Hulp van een erkende hypotheekadviseur in Wijchen e.o.

Hulp van een erkende hypotheekadviseur in Wijchen e.o.

Het aanvragen van een hypotheek is voor veel mensen niet eenvoudig. Enerzijds omdat er veel komt kijken bij de aanvraag van een hypotheek, anderzijds omdat veel mensen het lastig vinden om de gevolgen van het afsluiten van een hypotheek voor hun financiële situatie in kaart te brengen. Onze hypotheekadviseurs helpen u graag in Wijchen e.o. met het opstellen van een persoonlijk hypotheekadvies. Dit hypotheekadvies geeft u inzicht in de mogelijkheden die u momenteel heeft met uw huidige financiële situatie, de gevolgen van het afsluiten van een hypotheek voor uw toekomstige financiën, enzovoorts. Door dit op een transparante manier op te stellen, toegespitst op uw wensen, weet u precies waar u aan toe bent als u kiest voor de aanvraag van een hypotheek.

Andere financiële adviezen aanvragen

Een hypotheekadvies is niet het enige wat onze hypotheekadviseurs u aanbieden. U kunt bij ons tevens terecht voor hulp bij het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen en bijvoorbeeld een scheiding. Door dergelijke financiële zaken op een goede manier te regelen, kunt u maandelijks flink besparen. Wist u bijvoorbeeld dat veel mensen geen ideale dekking van hun verzekeringen hebben? Hierdoor betalen zij meer dan feitelijk noodzakelijk is. Ook weten veel mensen niet van de mogelijkheid tot het oversluiten van een al lopende hypotheek. In sommige gevallen kan het oversluiten van uw hypotheek u een flinke besparing op de kosten van de hypotheek opleveren. Wij waarschuwen u graag, als dit ook voor u geldt.

     

Een hypotheekadviseur in uw omgeving

Bent u op zoek naar een ervaren hypotheekadviseur in Wijchen e.o.? U vindt uw gewenste specialist bij de Van Bruggen Adviesgroep. Onze hypotheekadviseurs bieden u hulp bij hypotheken, verzekeringen en tal van andere financiële zaken. Kom eens langs en maak geheel vrijblijvend kennis met onze mogelijkheden!

Het team vanWijchen
Marcel van Gammeren
Financieel adviseur / bespaarexpert
Het team vanWijchen
Tom van Gammeren
Financieel adviseur / starterscoach
Wijchen
 
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

KvK
: 70016755
AFM
: 12015503
Volg Van Bruggen Adviesgroep Wijchen