Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Hoofddorp Elemastraat 67
2151 AJ Nieuw-Vennep
Vandaag open tot 18:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Hoofddorp

Financieel advies in Hoofddorp

Hoeveel kun je krijgen aan hypotheek voor je nieuwe woning? Wat moet je regelen voor je pensioen om er na je allerlaatste werkdag financieel gezond bij te zitten? Welke verzekeringen heb je wel en niet nodig? Bij al dat soort vragen staan wij je bij met financieel advies in Hoofddorp. We adviseren je over alles rondom hypotheken, verzekeringen, pensioen en andere financiële onderwerpen. Ook voor makelaardij kun je bij ons terecht. Kom vrijblijvend kennismaken! Dan vertellen we je graag hoe we jou verder kunnen helpen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten. Daarin lees je meer over onze dienstverlening en tarieven.

Waarom een financieel adviseur in Hoofddorp inschakelen?

Veel grote mijlpalen in je leven (verhuizen, een kind krijgen, trouwen, scheiden, etc.) hebben gevolgen voor je financiële situatie. Het is dan verstandig om niet in je eentje knopen door te hakken over bijvoorbeeld je hypotheek, overwaarde of pensioen. Betrek er een onafhankelijk financieel adviseur bij om zeker te weten dat je keuzes zowel nu als in de toekomst gunstig voor je uitpakken.

Op ons kantoor werken twee financieel adviseurs die actief zijn in de regio Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn en de Haarlemmermeer. Ron en Miranda helpen je graag bij het doorhakken van knopen over belangrijke financiële beslissingen. Dat levert jou belangrijke voordelen op, zoals:

 • Je bent minder kwijt aan je maandlasten. Wij vergelijken een groot aantal hypotheekproducten, verzekeringen en andere producten voor je. Zo weet je zeker dat je een optie krijgt aangeraden die voordelig is voor jou.
 • Je hebt altijd een oplossing die bij je past. Wij verdiepen ons uitgebreid in jouw persoonlijke situatie. Daardoor kunnen we je gericht een oplossing aanbevelen die aansluit op jouw wensen en situatie.
 • Ook aan de toekomst is gedacht. We kijken niet alleen naar je huidige situatie, maar nemen ook je toekomstwensen mee. Ga jij bijvoorbeeld over een tijdje stoppen met werken of minder werken? Heb je plannen voor gezinsuitbreiding of wil je je woning verbouwen? Dat alles heeft gevolgen voor je financiën. Ook dit nemen we mee in ons advies aan jou, zodat je over een paar jaar ook nog financieel goed zit.
 • Je ziet geen voorwaardeover het hoofd. Wij duiken volledig in de kleine lettertjes voor je, of het nu gaat om je hypotheek of verzekeringen. We laten je precies weten waar je op moet letten en wat mogelijke voor- en nadelen van een product zijn. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken.
 • Je bespaart veel tijd. Het aanbod aan geldverstrekkers is enorm. Hoe maak je dan de juiste keuze? Wij doen al dat vergelijkings- en regelwerk voor je, waardoor jij je op andere dingen kunt focussen. Ook bij de aankoop van een huis kunnen we je alles uit handen nemen.

Van hypotheekadvies tot makelaardij tot pensioen

Je kunt ons als financieel adviseur in Hoofddorp inschakelen voor een groot aantal vragen. Onze financieel adviseurs hebben veel deskundige kennis van hypotheken, verzekeringen, makelaardij en pensioen. Door die brede kennis kunnen we je helpen met een uitgebreid totaaladvies. Zo kunnen we je complete situatie doorlichten om bijvoorbeeld te onderzoeken wat voor jou belangrijke aandachtspunten zijn, waar je voor de toekomst naar kunt kijken en hoe jij kunt besparen op je maandlasten.

Schakel je ons in voor advies over je hypotheek? Dan kunnen we bijvoorbeeld ook een blik werpen op je verzekeringen, zodat je ook in dat opzicht goed zit na het afsluiten van je hypotheek. En ga je over een tijdje met pensioen? Dan denken we mee of er aanpassingen nodig zijn in je maandlasten om meer geld als pensioenbuffer over te houden.

Plan een gratis kennismaking

Wil je weten waar je in jouw situatie financieel gezien goed aan doet? Heb je een concrete financiële vraag? Of wil je jouw financiële totaalplaatje laten doorlichten? Laten we kennismaken. Dat is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.Het kan zowel op ons kantoor in Hoofddorp als online via Teams.

Plan een afspraak

De voordelen van ons financieel advies in Hoofddorp

Als je ons kantoor inschakelt voor financieel advies in Hoofddorp, dan ben je zeker van:

 • Deskundig totaaladvies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Makelaar én financieel advieskantoor op één plek
 • Uitgebreide kennis van hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Altijd uitgebreid de tijd voor jouw vragen
 • 100% onafhankelijk (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Vind altijd een passende financiële oplossing voor jou
 • Ook opties voor online advies

Advies dat 100% onafhankelijk is

Bij het kiezen van een financieel adviseur heb je de keuze tussen een financieel adviseur van een bank en een onafhankelijke adviseur. Bij ons ben je zeker van financieel advies dat 100% onafhankelijk is. Dat betekent dat we tientallen geldverstrekkers voor je kunnen vergelijken in ons advies aan jou. Dat geldt voor hypotheekaanbieders, verzekeraars en andere typen geldverstrekkers.

Wat dat betekent voor jou?

 • Jij krijgt altijd een financiële oplossing geadviseerd die bij jou past.
 • Je kunt flink besparen op je maandlasten (zeker op jaarbasis).
 • Je bent zeker van gunstige voorwaarden die aansluiten op jouw wensen.
 • We kijken met een onafhankelijke blik naar financieel producten. Heb je iets niet nodig of is het voor jou niet passend? Dan laten we je dat ook eerlijk weten.

Hypotheekadvies en makelaardij

Wij bieden de unieke combinatie van makelaardij én financieel advies in Hoofddorp. Dat betekent dat je op ons kantoor terecht kunt voor zowel hypotheekadvies over je hypotheekmogelijkheden en een bij jou passende hypotheek als voor advies over de aankoop van een nieuwe woning. En heb je een woning te verkopen? Dan kunnen we je ook daarbij alles uit handen nemen en ervoor zorgen dat jouw woning gunstig verkocht wordt.

We zijn er voor starters, voor mensen die van het ene naar het andere koophuis verhuizen en ook voor zzp’ers die met een zzp-hypotheek een woning willen kopen. Graag rekenen we vrijblijvend voor je uit hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt. Zo weet je wat je budget is voor een woning. Daarna kun jij gerichter op huizenjacht gaan. Heb je hét huis gevonden? Dan helpen we je natuurlijk om een passende hypotheek af te sluiten. Daarbij kijken we naar alles wat voor jouw hypotheek van belang is. Van een passende hypotheekvorm tot een gunstige hypotheekaanbieder en de verzekeringen.

Ben je benieuwd naar jouw leenopties? Plan een gratis eerste afspraak in. Dan kijken we op basis van een uitgebreide inventarisatie van jouw situatie wat jij aan hypotheekopties zijn.

Schakel hypotheekadvies in

Ook advies voor ondernemers

We zijn ook gespecialiseerd in financieel advies voor ondernemers. Als zzp’er zit je financiële situatie vaak net iets anders in elkaar. Je bouwt bijvoorbeeld niet automatisch pensioen op en hebt vaak een wisselend inkomen. Daardoor werkt het net even anders bij het afsluiten van een hypotheek als ondernemer en moet je ook zelf iets regelen voor je pensioen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de (schade)verzekeringen die je als ondernemer kunt afsluiten, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Wil jij dat alles goed geregeld hebben? Laat ons meekijken naar je financiële situatie en wensen. Dan geven we je passend advies over waar jij op moet letten voor je hypotheek, pensioen of verzekeringen én kunnen we dat alles ook op jouw verzoek voor je regelen.

Bespreek jouw mogelijkheden

Waarover geven we nog meer financieel advies in Hoofddorp?

We staan op allerlei momenten in je leven voor je klaar. Of je nu als starter voor het eerst een huis komt, al gepensioneerd bent of ergens daartussenin zit – wij helpen je graag verder bij belangrijke financiële beslissingen die daarbij om de hoek komen kijken.

Zo kunnen we je ook financieel advies geven over elk van deze onderwerpen:

 • besparen op je maandlasten (bijvoorbeeld door je hypotheek over te sluiten);
 • verzekeringen afsluiten of aanpassen;
 • een verbouwing financieren (bijvoorbeeld vanuit je hypotheek);
 • geld schenken aan (klein)kinderen;
 • je overwaarde opnemen via o.a. een tweede hypotheek of hypotheekverhoging;
 • de financiële afwikkeling na een scheiding;
 • je opgebouwde pensioen aanvullen met een extra buffer;
 • je financiële opties om eerder te stoppen met werken;
 • (schade)verzekeringen afsluiten of oversluiten;
 • verzekeringen en pensioen voor ondernemers;
 • een tweede woning kopen (bijvoorbeeld voor je kinderen) met je overwaarde;
 • ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid voor een hypotheek;
 • een financiële planning maken voor de toekomst.

Schakel financieel advies in Hoofddorp in

Wil jij je financiële situatie laten doorlichten om zo te ontdekken waar jij goed aan doet? Ben je benieuwd waar jouw bespaaropties liggen? Of wil je meer weten over bijvoorbeeld je hypotheek- of verbouwmogelijkheden? In al die gevallen ben je welkom voor financieel advies in Hoofddorp.

Kennismaken is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Vul het formulier hieronder in of bel of mail ons via 023 – 74 10 033 of via mdrooij@vanbruggen.nl. Dan plannen we snel een afspraak met je.

Maak direct een afspraak