Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Nieuw-Vennep Elemastraat 67
2151 AJ Nieuw-Vennep
Opent woensdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nieuw-Vennep

Financieel advies in Nieuw-Vennep

Veel belangrijke levensmijlpalen hebben invloed op je financiën. Denk aan trouwen, kinderen krijgen, scheiden, met pensioen gaan of een (nieuwe) woning kopen. Er verandert in één klap van alles. Hoe bereid je je daar goed op voor? Waar moet je qua financiën op letten? En hoe zorg je ervoor dat je de juiste financiële keuzes maakt, ook met het oog op de toekomst? Simpel. Schakel ons team in voor onafhankelijk financieel advies in Nieuw-Vennep. Op ons kantoor en via Teams helpen we vele klanten uit de omgeving Haarlemmermeer. Van Nieuw-Vennep tot Uithoorn.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Financieel adviseur Nieuw-Vennep

Als financieel adviseur in Nieuw-Vennep helpen wij je om je financiële zaken nu en in de toekomst goed te regelen. Altijd met maatwerk, omdat elke situatie uniek is. We hebben ruime ervaring en (HBO+)kennis van hypotheken, verzekeringen, makelaardij en pensioen. Daardoor kunnen we ook jou helpen aan een totaaladvies bij al je financiële vragen. Dit altijd met begrijpelijke uitleg, en oprecht en betrouwbaar advies. En 100% onafhankelijk van welke geldverstrekker of verzekeraar dan ook.

Veel van onze klanten uit omgeving Nieuw-Vennep vinden het fijn dat we hen op verzoek alles uit handen kunnen nemen. En dat we dat doen voor zowel particulieren als ondernemers. Uniek aan ons is namelijk dat we ook zakelijke dossiers behandelen, bijvoorbeeld pensioen voor ondernemers en zakelijke schade verzekeren. Of je nu een enkele vraag hebt over je (zakelijke) verzekeringen of in het algemeen alles voor je oude dag goed geregeld wilt hebben en daarvoor je complete financiële situatie wilt laten doorlichten. Wij zijn er voor je. En we kunnen het van A tot Z voor je oppakken.

We verzorgen trouwens ook makelaardij. Dus heb je vragen rondom je hypotheek? Dan kunnen wij ook direct helpen bij de waardebepaling of verkoop van je huidige woning of bij het vinden van jouw volgende droomplek.

Altijd 100% onafhankelijk in ons advies

Bij een Google-zoektocht op de zoekterm ‘financieel advies Nieuw-Vennep’ ben je het woord “onafhankelijk” misschien al een paar keer tegengekomen. Maar wat houdt onafhankelijk financieel advies precies in? Dat we onafhankelijk adviseren, is een van de voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Nieuw-Vennep. Het betekent dat wij niet gebonden zijn aan één specifieke geldverstrekker of verzekeraar. In plaats daarvan nemen we tientallen verschillende geldverstrekkers mee in ons advies aan jou.

Wat dat voor jou concreet inhoudt? Dat je een beter passend product kunt afsluiten met een voordeligere rente. Want hoe meer hypotheken, verzekeringen of kredieten we voor je vergelijken, hoe groter de kans dat je juist een voor jou voordelig product afsluit. Daarin verschillen wij van adviseurs van een bank. Met ons advies kun je vaak jarenlang elke maand fors besparen op je hypotheek- of verzekeringslasten.

Laten we kennismaken

Waarover geven wij financieel advies?

We zijn er voor starters, gepensioneerden en alles daartussenin. Voor particulieren en ondernemers. Voor als je gaat samenwonen, maar ook als je gaat scheiden. Voor mensen die willen verbouwen, verhuizen of oversluiten, maar ook voor vragen over verzekeringen, pensioen of overwaarde. En ben je ondernemer? Dan helpen we je ook bij het verzekeren van schade, een zzp-hypotheek of andere financieringsvraagstukken.

Je kunt dan ook met talloze financiële vragen bij ons terecht. Een paar zaken waarbij we jou kunnen helpen, zijn deze:

 • je maximale hypotheek berekenen voor een nieuwe woning;
 • een nieuwe woning kopen (financieel advies en aankoopmakelaardij);
 • je huidige woning voor een goede prijs verkopen;
 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • de financiële afwikkeling na een scheiding;
 • een verbouwing financieren vanuit je hypotheek;
 • je overwaarde verzilveren om daarmee een extra buffer te creëren;
 • je hypotheek oversluiten om zo te besparen op je maandlasten;
 • een financiële planning maken voor je toekomst;
 • geld schenken aan je (klein)kinderen;
 • (schade)verzekeringen afsluiten of oversluiten (ook voor ondernemers);
 • ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid voor een hypotheek.

Verhuizen, verbouwen of oversluiten?

Op ons kantoor kun je terecht voor hypotheekadvies én makelaardij. Daardoor kunnen we je uitstekend helpen bij al je hypotheekvragen en bij de stap naar verhuizen, verbouwen of oversluiten. Ben jij van plan om op korte termijn een huis te kopen? Wil je je huidige woning verbouwen en ben je nieuwsgierig welke mogelijkheden je overwaarde daarvoor biedt? Of heb je gehoord dat oversluiten interessant kan zijn met de lage rentes, en wil je weten of dat ook voor jou voordelig is?

Wij zijn er voor persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Voor al je hypotheekvragen. We gaan samen met jou voor een passende hypotheek en lage maandlasten. Niet alleen als je op het punt staat je volgende of eerste woning te kopen, maar ook als je goede hoop hebt dat je maandlasten omlaag kunnen of dat je je hypotheek kunt verhogen met je overwaarde. Wij zoeken dit tot op de bodem voor je uit, zetten jouw opties op een rij en regelen ook met plezier alles voor je. Zo weet jij zeker dat je goed zit met je hypotheek. En dat je geen bespaarkans of mogelijkheid voor extra financiële ruimte over het hoofd ziet.

Overwaarde whitepaper downloaden
Hypotheekadvies aanvragen

Goed verzekerd zonder te veel te betalen

Verzekeringen – iedereen heeft ze nodig. Maar welke verzekeringen zijn een absolute must? En welke kun je eventueel ook laten zitten? Voorkom dat je over- of onderverzekerd bent en laat ons team een blik werpen op jouw verzekeringen. Wij adviseren je welke verzekeringen jij nodig hebt, welke keuzes je kunt maken qua dekking en bij welke verzekeraar je voordelig uit bent.

We checken bijvoorbeeld of je verzekeringen nog up-to-date zijn. Of adviseren je over nieuwe verzekeringen als je een spannende stap in je leven zet, zoals een nieuwe woning kopen of na een jarenlange relatie alleen verder gaan. We vergelijken het volledige verzekeringspakket voor je, zodat jij goed verzekerd bent én niet meer betaalt dan nodig.

Ook ondernemers geven we financieel advies in Nieuw-Vennep over passende (schade)verzekeringen. We zorgen ervoor dat we continu op de hoogte zijn van het actuele verzekeringspakket, kennen de kleine lettertjes en hebben oog voor jouw situatie. Onze verzekeringscheck maakt je een stuk wijzer én levert je vaak een fijn voordeel op.

Jouw verzekeringen laten checken?

Financieel gezond je oude dag tegemoet gaan?

Komt jouw pensioenleeftijd langzaam maar gestaag steeds iets dichterbij? Heb je al mooie plannen voor na je 66e op de plank liggen, maar vraag je je tegelijkertijd af hoe je situatie er straks financieel uit zal zien? Met ons financieel advies in Nieuw-Vennep adviseren we veel vijftigplussers over financiële zaken die vanaf die leeftijd spelen. Denk aan:

 • Kan ik de overwaarde die op mijn woning rust verzilveren, om zo meer financiële ruimte te creëren?
 • Welke mogelijkheden heb ik om mijn (klein)kinderen een bedrag te schenken?
 • Mijn woning is veel waard. Is het verstandig om te verhuizen (nu of later)?
 • Kan ik bepaalde verzekeringen schrappen of aanpassen nu ik wat ouder ben?
 • Waar moet ik rekening mee houden qua hypotheek richting mijn oude dag?
 • Is het mogelijk om mijn hypotheek, die al een hele tijd loopt, over te sluiten naar een voordeligere optie?

We zien helaas nog vaak dat 65+’ers na hun pensioen in een pensioengat vallen. Zo’n gat heeft niets te maken met het gebrek aan dagvullende activiteiten; een pensioengat houdt in dat je flink terugvalt qua inkomen na je pensioen. Een onwenselijke situatie die gelukkig te voorkomen is!

Laten we samen een financiële planning opstellen voor de toekomst. Met ons pensioenadvies helpen we jou om goed voorbereid je oude dag tegemoet te gaan. En om straks genoeg geld te hebben om bijvoorbeeld eerder te stoppen met werken of in elk geval zorgeloos rond te komen.

Waarom kiezen voor ons financieel advies in Nieuw-Vennep?

Omdat wij jou persoonlijk helpen vanuit jarenlange ervaring en HBO+-kennis van veel financiële onderwerpen. Altijd op een eerlijke, duidelijke en betrouwbare manier. En omdat we ons advies afstemmen op jou, en om die reden zowel advies bij ons op kantoor als via Teams aanbieden. Wel zo fijn!

Dit zijn voor onze klanten redenen om juist voor ons financieel advies in Nieuw-Vennep te kiezen:

 • Deskundig totaaladvies over hypotheken, (schade)verzekeringen en pensioen
 • Financieel advies én makelaardij op één plek
 • Ruime kennis van hypotheken, verzekeringen en makelaardij
 • Onderscheidend door hoog kennisniveau (HBO+)
 • Betrouwbaar advies met duidelijke uitleg
 • 100% onafhankelijk (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Online advies ook mogelijk

Vrijblijvend eerste gesprek aanvragen?

Miranda, Yolanda en Daphne vertellen jou graag meer over hoe zij jou kunnen helpen. Laten we (in Nieuw-Vennep of online) kennismaken. Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek betaal je niets, terwijl we je wel al veel kunnen vertellen over jouw mogelijkheden. Alle reden om ons te contacten voor jouw financiële vraag!

Bel naar 023 – 7410 033, mail naar Haarlemmermeer@vanbruggen.nl of maak via de knop hieronder direct een afspraak.

Maak een afspraak