Nijmegen

Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nijmegen

Het vervullen van woonwensen is teamwork

Bij Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen zijn we van mening dat het vervullen van uw woonwensen teamwork is. Met elkaar hebben wij alle expertises in huis die nodig is om in alle situaties u van dienst te kunnen zijn. Ook als het gaat om vakkundige aan- en verkoopbegeleiding of een betrouwbare taxatie, dan kunnen we altijd een beroep doen op de expertise van een directe collega of een samenwerkende makelaar

Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Het magazine om onbezorgd te genieten

Op zoek naar een moment waarbij u onbezorgd kunt genieten? Met dit magazine vol culinaire gerechten, de ontwikkelingen omtrent elektrisch rijden en leuke inspiratie voor de tuin kan u even lekker wegdromen.

Realistische kijk

Kenmerkend voor deze makelaars is de slagvaardige aanpak en een realistische kijk op de woningmarkt. Bij de verkoop van uw woning bekijken zij zorgvuldig wat de best haalbare, commerciële prijs is. Want uiteindelijk bent u het meest gebaat bij een vlotte verkoop, zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw nieuwe onderkomen. Niets is zo vervelend als een makelaar die eerst gouden berg belooft en u maanden later adviseert om de vraagprijs toch aanzienlijk te verlagen. Ook bij aankoop van een woning heeft u aan hen nuchtere adviseurs, die ervoor waken dat u niet teveel betaalt.

Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen heeft een nieuw adres


Passende hypotheek

Als (toekomstige) huiseigenaar vraagt u zich waarschijnlijk ook regelmatig af wat de invloed is van alle ontwikkelingen op uw financiële situatie. Kunt u nog wel een (ander) huis kopen of uw woning verbouwen en wat gebeurt er met de maandlasten als de hypotheekrente-aftrek daadwerkelijk wordt aangepast? Laat uw financiële situatie eens in kaart brengen zodat duidelijk is hoe u er nu en later voor staat. Ontdek bovendien wat er allemaal wel mogelijk is om een passende hypotheek op maat te kunnen krijgen. Maak nu een vrijblijvende afspraak, wij zijn u graag van dienst.

Maak direct een afspraak

ONBEZORGD GENIETEN VAN UW OUDE DAG

U wilt straks onbezorgd genieten van uw oude dag. Een helder inzicht in uw financiële situatie helpt u bij het maken van de beste keuzes voor uw pensioenperiode. Weet u bijvoorbeeld dat in de financiële wereld de leeftijd van 57 jaar een belangrijke leeftijd is? Vanaf deze leeftijd is niet alleen uw huidige inkomen bepalend bij diverse financiële mogelijkheden maar wordt er ook gekeken naar uw pensioeninkomen. Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen is dé expert op het gebied van financiële veranderingen waar u mee te maken krijgt rondom de pensioengerechtigde leeftijd. Financieel adviseurs Marcel en Janny kijken samen met u naar uw persoonlijke situatie en wensen.

Bent u benieuwd naar wat Marcel en Janny voor u kunnen betekenen? Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Maak direct een afspraak

KvK: 77748352AFM: 12047403Documenten