Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Malden Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Malden

Hypotheekadvies is mensenwerk. Ook in Malden.

Het beste hypotheekadvies kan nooit uit de computer komen. Immers: geen mens is hetzelfde. Het is van het grootste belang dat u een advies krijgt dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Voor hypotheekadvies en financieel advies bent u bij Van Bruggen Adviesgroep Malden aan het juiste adres.

Passende hypotheek

Als (toekomstige) huiseigenaar vraagt u zich waarschijnlijk ook  regelmatig af wat de invloed is  van alle ontwikkelingen op uw financiële situatie. Kunt u nog wel een (ander) huis kopen of uw woning verbouwen en wat gebeurt er met de maandlasten als de hypotheekrente-aftrek daadwerkelijk wordt aangepast? Laat uw financiële situatie eens in kaart brengen zodat duidelijk is hoe u er nu en later voor staat. Ontdek bovendien wat er allemaal wel mogelijk is om een passende hypotheek op maat te kunnen krijgen.

Niet alleen hypotheken

Naast hypotheekadvies bestaat er bij u wellicht ook behoefte om inzicht te krijgen in de financiële gevolgen bij "live-events" (een mooi woord voor belangrijke momenten in ieders leven).
Zowel de leuke (huwelijk, geboorte, verhuizing, nieuwe baan, pensioen) als de minder leuke (arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, overlijden, echtscheiding) zullen invloed hebben op uw financiële situatie. Ook voor advies hierover staan wij graag voor u klaar.

Vanuit ons kantoor aan de Newtonstraat 84 in Nijmegen helpen wij u graag verder inzake uw hypotheek, verzekeringen en financieel advies op maat.

Maak direct een afspraak

KvK: 77748352AFM: 12047403Documenten