Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Nieuw-Vennep Elemastraat 67
2151 AJ Nieuw-Vennep
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nieuw-Vennep

Hypotheekadvies in Nieuw-Vennep

Hoop je binnenkort een nieuwe woning te kunnen vinden? Of heb je een hypotheek en heb je goede hoop dat je maandlasten flink voordeliger kunnen? Of heb je een forse overwaarde op je huis en ben je benieuwd of je daar mooie dingen mee kunt doen, zoals een verbouwing realiseren of je (klein)kinderen een schenking doen? Ons hypotheekadvies in Nieuw-Vennep is erop gericht jou antwoord te geven op al die vragen. Wij geven je persoonlijk en deskundig advies over onder andere verbouwen, verhuizen en oversluiten. Ook voor makelaardij zit je bij ons goed.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Jouw makelaar én hypotheekadviseur in Nieuw-Vennep

Het is een combinatie die je niet vaak ziet, maar waar wij wel over beschikken: makelaardij en hypotheekadvies op één kantoor. We zien in de praktijk dat je bij vragen rondom je hypotheek vaak ook te maken krijgt met een makelaar. En andersom: bij het kopen van een huis komt de hypotheek ook al snel om de hoek kijken. Handig dus om die twee expertises op één kantoor gebundeld te hebben in plaats van dat je zelf twee losse experts moet inschakelen.

Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep heeft uitgebreide kennis (op HBO+-niveau) van hypotheken, verzekeringen, financiën en makelaardij. Bovendien zijn we al jarenlang actief in deze regio. Daardoor kunnen we ook jou uitstekend begeleiden bij al je vragen over verbouwen, verhuizen en oversluiten. Voor zowel particulieren als ondernemers kunnen wij antwoord geven op een breed scala aan vragen. Ook over bijkomende zaken als verzekeringen, overwaarde of een bouwdepot. En dat voor klanten uit de brede regio Haarlemmermeer: van Uithoorn tot Nieuw-Vennep.

Financieel advies bij de aankoop van je woning

Het is waarschijnlijk de grootste financiële beslissing die je neemt: een woning kopen (of het nu je eerste woning is of niet). Daarom wil je niet over één nacht ijs gaan. Waar moet je op letten als je de woning bezichtigt? Hoe breng je een bod uit dat precies goed is (maar ook niet te hoog) om een woning te bemachtigen? En waar sluit je, als je bod wordt geaccepteerd, met al die verschillende hypotheekaanbieders een voordelige hypotheek af die ook qua voorwaarden bij je past? Welke hypotheekvorm sluit aan op jouw wensen? En hoe stem je je hypotheek af op de toekomst?

Een heleboel vragen waarop je gelukkig niet in je eentje het antwoord hoeft te achterhalen. Ons kun je inschakelen als aankoopmakelaar en/of hypotheekadviseur in Nieuw-Vennep bij de aankoop van jouw nieuwe woning. We ontzorgen je van begin tot eind, zodat jij straks onbezorgd en met de juiste financiering van je woning kunt gaan genieten.  Altijd met persoonlijk, eerlijk en onafhankelijk financieel advies.

Financieel advies inschakelen

De voordelen van ons hypotheekadvies in Nieuw-Vennep

Hypotheekadvies in Nieuw-Vennep verzorgen wij al jarenlang. En met succes. We hebben veel particuliere en zakelijke klanten mogen helpen bij hun hypotheek-, verhuis- en verbouwvragen. Bij ons profiteren klanten onder meer van volledig onafhankelijk hypotheekadvies, specialistische kennis van de doelgroep ondernemers en heldere uitleg.

De voordelen van ons hypotheekadvies in Nieuw-Vennep op een rij:

 • Deskundig totaaladvies over hypotheken, (schade)verzekeringen en pensioen
 • Financieel advies én makelaardij op één plek
 • Ruime kennis van hypotheken, verzekeringen en makelaardij
 • Onderscheidend door hoog kennisniveau (HBO+)
 • Betrouwbaar advies met duidelijke uitleg
 • 100% onafhankelijk (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Online advies ook mogelijk

100% onafhankelijk hypotheekadvies

Onafhankelijk hypotheekadvies – wat houdt dat nu eigenlijk in? Het betekent dat wij niet gebonden zijn aan één geldverstrekker of verzekeraar. We werken samen met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeraars. Daardoor kunnen we specifiek op zoek gaan naar een financieel product dat goed op jouw situatie en wensen aansluit, en dat je voordelige maandlasten oplevert. We zijn daarmee niet beperkt in ons aanbod, wat bij een adviseur van een bank wel het geval is.

Wat dat voor jou als voordeel heeft? Lagere maandlasten, een uitgebreidere vergelijking en een beter passend product. Dat is fijn, want aan een hypotheek zit je wel een jaar of dertig vast.

Extra budget voor het verbouwen van je woning

Om in je droomhuis te wonen, hoef je niet altijd een woning elders in de regio Nieuw-Vennep uit te zoeken. Je kunt ook je bestaande woning verbouwen en deze zo helemaal op jouw wensen afstemmen. Dankzij een verbouwing kun je misschien ook langer in je woning blijven wonen, bijvoorbeeld door je woning gelijkvloers te maken.

De financiering van zo’n verbouwing? Daarvoor hoef je niet altijd ver te zoeken. Je hebt kans dat de overwaarde op je woning daar goede mogelijkheden toe biedt, als je met die overwaarde een tweede hypotheek of opeethypotheek afsluit. En misschien kun je daarbij meteen je hypotheek oversluiten, waardoor je én meer kunt lenen én tegelijkertijd minder maandlasten betaalt.

Wat kun jij met je overwaarde?

Een verbouwing is zeker niet het enige waaraan je je overwaarde kunt besteden. Als je het geld uit de stenen van je woning haalt (bijvoorbeeld met een tweede hypotheek), blijkt vaak dat je nog veel kanten op kunt. Zo kun je vanuit je overwaarde ook een schenking doen aan je (klein)kinderen, je pensioen aanvullen of je woning verduurzamen (door zonnepanelen te laten installeren, je isolatiemateriaal te verbeteren, etc.). We zien steeds vaker dat mensen hun overwaarde willen verzilveren om er mooie plannen mee werkelijkheid te laten worden.

Hoe dat precies in zijn werk gaat, overwaarde opnemen? En waar je jouw overwaarde aan kunt besteden? Daarover kunnen wij je uitgebreid informeren. Plan een gratis kennismaking om meer te weten te komen.

Gratis kennismaking plannen

Wat levert oversluiten jou op?

We zien vaak dat mensen die al langere tijd in hun huis wonen, meer betalen voor hun hypotheek dan nodig is. De hypotheekrente is in de loop der jaren flink gedaald. Daar kun jij misschien, net als veel anderen, gebruik van maken door je hypotheek over te sluiten. Je lost dan je huidige hypotheek af en neemt in plaats daarvan een nieuwe hypotheek mét de lage rente van nu en gunstige voorwaarden.

Uiteraard komt bij oversluiten ook een boeterente kijken (tenzij je aan het einde van de rentevaste periode oversluit). Helaas. Daarom geven wij je graag eerlijk advies over oversluiten. Wat kost het en wat levert het je op? Al in het eerste gesprek kunnen we je daar meer over vertellen, voordat we samen met jou verder het traject ingaan.

Wat is jouw financiële vraag?

Ons kantoor is er zeker niet alleen voor advies over je hypotheek in Nieuw-Vennep en omstreken. We verzorgen juist algemeen financieel advies en makelaardij. Dat betekent dat we jouw vraagstukken van A tot Z kunnen oppakken. Dat doen we vanuit onze uitgebreide kennis van hypotheken, (schade)verzekeringen, pensioen, verbouwen, overwaarde en makelaardij. Ook voor ondernemers trouwens.

We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over:

 • een nieuwe hypotheek afsluiten (voor je eerste of volgende woning);
 • je maximale hypotheek berekenen;
 • het afsluiten van een zzp-hypotheek;
 • je bestaande hypotheek oversluiten;
 • je overwaarde verzilveren;
 • een verbouwing financieren;
 • een tweede hypotheek afsluiten;
 • (schade)verzekeringen die nuttig zijn om bij je hypotheek te nemen;
 • je hypotheekzaken met oog op de periode na je pensioen;
 • je hypotheek na een scheiding;
 • iemand ontslaan uit de hoofdelijke aansprakelijkheid voor een hypotheek;
 • een bouwdepot voor je verbouwing of nieuwbouwwoning;
 • de verkoop van je huidige woning;
 • de aankoop van een nieuwe woning.

Je ziet het: we zijn van veel markten thuis qua financiële onderwerpen. Ook voor meer algemene financiële vraagstukken, zoals je verzekeringen of je pensioen, zit je bij ons kantoor helemaal goed.

Plan een oriënterend gesprek

Heb jij een concrete hypotheekvraag? Of sta je op het punt een grote stap te zetten waarvoor je ook financieel het nodige moet regelen, zoals een hypotheek afsluiten of je scheiding afwikkelen? Wij staan voor je klaar.

Plan je eerste gesprek met Miranda of Yolanda bij ons op kantoor of via Teams. Geheel vrijblijvend en gratis gaan zij graag met je in gesprek.

Klik op de knop hieronder voor het plannen van je eerste afspraak. Of bel naar 023 – 7410 033 of mail naar Haarlemmermeer@vanbruggen.nl. Wij helpen je met alle plezier.

Plan een kennismaking