Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Hoofddorp Elemastraat 67
2151 AJ Nieuw-Vennep
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Hoofddorp

Hypotheekadvies in Hoofddorp

Sta jij op het punt een huis te kopen in Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw-Vennep, Uithoorn of omgeving? Dan is het prettig als je voor makelaardij én hypotheekadvies op één plek terecht kunt. Daarvoor zit je bij ons kantoor goed. Onze makelaars en hypotheekadviseurs helpen je niet alleen bij het afsluiten van een passende hypotheek, maar ook bij het vinden en bemachtigen van je droomwoning. Zelfs bij de verkoop van je huidige huis kunnen we je bijstaan. En heb je vragen over je lopende hypotheek? Ook dan staan we voor je klaar met onafhankelijk hypotheekadvies in Hoofddorp.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten. Daarin kun je meer lezen over onze dienstverlening en tarieven.

Makelaar én hypotheekadviseur in Hoofddorp

Bij het kopen van een nieuwe woning heb je vaak behoefte aan twee professionals: een makelaar en een hypotheekadviseur. Het liefst uit de regio, zodat zij de woningmarkt goed kennen en je kunnen wijzen op je mogelijkheden in de huidige markt. Daarvoor ben je bij ons kantoor aan het juiste adres. Wij bieden namelijk vanuit één en hetzelfde kantoor zowel makelaardij als hypotheekadvies in Hoofddorp. Miranda en Ron zijn zowel hypotheekadviseur in Hoofddorp als makelaar in deze omgeving. Je hebt dus alle expertise op één plek.

Wat het voordeel daarvan is voor jou? We kunnen altijd snel schakelen als jij een nieuwe woning op het oog hebt. Is je bod geaccepteerd? Dan kunnen we direct starten met het regelen van de hypotheek. En zijn je hypotheekmogelijkheden helder? Dan kunnen we ook voor je op zoek gaan naar woningen die aan jouw wensen en budget voldoen. Handig toch?! Zo kun jij je focussen op de verhuizing en ben je zeker van een passende én voordelige hypotheek en een huis dat aan al jouw wensen voldoet.

Ontdek jouw maximale hypotheek

Ontdekken hoeveel jij kunt lenen voor je nieuwe woning of voor een verbouwing of verduurzaming, begint altijd met één stap: je maximale hypotheek uitrekenen. Dat doen wij graag voor je. In een eerste gesprek zetten we jouw hypotheekopties op een rij. Zo weet je precies wat je aan een woning te besteden hebt, ook rekening houdend met de eventuele overwaarde op je huidige woning. En ga je een eerste huis kopen? Dan kunnen we je ook alles vertellen over opties als een schenking of een Starterslening.

Ook als je ondernemer bent, helpen we je graag verder. Je maximale hypotheek uitrekenen werkt iets anders wanneer je inkomen uit een eigen onderneming komt. Maar mogelijkheden zijn er zeker. Maak een afspraak om vrijblijvend jouw maximale zzp-hypotheek te laten uitrekenen.

Plan een gratis eerste afspraak

Waarom hypotheekadvies in Hoofddorp via Van Bruggen Adviesgroep?

Bij ons kantoor weet je zeker dat het hypotheekadvies 100% onafhankelijk is. Daarnaast kijken we naar een breed aanbod aan geldverstrekkers en producten, waardoor we altijd een passende oplossing voor jou kunnen vinden. Dat kan je veel geld besparen en geeft je de zekerheid over goede voorwaarden. Doordat we je situatie grondig bekijken en ook naar je toekomstwensen kijken, weet je bovendien zeker dat je ook over 5 of 10 jaar nog goed zit.

Bij ons hypotheekadvies in Hoofddorp ben je zeker van:

 • Deskundig totaaladvies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Makelaar én financieel advieskantoor op één plek
 • Uitgebreide kennis van hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Altijd uitgebreid de tijd voor jouw vragen
 • 100% onafhankelijk (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Vind altijd een passende financiële oplossing voor jou
 • Ook opties voor online advies

Onafhankelijk hypotheekadvies in Hoofddorp

Ons hypotheekadvies in Hoofddorp is 100% onafhankelijk. Wat dat betekent? Dat wij samenwerken met een groot aantal hypotheekaanbieders en verzekeraars. Daardoor kunnen we uit het grote aanbod altijd een hypotheekproduct of verzekering kiezen die goed past bij jouw situatie en wensen. Uiteraard kijken we daarbij ook naar de maandelijkse kosten. Daarin zitten vaak grote verschillen tussen hypotheekproducten. Wij zorgen ervoor dat je niet méér maandlasten betaalt dan in jouw geval nodig is.

Daardoor ben je bij ons kantoor, zeker op de langere termijn, een stuk voordeliger uit dan bij hypotheekadviseurs van een bank. Zij zijn vaak gebonden aan de eigen producten van de bank, waardoor ze niet altijd het meest voordelige product voor jou kunnen adviseren. Doordat wij een vergelijking maken van een groot aantal producten, weet je bij ons wel zeker dat je een product afsluit dat jou gunstige maandlasten en goede voorwaarden oplevert.

Bespaar op je huidige hypotheek

Voor veel mensen is de hypotheek één van de grootste kostenposten. Je betaalt er dertig jaar lang rente over. Hoe kun je daarop besparen? Wij denken graag mee over je opties. Ook nu de rentes niet meer zo laag staan als een tijdje geleden, zijn er wellicht bespaarmogelijkheden. Denk aan het verlagen van je rente-opslag of vervroegd aflossen. Daarnaast kun je soms besparen op de verzekeringen die je bij je hypotheek hebt afgesloten. Of wellicht is je hypotheek oversluiten alsnog een goede optie, bijvoorbeeld omdat er een gunstiger hypotheekproduct bestaat dan toen je de hypotheek afsloot.

We kijken graag mee waar jij goed aan doet, en letten daarbij juist op de punten waar jij nog niet naar hebt gekeken. Daarin gaan soms interessante bespaaropties schuil. En zien we andere kansen om een extra buffer op te bouwen of je maandlasten te verlagen? Ook dan laten we het je weten.

Plan een gratis afspraak en ontdek hoe we jou kunnen helpen om te besparen. We vertellen je graag meer.

Maak een afspraak

Kan ik mijn overwaarde opnemen?

Dat je woning in de loop der jaren meer waard is geworden, biedt mogelijk interessante kansen om extra budget te creëren. Dat is bijvoorbeeld handig als je verbouwplannen hebt of verduurzaming van je huis overweegt. Door je overwaarde te verzilveren, bijvoorbeeld via een hypotheekverhoging, een tweede hypotheek of een opeethypotheek (een speciaal product voor 65+’ers), komt er een groter besteedbaar bedrag vrij. De rente over de hypotheek is mogelijk ook nog fiscaal aftrekbaar als je dit hypotheekdeel voor een verbouwing of verduurzaming gebruikt.

Je overwaarde kun je overigens voor allerlei doelen gebruiken. Denk aan:

Wij vertellen je graag meer over jouw mogelijkheden met de overwaarde op je huis. Doe je er verstandig aan om die op te nemen? Zo ja, wat is een passend product daarvoor? Wat betekent de extra hypotheek voor je maandlasten? We praten je er volledig over bij.

Ook andere financiële vragen zijn welkom

Op ons kantoor in Hoofddorp kun je niet alleen terecht voor hypotheekadvies en makelaardij. Als allround financieel adviseurs kunnen Miranda en Ron ook veel andere financiële vragen voor je beantwoorden. We werpen graag een brede blik op je financiële situatie, omdat het soms bijvoorbeeld ook verstandig is om naar je pensioen en verzekeringen te kijken. Zo kun je dankzij ons financiële advies soms fors besparen.

We kunnen je bijvoorbeeld ook advies geven over elk van deze vragen:

 • Wat zijn jouw mogelijkheden voor een zzp-hypotheek en hoe werkt dat precies?
 • Doe je er verstandig aan om je bestaande hypotheek over te sluiten?
 • Welke opties heb je om je overwaarde te verzilveren?
 • Wat zijn mogelijke manieren om een verbouwing te financieren?
 • Wat zijn de mogelijkheden voor jou om een tweede hypotheek te nemen?
 • Welke (schade)verzekeringen zijn verstandig om naast je hypotheek af te sluiten?
 • Waar doe je qua (schade)verzekeringen verstandig aan als ondernemer?
 • Wat moet je financieel gezien regelen in aanloop naar je pensioen?
 • Welke hypotheekopties heb je na een scheiding?
 • Hoe zit het met ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid voor je hypotheek?
 • Als je een nieuwbouwhuis wilt kopen, hoe werkt dat dan precies?

Kortom: al je financiële vragen zijn bij ons in deskundige handen.

Plan een gratis eerste gesprek

Heb jij een concrete vraag over je hypotheek? Zit je middenin de zoektocht naar een nieuwe woning? Of wil je meer weten over je hypotheekopties rondom je pensioen, voor een verbouwing of na een scheiding? Stel ons je vraag!

Plan direct een gratis kennismaking (bij ons op kantoor of via Teams). Daarin vertellen we je vrijblijvend meer over jouw hypotheekopties én wat wij voor je kunnen doen.

Klik op de knop hieronder of bel of mail ons. Wij zijn te bereiken via 023 – 74 10 033 of via mdrooij@vanbruggen.nl.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen