Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Veghel Stationsstraat 20a
5461 JV Veghel
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Veghel

Financieel advies in Veghel

Keuzes rondom je financiën hebben vaak grote gevolgen. Je hypotheek is bijvoorbeeld ook bepalend voor wat je over tien jaar aan vaste lasten kwijt bent. En de verzekeringen die je nu afsluit, hebben gevolgen voor wat je wel en niet gedekt krijgt als je arbeidsongeschikt raakt of als je partner komt te overlijden. En dan ook alles wat je regelt voor je pensioen. Dat is bepalend voor hoeveel jij straks op je oude dag te besteden hebt. Breek daarom niet in je eentje je hoofd over lastige financiële keuzes. Betrek onze adviseurs Jaco en Bas erbij voor deskundig financieel advies in Veghel.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak direct een afspraak

Financieel adviseur Veghel

De meerderheid van de Nederlanders kiest ervoor om bij belangrijke mijlpalen als een huis kopen, samenwonen, scheiden of met pensioen gaan financieel advies in te schakelen. Bij een financieel adviseur kun je ervan op aan dat je niets over het hoofd ziet bij de financiële keuzes die je maakt en dat daarbij zowel je huidige als je toekomstige situatie wordt meegenomen. Ook kun je rekenen op veel financiële ervaring, waardoor je soms achter opties komt die je zelf nog niet tijdens je Google-sessie had ontdekt. Dat kan je zomaar een mooi voordeel opleveren.

Bij ons financieel advies in Veghel kun je rekenen op maar liefst 32 jaar ervaring op dat vlak. We kennen de kleine lettertjes in de hypotheek- en verzekeringsvoorwaarden als geen ander, en weten wat er allemaal bij een huis kopen, scheiden of andere belangrijke situaties komt kijken. Verder kunnen we ook ondernemers goed op weg helpen bij belangrijke financiële stappen, zoals een zzp-hypotheek afsluiten of passende verzekeringen regelen om de betaling van de maandlasten zeker te stellen.

Kortom: wij staan iedereen – van starter tot pensionado – graag bij met deskundig financieel advies dat jou helpt om de juiste keuzes te maken.

Waarover geven we financieel advies in Veghel?

Ons financieel advies in Veghel gaat veel verder dan alleen hypotheekadvies. We zijn er voor kleine en grote vragen rondom onderwerpen als een huis kopen, hypotheek oversluiten, nieuwbouw, verzekeringen afsluiten, pensioen en het einde van de rentevaste periode of looptijd van je hypotheek.

We kunnen een enkele vraag voor je beantwoorden of een totaaladvies voor je opstellen. Dat laatste doen we bijvoorbeeld regelmatig in de vorm van pensioenadvies als je je financiën voor je oude dag al van tevoren goed geregeld wilt hebben.

Zo kunnen we jou adviseren over de volgende onderwerpen:

Van financieel advies tot aanvraag

Bij financiële producten komt vaak veel kijken. Je moet eerst uitzoeken welk financiële product bij jou past, inclusief het uitpluizen van alle kleine lettertjes en het vergelijken van de vele hypotheken, verzekeringen of andere producten. Daarna heeft de aanvraag vaak ook nog wat voeten in de aarde. Je moet allerlei documenten opleveren en hebt mogelijk te maken met ontbindende voorwaarden waardoor je vóór een bepaald moment alles rond moet hebben. Kortom: er moet veel geregeld worden en het liefst ook nog redelijk snel.

Het fijne aan ons financieel advies is dat je naar zowel het uitzoekwerk als het aanvraagproces bijna geen omkijken hebt. Wij maken de uitgebreide vergelijking voor je, zoeken uit waar je nog meer op moet letten en doen een voorstel. Uiteraard inclusief begrijpelijke uitleg, zodat je weet waarom we jou dit adviseren. Daar kun je vervolgens zelf keuzes over maken.

Wil je inderdaad gehoor geven aan dit advies? Dan regelen we ook de aanvraag voor je. Jij hoeft nergens achteraan te rennen. Wij kunnen snel voor je schakelen, leveren de documenten op tijd aan en laten je precies weten wat de geldverstrekker wanneer nodig heeft. Zo is alles tiptop geregeld.

Maak een afspraak voor financieel advies

Over Van Bruggen Adviesgroep in Veghel

Standaardpakketten doen wij niet aan. We geloven dat jouw persoonlijke vraag anders is dan die van welke eerdere klant dan ook. Daarom luisteren we naar wat jij zou willen en waar je naar op zoek bent. Daar stemmen we ons advies op af. Die persoonlijke service merk je ook aan onze goede bereikbaarheid. Onze Office Manager Nicolette staat uitgebreid voor je klaar en zorgt ervoor dat jij snel antwoord krijgt op je vraag. Een dringende vraag tussendoor? Ook geen probleem. Daar maken we graag tijd voor vrij, zodat jij zonder zorgen verder kunt met waar je mee bezig was.

Kort samengevat: wie is Van Bruggen Adviesgroep in Veghel? Dit zijn wij in een notendop:

  • Deskundig financieel advies in Veghel op basis van 32 jaar ervaring
  • Financieel advies voor particulieren én ondernemers
  • Op kantoor, bij jou thuis of online advies
  • Advies over o.a. hypotheken, besparen, verzekeringen & pensioen
  • Volledige begeleiding van begin tot eind
  • Ook doorlopende service mogelijk om blijvend te besparen
  • Snel antwoord op je vragen en bijna altijd bereikbaar

Kun je besparen op jouw verzekeringen?

Grote financiële risico’s, zoals het risico dat jij bij arbeidsongeschiktheid je maandlasten niet meer kunt dragen, kun je afdekken met een verzekering. Welke verzekeringen zijn in jouw situatie echt nodig en welke zijn eerder een extraatje? Jaco is ook verzekeringsadviseur en denkt mee over een passend verzekeringspakket voor jou. Daarbij kun je rekenen op eerlijk en deskundig advies. Je zult dus zeker niet met meer verzekeringen de deur uitgaan dan nodig is. Bovendien gaat Jaco als onafhankelijk financieel adviseur in Veghel specifiek op zoek naar een voordelige verzekering voor jou.

Heb je al verzekeringen lopen? Dan is het nuttig om daar eens in de zoveel tijd samen met een expert naar te kijken. Soms blijkt dat je bepaalde verzekeringen niet meer nodig hebt of dat je bij een andere aanbieder eigenlijk voordeliger uit bent. We bieden je graag een gratis “Zit ik nog goed?”-check aan, waarbij we samen met jou kijken hoe het er qua verzekeringen voor staat en of het ook voordeliger kan. Geheel vrijblijvend en kosteloos overigens!

Laat je verzekeringen checken

Financieel advies richting je pensioen

Je pensioen lijkt nog een ver-van-je-bed-show, maar stiekem weet je dat je er binnenkort al iets mee moet. Na je pensioen moet je het in principe doen met je AOW en werkgeverspensioen. Die twee samen vormen alleen vaak maar zo’n 70% van wat je gewend was te verdienen in loondienst. Je krijgt dan te maken met een pensioengat, tenminste als je niet iets aanvullends hebt geregeld.

Gelukkig geldt dat hoe eerder je erbij bent, hoe groter je mogelijkheden nog zijn om zelf je pensioen aan te vullen. Dat kun je bijvoorbeeld doen door je overwaarde op te nemen, van je overwaarde een tweede huis als vastgoedinvestering te kopen en daar extra inkomen mee te verdienen, of door je hypotheek of verzekeringen over te sluiten en zo meer te kunnen sparen voor later.

Laten we vooral samen eens naar jouw pensioensituatie kijken. We kijken daarbij graag naar je totale situatie en gaan met plezier op zoek naar eenvoudige manieren om een mooi extra bedrag voor je oude dag bij elkaar te sparen zonder dat je daarvoor hoeft te beknibbelen op je boodschappen.

Waarover wil jij financieel advies in Veghel?

Heb je een financiële vraag met betrekking tot je pensioen, je hypotheek of een verandering in je persoonlijke situatie? Jouw financiële vragen zijn bij ons meer dan welkom. In een kosteloos oriëntatiegesprek denken we mee hoe we jou kunnen helpen.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Bel dan naar 0413 – 354 700 of mail naar veghel@vanbruggen.nl om een gesprek in te plannen. De knop hieronder gebruiken kan natuurlijk ook.

Maak een afspraak