Dit alles check ik graag voor u middels een kosteloos en vrijblijvende verzekeringscheck. 

Hypotheek berekenen

Een hypotheek bestaat uit meer dan lage hypotheekrente. De Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseur is 100% onafhankelijk. Samen kijken wij naar uw wensen en mogelijkheden. U bent hierdoor verzekerd van een hypotheek die bij uw situatie past, maar ook voldoet aan uw wensen voor de toekomst. 

Nieuwbouw in en om Emmeloord

In en om Emmeloord worden er een aantal nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Er worden doorlopend kleinschalige projecten gestart in de regio. Denk aan Project Emmelhage en Project Oranjewijk Urk. 

Mijn pensioen

U wilt inzicht in uw pensioen, hoe gaat u dat doen? Wanneer u de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, bestaat uw inkomen uit verschillende onderdelen. Niet alleen uw inkomen is van invloed op de hoogte van uw pensioen, maar ook uw maandlasten spelen een grote rol. Kunt u alles doen wat u voor ogen heeft tijdens uw pensioen?  Een vroegtijdig inzicht in hoe u er financieel voorstaat, niet alleen nu maar ook wat u kunt verwachten als u de pensioenleeftijd heeft bereikt erg belangrijk. Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord helpt u hier graag bij.

KvK: 74031023AFM: 12015503Documenten