Hypotheekadvies op maat van een ervaren hypotheekadviseur in Oss

Hypotheekadvies op maat van een ervaren hypotheekadviseur in Oss

Wanneer u denkt aan het kopen van een nieuwe woning, zal ook de aanvraag van een hypotheek de revue passeren. Bij een hypotheekaanvraag komen tal van ingewikkelde aspecten kijken, waar u wellicht enige hulp bij kan gebruiken. Deze hulp wordt geboden door onze hypotheekadviseurs in Oss! Samen met u bekijken we welke mogelijkheden u heeft met uw huidige financiële situatie en brengen we de potentiële financiële gevolgen van het afsluiten van een hypotheek voor u in kaart. De aanvraag van een hypotheek heeft namelijk niet alleen impact op uw huidige financiën, maar ook op uw financiële situatie in de toekomst. Reden genoeg om de gevolgen hiervan vooraf goed te overdenken! Door onze transparante en persoonlijke service, weet u bij de Van Bruggen Adviesgroep altijd waar u aan toe bent!

bespaarexpert

Financiële adviezen van experts

Naast het hypotheekadvies wat onze hypotheekadviseurs u kunnen bieden, kunnen we u nog tal van andere financiële adviezen geven. Denk bijvoorbeeld aan advies op het gebied van uw verzekeringen, uw pensioen of een scheiding. Bij veel mensen blijkt het mogelijk te zijn om de huidige dekking van verzekeringen te optimaliseren, waarmee maandelijks een fraai bedrag bespaart kan worden. Wanneer u momenteel al een hypotheek heeft lopen, is de hulp van de Van Bruggen Adviesgroep wellicht alsnog gewenst. Dagelijks monitoren onze experts de hypotheekmarkt, om te kijken of het oversluiten van uw hypotheek interessant voor u kan zijn.

startercoach

Een hypotheekadviseur bij u in de buurt

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze hypotheekadviseurs in Oss bieden? Of wilt u direct een hypotheekadvies aanvragen? Onze financieel adviseurs nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken, onder het genot van een goed kop koffie. Hierbij bekijken we samen met u, welke diensten voor u interessant kunnen zijn.

Het team vanOss
Marcel van Gammeren
Financieel adviseur / bespaarexpert
Het team vanOss
Tom van Gammeren
Financieel adviseur / starterscoach
Het team vanOss
Maike Bosch
Makelaar
Oss
Raadhuislaan 185341 GM  Oss
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 70016755
Volg Van Bruggen Adviesgroep oss