Hypotheekadvies is mensenwerk. Ook in Malden.

Hypotheekadvies is mensenwerk. Ook in Malden.

Het beste hypotheekadvies kan nooit uit de computer komen. Immers: geen mens is hetzelfde. Het is van het grootste belang dat u een advies krijgt dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Voor hypotheekadvies en financieel advies bent u bij Van Bruggen Adviesgroep Malden aan het juiste adres.

Passende hypotheek

Als (toekomstige) huiseigenaar vraagt u zich waarschijnlijk ook  regelmatig af wat de invloed is  van alle ontwikkelingen op uw financiële situatie. Kunt u nog wel een (ander) huis kopen of uw woning verbouwen en wat gebeurt er met de maandlasten als de hypotheekrente-aftrek daadwerkelijk wordt aangepast? Laat uw financiële situatie eens in kaart brengen zodat duidelijk is hoe u er nu en later voor staat. Ontdek bovendien wat er allemaal wel mogelijk is om een passende hypotheek op maat te kunnen krijgen.

Niet alleen hypotheken

Naast hypotheekadvies bestaat er bij u wellicht ook behoefte om inzicht te krijgen in de financiële gevolgen bij "live-events" (een mooi woord voor belangrijke momenten in ieders leven).
Zowel de leuke (huwelijk, geboorte, verhuizing, nieuwe baan, pensioen) als de minder leuke (arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, overlijden, echtscheiding) zullen invloed hebben op uw financiële situatie. Ook voor advies hierover staan wij graag voor u klaar.

Vanuit ons kantoor aan de Newtonstraat 84 in Nijmegen helpen wij u graag verder inzake uw hypotheek, verzekeringen en financieel advies op maat.

Maak direct een afspraak

Het team vanMalden
Janny van de Logt
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanMalden
Maikie Bosch
Makelaar
Malden
Newtonstraat 846533 JX  Nijmegen
  • Advies op kantoor

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 66072050
AFM
: 12044557
Volg Van Bruggen Adviesgroep Malden


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Malden bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.