Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Hellevoetsluis / Brielle Rijksstraatweg 31
3222 KA Hellevoetsluis
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Hellevoetsluis / Brielle

Van Bruggen Adviesgroep in Hellevoetsluis

Op zoek naar iemand die je duidelijkheid van zaken kan geven met betrekking tot jouw financiën? Bij Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis helpt financieel adviseur Peter Heemskerk je graag op een transparante en duidelijke manier. Hij start altijd met jouw verhaal: jouw huidige, persoonlijke financiële situatie en jouw wensen en dromen voor later.

Plan een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Huis kopen, wij regelen de hypotheek!

Het kopen van een (eerste) huis is best spannend. Het is de grootste uitgave die je in jouw leven doet. Een beslissing over de juiste hypotheek maakt u daarom ook niet in één dag. Zodra de beslissing gevallen is ‘ik of wij willen een eigen huis kopen’, wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk huizen gaan kijken. Dan is het wel zo fijn om alvast te weten wat je kunt lenen. Dan kun je gerichter op huizenjacht. Peter bewandelt samen met jou de juiste weg en komt zo tot de hypotheek die bij jou past. Zo vind je eerder jouw nieuwe huis of verkoop je jouw bestaande woning sneller. Een veilig gevoel!

Heb je na een aantal jaar het idee dat het oversluiten van jouw hypotheek, dankzij de lagere hypotheekrente, een verstandige keuze kan zijn? Peter kijkt het gelijk voor je na!

Maak direct een afspraak

Persoonlijk en transparant advies

In iedere levensfase is er een financieel element dat bewust of onbewust meespeelt. Denk aan wat er gebeurt als je gaat samenwonen of trouwen, het krijgen van kinderen of kinderen die het huis uit gaan en je ineens in een heel groot huis ‘achterblijft’. Iedere situatie heeft invloed op jouw financiën. Peter kijkt hier graag samen met jou naar. Door zijn open en transparante manier van handelen heb jij zelf ook voldoende inzicht en overzicht in wat er wordt gedaan.

Lokale samenwerking

Wanneer je een huis op het oog hebt is het niet alleen handig om te weten welk bedrag je daaraan kunt besteden en wat jouw lasten worden. Peter werkt daarom samen met Xtra Makelaardij. Doordat hij samenwerkt met dit kantoor kan hij zowel de aan- of verkoop van een woning als de financiering verzorgen. Dat zorgt ervoor dat er efficiënt geschakeld wordt en het scheelt jou veel tijd. 

Scheiding, wat betekent dat voor mijn financiën?

Een scheiding is een emotionele aangelegenheid. Door alle emoties die er spelen is het soms lastig om alles wat er praktisch en financieel geregeld moet worden goed te overzien. Financieel adviseur Peter helpt jou in deze moeilijke tijd met het in kaart brengen van jouw financiële situatie en kan passend advies geven. Lees meer >

Regelen van jouw pensioen

Je hebt jouw hele leven hard gewerkt. Na al dit harde werken volgt een pensioenperiode die je op verschillende manieren kunt besteden. Een vroegtijdig inzicht in jouw pensioen, niet alleen voor nu maar ook wat je kunt verwachten als je de pensioenleeftijd heeft bereikt is erg belangrijk. Van Bruggen Adviesgroep Hellevoetsluis helpt jou hier graag bij.

Maak direct een afspraak
KvK: 24477936AFM: 12020118Documenten