Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Oss Raadhuislaan 18
5341 GM Oss
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Oss

(Online) Hypotheekadvies op maat van een ervaren adviseur in Oss

Wanneer u denkt aan het kopen van een nieuwe woning, zal ook de aanvraag van een hypotheek de revue passeren. Bij een hypotheekaanvraag komen tal van ingewikkelde aspecten kijken, waar u wellicht enige hulp bij kan gebruiken. Deze hulp wordt geboden door onze hypotheekadviseurs in Oss! Samen met u bekijken we welke mogelijkheden u heeft met uw huidige financiële situatie en brengen we de potentiële financiële gevolgen van het afsluiten van een hypotheek voor u in kaart. De aanvraag van een hypotheek heeft namelijk niet alleen impact op uw huidige financiën, maar ook op uw financiële situatie in de toekomst. Reden genoeg om de gevolgen hiervan vooraf goed te overdenken! Door onze transparante en persoonlijke service, weet u bij de Van Bruggen Adviesgroep altijd waar u aan toe bent!

bespaarexpert

Online advies ook mogelijk

Ook met online advies helpen wij jou graag verder met het (ver)kopen van een huis, het afsluiten van de juiste hypotheek en het regelen van de passende verzekeringen. Het is soms misschien even wennen, maar ervaring leert ons dat via online kanalen, prettig, professioneel en persoonlijk advies zeker mogelijk. Wil je liever een afspraak op kantoor? Dan hanteren wij de RIVM-richtlijnen (in ieder geval tot en met 6 april).

Financiële adviezen van experts

Naast het hypotheekadvies wat onze hypotheekadviseurs u kunnen bieden, kunnen we u nog tal van andere financiële adviezen geven. Denk bijvoorbeeld aan advies op het gebied van uw verzekeringen, uw pensioen of een scheiding. Bij veel mensen blijkt het mogelijk te zijn om de huidige dekking van verzekeringen te optimaliseren, waarmee maandelijks een fraai bedrag bespaart kan worden. Wanneer u momenteel al een hypotheek heeft lopen, is de hulp van de Van Bruggen Adviesgroep wellicht alsnog gewenst. Dagelijks monitoren onze experts de hypotheekmarkt, om te kijken of het oversluiten van uw hypotheek interessant voor u kan zijn.

Een hypotheekadviseur bij u in de buurt

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze hypotheekadviseurs in Oss bieden? Of wilt u direct een hypotheekadvies aanvragen? Onze financieel adviseurs nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken, onder het genot van een goed kop koffie. Hierbij bekijken we samen met u, welke diensten voor u interessant kunnen zijn.

KvK: 70016755AFM: 12015503Documenten