Het vervullen van woonwensen is teamwork

Het vervullen van woonwensen is teamwork

Bij Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen zijn we van mening dat het vervullen van uw woonwensen teamwork is. Met elkaar hebben wij alle expertises in huis die nodig is om in alle situaties u van dienst te kunnen zijn. Ook als het gaat om vakkundige aan- en verkoopbegeleiding of een betrouwbare taxatie, dan kunnen we altijd een beroep doen op de expertise van een directe collega of een samenwerkende makelaar

Realistische kijk

Kenmerkend voor deze makelaars is de slagvaardige aanpak en een realistische kijk op de woningmarkt. Bij de verkoop van uw woning bekijken zij zorgvuldig wat de best haalbare, commerciële prijs is. Want uiteindelijk bent u het meest gebaat bij een vlotte verkoop, zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw nieuwe onderkomen. Niets is zo vervelend als een makelaar die eerst gouden berg belooft en u maanden later adviseert om de vraagprijs toch aanzienlijk te verlagen. Ook bij aankoop van een woning heeft u aan hen nuchtere adviseurs, die ervoor waken dat u niet teveel betaalt.

Passende hypotheek

Als (toekomstige) huiseigenaar vraagt u zich waarschijnlijk ook regelmatig af wat de invloed is van alle ontwikkelingen op uw financiële situatie. Kunt u nog wel een (ander) huis kopen of uw woning verbouwen en wat gebeurt er met de maandlasten als de hypotheekrente-aftrek daadwerkelijk wordt aangepast? Laat uw financiële situatie eens in kaart brengen zodat duidelijk is hoe u er nu en later voor staat. Ontdek bovendien wat er allemaal wel mogelijk is om een passende hypotheek op maat te kunnen krijgen. Maak nu een vrijblijvende afspraak, wij zijn u graag van dienst.

Maak direct een afspraak

Het team vanNijmegen
Janny van de Logt
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanNijmegen
Maikie Bosch
Makelaar
Nijmegen
Newtonstraat 846533 JX Nijmegen
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 66072050
AFM
: 12044557
Volg Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.