Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Vollenhove Voorpoort 3
8325 CL Vollenhove
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vollenhove

Ben je op zoek naar een financieel adviseur in regio Vollenhove? Ruben Straatman zit al jaren in het vak en geeft financieel advies op basis van jouw unieke situatie. Iedereen heeft zijn of haar eigen behoeften en daarom is het belangrijk dat de financiën hierop aansluiten.

VEEL GEMAK: FINANCIEEL ADVISEUR EN MAKELAAR ONDER ÉÉN DAK

Van Bruggen Adviesgroep Vollenhove werkt samen op één locatie met ‘De 4 Linden makelaardij’. Hierdoor vind je op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt jou werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. En dat niet alleen, je weet zeker dat de aan- en verkoop van jouw woning nét zo goed wordt geregeld als de financiering hiervan. Ruben Straatman neemt samen met ‘4 Linden makelaardij’ graag al het werk voor jou uit handen.

PASSEND FINANCIEEL ADVIES

Financieel adviseur Ruben Straatman helpt niet alleen met het berekenen en regelen van een hypotheek. Ook staat hij jou graag bij het regelen van jouw verzekeringszaken, jouw pensioen, een scheiding of bijvoorbeeld het verzekeren van jouw groeiende vermogen. Belangrijke financiële beslissingen kunnen een behoorlijke impact hebben op jouw financiële toekomst, waarover Ruben Straatman jou graag meer vertelt.

ACTIE

Wist jij dat vanaf juli 2022 rookmelders verplicht zijn in bestaande bouw? In samenwerking met Drok, Decorette en Hubo Vollenhove krijg je 2 gratis rookmelders bij het afsluiten van een inboedel- of opstalverzekering bij jouw financieel adviseur Ruben Straatman van Van Bruggen Adviesgroep.
Actievoorwaarden

HYPOTHEEK OVERSLUITEN

Heb jij al een hypotheek? Juist als je al een hypotheek hebt, kunnen wij samen eens jouw situatie bekijken. Het zou zonde zijn wanneer je een flinke besparing op jouw woonlasten zou laten liggen.

GOED VERZEKERD OP PAD

Het is goed in één keer in de zoveel tijd de verzekeringen te checken. Want, betaal je nu niet te veel onnodige premies en hoe groot is de kans dat je over- of onderverzekerd bent? Dit alles checkt Ruben Straatman graag voor jou middels een kosteloos en vrijblijvende verzekeringscheck.

Lees hier meer  >

Mijn pensioen

Samen ervoor zorgen dat je tijdig alles omtrent jouw pensioen hebt geregeld, dat is ons doel. Pensioen bestaat niét alleen uit AOW en eventueel werkgeverspensioen dat je ontvangt wanneer je stopt met werken. Er zijn veel manieren op vermogen op te bouwen en zo jouw pensioen aan te vullen.

KvK: 74031023AFM: 12015503Documenten