Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Nijmegen Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nijmegen

Van Bruggen Adviesgroep in Nijmegen

Heb jij een prangende financiële vraag? Bijvoorbeeld over de hoogte van je hypotheek voor je toekomstige woning of over hoe het zit met je pensioen straks? Wat je financiële vraagstuk ook is, bij Van Bruggen Adviesgroep in Nijmegen kunnen we jou verder helpen. Ook bij complexe vraagstukken. Janny en Marcel geven je persoonlijk én professioneel advies en begeleiden je in het gehele proces. Met oprechte interesse voor jouw wensen en behoeften én met deskundig onafhankelijk advies.

Maak een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep: al 1 jaar een begrip in Nijmegen

Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen bestaat inmiddels al één jaar. Bij Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen kun je terecht voor al jouw financiële vragen: van het regelen van een hypotheek tot verzekeringen tot pensioen.

Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen

Over Van Bruggen Adviesgroep in Nijmegen

Bij ons kun je niet alleen terecht voor het afsluiten van je hypotheek of een vraag over je pensioen. Nee, wij zijn er voor alle vragen waarbij jij financieel advies kunt gebruiken over hypotheken, schadeverzekeringen, makelaardij, pensioen of een krediet. Ons team bestaat uit Janny van de Logt (hypotheek- en verzekeringsadviseur) en Marcel van Gammeren (financieel adviseur). Als adviseurs geloven wij in persoonlijke aandacht en uitgebreid de tijd nemen voor jou.

In onze adviestrajecten nemen wij dus alle tijd om jouw wensen en dromen in kaart te brengen. Dat helpt om meteen goed van start te gaan en jou goed te helpen. Vervolgens ontzorgen we je volledig tijdens het hele proces. Van A tot Z. Dat doen we door passend advies te leveren. Dit lukt ons doordat we precies weten wat er in jouw leven speelt en wat goed past bij jouw situatie. En doordat we veel kennis in huis hebben om zelfs in de meest complexe situaties een passende oplossing te vinden.

Met ons grote aanbod aan hypotheekaanbieders en verzekeraars is de kans groot dat er ook een goede optie voor jou tussen zit.

Bij welke financiële vraag kun jij deskundig advies gebruiken? Laten we vrijblijvend kennismaken. Plan een eerste kennismakingsgesprek met ons in. Dan vertellen we je graag meer.

Plan een kennismaking

Jou zo goed mogelijk helpen – van A tot Z

Jij wilt je woonwensen verwezenlijken, je risico’s goed afdekken en gewoon zorgeloos kunnen genieten. Wij zijn er om dit voor jou mogelijk te maken. Daarom geloven we ook in volledige ontzorging. Je hoeft niet zelf nog in de cijfers te duiken, achter een makelaar aan te gaan of meerdere hypotheekopties naast elkaar te leggen. Nee, dat alles doen wij voor jou. Altijd aan de hand van een heel uitgebreid gesprek met jou zodat we zo goed mogelijk kunnen inschatten wat jij belangrijk vindt en wat bij jou past.

Laat zowel het uitzoekwerk als het regelen maar aan ons over. Want zodra je akkoord bent met ons advies, zetten we alles ook met plezier voor je in gang. Ondertussen houden we je op de hoogte over de voortgang. We laten je weten welke documenten we van je nodig hebben, waarom een bepaalde optie gunstig is en sturen ook op tijd bij als optie 1 geen optie blijkt. We zijn ervan overtuigd dat er vaak wel een plan B is. En is alles rond? Dan ben jij de eerste die het hoort.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Persoonlijk financieel totaaladvies en volledige begeleiding, zelfs bij ingewikkelde vraagstukken. Dat is waar wij voor staan en waarom onze klanten voor ons kiezen. Daarnaast staat Van Bruggen Adviesgroep in Nijmegen voor:

 • Totaaladvies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Complete ontzorging van A tot Z
 • Veel aandacht voor jouw wensen en behoeften
 • Ook uitgebreide kennis van complexe zaken
 • Volledig onafhankelijk advies (groot aanbod aan geldverstrekkers)
 • Altijd een passende oplossing voor jou
 • Advies op kantoor, via de telefoon én online

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Malden-Nijmegen krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Vind een passende hypotheek

Hypotheekadvies in combinatie met makelaardij is een van onze belangrijkste expertises. Op beide gebieden helpen wij je zo goed en persoonlijk mogelijk. Of je nu op het punt staat je eerste woning te kopen of al een woning hebt en grootse verhuisplannen hebt, je wilt zeker weten dat je een passende hypotheek afsluit. Eentje die je nu én in de toekomst aansluit bij je situatie. En één die je voordelige maandlasten en gunstige voorwaarden oplevert natuurlijk. Laat het vinden van die hypotheek maar aan ons over.

Verder vraag je je als (toekomstig) huiseigenaar waarschijnlijk af welke invloed alle ontwikkelingen op de huizenmarkt hebben voor jouw kansen op de woningmarkt of voor de waarde van je huidige huis. Kun je met zoveel kapers op de kust bijvoorbeeld wel een (ander) huis kopen? Hoeveel bedraagt je maximale hypotheek? Wat gebeurt er met je maandlasten als de hypotheekrenteaftrek daadwerkelijk wordt aangepast? En welke kansen biedt je overwaarde?

Ons advies: laat je financiële situatie in kaart brengen, zodat duidelijk is hoe je er nu en later voor staat wat betreft je hypotheek en financiële situatie. Wat je situatie ook is, er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt. Ook om bijvoorbeeld je overwaarde te verzilveren, je woning te verbouwen of je hypotheek over te sluiten. Die mogelijkheden brengen wij graag helder voor je in kaart.

Overwaarde whitepaper downloaden

Financieel advies en verzekeringsadvies

Wij geloven in totale ontzorging bij al jouw financiële vragen. Daarom bieden we bij Van Bruggen Adviesgroep in Nijmegen veel meer dan alleen hypotheekadvies. Wij zijn er voor allround financieel advies. En voor begeleiding van A tot Z bij zelfs de meest complexe vraagstukken. We gaan graag tot het gaatje, zodat we je ook bij ingewikkelde kwesties een stap verder kunnen helpen. Dat jij tevreden en met passend advies de deur uit gaat, is namelijk onze missie.

Lig je bijvoorbeeld in scheiding en wil je alles financieel goed afwikkelen, onder andere rondom de hypotheek? Of verwacht je over een tijdje met pensioen te gaan en wil je nu alvast weten hoe je financiële situatie er tegen die tijd uitziet? In al die situaties zijn wij graag jouw financieel adviseur met verstand van zaken én persoonlijke aandacht.

Daarnaast zijn wij er voor deskundig verzekeringsadvies. Janny is ook verzekeringsadviseur en kent daardoor de diverse mogelijkheden voor (schade)verzekeringen. Ze kan je hier goed over adviseren, zodat jij geen onnodige financiële risico’s loopt. Natuurlijk altijd op een eerlijke, onafhankelijke en deskundige manier. Voor een dubbele dekking, te hoge premie of voor jou overbodige verzekeringen hoef je dus niet bang te zijn.

Schakel ons in voor financieel advies

Waar kunnen we jou bij helpen?

Vanuit onze ruime ervaring en brede expertise kunnen we je bij nogal wat vragen voorzien van financieel advies. Zo ben je bij Van Bruggen Adviesgroep in Nijmegen helemaal aan het juiste adres voor deze vragen:

 • een eerste of volgende woning kopen;
 • de verkoop van je huidige woning;
 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • je bestaande hypotheek oversluiten;
 • je overwaarde verzilveren;
 • profiteren van de lage hypotheekrente;
 • een verbouwing bekostigen;
 • (schade)verzekeringen afsluiten;
 • de financiële afwikkeling van je scheiding;
 • je pensioen goed regelen;
 • een krediet afsluiten.

Heb je een ander vraagstuk? Ook dan ben je van harte welkom. Te ingewikkeld is het ons niet snel. We bijten ons graag vast in elk financiële vraag, ook die van jou, om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil je weten hoe je jouw kansen op je droomwoning vergroot? Heb je een complexe financiële vraag? Of wil je je pensioen gewoon goed geregeld hebben? Wat je vraag ook is, stel ‘m aan ons. Wij staan graag voor je klaar.

Zullen we eerst eens vrijblijvend kennismaken? Dat kan gratis bij ons op kantoor, over de telefoon of via de video. Maak een afspraak, dan spreken we je graag binnenkort.

Plan een kennismaking

Wil je eerst meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Logisch, een goede klik is natuurlijk belangrijk. Je mag ons ook altijd bellen op 024 – 3817 191 of mail naar nijmegen@vanbruggen.nl.

KvK: 77748352AFM: 12047403Documenten