Hypotheekadvies in Hellevoetsluis / Brielle

Hypotheekadvies in Hellevoetsluis / Brielle

In Hellevoetsluis en omgeving bent u voor hypotheekadvies bij Van Bruggen Adviesgroep op het juiste adres.

Het beste hypotheekadvies kan nooit uit de computer komen. Immers: geen mens is hetzelfde. Het is van het grootste belang dat u hypotheekadvies en financieel advies krijgt dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie.
Peter Heemkerk is de hypotheekadviseur in Hellevoetsluis en maakt graag een afspraak met u voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Dan kunnen we al uw wensen en ideeën eens rustig op een rijtje zetten, en vertalen in een optimaal hypotheekadvies, met het beste resultaat voor u.
Kortom wanneer u nu op zoek bent naar een woning of u naar uw huidige hypotheek wilt laten kijken, bij Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis/Brielle staat u als klant centraal.

Persoonlijke en betrokken aanpak

Overweegt u om een eigen huis te kopen? Dan vindt u in Peter een betrokken adviseur die alles in het werk stelt om u te verzekeren van zorgeloos woonplezier. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. ''Bij het kopen van een woning is het natuurlijk wél belangrijk dat de financiële consequenties volledig duidelijk zijn: een uitgave als deze is immers niet zo maar iets. Ik reken graag voor hoeveel hypotheek in ieder afzonderlijke geval verantwoord is en wat de bijbehorende maandlasten zijn. En daar laat ik het niet bij; ik begeleid mijn klanten nog veel liever tot aan de ontvangst van de sleutel én zelfs nog daarna. Dat doe ik zelf of middels mijn samenwerkingen met makelaars, taxateurs, accountants en notarissen.''

Een doordacht financieel advies is altijd een kwestie van maatwerk 

''Om mijn klanten goed te kunnen adviseren, wil ik ze dan ook eerst beter leren kennen. Daar neem ik graag uitgebreid de tijd voor. Ik verdiep me grondig in de financiële situatie, de wensen en de toekomstplannen. Daarna teken ik de mogelijkheden uit: geheel op mijn eigen wijze. Zo maak ik het helder en begrijpelijk. En die tekening? Die krijgt u mee naar huis! '' zo vertelt een gedreven Peter Heemskerk.

Starter op de woningmarkt?

Zeker voor starters op de woningmarkt is het verstandig om eens een hypotheekgesprek aan te gaan. Dit i.v.m. de verlaging van de overdrachtsbelasting, de kopersmarkt (er staan veel woningen te koop) en de lage hypotheekrente. Hierbij zou het zomaar kunnen zijn dat kopen voordeliger is dan huren. 

Voor transparant en eerlijk advies waarin alle aspecten naar voren komen en duidelijk uitgelegd worden belt u 0800 1600, dan zien we elkaar binnenkort in ons kantoor aan de Rijksstraatweg 31 in Hellevoetsluis.

Maak direct een afspraak

Het team vanHellevoetsluis / Brielle
Peter Heemskerk
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur, erkend aankoopbemiddelaar
Het team vanHellevoetsluis / Brielle
Mirjam Heemskerk
Commercieel medewerker
Hellevoetsluis / Brielle
Rijksstraatweg 313222 KA Hellevoetsluis
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 24477936
AFM
: 12020118
Volg Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis