Onafhankelijk financieel advies in Lent

Onafhankelijk financieel advies in Lent

Bij de Van Bruggen-adviseurs in Nijmegen Lent kunt u terecht voor persoonlijk en onafhankelijk financieel advies.

De Van Bruggen Adviesgroep adviseurs in Lent helpen u graag met uw nieuwe of bestaande hypotheek, met het oversluiten van uw hypotheek, met het besparen op uw hypotheek middels rentemiddeling, uw verzekeringen, pensioen en andere financiële vraagstukken.

De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Lent kijken hierbij naar uw persoonlijke situatie. Misschien gaat er iets in uw situatie veranderen en wat moet er dan geregeld worden. De van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs helpen u graag met passend financieel advies als u gaat samenwonen, trouwen of als u kinderen krijgt. Zij adviseren u ook met financiële vraagstukken als arbeidsongeschiktheid of wat u voor uw gezin kunt regelen in geval van overlijden. Ingrijpende gebeurtenissen waarvoor u de financiële gevolgen kunt beperken. Dit scheelt u en uw gezin veel zorgen.

Janny van de Logt, Marcel of Tom van Gammeren staan voor u klaar. Een divers team, met ieder hun eigen specialiteit. Bij Van Bruggen Adviesgroep Lent vindt u zekerheid en houvast.

Banner 10% korting

Maak direct een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies

Nijmegen Lent is volop in ontwikkeling en beweging. Er zijn mooie nieuwbouwprojecten in aantocht zoals Zuiderveld-West, De Stadstuin, Hoge Wei en Waaijenstein. Van Bruggen Adviesgroep Lent staat midden in de wijk en de van Bruggen Adviesgroep hypotheekadviseurs bieden u deskundige begeleiding.

Lees hier meer over onafhankelijk hypotheekadvies in Lent

Een verzekering afsluiten waar u iets aan heeft

U wilt voordelige en goede verzekeringen, en wat móet en wat wil u verzekeren? Met een verzekering dekt u de risico’s die u zelf niet wilt of kunt betalen.

Lees hier meer over verzekeringen

De Van Bruggen Adviesgroep starterscoach

Financieel adviseur én starterscoach! De Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs weten als geen ander hoe het is om als starter een passende woning en hypotheek te vinden.

Klik hier als je over de Van Bruggen adviesgroep starterscoach

Uw pensioenwensen

Weet u wat uw inkomen wordt als u met pensioen gaat? Wilt u überhaupt wel fulltime blijven werken tot u die leeftijd hebt bereikt? Iedere persoonlijke situatie is uniek, daarom maken wij graag een financieel plan op maat. Zo kunt u nu lekker leven én in de toekomst uw wensen verwezenlijken.

Klik hier voor meer informatie over pensioenmogelijkheden

Maak direct een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep bij u in de buurt

nijmegen

Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen

De onafhankelijk financieel adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen kijkt graag naar uw huidige financiële situatie, maar ook naar uw wensen voor de toekomst. Uw persoonlijke situatie staat daarin altijd centraal. 

Uw adviseur:

janny

Openingstijden:
Ma: 09:00 - 17:30
Di: 09:00 - 17:30
Wo: 09:00 - 17:30
Do: 09:00 - 17:30
Vr: 09:00 - 17:30
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Bekijk onze vestiging in Nijmegen >

beuningen

Van Bruggen Adviesgroep Beuningen

Financieel adviseurs Marcel en Tom van Gammeren zetten graag hun kennis en expertise in om u van dienst te zijn. Of u nu 'particulier' of ondernemer bent, financiële planning nodig heeft of begeleid wilt worden met de aankoop van uw eerste woning, u bent van harte welkom. 

Uw adviseurs:

marcel tom  

Openingstijden:
Ma: 09:00 - 17:00
Di: 09:00 - 17:00
Wo: 09:00 - 17:00
Do: 09:00 - 17:00
Vr: 09:00 - 17:00
Za: Op afspraak
Zo: Gesloten


Bekijk onze vestiging in Beuningen >

Maak nu een afspraak

Aanhef is niet ingevuld.

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

Email is niet ingevuld.

Opmerking is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.