Nieuw-Vennep Elemastraat 67
2151 AJ Nieuw-Vennep
Vandaag open tot 18:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nieuw-Vennep

Zoek een woning Nieuw-Vennep

Hypotheekadvies in Nieuw-Vennep

Financieel advies voor belangrijke momenten

Onafhankelijk financieel advies. Dat klinkt mooi, maar wat houdt dit nu precies in? Veel belangrijke zaken in uw leven hebben direct of indirect met financiën te maken. Denk aan gebeurtenissen in uw leven zoals trouwen, kinderen krijgen, met pensioen gaan, of juist scheiden of een overlijden in uw familie. Het zijn momenten waar bijna altijd geld mee gemoeid is. Vaak zijn dit ook momenten waarop u zelf niet met de geldzaken bezig wilt zijn.

Financieel advies op maat

Een financieel adviseur kan hierin een oplossing bieden. Het team van Van Bruggen Adviesgroep Nieuw-Vennep is er voor de inwoners van omgeving Haarlemmermeer. Miranda de Rooij, financieel adviseur, vertelt: “Wij staan graag voor u klaar om u te ontzorgen. Het hele team staat voor duidelijkheid, oprechtheid en altijd een begrijpelijke uitleg. Of het nu gaat om uw hypotheek voor een (nieuw) droomhuis, het verzekeringspakket of advies over uw pensioen; wij zorgen dat u uw geldzaken goed geregeld hebt zodat u niet alleen nu, maar ook later lekker kunt leven. Elke situatie is anders en daarom is maatwerk erg belangrijk.“

Het magazine om onbezorgd te genieten

Op zoek naar een moment waarbij je onbezorgd kunt genieten? Met dit magazine vol culinaire gerechten, de ontwikkelingen omtrent elektrisch rijden en leuke inspiratie voor de tuin kun jij even lekker wegdromen.

Hypotheekadvies

Gaat u binnenkort op huizenjacht of heeft u al een woning en denkt u bijvoorbeeld aan het oversluiten van uw hypotheek? Voor onafhankelijk hypotheekadvies bent u bij Van Bruggen Adviesgroep Nieuw-Vennep aan het juiste adres. Wij vergelijken meer dan 45 geldverstrekkers, zodat wij de hypotheek kunnen adviseren met de best passende voorwaarden en een lage hypotheekrente.

Goed verzekerd

U bent er vast niet dagelijks mee bezig; uw verzekeringspakket. Toch kan het goed zijn hier eens goed naar te kijken; passen uw huidige verzekeringen nog bij uw situatie? Bent u niet onderverzekerd? Of wellicht juist óver verzekerd?

Lees hier meer over verzekeringen >

Mijn pensioen

Vroeg of laat stopt iedereen met werken. Na een lang werkzaam leven wilt u natuurlijk graag kunnen genieten van uw vrije tijd. Weet u hoe u ervoor staat als het om uw pensioen gaat?

Lees hier meer over uw pensioen>

Maak een afspraak

Voor een persoonlijk gesprek nodigen wij u graag uit op ons kantoor aan de Elemastraat 67 in Nieuw-Vennep. Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd en door de kennis die zij hebben op het gebied hypotheek, verzekeringen en makelaardij zijn we sterk onderscheidend ten opzichte van andere kantoren in de regio.

Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw financiële vragen. Wel zo handig.

Maak direct een afspraak

Certificeringen:

  • Onderscheidend door hoog kennisniveau HBO+, betrouwbaar en duidelijk!
  • RAIA (Register Adviseur in Assurantiën)
  • FFP (Federatie Financieel Planners)

 

 

KvK: 61710121AFM: 12020031Documenten