Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vollenhove Voorpoort 3
8325 CL Vollenhove
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vollenhove

Van Bruggen Adviesgroep in Vollenhove

Ben je op zoek naar een financieel adviseur in de regio Vollenhove? Ruben Straatman zit al jaren in het vak en geeft financieel advies op basis van jouw unieke situatie. Met een financieel adviseur én een makelaar onder één dak kan Van Bruggen Adviesgroep in Vollenhove jou adviseren over al je financiële vragen. Of je nu je verzekeringen goed geregeld wilt hebben, vragen hebt over je pensioen of een hypotheek wilt afsluiten, wij zijn er voor jou. We nemen je het werk uit handen én geven je advies over de juiste financiële keuzes voor later.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Vollenhove

Je financiële beslissingen nu kunnen een behoorlijke impact hebben op je financiële toekomst. Daarom adviseren wij je over passende keuzes. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een hypotheek voor je nieuw gekochte huis of over de verzekeringen die jij wel en niet nodig hebt. Doordat we een kantoor delen met De 4 Linden Makelaardij kunnen we je zelfs volledige begeleiding bieden bij de aan- en verkoop van een woning. De makelaar helpt je om meer kans te maken op dé woning, kan je adviseren over een passend bod en gaat mee naar bezichtigingen. Ruben helpt je als financieel adviseur aan een passende hypotheek en kan alles daaromheen voor je regelen. 

Ook voor al je andere financiële vraagstukken kun je bij Ruben terecht. Hij verdiept zich graag in wat je situatie en wensen zijn. Maar ook je toekomstplannen ziet Ruben niet over het hoofd. Hij kijkt naar het geheel en onderzoekt uitgebreid wat jij zou willen en waar je goed aan doet. Dat is nu juist het voordeel van ons advies: je weet zeker dat de keuzes die je nu maakt ook over een paar jaar nog aansluiten bij je situatie. En je komt niet voor verrassingen te staan. Bovendien kun je met financieel advies vaak een flink bedrag besparen op je hypotheek of verzekeringen. Juist omdat wij als onafhankelijk financieel adviseur veel mogelijkheden voor je vergelijken. 

Waarom kiezen klanten voor ons?

Bij Van Bruggen Adviesgroep Vollenhove werkt financieel adviseur Ruben Straatman op één locatie samen met De 4 Linden makelaardij. Hierdoor kun je op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning regelen. Dat scheelt jou veel tijd én geeft je zekerheid over de financiële keuzes die je maakt. Door verkoop, aankoop en financiering op één plek te regelen, kunnen we snel schakelen en maak jij een goede kans op een woning. En je weet zeker dat de aan- en verkoop van jouw woning nét zo goed wordt geregeld als de financiering ervan.

Verder ben je bij Van Bruggen Adviesgroep Vollenhove verzekerd van deskundig financieel advies op basis van jarenlange ervaring in de regio Vollenhove. Wij kennen de woningmarkt in deze regio, weten wat er op het gebied van financiën speelt en je hebt aan ons een financieel adviseur die altijd dichtbij is. Zo heb je op al je vragen snel antwoord. Of het nu gaat over je hypotheek, je verzekeringen, je pensioen, je overwaarde of iets anders.

Van Bruggen Adviesgroep Vollenhove staat voor:

 • Deskundig advies over al je financiële vragen
 • Financieel advies én makelaardij op één plek
 • Ruime ervaring met financiën én in de regio
 • Ook voor verzekeringen, pensioen en scheiden
 • Onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Snel antwoord op je vragen
 • Advies op kantoor of bij je thuis

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Alle medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep  krijgen een vast salaris. Er zijn geen medewerkers in loondienst die meer dan 1 miljoen euro per jaar verdienen en er wordt niet gewerkt met een variabele beloning.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van het vaste als het variabele inkomen van onze medewerkers.

Deskundig advies over de aankoop en financiering van je huis

We ontvangen veel klanten uit de regio voor ons onafhankelijke hypotheekadvies. Als starter ben je wellicht benieuwd hoeveel je kunt lenen voor je eerste koopwoning in Vollenhove. En heb je een verhuizing op de planning staan? Dan wil je vast weten wat je aan een nieuwe woning te besteden hebt en hoe het dan zit met je lopende hypotheek. Om jou te helpen aan een goede start van je huizenjacht, kunnen we kosteloos je maximale hypotheek voor je berekenen. Zo weet je precies voor welk budget je naar een woning op zoek kunt gaan. En heb je je budget helder? Dan kan De 4 Linden Makelaardij je eventueel ook begeleiden bij het vinden van dé woning.

Staat een nieuwe woning niet op de planning, maar zou je wel graag je woning verbouwen? Ook dan zijn wij er voor hypotheekadvies. Je hoeft voor het verbouwen van je huis geen goed gevulde spaarrekening te hebben of een duur krediet af te sluiten. Je kunt een verbouwing wellicht ook vanuit je hypotheek financieren door deze te verhogen. Dat betekent: lage rente, gunstige voorwaarden én extra financiële ruimte. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jou. 

Welke opties biedt jouw overwaarde?

Net als in de rest van Nederland, is ook de waarde van woningen in Vollenhove flink gestegen de laatste jaren. Dat is voor starters geen fantastisch nieuws. Maar als je al een woning hebt, dan biedt het wellicht juist interessante kansen. Door de stijgende huizenprijzen zit de kans er dik in dat je een (flinke) overwaarde op je woning hebt opgebouwd. En die overwaarde kun je mogelijk verzilveren om het bedrag vrij besteedbaar te maken. Zo komt je gedroomde verbouwing opeens dichterbij. Misschien heb je daarmee budget voor een tweede woning (zie je jezelf al overwinteren in het buitenland?). Of je krijgt er een mooi bedrag mee in handen om voor je pensioen te gebruiken.

Mogelijkheden voor het verzilveren zijn er volop, zelfs als je van een bescheiden pensioeninkomen moet rondkomen. Wat bij jou past? Daar kunnen we je persoonlijk advies over geven. Wij kunnen je bijvoorbeeld adviseren over elk van deze overwaarde-opties:

 • een tweede hypotheek nemen bij dezelfde hypotheekaanbieder;
 • je hypotheek onderhands verhogen;
 • een krediethypotheek afsluiten;
 • een opeethypotheek nemen als gepensioneerde;
 • je hypotheek oversluiten en daardoor ook meteen profiteren van een lager maandbedrag.

Besparen op je maandlasten?

Minder kwijt zijn aan de verplichte vaste lasten? Dat klinkt waarschijnlijk niet verkeerd. En dat betekent heus niet dat je voortaan vijf minuten korter mag douchen of nog meer moet opletten met je stroomverbruik. Een veel forsere besparing kun je mogelijk realiseren via je hypotheek. Nu de rente een stuk lager ligt dan jaren geleden, is oversluiten voor veel mensen een gunstige manier om fors te besparen. Over je nieuwe hypotheek betaal je een veel lagere rente en je kunt ook nieuwe voorwaarden kiezen, die specifiek bij jouw situatie passen. Dat betekent jarenlang besparen.

Oversluiten is niet voor iedereen een verstandige stap. Daarom geven we je er graag persoonlijk advies over, waarbij we uiteraard ook rekening houden met de boeterente. En is oversluiten voor jou minder gunstig, bijvoorbeeld omdat je al een laag rentepercentage betaalt? Dan laten we je dat uiteraard ook eerlijk weten.

Naast je hypotheek, kun je mogelijk ook geld besparen door je woning te verduurzamen, waardoor je structureel minder kwijt bent aan je energierekening. Ook dat is iets wat je wellicht vanuit je hypotheek kunt financieren. Wij adviseren je graag over jouw financiële opties.

Een laatste bespaarmogelijkheid zijn je verzekeringen. Passen je lopende verzekeringen nog wel bij je? Betaal je er niet ongemerkt meer voor dan nodig is? Of zijn sommige verzekeringen wellicht overbodig geworden? Ruben kan een eerlijke blik op je lopende verzekeringen werpen en kijkt graag mee waar besparen mogelijk is. En dat terwijl je toch goed verzekerd de deur uit gaat.

Bespreek jouw bespaaropties

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Naast hypotheekadvies en makelaardij, zit je bij Van Bruggen Adviesgroep Vollenhove ook goed voor breed financieel advies en pensioenadvies. Dankzij zijn jarenlange ervaring op dat vlak kan Ruben je bijvoorbeeld ook persoonlijk adviseren over:

 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • verzekeringen afsluiten of aanpassen;
 • de financiële afwikkeling na een scheiding;
 • een nieuwbouwwoning kopen en financieren;
 • geld schenken;
 • besparen op je verzekeringen;
 • een goede pensioenplanning maken;
 • een seniorenhypotheek afsluiten na je pensioen;
 • je kinderen helpen bij de aankoop van hun eerste huis.

Plan een gratis kennismaking

Heb jij behoefte aan financieel advies? De deuren op ons kantoor aan de Voorpoort 3 in Vollenhove staan voor je open. Plan gerust een gratis kennismaking in, waarin je nog nergens aan vastzit, maar wel veel inzicht krijgt in jouw mogelijkheden.

Plan je afspraak voor het eerste gesprek via de knop hieronder of neem contact op met Ruben. Bel naar 0527 – 26 55 89 of mail naar rstraatman@vanbruggen.nl. Dan helpt Ruben je graag verder.

Plan een kennismaking
KvK: 74031023AFM: 12015503Documenten