Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Afspraak maken?

Het team van Uden

Dé hypotheekadviseur voor regio Uden

 

Financieel en hypotheek advies op maat

In sommige situaties, zoals bij de aankoop van een nieuwe woning of de uitbreiding van uw huidige woning, kunt u niet onder een hypotheekaanvraag uitkomen. Omdat het aanvragen van een hypotheek best ingewikkeld kan zijn, biedt onze hypotheekadviseur in Uden de hulp die u wellicht wenst! In een hypotheekadvies, wat we toespitsen op uw huidige financiële situatie, leest u welke gevolgen de aanvraag van een hypotheek voor uw toekomstige financiën kan hebben. Ook leggen we u hierin een aantal mogelijkheden voor, die in uw situatie aan te raden zijn. Door onze transparante en persoonlijke manier van werken, weten we op deze manier precies waar u aan toe bent bij de aanvraag van uw hypotheek. De hypotheekadviseur van de Van Bruggen Adviesgroep Uden staat voor u klaar, in het heden en de toekomst!

Een goed financieel advies begint bij een grondige inventarisatie van wensen en mogelijkheden. Rob van Meeteren vertelt: “Ik neem graag de tijd om mijn klanten te leren kennen en hun financiële situatie in kaart te brengen waarbij ik continue naast de klant sta. Daarbij kijk ik uiteraard verder dan vandaag waardoor zij, niet alleen nu, maar ook over tien of twintig jaar zorgeloos kunnen blijven wonen. Pas nadat alles overzichtelijk is, formuleer ik een persoonlijk advies en ga ik op zoek naar een hypotheek of verzekering die naadloos aansluit bij de wensen en persoonlijke situatie van mijn klant. Als financieel adviseur ben ik graag dé financiële gids voor mijn klanten waarbij ik het, het mooiste aan mijn vak vindt om mijn klant te helpen met zijn/haar unieke doelen en dromen.'' 

Voor de koop van een woning is een hypotheekadvies gewenst, maar ook in andere situaties kunt u een financieel advies wellicht goed gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen, een scheiding of het verzekeren van uw groeiende vermogen. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om uw huidige maandlasten te verlagen, zodat u maandelijks meer geld kunt overhouden. Vaak blijkt bijvoorbeeld dat de dekking van verzekeringen niet optimaal is, waardoor men feitelijk teveel betaalt. Dit geldt ook voor een hypotheek. Soms kan het oversluiten van uw huidige hypotheek financiële voordelen opleveren in de toekomst. Onze hypotheekadviseur waarschuwen u hier graag voor.

Maak kennis met onze financieel adviseur

Wilt u meer weten over de diensten van onze financieel adviseur in Uden? We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend een kop koffie te komen drinken. Hierbij leggen we u graag uit welke diensten in uw situatie interessant zouden kunnen zijn.

Maak hier direct een afspraak

KvK: 53208471AFM: 12040387Documenten