Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Nieuw-Vennep Elemastraat 67
2151 AJ Nieuw-Vennep
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nieuw-Vennep

Pensioenadvies in Nieuw-Vennep

Een onbezorgde oude dag is voor veel mensen een grote wens. Je wilt later extra genieten van je (klein)kinderen, meer tijd overhouden voor hobby’s en alles halen uit die tijd zonder werkverplichtingen. Wat heb je daarvoor nodig, financieel gezien? Bij ons pensioenadvies in Nieuw-Vennep beantwoorden wij al je financiële vragen over je toekomst en stellen we samen met jou een goede financiële planning op. Zo weet jij zeker dat je straks onbezorgd kunt genieten met voldoende financiële middelen op je spaarrekening.

Maak een afspraak

Pensioenadvies in Nieuw-Vennep – belangrijker dan je denkt

Je pensioen, dat duurt toch nog even? Klopt. Als je pas net Abraham of Sarah hebt gezien, laat de AOW-gerechtigde leeftijd nog een tijdje op zich wachten. Maar besef wel dat het voor je pensioen juist belangrijk is om op tijd dingen te regelen. Nu heb je bijvoorbeeld nog voldoende hypotheekmogelijkheden om je overwaarde op te nemen of je hypotheek over te sluiten. Allemaal opties die je een grotere financiële buffer voor later kunnen opleveren. Hoe eerder je je verdiept in je pensioen en de aanvulmogelijkheden, hoe beter je kansen om het allemaal goed te regelen.

“Maar verzorgt mijn werkgever dat dan niet allemaal?”, vraag je je misschien af. Je werkgever zet inderdaad maandelijks een bedrag apart voor je pensioen, maar vaak is dat niet voldoende om later – zonder in te leveren op je leefstijl – van rond te komen. Want vergis je niet: veel maandlasten (voor je hypotheek, je verzekeringen, etc.) blijven gelijk, terwijl je inkomen zo’n 30% daalt na je pensioen. Laten we daarom samen bij ons pensioenadvies in Nieuw-Vennep kijken hoe jij voldoende financiële ruimte kunt creëren. En hoe je mogelijk op je maandlasten (nu en in de toekomst) kunt besparen.

Jouw overwaarde benutten?

Veel klanten kloppen bij ons aan met vragen over hun overwaarde. Ze wonen al heel wat jaren in hun woning en hebben in die tijd de woningprijzen flink zien stijgen. Verhuisplannen hebben ze niet, maar ze zouden wel graag hun overwaarde goed gebruiken. Bijvoorbeeld voor een verbouwing voor hun oude dag, voor zonnepanelen op het dak of gewoon als een extraatje voor hun eigen pensioen of voor de (klein)kinderen.

Geldt dat ook voor jou? Geen probleem, wij adviseren je graag over het benutten van je overwaarde. Met financieel advies én makelaardij onder één dak kunnen we je daar uitstekend bij helpen (tot aan de waardebepaling voor je woning aan toe). Wellicht kun je met je overwaarde een tweede hypotheek afsluiten of een opeethypotheek nemen. Allemaal mooie kansen om een extra bedrag op je spaarrekening te krijgen uit je huis.

Benieuwd welke mogelijkheden jij hebt voor je overwaarde? Wij adviseren je hier met alle plezier over. Neem contact op om meer te ontdekken over jouw overwaardekansen.

Advies over overwaarde aanvragen

Over ons pensioenadvies in Nieuw-Vennep

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep kun je terecht voor breed financieel advies en makelaardij. Ook over je pensioen, je overwaarde, je hypotheek en andere zaken. We werken met drie professionals met elk hun eigen expertises en uitgebreide kennis op HBO+-niveau van onderwerpen als hypotheken, verzekeringen en makelaardij. Dat merk je aan ons professionele advies.

Ons kantoor staat voor:

 • Deskundig totaaladvies over pensioen, hypotheken en (schade)verzekeringen
 • Financieel advies én makelaardij op één plek
 • Ruime kennis van hypotheken, verzekeringen en makelaardij
 • Onderscheidend door hoog kennisniveau (HBO+)
 • Betrouwbaar advies met duidelijke uitleg
 • 100% onafhankelijk (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Online advies ook mogelijk

Welke vraag heb jij over je oude dag?

Heb je een prangende vraag over jouw pensioenvoorzieningen? Wil je meer weten over je hypotheek straks? Of ben je nieuwsgierig of je kunt besparen op je verzekeringen of hypotheeklasten nu je de vijftig bent gepasseerd? Wij geven je antwoord op al je pensioenvragen, bijvoorbeeld:

 • Hoe sta ik er qua financiën voor na mijn pensioen?
 • Welke opties heb ik om meer financiële ruimte voor mijn oude dag te creëren?
 • Hoe kan ik de overwaarde op mijn woning benutten?
 • Welke verzekeringen heb ik nog nodig op mijn oude dag, en hoe kan ik daarop besparen?
 • Is hypotheek oversluiten voor mij een aantrekkelijke manier om geld te besparen?
 • Kan ik (belastingvrij) geld schenken aan mijn (klein)kinderen? Hoe werkt dat?
 • Welke opties heb ik om een verbouwing van mijn woning te financieren?
 • Hoe staat het ervoor met mijn financiën en pensioen na een scheiding?
 • Is het voor mij verstandig om te verhuizen naar een andere (goedkopere) woning?
 • Wat kan ik als ondernemer regelen voor mijn pensioen?

Wij geven je persoonlijk advies over jouw pensioenvraag. Of je nu een enkele vraag hebt of een complete financiële planning wilt laten opstellen – wij zijn er voor jou.

Plan gerust een vrijblijvende kennismaking in voor pensioenadvies in Nieuw-Vennep. Dat kan bij ons op kantoor of online via Teams. Altijd 100% gratis en vrijblijvend!

Gratis kennismaking plannen

Je woning verbouwen voor later?

Voor sommige mensen is het een grote droom om oud te worden in de woning waar ze op dit moment wonen. Koester ook jij die droom? Dan wil je misschien graag je woning naar jouw smaak én toekomstbestendig maken. Wellicht wil je jezelf goed voorbereiden op eventuele lichamelijke gebreken in de toekomst door je woning gelijkvloers te maken. Bij veel mensen biedt de hypotheek kansen om hun woning te verbouwen. Wie weet geeft je overwaarde je een mooi budget voor bijvoorbeeld een slaapkamer op de benedenverdieping, het opknappen van je tuin of een gloednieuwe badkamer.

Heb je ook al eens gedacht aan je woning verduurzamen? Daarmee laat je de wereld mooier achter voor volgende generaties én bespaar je zelf veel geld op je energiekosten. Dat is een handige manier om op je oude dag minder aan maandlasten kwijt te zijn. Ook verduurzamingsmaatregelen kun je wellicht vanuit je hypotheek financieren. Hoe dat zit? Daarover adviseren wij je met alle plezier.

Wat moet je regelen voor je hypotheek?

Je hypotheek sluit je af voor een lange periode (30 jaar). Maar in je leven kan sinds het afsluiten van je hypotheek van alles veranderen. Past je hypotheek dan na een tijdje nog wel bij je? Ben je niet voordeliger uit met een andere hypotheek? Dat alles zoeken wij met plezier voor je uit bij ons deskundige hypotheekadvies.

Heb je al een hele tijd een hypotheek lopen? Dan is de kans groot dat je een stuk voordeliger uit kunt zijn qua maandlasten. Wie weet kun je je hypotheek oversluiten om zo minder kwijt te zijn aan rente. Het kan zelfs een paar honderd tot duizend euro per jaar schelen. Ja, ook na aftrek van de boeterente.

Daarnaast is het slim om op tijd naar je aflossingsvrije hypotheek te laten kijken. Je wilt voorkomen dat je je aflossingsvrije hypotheek na jaren van niet aflossen opeens in één keer moet afbetalen, terwijl je daar het geld niet voor hebt. Zeker tijdens je pensioen is dat niet iets waar je je hoofd over wilt hoeven breken. Geen nood: vaak zijn er wel oplossingen. Misschien kun je je hypotheek oversluiten of verlengen of er alvast tussentijds op aflossen. Laat ons hierover met je meedenken. In een financiële planning op maat geven wij je advies over wat je met je hypotheek kunt doen.

Wil je gebruikmaken van onze jarenlange expertise op het gebied van hypotheken, makelaardij en alles wat daarbij komt kijken? Plan een eerste afspraak voor passend hypotheek- en pensioenadvies in Nieuw-Vennep.

Maak een eerste afspraak

Ook pensioenadvies in Nieuw-Vennep voor ondernemers

Uniek aan ons kantoor is dat we ook zakelijke dossiers behandelen voor mensen met een eigen onderneming. Zo kunnen we ondernemers helpen bij het afsluiten van een zzp-hypotheek, bij het verzekeren van zakelijke schade of bij het regelen van een goed ondernemerspensioen. Niets zien we daarbij over het hoofd. Je profiteert van onze uitgebreide kennis en ervaring op dit vlak. Ook als ondernemer kun je daarom jouw financiële vragen over je pensioen, hypotheek of andere zaken met een gerust hart bij ons neerleggen.

Pensioenadvies in Nieuw-Vennep aanvragen

Wil jij zeker weten dat je er op je oude dag warmpjes bijzit zonder zorgen over je pensioen? Schakel ons in voor pensioenadvies in Nieuw-Vennep (kan ook online!). Met ons persoonlijke pensioenadvies in Nieuw-Vennep helpen wij jou kiezen voor de juiste, voordelige opties.

Plan jouw kennismaking bij ons op kantoor of online via de knop hieronder. Gratis en vrijblijvend!

Liever eerst telefonisch contact? Bel dan naar 023 – 7410 033. Dan staan we je graag te woord.

Maak een eerste afspraak