Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Onafhankelijk financieel advies in Lent

De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Lent kijken hierbij naar uw persoonlijke situatie. Misschien gaat er iets in uw situatie veranderen en wat moet er dan geregeld worden. De van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs helpen u graag met passend financieel advies als u gaat samenwonen, trouwen of als u kinderen krijgt. Zij adviseren u ook met financiële vraagstukken als arbeidsongeschiktheid of wat u voor uw gezin kunt regelen in geval van overlijden. Ingrijpende gebeurtenissen waarvoor u de financiële gevolgen kunt beperken. Dit scheelt u en uw gezin veel zorgen.

Janny van de Logt of Marcel van Gammeren staat voor u klaar. Een divers team, met ieder hun eigen specialiteit. Bij Van Bruggen Adviesgroep Lent vindt u zekerheid en houvast.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Nijmegen Lent is volop in ontwikkeling en beweging. Er zijn mooie nieuwbouwprojecten in aantocht zoals Zuiderveld-West, De Stadstuin, Hoge Wei en Waaijenstein. Van Bruggen Adviesgroep Lent staat midden in de wijk en de van Bruggen Adviesgroep hypotheekadviseurs bieden u deskundige begeleiding.

Lees hier meer over onafhankelijk hypotheekadvies in Lent

Een verzekering afsluiten waar u iets aan heeft

U wilt voordelige en goede verzekeringen, en wat móet en wat wil u verzekeren? Met een verzekering dekt u de risico’s die u zelf niet wilt of kunt betalen.

Lees hier meer over verzekeringen

De Van Bruggen Adviesgroep starterscoach

Financieel adviseur én starterscoach! De Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs weten als geen ander hoe het is om als starter een passende woning en hypotheek te vinden.

Klik hier als je over de Van Bruggen adviesgroep starterscoach

Uw pensioenwensen

Weet u wat uw inkomen wordt als u met pensioen gaat? Wilt u überhaupt wel fulltime blijven werken tot u die leeftijd hebt bereikt? Iedere persoonlijke situatie is uniek, daarom maken wij graag een financieel plan op maat. Zo kunt u nu lekker leven én in de toekomst uw wensen verwezenlijken.

Klik hier voor meer informatie over pensioenmogelijkheden

Maak direct een afspraak

 

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak