Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Nieuw-Vennep Elemastraat 67
2151 AJ Nieuw-Vennep
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nieuw-Vennep

Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep

Waar moet je beginnen als je een volgende woning gaat kopen? Het verzilveren van je overwaarde, hoe gaat dat in zijn werk? En waar moet je qua verzekeringen aan denken, als particulier of ondernemer? Wees gerust: je hoeft je niet in je eentje over zulke financiële vraagstukken te buigen. Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep is er voor klanten in de Haarlemmermeer, Aalsmeer en Uithoorn. Ook bij jouw vraag staan we voor je klaar met onafhankelijk totaaladvies. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep

Je financiële situatie bespreek je liever niet met de eerste de beste. Dat begrijpen we heel goed. Daarom staan wij voor persoonlijk en betrouwbaar financieel advies, waarbij we je vanuit onze uitgebreide ervaring verder helpen. Of je nu een vraag hebt over je hypotheek, je overwaarde, je verzekeringen of pensioen (ook als ondernemer) – wij zijn er om jou onafhankelijk financieel advies te geven. En om je eventueel ook als makelaar bij te staan bij de zoektocht naar een nieuwe woning of bij de verkoop van je huidige woning.

We bieden een totaalpakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor vele klanten uit de regio Haarlemmermeer pakken we vraagstukken op rondom hypotheken, verzekeringen, schadeverzekeringen (ook zakelijke schade) en makelaardij. Dat we ook zakelijke dossiers behandelen, bijvoorbeeld pensioen voor ondernemers en zakelijke schade verzekeren, is uniek aan ons kantoor.

Je wordt bij ons geholpen door drie ervaren professionals: Miranda de Rooij (hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur en erkend aankoopbemiddelaar), Yolanda Blokzijl (financieel adviseur) en Daphne Branderhorst (client officer). Samen zorgen zij ervoor dat jij goed onderbouwde financiële keuzes maakt en daarbij alles tot in de puntjes goed geregeld hebt. Ook met het oog op de toekomst.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel advies voor belangrijke momenten

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep verzorgen wij onafhankelijk financieel advies over allerlei vraagstukken. Veel belangrijke zaken in je leven hebben direct of indirect met financiën te maken. Denk aan trouwen, kinderen krijgen, met pensioen gaan, of juist scheiden of een overlijden in je familie. Met bijna al die momenten is geld gemoeid. Dat terwijl het tegelijkertijd momenten zijn waarop je zelf waarschijnlijk genoeg aan je hoofd hebt om ook nog met geldzaken bezig te zijn.

Op elk van die momenten zijn wij er als deskundig financieel adviseur voor jou. In de gehele omgeving Haarlemmermeer: Nieuw-Vennep, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn en omstreken. Bij jouw financiële vraagstukken staan we voor je klaar om je duidelijk en oprecht advies met begrijpelijke uitleg te geven. Of het nu gaat over een hypotheek voor een (nieuw) droomhuis, passende verzekeringen of advies over je pensioen – wij zorgen ervoor dat je je geldzaken goed geregeld hebt. Voor nu en later.

Waarom kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep?

Omdat onze medewerkers allemaal gecertificeerd zijn en zich onderscheiden van andere kantoren in de regio door hun uitgebreide (HBO+)kennis over hypotheken, verzekeringen en makelaardij. Met hun ruime kennis en ervaring zijn zij er voor zowel losstaande vraagstukken als complete adviestrajecten. Voor particulieren en voor ondernemers. Van starters tot gepensioneerden.

Daarbij staat Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep voor:

 • Deskundig totaaladvies over hypotheken, (schade)verzekeringen en pensioen
 • Financieel advies én makelaardij op één plek
 • Ruime kennis van hypotheken, verzekeringen en makelaardij
 • Onderscheidend door hoog kennisniveau (HBO+)
 • Betrouwbaar advies met duidelijke uitleg
 • 100% onafhankelijk (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Online advies ook mogelijk

Nog een pluspunt van ons kantoor: we maken graag eerst vrijblijvend kennis met je. Zo kom jij meer te weten over onze werkwijze en kunnen we je alvast vertellen hoe we jou kunnen helpen.

Benieuwd? Maak een eerste afspraak – bij ons op kantoor of online via Teams.

Maak een afspraak

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Financieel adviseurs in loondienst kunnen naast een vast salaris mogelijk een variabele beloning ontvangen. Deze beloning is een bedrag per gesloten hypotheek en wordt behaald als is voldaan aan kwaliteitseisen m.b.t. de adviessamenvatting van de desbetreffende hypotheek en de daarbij behorende werkzaamheden. De variabele beloning is op maandbasis en over het geheel gemaximeerd tot totaal 20% van het maandsalaris en de daarbij behorende vakantietoeslag van 8%.

Overige medewerkers  in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep Nieuw-Vennep krijgen een vast salaris.

Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Advies over jouw (nieuwe of bestaande) hypotheek

Verwacht je binnenkort op huizenjacht te gaan? Of ben je dolgelukkig waar je nu woont, maar denk je wel aan het oversluiten van je hypotheek? Of heb je een forse overwaarde en ben je nieuwsgierig of je daarmee bijvoorbeeld een verbouwing kunt realiseren of je (klein)kinderen een schenking kunt doen? Voor onafhankelijk hypotheekadvies ben je bij Van Bruggen Adviesgroep Nieuw-Vennep aan het juiste adres. Wij vergelijken als onafhankelijk adviseur tientallen geldverstrekkers. Daardoor kunnen wij je een hypotheek adviseren met passende voorwaarden en een lage hypotheekrente.

Overwaarde whitepaper downloaden

 

En ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je je bestaande huis verkopen? Dan staan we je bij de spannende stappen die volgen graag bij als aan- of verkoopmakelaar. Ons kantoor verzorgt namelijk, naast financieel advies, ook makelaardij. Daardoor kunnen wij je uitstekend begeleiden bij jouw zoektocht naar je eerste huis of een (volgende) woning. Ook als je als ondernemer een zzp-hypotheek wilt afsluiten trouwens. We mogen in deze ondernemende regio veel ondernemers tot onze klantenkring rekenen en helpen hen met veel expertise bij allerlei financiële vraagstukken.

Laat je goed verzekeren

Je verzekeringspakket is waarschijnlijk niet iets waar je dagelijks mee bezig bent. Je ziet maandelijks een bedrag van je rekening afgaan en vertrouwt erop dat het allemaal wel goed zit. Maar is dat wel zo? Passen je verzekeringen nog wel bij je huidige situatie? Ben je niet onderverzekerd? Of wellicht juist oververzekerd doordat je meer hebt afgedekt dan nodig is? Wij geven advies over (schade)verzekeringen aan zowel particulieren als ondernemers. We helpen je om precies de juiste verzekeringen af te sluiten en daarvoor niet meer te betalen dan nodig is.

Van Bruggen Adviesgroep vergelijkt continu het verzekeringsaanbod van vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Daardoor kunnen wij voor jou dé verzekering selecteren met goede polisvoorwaarden en een scherpe premie.

Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep is overigens gespecialiseerd in zakelijke schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen. Dus ben je ondernemer? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres voor verzekeringen om jouw risico’s af te dekken.

Krijg inzicht in jouw pensioen

Veel mensen zijn nog lang niet bezig met hun pensioen. Op zich begrijpelijk, omdat je nu nog lekker aan het werk bent. Aan de andere kant: het gaat wel over je toekomst en is té belangrijk om nog heel lang uit te stellen. Kijk daarom eens op Mijnpensioenoverzicht.nl voor een eerste inzicht in jouw situatie.

Daarna is de volgende vraag: heb je voldoende pensioen opgebouwd om later goed van te kunnen leven? Kun je hiermee eventueel eerder stoppen met werken? Moet je je pensioen zelf nog aanvullen? Wij zijn er om jou uitgebreid inzicht te geven in je mogelijkheden voor de toekomst via ons pensioenadvies. En om – als je pensioen nog niet op orde is – je meer te vertellen over de mogelijkheden die je hebt om je pensioen uit te breiden. Daar zijn gelukkig vaak veel opties voor. Denk aan je overwaarde opnemen, versneld aflossen of je hypotheek oversluiten om fors te besparen.

Wat is jouw financiële vraag?

Heb je een losstaande vraag over je verzekeringen? Wil je een financiële planning laten maken voor de toekomst? Of wil je bij de aankoop van je nieuwe woning goed begeleid worden door een makelaar en hypotheekadviseur? Wij zijn er in al die gevallen voor jou.

Zo kunnen we je deskundig financieel advies geven (en al het regelwerk voor je oppakken) rondom elk van deze vraagstukken:

 • Welke voorzieningen moet je regelen voor je oude dag?
 • Wat levert het jou op om je hypotheek over te sluiten?
 • Welke mogelijkheden heb je voor een nieuwe hypotheek?
 • Kun je je overwaarde verzilveren (bijvoorbeeld met een tweede hypotheek)?
 • Hoe zit het met ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid voor een hypotheek?
 • Hoeveel kun jij aan nieuwbouwhypotheek krijgen en hoe gaat dat in zijn werk?
 • Welke verzekeringen zijn voor jou nuttig om af te sluiten?
 • Welke (schade)verzekeringen zijn raadzaam om voor je bedrijf af te sluiten?
 • Wat moet je voor je scheiding financieel gezien allemaal regelen?
 • Hoe kun je je woning voor een goede prijs verkopen?
 • Hoe kun je op deze overspannen woningmarkt toch een mooie woning vinden?
 • Welke opties heb je om geld te schenken aan je (klein)kinderen?
 • Hoe kun je een verbouwing financieren?

Stel ons jouw vraag in een gratis oriëntatiegesprek

Op welke vraag wil jij een passend antwoord krijgen? Wij kunnen je in een eerste gratis oriëntatiegesprek al meer vertellen over onze werkwijze en onze adviesmogelijkheden voor jou. Je bent hiervoor welkom bij ons op kantoor, maar we spreken ook graag met je af via Teams.

Maak een vrijblijvende afspraak bij Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep. Geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Plan een eerste gesprek

Wil je ons eerst een keer telefonisch of via e-mail spreken? Mail dan naar Miranda via Haarlemmermeer@vanbruggen.nl of bel naar 023 – 7410 033 om je vraag te stellen.

KvK: 61710121AFM: 12020031Documenten