Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Hellevoetsluis / Brielle Rijksstraatweg 31
3222 KA Hellevoetsluis
Opent vrijdag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Hellevoetsluis / Brielle

Hypotheekadvies in Hellevoetsluis

Hoop jij op korte termijn een fijne woning te kopen in Hellevoetsluis, Brielle of omgeving? En wil je precies weten wat jouw financiële mogelijkheden daarvoor zijn, en waar je qua hypotheek goed aan doet? Dan staat Peter graag voor je klaar met deskundig én persoonlijk hypotheekadvies in Hellevoetsluis. Bij ons ben je nooit een nummertje, maar staan jouw wensen en situatie centraal. We zorgen ervoor dat de hypotheek bij je past en geven je persoonlijk antwoord op al je vragen. Ook als je je hypotheek wilt verhogen, oversluiten of aanpassen trouwens. Plan gratis een eerste gesprek!

Maak een afspraak

Duidelijk én persoonlijk hypotheekadvies in Hellevoetsluis

Als je een andere woning koopt en daarvoor een hypotheek afsluit, komen er al snel allerlei vragen in je op:

 • Hoeveel kan ik maximaal aan hypotheek krijgen?
 • Wat betekent dit voor het bod dat ik kan uitbrengen op een huis?
 • Hoe voorkom ik dat ik zoveel leen dat het onverantwoord wordt?
 • Bij welke hypotheekaanbieder sluit ik een passende hypotheek af?
 • Kan ik mijn rente beter kort of wat langer vastzetten?
 • Welke hypotheekvorm past bij mij: lineair, annuïtair, deels aflossingsvrij?
 • Welke verzekeringen heb ik nodig naast mijn hypotheek?
 • Wat is er als ik mijn woning wil verbouwen mogelijk qua hypotheek?

Peter is dé hypotheekadviseur in Hellevoetsluis die jou bij al deze vragen verder kan helpen. Vanaf de bepaling van je maximale hypotheek tot de handtekening onder de hypotheekakte – hij is jouw sparringpartner en degene die de volledige aanvraag voor je kan regelen. Zijn advies is altijd eerlijk, helder én 100% persoonlijk. Geen automatische e-mails of korte appjes. Hij pakt graag de telefoon om het je persoonlijk te laten weten zodra je hypotheek rond is of om je vraag te beantwoorden. Dat is écht persoonlijk hypotheekadvies in Hellevoetsluis.

Een woning kopen, hoe gaat dat precies?

Een eerste huis of een volgend huis kopen is geen gesneden koek. Op de huidige woningmarkt gaan veel woningen in Hellevoetsluis, Brielle en omgeving razendsnel weg. Soms al voordat je ook maar een bezichtiging kunt plannen. Althans, dat is het beeld dat veel mensen hebben. In de praktijk zijn er wel degelijk mogelijkheden om ertussen te komen. Wij kijken naar wat wél haalbaar is in plaats van te denken in obstakels. Natuurlijk wel altijd op een eerlijke en realistische manier. Zo hoef je niet bang te zijn dat je een huis koopt voor een hoger bedrag dan verantwoord is.

Om je nog beter te kunnen begeleiden tijdens het hele huis-koop-traject, werken we graag samen met Xtra Makelaardij. Zij bevinden zich naast ons pand, kennen de regio als hun broekzak en kunnen je helpen om wél een voet tussen de deur te krijgen op de woningmarkt. Tegelijkertijd zijn wij er voor het regelen van de hypotheek, het inzichtelijk maken van je financiële mogelijkheden (ook als zzp-er of gepensioneerde) én om alles financieel gezien voor jou te regelen.

Plan een gratis kennismaking

Wat kun je verwachten bij ons hypotheekadvies in Hellevoetsluis

Schakel je Van Bruggen Adviesgroep in Hellevoetsluis voor hypotheekadvies in Hellevoetsluis? Dan profiteer jij, net als al onze klanten, van deze voordelen:

 • Professioneel en eerlijk advies over jouw financiën
 • Deskundig in hypotheken, verzekeringen, pensioen en meer
 • Oog voor de mogelijkheden die er wél zijn
 • Ook advies over passende verzekeringen
 • Persoonlijk contact tijdens het hele traject
 • Combinatie financieel advies en makelaardij mogelijk
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit veel geldverstrekkers)

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Of je nu vragen hebt over je hypotheek of over een andere financiële kwestie, wij staan voor 100% onafhankelijk advies. Dat bewijst ook het Keurmerk Financiële Dienstverlening, waarover ons kantoor beschikt. Dit laat zien dat ons kantoor aan hoge eisen voldoet en dat we je adviseren over de producten van meerdere aanbieders. Volledig onafhankelijk dus. We nemen tientallen aanbieders mee in ons advies aan jou, en helpen je zo om een voordelige hypotheek met gunstige voorwaarden af te sluiten. Eentje die juist bij jou past.

Welke opties biedt jouw overwaarde?

Dat de huizenprijzen op dit moment in rap tempo stijgen, is goed nieuws als je woningeigenaar bent. Het betekent dat er overwaarde op je huis rust. En die kun je ook opnemen zonder naar een andere woning te verhuizen. Mogelijkheden daarvoor zijn er volop. We denken graag mee waar jij goed aan doet. Zo biedt je hypotheek oversluiten soms de mogelijkheid om zowel extra te lenen als je maandlasten te verlagen. Maar je kunt er ook voor kiezen om je bestaande hypotheek te verhogen of een tweede hypotheek af te sluiten bij je huidige hypotheekaanbieder. Of kies voor een specifiek product, zoals een krediethypotheek of een opeethypotheek.

Waar je de overwaarde zoal voor kunt gebruiken? Je kunt het ten eerste op je spaarrekening laten storten om wat geld achter de hand te hebben. Of gebruik het om je opgebouwde pensioen aan te vullen, je verbouwplannen te realiseren of een schenking aan je kinderen te doen. Wie weet kun je er zelfs een tweede woning mee financieren, waarin je bijvoorbeeld van je vrije weekenden of straks van je oude dag kunt genieten.

Wij maken je graag wegwijs in de mogelijkheden met jouw overwaarde. Plan een gratis en vrijblijvend eerste gesprek om te bespreken wat jij ermee kunt doen.

Gratis jouw opties bespreken

Waar geven we nog meer advies over?

Bij Peter ben je zeker van persoonlijk en deskundig hypotheekadvies in Hellevoetsluis. Hij staat je bijvoorbeeld bij als je een nieuwe hypotheek afsluit, maar zeker ook in allerlei andere situaties. En doordat hij breder kijkt dan hypotheken alleen, kan hij je ook helpen aan onder andere een passend verzekeringspakket of een goed verzorgde pensioenplanning.

Zo kun je bij ons kantoor terecht voor financieel advies over elk van deze vragen:

 • Welke opties heb ik om een verbouwing te financieren, bijvoorbeeld vanuit mijn hypotheek?
 • Hoe kan ik het verduurzamen van mijn huis betalen?
 • Waar doe ik goed aan met mijn lopende hypotheek als mijn pensioen nadert?
 • Welke verzekeringen zijn voor mij nuttig om af te sluiten en waar sluit ik die voordelig af?
 • Als ik in scheiding lig, wat moet ik dan financieel allemaal regelen?
 • Hoe kan ik besparen op mijn huidige maandlasten?
 • Welke mogelijkheden zijn er om belastingvrij geld te schenken aan mijn (klein)kinderen?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik voldoende middelen heb voor na mijn pensionering?

Heb je een vraag die niet in dit rijtje staat? Geen nood. Ons financieel advies is breed, en onze ervaring groot. Met, naast hypotheekadvies in Hellevoetsluis, ook onder meer verzekeringsadvies, financieel advies en pensioenadvies als expertises kunnen we je vast verder helpen.

Vraag je gratis eerste gesprek aan met onze hypotheekadviseur in Hellevoetsluis

Heb jij behoefte aan hypotheekadvies in Hellevoetsluis? Heb je een prangende vraag of wil je simpelweg zicht krijgen op je financiële mogelijkheden? Plan dan je gratis kennismaking in om jouw opties te ontdekken.

Neem contact met ons op via 0181 – 283 166 of via hellevoetsluis@vanbruggen.nl. Of klik op de knop hieronder om direct je kennismakingsgesprek in te plannen. We helpen je graag verder.

Plan een kennismaking