Afspraak maken?

Het team van Dronten

Van Bruggen Adviesgroep in Dronten

Het aanvragen van een hypotheek voor de koop van een nieuwe woning brengt veel verschillende aspecten met zich mee. Ook heeft een hypotheekaanvraag een behoorlijke impact op uw huidige financiële situatie en diezelfde situatie in de toekomst. Om uzelf goed voor te bereiden op deze veranderingen, kan onze hypotheekadviseur u helpen. Samen met u bekijkt onze hypotheekadviseur de mogelijkheden die u met uw huidige financiële situatie heeft. Kies voor onze hypotheekadviseur in Dronten van de Van Bruggen Adviesgroep, die u graag voorziet van een persoonlijk advies op maat. Door onze transparante en persoonlijke service, weet u zo precies waar u aan toe bent bij het afsluiten van een hypotheek.

Financieel advies in Dronten

De financieel adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep helpen u niet alleen bij het aanvragen van een hypotheek en het in kaart brengen van de mogelijkheden hierbij. We kunnen u bijvoorbeeld tevens helpen met het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen, een scheiding of het verzekeren van uw groeiende vermogen. Ook na het afsluiten van een hypotheek staan onze hypotheekadviseurs voor u klaar. We monitoren de hypotheekmarkt dagelijks om u tijdig te kunnen waarschuwen als het oversluiten van uw hypotheek gunstig is.

Wat voor financieel advies wenst u?

Bent u benieuwd wat onze hypotheekadviseur in Dronten voor u kan betekenen? Of wilt u bijvoorbeeld weten welke mogelijkheden u momenteel heeft met uw financiële situatie? Onze financieel adviseurs nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend een kop koffie te komen drinken. Hierbij kunnen we u meer vertellen over onze mogelijkheden, kijken of u kunt besparen op uw maandlasten en bijvoorbeeld de dekking van uw verzekeringen proberen te optimaliseren. Zo houdt u maandelijks geld over voor andere activiteiten! De Van Bruggen Adviesgroep staat voor u klaar, zowel nu als ook in de toekomst.

Maak direct een afspraak
Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten

KvK: 74031023AFM: 12015503Documenten