Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Hellevoetsluis / Brielle Rijksstraatweg 31
3222 KA Hellevoetsluis
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Hellevoetsluis / Brielle

Financieel advies in Hellevoetsluis

Sta je op het punt te verhuizen of je pensioen te regelen? Of gaat er iets anders belangrijks veranderen in je leven? Grote levensgebeurtenissen hebben niet alleen persoonlijke impact, maar ook financieel. Wat betekent je naderende pensioen bijvoorbeeld voor je hypotheek? Wat is er qua hypotheek mogelijk als je gaat verhuizen? En welke verzekeringen heb je wel en niet nodig op dit moment in je leven? Voor die en meer vragen zijn wij er voor financieel advies in Hellevoetsluis. Altijd heel persoonlijk, met goede bereikbaarheid én met de focus op wat wél kan.

Maak een afspraak

Financieel advies in Hellevoetsluis op een persoonlijke manier

Ons financieel advies in Hellevoetsluis is altijd afgestemd op jou. We kijken waar jij naar op zoek bent, wat er voor jou mogelijk is en waar je in jouw situatie rekening mee moet houden. Daarbij richten we onze blik op de diverse opties, maar laten we altijd vooral meewegen waar jij behoefte aan hebt. Wil je zekerheid hebben over je maandlasten? Vind je het fijn om weinig risico te lopen? Betaal je liever nu wat meer voor je maandlasten en in de toekomst wat minder, of juist andersom? Met dat alles houden we rekening in ons financieel advies in Hellevoetsluis aan jou. 

Waarom persoonlijk advies zo belangrijk is? In elke levensfase is er wel een financieel element dat bewust of onbewust meespeelt. Denk aan samenwonen of trouwen, kinderen krijgen, de kinderen het huis uit zien gaan of je pensioenleeftijd die steeds dichterbij komt. Elke situatie heeft invloed op je financiën. Peter kijkt hier graag samen met jou naar. Door zijn open en transparante manier van handelen heb jij zelf ook inzicht in en overzicht over de opties die je hebt én waar je goed aan doet.

Wij laten je jouw mogelijkheden zien

Als je zelf aan het googelen slaat, raak je al snel verdwaald in een oerwoud aan financiële informatie. Het internet barst van de niet al te hoopvolle termen als ‘gekte op de huizenmarkt’, ‘hoge woningprijzen’ en ‘strenge hypotheeknormen’. Maar onze ervaring is dat je je niet hoeft te laten afschrikken door dat soort kreten. Door ons als financieel adviseur in Hellevoetsluis in te schakelen, krijg je zicht op wat er wél mogelijk is. Wij kijken niet enkel naar de obstakels, maar kijken juist met een open blik naar de vele opties, die er gelukkig ook zijn.

Wees gerust: natuurlijk staat jouw belang daarbij voorop. Verwachten we dat je met een bepaalde keuze te veel risico neemt? Of zijn je maandlasten wel erg hoog bij de aankoop van deze specifieke woning, dan laten we het je ook weten. Wij gaan voor een financieel verantwoorde en passende optie. Inclusief eerlijk advies in duidelijke taal, zodat je precies weet waar jij aan toe bent.

Benieuwd wat er financieel gezien mogelijk is in jouw situatie? Stel ons vrijblijvend je vraag. Dan gaan we er graag gratis met je over in gesprek op het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Hellevoetsluis.

Vrijblijvende kennismaking plannen

Waarover geven wij financieel advies in Hellevoetsluis?

Van het kopen van een eerste huis tot het regelen van je oudedagvoorziening – wij zijn er voor financieel advies in Hellevoetsluis op al die momenten. Ook kunnen we het financiële regelwerk voor je uit handen nemen. Zo helpen we je een hypotheek af te sluiten die past, vragen we verzekeringen voor je aan of kunnen we alles in gang zetten om jouw oversluiting te regelen. 

Met ons financieel advies in Hellevoetsluis kunnen we al je vragen beantwoorden rondom elk van de onderwerpen:

Onafhankelijk financieel advies in Hellevoetsluis

Dat jouw belangen bij ons centraal staan, blijkt ook uit het feit dat wij onafhankelijk financieel advies in Hellevoetsluis geven. Dit betekent dat je zeker bent van een hypotheek, een verzekering of een ander product dat specifiek bij jouw situatie past. We vergelijken tientallen aanbieders, kijken daarbij naar jouw wensen en zetten precies op een rij waarom je aan bepaalde opties wel of niet verstandig doet. Dat onderscheidt ons van veel adviseurs van de bank, die je bijna altijd enkel hun eigen producten zullen aanbevelen.

Het voordeel van ons onafhankelijke advies voor jou is dat je veel geld bespaart, voorwaarden hebt die juist bij jouw situatie passen én zeker weet dat we vele mogelijkheden hebben vergeleken.

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening waarover ons kantoor beschikt, bewijst de kwaliteit van onze financiële dienstverlening. Dit laat zien dat we aan hoge kwaliteitseisen voldoen én dat we je eerlijk advies geven op basis van een vergelijking van meerdere aanbieders.

Laten we gratis kennismaken

Jouw hypotheek goed geregeld

Als je een eerste of volgende woning gaat kopen, spelen je financiële mogelijkheden een grote rol. Hoeveel kun je maximaal lenen voor je woning? Wat kun je op basis daarvan bieden op een huis? Dát zoeken wij graag voor je uit in een kosteloos eerste gesprek.

Hypotheekadvies is een van onze belangrijkste expertises. We adviseren je over een passende hypotheek, helpen je om een gunstige rente te behalen en maken je wegwijs in de vele voorwaarden waartussen je kunt kiezen. Wat betekenen ze en waar doe jij goed aan? Ook de hypotheekaanvraag en het regelen van passende verzekeringen kun je aan ons overlaten. Zo houd jij tijd over om je op leukere dingen te storten én weet je zeker dat je hypotheek goed geregeld is en zowel nu als later bij je past.

Je hypotheek oversluiten of aanpassen?

De keuze voor een hypotheek maak je vaak op basis van je situatie op dat moment. Maar wat nu als je situatie er inmiddels anders uitziet? Of als je wensen zijn veranderd? Je hebt bijvoorbeeld meer behoefte aan zekerheid over je maandlasten, je hebt wat minder te besteden of je pensioen zit eraan te komen en je wilt je daar goed op voorbereiden. In al die situaties doen wij een hypotheekcheck voor je. We kijken naar je wensen om bijvoorbeeld je hypotheeklasten te verlagen of je hypotheek juist te verhogen, en denken mee wat mogelijk is.

Zo kunnen we nagaan of je hypotheek oversluiten voor jou een slimme manier is om te besparen op je hypotheekrente. Daar betaal je dan misschien een boeterente voor, maar het kan je ook een forse besparing opleveren. En dat de hele rentevaste periode lang.

Extra financiële ruimte?

Heb je behoefte aan extra financiële ruimte? Soms biedt je hypotheek daar mogelijkheden voor en kun je je hypotheek verhogen om dat voor elkaar te krijgen. Zo ontstaat een mooi extra bedrag om bijvoorbeeld een verbouwing te financieren, de tweede woning te kopen waar je al heel lang van droomt of een bedrag te schenken aan je kinderen of andere familieleden. Hiervoor kun je je overwaarde benutten en daarmee bijvoorbeeld een krediethypotheek of tweede hypotheek afsluiten. Zo ontstaat er meer ruimte om jouw dromen te verwezenlijken.

Wat er mogelijk is in al die opzichten? Wij verdiepen ons er graag samen met jou in.

Bespreek jouw hypotheekwensen

Hoe zit het met jouw verzekeringen?

Om te voorkomen dat je door onvoorziene omstandigheden je verzekeringen niet meer kunt betalen, kun je het beste passende verzekeringen afsluiten. Denk aan een overlijdensrisicoverzekering, die ervoor zorgt dat je ook als je partner overlijdt nog de maandlasten kunt dragen. Ook kun je verzekeringen afsluiten om bijvoorbeeld de kosten voor je inboedel te verzekeren of een opstalverzekering waarmee je schade aan de buitenkant van het pand vergoed krijgt.

Ongeacht waar we financieel advies in Hellevoetsluis over geven, wij zullen ook de verzekeringen voor je meenemen. Zo ga je niet alleen met goed financieel advies, maar ook met passende verzekeringen naar huis.

En wees gerust: ons doel is om jou goed te helpen, niet om jou hoe dan ook verzekerd de deur uit te laten gaan. Als jij bijvoorbeeld bereid bent bepaalde risico’s te lopen, laten we het je ook eerlijk weten wat dan in jouw situatie past. En we kijken meteen met je mee waar je een voordelige verzekering afsluit en wat passend is qua dekking.

Vrijblijvend kennismaken?

Schakel je ons in voor financieel advies in Hellevoetsluis? Dan ben je zeker van:

  • Professioneel en eerlijk advies over jouw financiën
  • Deskundig in hypotheken, verzekeringen, pensioen en meer
  • Oog voor de mogelijkheden die er wél zijn
  • Ook advies over passende verzekeringen
  • Persoonlijk contact tijdens het hele traject
  • Combinatie financieel advies en makelaardij mogelijk
  • 100% onafhankelijk advies (keuze uit veel geldverstrekkers)

Nog een fijn voordeel: het eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Plan je kennismaking alvast via de knop hieronder of neem contact met ons op via 0181 – 283 166 of via hellevoetsluis@vanbruggen.nl. Dan helpen we je graag verder.

Maak een afspraak