Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Hellevoetsluis / Brielle Rijksstraatweg 31
3222 KA Hellevoetsluis
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Hellevoetsluis / Brielle

Van Bruggen Adviesgroep in Hellevoetsluis

Heb jij behoefte aan duidelijkheid over je financiën? Wil je bijvoorbeeld helder hebben hoeveel jij kunt krijgen aan hypotheek? Wil je er zeker van zijn dat je verzekeringen goed geregeld zijn? Of zou je graag ontdekken wat je kunt regelen om je opgebouwde pensioen aan te vullen? Bij Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis helpt financieel adviseur Peter Heemskerk je op een persoonlijke manier. Hij start altijd met jouw verhaal: je huidige persoonlijke en financiële situatie en je wensen en dromen voor later. Met vlot contact en eerlijk advies helpt hij jou een stap vooruit.

Maak een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep in Hellevoetsluis: financieel advies voor jou

Er zijn allerlei momenten in je leven te bedenken waarop financieel advies goed van pas komt. Als je voor het eerst een huis gaat kopen, als je je verzekeringen goed geregeld wilt hebben, als je richting je pensioen gaat of als je kinderen het huis uit gaan bijvoorbeeld. Wij zijn er op al die momenten – van eerste huis tot het financieel regelen van je oude dag – voor jouw financiële vragen. Dat doen we met persoonlijk en deskundig advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioen en andere financiële onderwerpen. Altijd met een brede blik op jouw mogelijkheden. We helpen je ontdekken of er wellicht toch meer kan dan je denkt.

Bij Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis helpen we je bijvoorbeeld aan een hypotheek voor jouw nieuwe woning (één die passend is en je een gunstige rente biedt). Ook kunnen we je schadeverzekeringen voor je regelen, advies geven over een oudedagsvoorziening of jouw opties in kaart brengen als je plannen hebt voor een verbouwing of verhuizing. Omdat elke situatie anders is, kijken we daarbij altijd wat er specifiek voor jou haalbaar, voordelig én passend is. 

Echt persoonlijk advies

Je financiële situatie is niet iets wat je met de eerste de beste bespreekt. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom hebben we tijdens het hele adviestraject veel persoonlijk contact met je. Geen onpersoonlijke online trajecten dus. Nee, we houden je voortdurend persoonlijk op de hoogte over de voortgang van je aanvraag. Vaak door je te bellen in plaats van te mailen of appen. Zo kun je direct al je vragen stellen en kunnen wij je nog beter uitleggen waarom we bepaalde keuzes maken en hoe het ervoor staat.

Het voordeel van ons persoonlijke advies is dat we met jou meekijken naar de mogelijkheden. In plaats van ons te focussen op de huizenmarktgekte, de beperkende hypotheekregels en dingen die niet kunnen, kijken we naar wat er voor jou wél haalbaar is. Hoe kunnen we je kansen vergroten op een nieuwe woning, een hypotheek, een passende verzekering of iets anders? Natuurlijk adviseren we je daar wel op een eerlijke manier over. We blijven realistisch en voorkomen altijd graag dat jij bijvoorbeeld straks je huis met een restschuld moet verkopen. 

Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis staat voor:

 • Professioneel en eerlijk advies over jouw financiën
 • Deskundig in hypotheken, verzekeringen, pensioen en meer
 • Oog voor de mogelijkheden die er wél zijn
 • Ook advies over passende verzekeringen
 • Persoonlijk contact tijdens het hele traject
 • Combinatie financieel advies en makelaardij mogelijk
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit veel geldverstrekkers)
Plan je gratis afspraak

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Wij regelen de hypotheek voor jouw woning

Het kopen van een huis is spannend. Het is vaak de grootste uitgave die je in je leven doet. Een beslissing over de juiste hypotheek maak je dan ook niet in één dag. Het begint allemaal met helder krijgen hoeveel je kunt lenen. Zodra je zicht hebt op jouw maximale hypotheek kun je gerichter op huizenjacht gaan. Met zijn deskundige hypotheekadvies kan Peter de juiste stappen met jou zetten richting de aankoop van je huis. Ook is het mogelijk om samen te werken met Xtra Makelaardij, die in het kantoor naast ons zit. Dankzij die samenwerking vind je eerder jouw nieuwe huis of verkoop je je bestaande woning sneller.

Zodra je eenmaal een passende woning hebt gevonden en daar een winnend bod op hebt uitgebracht, kan financieel adviseur Peter de hypotheek voor je regelen. Hij vergelijkt de verschillende hypotheekaanbieders op rente en voorwaarden, adviseert je over een passende rentevaste periode, over een geschikte hypotheekvorm en over wat te doen met je huidige hypotheek. Zo weet je zeker dat je een hypotheek afsluit die past.

En heb je na een aantal jaar het idee dat je hypotheek oversluiten, dankzij de lagere hypotheekrente, een verstandige keuze kan zijn? Peter kijkt het graag in een vrijblijvend en gratis gesprek voor je na.

Wil je weten wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn? Plan een vrijblijvend eerste hypotheekadviesgesprek. Dan helpt Peter je snel verder.

Hypotheekadvies inschakelen

Ook je verzekeringen voor jou geregeld

Grote financiële beslissingen brengen ook risico’s met zich mee. Zo is er het risico dat je door arbeidsongeschiktheid plotseling zonder inkomen komt te zitten. Of dat je partner overlijdt, waardoor jij in je eentje de maandlasten moet zien te betalen. Om te voorkomen dat je in zulke moeilijke situaties ook nog geldzorgen hebt, kun je passende verzekeringen afsluiten. Die dekken je in tegen dit soort grote risico’s. Denk bijvoorbeeld aan een overlijdensrisicoverzekering en diverse pakketten met schadeverzekeringen.

Wij adviseren je graag over passende verzekeringen voor jou. Altijd eerlijk en met jouw voorkeuren als leidraad. Zo laten we het je ook eerlijk weten als een bepaalde verzekering voor jou niet heel hard nodig is of als er andere mogelijkheden zijn. En wil je een verzekering afsluiten? Dan kunnen wij dat voor je regelen en helpen we je om dat tegen een gunstige premie én aantrekkelijke voorwaarden te doen.

Wat te doen met je overwaarde?

Rust er door de stijging van de huizenprijzen en eventuele aflossingen tussendoor een flinke overwaarde op je woning? Ook zonder te verhuizen naar een andere woning kun je daar mogelijk van profiteren. Wij adviseren je graag hoe je de overwaarde op je huis kunt opnemen, bijvoorbeeld voor een verbouwing van je woning, voor de aankoop van een tweede woning, om een extra buffer te hebben voor je oude dag of om een schenking te kunnen doen aan je kinderen.

Er zijn allerlei opties om je overwaarde op te nemen. Denk daarbij onder meer aan:

 • een tweede hypotheek afsluiten bij je huidige hypotheekaanbieder;
 • je hypotheek oversluiten waardoor je én meer hypotheek krijgt én profiteert van lagere maandlasten;
 • je hypotheek verhogen via een onderhandse verhoging;
 • een krediethypotheek afsluiten ter hoogte van je overwaarde;
 • een opeethypotheek nemen om specifiek als gepensioneerde je overwaarde op te nemen.

Je pensioen regelen, waar moet je op letten?

Als je richting de pensioenleeftijd gaat, heb je je leven lang hard gewerkt. Na al dat harde werken ben je toe aan je welverdiende pensioen. Het liefst zonder financiële zorgen natuurlijk. Hoe krijg je dat voor elkaar? En wat moet je daarvoor regelen? Er is één belangrijke eerste stap: krijg vroegtijdig inzicht in jouw pensioen, zodat je weet wat je kunt verwachten na je pensioenleeftijd. En dan niet alleen inzicht in hoeveel je pensioen straks bedraagt, maar ook inzicht in wat dat concreet betekent voor je financiële situatie straks. Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis helpt je hier graag bij.

Het pensioenadvies van Van Bruggen Adviesgroep in Hellevoetsluis is erop gericht om jouw wensen voor later nu al waar te maken. We kijken bijvoorbeeld mee hoe je zelf je pensioen kunt aanvullen, wat je voor je hypotheek moet en kunt regelen, en waar je mogelijk op kunt besparen. Op die manier lukt het vaak wel om een bescheiden pensioen aan te vullen met een mooie extra buffer.

Gratis gesprek over jouw pensioen

Wat kunnen we bij Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis nog meer betekenen?

Bij Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis helpen we klanten in alle levensfases bij o.a. hun hypotheek, verzekeringen en pensioen. Maar dat is zeker niet het enige. We geven ook financieel advies over andere financiële onderwerpen. Denk aan:

 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • je kinderen helpen bij de aankoop van een huis;
 • de financiële afwikkeling van een scheiding;
 • een schenking doen aan familieleden;
 • besparen op je hypotheek of verzekeringen;
 • een seniorenhypotheek nemen na je pensioen;
 • rentemiddeling als alternatief voor oversluiten.

Kortom: heb je een financiële vraag? We helpen je graag vanuit het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis. En komt online beter uit? Dan kunnen we je eventueel ook via videogesprekken te woord staan.

Plan je gratis kennismakingsgesprek

Heb jij een financiële vraag waar je advies over wilt? Of sta je op het punt een grote financiële keuze te maken en wil je dat een adviseur daar eens naar meekijkt? Bij Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis ben je welkom voor een gratis kennismaking.

Plan je vrijblijvende eerste gesprek zelf in via de knop hieronder, of mail of bel ons via 0181 – 283 166 of via hellevoetsluis@vanbruggen.nl. We hopen je binnenkort te zien.

Plan je gratis kennismaking
KvK: 24477936AFM: 12020118Documenten