Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Veghel Stationsstraat 20a
5461 JV Veghel
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Veghel

Hypotheekadvies in Veghel

Heb je vragen over het financieren van je nieuwe woning? Heb je een winnend bod op een huis uitgebracht en ben je nu klaar om de hypotheek te regelen? Of heb je al een hypotheek lopen en ben je benieuwd of je meer kunt lenen, kunt besparen op je maandlasten of van voordeligere voorwaarden kunt profiteren? Wij bieden onafhankelijk hypotheekadvies in Veghel en kunnen je goed helpen om een hypotheek af te sluiten die bij je past én die je voordelige maandlasten oplevert. Klop zeker bij ons aan voor al je vragen over het afsluiten, oversluiten of wijzigen van je hypotheek.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadviseur in Veghel

Een hypotheek is een grote lening waarop je meestal in dertig jaar tijd aflost. Dit betekent dat je lange tijd aan een hypotheek vastzit en dat de hypotheek die je nu kiest ook gevolgen heeft voor je financiële situatie in de toekomst. Het is dan ook belangrijk om bij het afsluiten van je hypotheek naar de lange termijn te kijken. Hoop je minder te gaan werken omdat jullie binnenkort ouders worden? Ben je van plan om over een aantal jaar vervroegd met pensioen te gaan? Verwacht je dat je kinderen straks het huis uit gaan?

Omdat die toekomstplannen ook gevolgen hebben voor je financiën, tasten we samen met jou al in een eerste gesprek af wat jouw wensen zijn en hoe je die financieel gezien kunt realiseren. Als onafhankelijk hypotheekadviseur in Veghel zullen we je nooit de eerste de beste hypotheek adviseren. We werken samen met een groot aantal hypotheekaanbieders en kunnen dus veel verschillende hypotheken meenemen in ons advies aan jou. Wat het voordeel daarvan is voor jou? Dat we op zoek gaan naar een écht gunstige hypotheek en naar voorwaarden die volledig aansluiten bij je situatie nu en straks.

Ben je alvast benieuwd hoeveel jij aan hypotheek kunt krijgen? Krijg via onze rekentool een eerste indicatie van jouw maximale hypotheek.

Bereken jouw maximale hypotheek

Wil je precies weten hoeveel jouw budget voor een volgende woning bedraagt? Dan kun je het beste een afspraak bij ons maken voor hypotheekadvies in Veghel. Die eerste afspraak kost je niets, maar geeft je wel al een concreet beeld bij jouw budget voor een nieuwe woning.

Een (eerste) woning kopen

Zowel een huis kopen als een hypotheek afsluiten is een grote stap die je waarschijnlijk maar een paar keer in je leven zet. Terwijl jij alvast fantaseert over de inrichting van je nieuwe woning, regelen wij graag de financiering ervan voor je. We geven je persoonlijk advies over passende keuzes voor je hypotheek, zoals:

 • Hoeveel bedragen je maandlasten bij een bepaalde hypotheekhoogte? Is dat financieel haalbaar voor je?
 • Welke hypotheekvorm sluit je af? Een annuïteiten-, lineaire of deels aflossingsvrije hypotheek?
 • Als je al een hypotheek hebt lopen, neem je die dan mee naar je volgende woning of sluit je die over?
 • Laat je de rente langere tijd vastzetten of kies je voor een variabele rente?
 • Kom je in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie en, zo ja, hoe gunstig is het om daarvoor te kiezen?
 • Als je een hypotheek afsluit, welke verzekeringen zijn dan nuttig om daarbij te nemen?
 • Kun je eventueel ook een verbouwing of verduurzamende maatregelen meefinancieren?

Wij gaan bij ons hypotheekadvies in Veghel altijd uit van jouw wensen. Op basis daarvan geven we je deskundig advies over jouw opties en de eventuele voor- en nadelen daarvan. Zo kun je zelf de juiste keuzes maken. Uiteraard kunnen we ook het regelen van de hypotheek op ons nemen. Jij hoeft nog maar één ding te doen: je handtekening zetten én in de woonboulevard jouw droominrichting bij elkaar sprokkelen.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Wat kun je met je overwaarde?

Nu de woningprijzen met de maand stijgen, hebben veel woningeigenaren een forse overwaarde op hun woning. Hun woning is op dit moment meer waard dan het bedrag dat ze nog aan hypotheek hebben openstaan.

“Leuk, maar wat kun je daarmee?”, vraag je je nu misschien af. Nou, misschien meer dan je denkt. Je hoeft niet te verhuizen om dit bedrag vrij te maken. Je kunt ook je overwaarde verzilveren via een tweede hypotheek. Een opeethypotheek of krediethypotheek bijvoorbeeld. Daarmee creëer je een mooi bedrag voor jezelf dat je op diverse manieren kunt besteden. Denk aan:

We ontdekken graag samen met jou welke opties je overwaarde biedt en hoe je die kunt verzilveren. Uiteraard zetten we ook de verschillende opties voor je op een rij: oversluiten, hypotheek verhogen of een speciaal soort tweede hypotheek afsluiten. We denken mee wat juist voor jou gunstig uitpakt.

Hypotheek oversluiten, hoe gunstig is dat voor jou?

Terwijl de huizenprijzen hoger en hoger komen te liggen, liggen de hypotheekrentes op dit moment juist uitzonderlijk laag. Daar kun je als woningeigenaar ook zonder verhuisplannen van meeprofiteren. Hoe? Door je hypotheek over te sluiten. Je sluit dan een volledig nieuwe hypotheek af in plaats van je bestaande hypotheek. Maar dan tegen gunstigere voorwaarden en een fors lagere rente. Dat lagere rentepercentage kan je soms wel duizenden euro’s per jaar schelen.

Klinkt interessant, maar is het ook gunstig voor jou? Daar kunnen we ons in een eerste gesprek al samen met jou in verdiepen. We zetten eerlijk de oversluitkosten (zoals de boeterente) voor je op een rij én de besparing die oversluiten je oplevert. Zo kun je zelf afwegen hoe gunstig of niet oversluiten is voor jou.

Oversluitgids

Natuurlijk denken we ook graag mee over andere manieren om te besparen op je maandlasten. Soms liggen bij je verzekeringen bijvoorbeeld de bespaarkansen voor het oprapen, onder andere door verzekeringen stop te zetten of aan te passen. Ook is rentemiddeling voor sommige mensen een mooie optie om te besparen.

Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt? En hoe gunstig die zijn voor jou? Maak een vrijblijvende eerste afspraak om dat te ontdekken.

Maak een afspraak

De voordelen van ons hypotheekadvies in Veghel op een rij

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Veghel ben je verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Veghel, wat betekent dat we veel hypotheekopties voor je kunnen vergelijken. Wat klanten nog meer aan ons kantoor waarderen? Deze 7 voordelen:

 • Deskundig hypotheekadvies op basis van 32 jaar ervaring
 • Financieel advies voor particulieren én ondernemers
 • Advies op kantoor, bij jou thuis of online
 • Ook advies over o.a. besparen, verzekeringen & pensioen
 • Volledige begeleiding van begin tot eind
 • Doorlopende service mogelijk om blijvend te besparen
 • Snel antwoord op je vragen en bijna altijd bereikbaar

Waarover geven we nog meer financieel advies?

Je hypotheek is slechts een van de onderwerpen waarover we financieel advies kunnen geven. We verzorgen voor zowel particulieren als ondernemers graag een financieel totaaladvies. Dat houdt in dat we je ook over allerlei andere financiële vragen goed kunnen adviseren. In welke fase van je leven je ook zit.

Bijvoorbeeld:

 • Kan ik een belastingvrije schenking doen aan mijn (klein)kinderen?
 • Kunnen mijn lopende leningen voordeliger?
 • Welke verzekeringen zijn nuttig in mijn situatie om grote financiële risico’s af te dekken?
 • Kan ik met sommige van mijn lopende verzekeringen voordeliger uit zijn?
 • Hoeveel kan ik als zzp’er aan zzp-hypotheek krijgen?
 • Welke opties zijn er om mijn pensioen aan te vullen, ook als ondernemer?
 • Wat moet er financieel allemaal geregeld worden na een scheiding?
 • Biedt mijn hypotheek meer financiële ruimte die ik kan benutten voor bijvoorbeeld een verbouwing?

Leg ons vooral jouw situatie en wensen voor. Of het nu gaat over je hypotheek, je pensioen of over iets anders op financieel gebied. Dan kijken we graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn en wat voor jou gunstig is.

Plan een eerste kennismaking

Wil je jouw opties voor een nieuwe hypotheek weten? Of zou je graag eens kritisch laten kijken naar je huidige hypotheek, zodat je niet te veel betaalt?

Kom vrijblijvend kennismaken bij ons voor hypotheekadvies in Veghel. Dat kan bij ons op kantoor, bij jou thuis of online.

Maak een afspraak via de knop hieronder, bel naar 0413 – 354 700 of mail naar veghel@vanbruggen.nl voor een gratis kennismaking.

Plan een kennismaking