Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vollenhove Voorpoort 3
8325 CL Vollenhove
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vollenhove

Hypotheekadvies in Vollenhove

Wil jij een hypotheek afsluiten? Ben je benieuwd hoeveel je voor je nieuwe woning kunt lenen? Of wil je je overwaarde benutten of besparen op je huidige hypotheek? Dan is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Ook met het oog op de toekomst. Daarom bieden wij je persoonlijk hypotheekadvies in Vollenhove én zit je ook voor makelaardij op ons kantoor goed. Ruben zit al jarenlang in het vak, werkt samen met tientallen hypotheekaanbieders en kan jou wegwijs maken in de vele mogelijkheden, voorwaarden en rentepercentages. Wat je vraag ook is.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Vollenhove

Een hypotheek afsluiten is geen kinderspel. Eén blik op het internet en je merkt al dat er veel bij komt kijken. Zo heb je de keuze tussen vele hypotheekaanbieders. Elk met hun eigen rentepercentage, voorwaarden en hypotheekproducten. Daarnaast moet je allerlei andere lastige keuzes maken: welke hypotheekvorm neem je, wat wordt je rentevaste periode, en welke schadeverzekeringen sluit je eventueel af? Om jou te beschermen tegen verkeerde keuzes én je de kans te bieden om een écht voordelige en passende hypotheek af te sluiten, zijn wij graag jouw hypotheekadviseur in Vollenhove.

Aangezien wij onafhankelijk hypotheekadvies in Vollenhove bieden, zijn we niet aan één specifieke hypotheekaanbieder gebonden. We kunnen dus vele opties voor je vergelijken. Het doel is altijd dat jij een passende hypotheek hebt die je zowel voordelige voorwaarden als een laag rentepercentage geeft.

Ook als je geen huis-koop-plannen hebt, kan ons hypotheekadvies in Vollenhove goed van pas komen. Zo adviseren we ook veel klanten over het oversluiten, verhogen of aanpassen van hun hypotheek. Ook jou kunnen we bij elk van die hypotheekvragen bijstaan met advies over waar jij goed aan doet.

Advies over een nieuwbouwhuis kopen

In en rond Vollenhove wordt volop gebouwd. Daar komen de mooiste nieuwbouwwijken uit voort. Lijkt het jou ook wel wat om een nieuwbouwwoning te betrekken, die je nog volledig naar jouw wens kunt inrichten? Dan staan wij je graag bij samen met De 4 Linden makelaardij.

Waar de makelaars van De 4 Linden makelaardij je bij het huis-koop-gedeelte kunnen helpen, kan Ruben je bijstaan bij de financiering van je gloednieuwe woning. Een nieuwbouwhypotheek zit wat anders in elkaar dan een hypotheek voor een bestaand huis. Je gaat bijvoorbeeld al hypotheeklasten betalen voordat je in het huis woont. Ook moet je vaak een periode dubbele lasten overbruggen. En mogelijk sluit je een overbruggingskrediet af om de overwaarde op je huidige woning al te kunnen gebruiken voor de financiering van je volgende huis. En dan krijg je ook nog te maken met een bouwdepot, bouwrente en andere constructies. Ingewikkeld? Geen zorgen: Ruben kan je er in begrijpelijke taal alles over vertellen. En hij geeft je ook graag advies over waar jij goed aan doet.

Neem contact op

Een huis kopen, hoe zit dat?

Sta jij op een bijzonder punt in je leven en hoop je binnen niet al te lange tijd een woning te kopen? Ga je als starter voor het eerst op zoek naar een eigen koopwoning? Of heb je al een koophuis, maar wil je verhuizen naar een nieuwe woning die nog beter bij je wensen past? Bij al je verhuisplannen zijn wij de hypotheekadviseur je op weg helpt bij je financiële mogelijkheden en beslissingen. Dat begint al bij het bepalen van het budget voor je nieuwe woning. In een kosteloos gesprek kan Ruben je maximale hypotheek voor je uitrekenen. Dat gaat je een stap verder helpen in je zoektocht naar hét huis van je dromen.

Bij een huis kopen komt meer kijken dan zicht op je budget. Daarom werken wij nauw samen met De 4 Linden makelaardij, die in hetzelfde pand zitten als wij. Zij helpen klanten op weg bij de verkoop en aankoop van een woning. Van tips voor nieuw aanbod tot begeleiding bij bezichtigingen en advies over een passend bod. Met hen als makelaar aan je zijde vergroot jij je kansen op de oververhitte woningmarkt. Ondertussen zijn wij er voor de financiering. We bieden hypotheekadvies en kunnen de volledige hypotheekaanvraag voor je regelen. Tot aan de hypotheekakte aan toe.

Hypotheekadvies in Vollenhove bij Van Bruggen Adviesgroep

Kies je voor Van Bruggen Adviesgroep in Vollenhove voor hypotheekadvies in Vollenhove? Dan profiteer je van deze voordelen:

 • Deskundig hypotheekadvies over al je vragen
 • Financieel advies én makelaardij op één plek
 • Ruime ervaring met financiën én in de regio
 • Ook voor verzekeringen, pensioen en scheiden
 • Onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Snel antwoord op je vragen
 • Advies op kantoor of bij je thuis

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we bieden met ons kantoor? En wat we kunnen betekenen voor jou? Neem contact met ons op om er alles over te ontdekken.

Plan een gratis kennismaking

Overwaarde en oversluiten

Als je al een tijdje een eigen koopwoning hebt, dan heb je waarschijnlijk een flinke overwaarde op je huis. Dat bedrag komt in principe vrij zodra je gaat verhuizen. Maar ook als je geen verhuisplannen hebt, kun je de overwaarde te gelde maken. Je overwaarde opnemen kun je bijvoorbeeld doen door je hypotheek over te sluiten, een tweede hypotheek te nemen (zoals een krediethypotheek) of je bestaande hypotheek te verhogen. Zo ontstaat er bijvoorbeeld financiële ruimte voor een verbouwing, een schenking aan je kinderen of een aanvulling op je opgebouwde pensioen.

Wij kijken graag mee welke plannen jij hebt met je overwaarde en hoe je die het beste kunt realiseren. Voor de één is bijvoorbeeld een opeethypotheek een passend product, voor een ander is het voordeliger om de volledige hypotheek over te sluiten.

Oversluiten is overigens in het algemeen voor steeds meer mensen een aantrekkelijke optie. Je hebt vast al in het nieuws gehoord dat de rentes uitzonderlijk laag liggen. De vraag is hoe lang dat nog zo zal zijn. Door je hypotheek over te sluiten, weet je zeker dat je van de lage rentes profiteert en dat je ook over een aantal jaar nog dit percentage rente betaalt. Dat geeft je zekerheid én kan je een mooie besparing opleveren. Hoeveel precies? Dat rekenen wij graag vrijblijvend voor je uit, natuurlijk inclusief inzicht in je boeterente.

Waarover geven we hypotheekadvies in Vollenhove?

Je kunt bij Ruben altijd rekenen op deskundig hypotheekadvies in Vollenhove. Onafhankelijk ook. Dus voordat hij je advies geeft, heeft hij eerst tientallen aanbieders voor je vergeleken. Op rente én voorwaarden. Bovendien ben je er zeker van dat hij niets over het hoofd ziet. Dankzij Rubens ervaring met breed financieel advies zal hij bijvoorbeeld ook je verzekeringen en pensioen niet vergeten mee te nemen in zijn advies.

Bovendien kun je bij ons kantoor advies krijgen over de meest uiteenlopende hypotheekvragen. Dat zijn bijvoorbeeld:

 • Hoeveel bedraagt mijn maximale hypotheek?
 • Waar sluit ik een passende en voordelige hypotheek af?
 • Welke opties heb ik voor een zzp-hypotheek?
 • Welke mogelijkheden zijn er om mijn hypotheek te verhogen?
 • Hoe kan ik vanuit mijn hypotheek een verbouwing of verduurzaming financieren?
 • Wat moet ik voor mijn hypotheek regelen met het oog op mijn pensioen?
 • Waar doe ik goed aan als mijn looptijd of rentevaste periode bijna afloopt?
 • Welke verzekeringen zijn nuttig om bij mijn hypotheek af te sluiten?
 • Wat moet er voor mijn hypotheek geregeld worden na een scheiding?
 • Hoeveel ka ik na mijn pensioen aan seniorenhypotheek krijgen?
 • Welke financieringsopties zijn er voor een tweede woning?

Over elk van die vragen geven wij je deskundig en onafhankelijk financieel advies. En heb je vragen rondom je hypotheek en pensioen? Dan duikt Ruben ook graag in een slimme financiële planning voor jouw pensioen. Pensioenadvies is ook een van zijn expertises.

Vraag een vrijblijvend eerste gesprek aan

Voordat we uitgebreid de diepte in gaan over jouw hypotheekvraag, maken we graag kennis met je. Een eerste gesprek voor hypotheekadvies in Vollenhove is bij ons gratis. Dus: zien we je binnenkort?

Plan jouw afspraak voor hypotheekadvies in Vollenhove in via 0527 – 26 55 89 of door te mailen naar rstraatman@vanbruggen.nl. Of klik op de knop hieronder om jouw eerste gesprek te plannen.

Plan een kennismaking