Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Lelystad Bataviahaven 1
8242 PR Lelystad
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Lelystad

Financieel advies in Lelystad

Een nieuwe woning, samenwonen, met pensioen gaan of de kinderen de deur uit zien gaan – het zijn zomaar een paar mooie momenten waarop financieel advies in Lelystad vaak welkom is. Op al die momenten in je leven kom je voor lastige keuzes te staan. Waar sluit je een passende hypotheek af? Zijn de keuzes die je nu maakt ook later nog passend? Welke verzekeringen heb je nodig? En wat moet je regelen om er ook over dertig jaar nog financieel goed verzorgd bij te zitten? Laat al die vragen maar aan Ruben over. Hij staat als jouw persoonlijke financieel adviseur in Lelystad voor je klaar.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel advies in Lelystad

Wanneer je financieel advies in Lelystad aanvraagt, wil je natuurlijk zeker weten dat de adviseur het beste met je voor heeft. En dat hij dus uit alle verschillende mogelijkheden juist een optie aan je aanraadt die gunstig uitpakt voor jou. Klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het nog steeds niet. Als je naar een adviseur van de bank stapt, kun je meestal alleen maar de producten van die specifieke bank aanbevolen krijgen. Ook als je ergens anders voordeliger uit zou zijn.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Lelystad kun je er gelukkig wel op vertrouwen dat wij ons advies afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Wij zijn namelijk een volledig onafhankelijk financieel adviseur in Lelystad en kunnen dus de vele mogelijkheden objectief voor je vergelijken. Het resultaat? Een financiële oplossing die jou lage maandlasten biedt en die past bij je situatie.

Bovendien ben je bij ons financieel advies in Lelystad zeker van:

 • Jarenlange ervaring met advies over al je financiële vragen
 • Advies over hypotheek, verzekeringen, pensioen en besparen
 • Samenwerking mogelijk met lokale makelaar
 • Ook uitgebreide begeleiding bij nieuwbouw
 • Onafhankelijk advies (= vergelijking van veel aanbieders)
 • Snel antwoord op je vragen
 • Altijd een oplossing die voordelig is én bij je past

Nog een voordeel van ons kantoor: het eerste gesprek kost je niets en is altijd vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Nieuwsgierig? Plan je gratis eerste afspraak!

Maak een afspraak

Jouw deskundige partner bij de aankoop van een huis

Zie jij in Lelystad je nieuwe woonplaats? Of woon je hier al heel prettig en ben je van plan om ook na een verhuizing in deze fijne, bruisende stad te blijven wonen? Een uitstekende keuze, die wij als kantoor in deze regio heel goed begrijpen! Wat we ook begrijpen? Dat zo’n zoektocht naar een eerste huis of een volgend huis best spannend is. Zeker nu de huizenprijzen helaas niet bepaald laag liggen.

Daarom bieden wij onafhankelijk hypotheekadvies én werken we nauw samen met De 4 Linden Makelaardij. Dat betekent dat we je zowel over de financiering van je woning als over het kopen van een huis op zich kunnen adviseren. Wat is een passend bod? Hoeveel bedraagt je maximale hypotheek? Hoe zit het als je een nieuwbouwhuis koopt? Dat zijn zomaar wat vragen waarbij wij je goed kunnen begeleiden. Ook als je ondernemer bent en daarom een zzp-hypotheek wilt afsluiten trouwens – ook daarin zijn we goed thuis.

Zijn jouw verzekeringen goed geregeld?

Veel grote financiële beslissingen in je leven brengen risico’s met zich mee. Zo is er helaas de kans dat je arbeidsongeschikt raakt en daardoor flink terugvalt qua inkomen. Wat heeft dat voor gevolgen als je een hypotheek hebt en ondernemer bent? En wat zou er gebeuren als jij of je partner plotseling overlijdt? Kan de ander dan nog wel de hypotheeklasten opbrengen en daarmee in het huis blijven wonen?

Dat soort risico’s kun je gelukkig vaak afdekken met passende verzekeringen. Niet elke verzekering is voor jou nuttig en nodig. Ook zit er vaak veel verschil tussen verzekeraars in de hoogte van de premie en de dekking die ze bieden. Daarom richten wij ons met ons financieel advies in Lelystad onder andere op verzekeringen. We kunnen voor je uitzoeken welke verzekeringen voor jou passend zijn, waar je die voordelig afsluit en of je eventueel lopende verzekeringen kunt oversluiten. Wie weet zit er een flinke besparing in!

Laat jouw verzekeringen checken

Financieel advies over jouw pensioen

Ook al lijkt je pensioen nog een hele tijd op zich te laten wachten, zo rond je vijftigste of zelfs al vlak daarvoor is het slim om je er eens over te buigen. Vanaf het moment dat je stopt met werken, verandert er van alles. Je krijgt niet meer geld op je rekening gestort door je werkgever, maar leeft voortaan van je AOW en je opgebouwde werkgeverspensioen. En dat is vaak een stuk minder dan wat je gewend was maandelijks op je rekening gestort te krijgen.

Weet jij hoe je pensioen er op dit moment uitziet? Is het voldoende om straks van rond te komen? En om ook je mooie pensioenplannen mee te kunnen verwezenlijken? Of kun je nog een aanvullen op je bestaande pensioen gebruiken? En als dat zo is, hoe kun je dat dan realiseren? Allemaal vragen waar je maar beter niet te lang mee kunt wachten. Hoe eerder je erbij bent, hoe meer er vaak nog te regelen is.  

Met ons pensioenadvies kunnen we je adviseren over allerlei vragen rondom jouw financiële toekomst na je vijftigste. Denk aan:

 • Kun je eerder stoppen met werken? Welke financiële consequenties heeft dat en hoe vang je een pensioengat op?
 • Is het mogelijk om je kinderen financieel te steunen als ze het huis uit gaan, bijvoorbeeld met een schenking?
 • Kun je je opgebouwde pensioen aanvullen met de overwaarde die op je huis rust?
 • Kun je op latere leeftijd een seniorenhypotheek afsluiten, en zo ja voor welk bedrag?
 • Is een opeethypotheek voor jou een slimme manier om je overwaarde op te nemen?
 • Kun je je overwaarde investeren in een tweede woning (bijvoorbeeld een vakantiewoning of een boshuisje)?
 • Wat moet je regelen voor je hypotheek na je pensioen?
 • Is het voor jou verstandig om je hypotheek over te sluiten of tussentijds af te lossen, zodat je je hypotheeklasten kunt beperken?
 • Doe jij er goed aan om na je pensioen te verhuizen naar een woning met lagere lasten?

Heb jij bepaalde pensioenvragen waarop je graag antwoord krijgt? Stel ze aan ons. We helpen je er graag bij.

Vrijblijvende kennismaking plannen

Waarover geven we nog meer financieel advies in Lelystad?

Het fijne aan ons kantoor is dat je voor al je financiële vragen op één plek terecht kunt. Wij hebben niet alleen veel kennis van hypotheken, maar zijn bijvoorbeeld ook goed thuis in verzekeringen, pensioen, besparen op je maandlasten en spaar-, hypotheek- en pensioenopties voor ondernemers.

Daarom kun je bij ons ruime financieel advies in Lelystad onder meer ook terecht met vragen over:

Plan jouw gratis eerste afspraak

Ben je benieuwd of Ruben jou met zijn expertise kan helpen bij je financiële vragen? Maak dan een eerste afspraak bij ons op kantoor in Lelystad. Dan vertelt hij je in een gratis en vrijblijvend gesprek meer.

Klik op de knop hieronder om contact op te nemen voor de eerste afspraak. Of mail of bel daarvoor naar rstraatman@vanbruggen.nl of 0320 – 320 088.

Maak direct een afspraak