Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Veghel Stationstraat 20b
5461 JV Veghel
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Veghel

Van Bruggen Adviesgroep in Veghel

Je hypotheek, verzekeringen, pensioen en leningen – ze hebben allemaal één ding gemeen: ze vragen om het nodige uitzoekwerk. Je wilt zeker weten dat je nu en ook later goed zit. Dat je gemaakte keuzes financieel haalbaar zijn en ook nog passen als je situatie verandert. Daarvoor is er het team van Van Bruggen Adviesgroep in Veghel. Op kantoor, bij jou thuis en online zijn wij jouw ervaren financiële sparringpartner. Jaco en Bas adviseren je op een deskundige manier over de belangrijke financiële keuzes waar jij voor staat. Van het kopen van een huis tot het regelen van je pensioen.

Maak direct een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Veghel

Veel Nederlanders kiezen er bij grote levensmijlpalen voor om financieel advies in te schakelen. Als je bijvoorbeeld gaat verhuizen, gaat samenwonen, met pensioen gaat of in scheiding ligt, heb je vaak al veel aan je hoofd. Dan is het prettig als een expert zich bezighoudt met de financiële afwikkeling daarvan. Welke hypotheek past bijvoorbeeld bij jou voor je nieuwe woning? Welke verzekering biedt je een gunstige dekking en een aantrekkelijke premie? En hoe regel je dat je voldoende financiële middelen hebt als je straks met pensioen gaat?

Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Veghel kan jou hierbij begeleiden. Dat begint al bij het in kaart brengen van je mogelijkheden in een eerste gesprek, dat overigens altijd volledig kosteloos is. Daarna gaan we de verschillende opties voor je vergelijken. Met welke kosten moet je rekening houden? Hoe voordelig is elke optie? En bij welke geldverstrekker kun je terecht? Op basis van die uitgebreide vergelijking geven we je advies. Kun jij je daar volledig in vinden? Dan maken we de aanvraag ook graag voor je in orde. Zodat jij straks je handtekening onder de juiste papieren kunt zetten. De rest pakken wij voor je op.

Financieel advies voor particulieren en ondernemers

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Veghel staan we klaar voor zowel particulieren als ondernemers uit Veghel, Heeswijk-Dinther, Schijndel, Erp en omgeving. We merken dat bij zzp-ers weer andere vragen spelen dan bij particulieren. Denk aan:

 • Kom ik in aanmerking voor een zzp-hypotheek? En voor welk bedrag?
 • Welke verzekeringen heb ik nodig als ik zelfstandige ben?
 • Hoe zit het als ik arbeidsongeschikt raak en daardoor mijn maandlasten niet meer kan betalen?
 • Welke opties heb ik om als zzp’er pensioen op te bouwen?
 • Ik ben onlangs voor mezelf begonnen. Kom ik dan wel in aanmerking voor een hypotheek of voor oversluiten?

Onze ervaring is dat financieel advies voor ondernemers altijd maatwerk is. En dat er gelukkig vaak meer mogelijk is dan je denkt, bijvoorbeeld qua hypotheek. Benieuwd wat er zoal mogelijk is voor jou? Wij zoeken het graag samen met jou uit en kunnen ook alles rondom de aanvraag voor je regelen. Zelfs de inkomstenverklaring zelfstandigen kunnen we met jou invullen om ervoor te zorgen dat je aanvraag straks vlekkeloos verloopt.

financieel advies aanvragen

Waar staat Van Bruggen Adviesgroep in Veghel voor?

Elke financieel adviseur heeft zo zijn eigen visie en werkwijze. Kenmerkend voor Van Bruggen Adviesgroep in Veghel is dat we altijd uitgaan van financieel advies op maat, waarbij we gericht naar jouw situatie kijken voordat we advies uitbrengen. Ook zijn onze adviseurs toegankelijk en bijna altijd telefonisch bereikbaar. Daardoor hoef je bij prangende vragen tijdens het traject niet lang op een antwoord te wachten.

Wat ons onderscheidt van anderen? Wij staan voor:

 • Deskundig financieel advies op basis van 32 jaar ervaring
 • Financieel advies voor particulieren én ondernemers
 • Advies op kantoor, bij jou thuis of online
 • Advies over o.a. hypotheken, besparen, verzekeringen & pensioen
 • Volledige begeleiding van begin tot eind
 • Ook doorlopende service mogelijk om blijvend te besparen
 • Snel antwoord op je vragen en bijna altijd bereikbaar

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Veghel krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Bij financieel advies denk je misschien al snel aan de hypotheek. Dat is inderdaad een van de onderwerpen waarover we deskundig en persoonlijk advies geven. Maar het is zeker niet het enige onderwerp waarin wij goed thuis zijn. Bij bijna alle belangrijke mijlpalen in je leven kan financieel advies nuttig zijn. Of je nu je eerste huis koopt of een gezin start, of dat je met pensioen gaat en je kinderen het huis uit ziet gaan. In al die situaties zijn wij er voor persoonlijk financieel advies waarin we verder kijken dan alleen de scherpste rente of premie. We verdiepen ons ook in de kleine lettertjes, zodat jij zeker weet dat je doordachte keuzes maakt.

Een huis kopen

Spannend, je bent op zoek naar je allereerste koophuis. Of je hebt al een woning, maar bent toe aan een volgende stap. Een grotere woning, een huis op een andere plek of juist een kleiner appartement. Kortom: een verhuizing. In al die situaties bieden we begeleiding van begin tot eind bij de aankoop en financiering van je huis.

Zo zijn we er voor het berekenen van je maximale hypotheek, zodat je met een helder beeld van je budget op huizenjacht kunt gaan. Daarnaast adviseren we je over een passende hypotheekvorm en goede voorwaarden. Natuurlijk kijken we ook welke hypotheek qua rente gunstig voor je uitpakt. En we kijken mee naar de verzekeringen die nuttig zijn om naast je hypotheek af te sluiten.

Samenwonen

Zijn jij en je partner toe aan een plek voor jullie samen? Een mooie stap vooruit, waarbij we jullie graag begeleiden. We kunnen je bijvoorbeeld helpen om je partner bij te schrijven bij jouw hypotheek of om de financiering voor jullie gezamenlijke nieuwe woning rond te maken.

Ook adviseren we je over jullie hypotheekmogelijkheden. Zo weet je precies binnen welke prijsklasse jullie naar een nieuw droompaleis kunnen uitkijken.

Besparen op je maandlasten

Sommige persoonlijke mijlpalen brengen ook hogere kosten met zich mee. Een kind krijgen of stoppen met werken bijvoorbeeld. In zo’n geval is het fijn als je kunt besparen op je vaste lasten. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Daar denken wij graag over mee.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan deze opties:

 • je verzekeringen oversluiten om zo te besparen;
 • je hypotheek oversluiten zodat je minder rente kwijt bent;
 • kritisch kijken naar je lopende leningen en naar alternatieve opties daarvoor;
 • tussentijds aflossen om zo over de hele looptijd minder rente te hoeven betalen.

Richting je pensioen gaan

Zodra je de magische leeftijd van vijftig hebt bereikt, komt je pensioen opeens steeds dichterbij. Dat brengt ook vragen met zich mee. Hoeveel heb je al aan pensioen opgebouwd? Is dat voldoende om je vaste lasten van te betalen? Hoe kun je je pensioen aanvullen? En wat moet je doen met je hypotheek? Geen zorgen: wij bieden pensioenadvies op maat en kunnen je adviseren over jouw financiële mogelijkheden. Het zou bijvoorbeeld goed kunnen dat de overwaarde op je huis mooie kansen biedt om een financiële buffer te creëren.

Overwaarde whitepaper downloaden

We geven je richting jouw pensioen graag advies over:

Vragen over je hypotheek?

Verder kunnen Jaco en Bas als hypotheekadviseur al je hypotheekvragen voor je beantwoorden. Dat kan gaan over het kopen van een woning, het afsluiten van een nieuwbouwhypotheek of besparen op je lopende hypotheek. We kunnen je bij veel zaken helpen. Denk aan:

 • berekenen hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt;
 • het biedingsformulier invullen voor het hoogste bod;
 • een hypotheek aanvragen voor je nieuwe woning;
 • een hypotheek voor een nieuwbouwwoning afsluiten;
 • een zzp-hypotheek aanvragen;
 • advies geven aan het einde van je looptijd;
 • uitzoeken hoeveel jij met oversluiten kunt besparen;
 • advies geven over het verhogen van je hypotheek;
 • adviseren over je verbouwing financieren.

Kortom: zowel starters op de woningmarkt als mensen die al een tijdje naar volle tevredenheid wonen waar ze wonen zijn welkom bij Van Bruggen Adviesgroep in Veghel voor hypotheekadvies.

Schakel ons in voor hypotheekadvies

Advies op kantoor, bij jou thuis of online

Je hebt bij ons de keuze tussen advies op kantoor in Veghel, advies bij jou thuis of online advies. Door onze handige digitale processen kunnen we je ook 100% online begeleiden van begin tot eind. Uiteraard op de persoonlijke manier die je van ons gewend bent.

Heb je behoefte aan een aankoopmakelaar, een verkoopmakelaar of een boekhouder die ook meekijkt naar je situatie? Dan beschikken we naast ons eigen team ook over een groot netwerk van professionals. Zo werken we samen met Raadhage Makelaars en Izaak boekhouding, aan wie we je op verzoek graag koppelen.

Plan jouw eerste afspraak in

Voordat je je financiële situatie aan ons prijsgeeft, wil je waarschijnlijk eerst weten of de klik er is en ontdekken hoe we jou kunnen helpen. We bieden je dan ook graag een kosteloze kennismaking aan.

Plan vrijblijvend een oriëntatiegesprek in (bij ons op kantoor, bij jou thuis of online). Dan kom jij meer te weten over onze diensten en over jouw financiële mogelijkheden.  

Maak direct een afspraak
KvK: 17109860AFM: 12003244Documenten