Cuijk/Boxmeer

Rivierduin 18
5432 KC Cuijk
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 20:30
Dinsdag
09:00 - 20:30
Woensdag
09:00 - 20:30
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Cuijk/Boxmeer

Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk staan wij voor u klaar als onafhankelijk hypotheekadviseur. Bent u op zoek naar financieel advies over uw hypotheek en/of uw verzekeringen?

Persoonlijk financieel adviseur bij u in de buurt

Het beste hypotheekadvies kan nooit uit de computer komen. Immers; geen mens is hetzelfde. Wij vinden het van groot belang dat het financieel advies is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep zijn wij niet gebonden aan de geldverstrekkers waar wij mee samenwerken, wij vergelijken deze daarom graag voor u.

Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan in het hypotheekadvies of totale financieel advies altijd voorop. En nog veel belangrijker: bij ons staat u, onze klant, altijd centraal!     

Maak direct een afspraak

Nieuwbouwprojecten

Op de huidige Vivelli Health club gelegen aan de Margrietstraat wordt op dit moment een nieuwbouwplan gerealiseerd: Vivellihof. Het gaat om 19 gezinswoningen, waarvan 14 rij- en hoekwoningen en 5 patiowoningen.

Wonen in Vivellihof te Haps is woning op een rustige locatie omgeven door een prachtig landschap. Midden in het Brabantse Cuijk wordt je omgeven door gastvrijheid, het Bourgondische leven en sportvoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in een van deze projecten, neem dan contact op met Van Bruggen Adviesgroep. Wij begeleiden u graag naar de aankoop van uw nieuwe woning en uw hypotheek.

Nieuwbouwlocatie Cuijkse Tuinen

De Cuijkse Tuinen is een nieuwbouwlocatie in De Heeswijkse Kampen in Cuijk. Fase E van dit nieuwbouwplan biedt een gevarieerd aanbod van tweekappers rondom een groen hof en zeer ruime tweekappers langs de singel. Ook gaan er vier vrijstaande woningen in de verkoop, die start op 1 februari 2018.

Heeft u verhuisplannen en wellicht interesse in één van de nieuwbouwhuizen van dit project? We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend langs te komen voor een kennismakingsgesprek, onder het genot van een goede kop koffie. Tijdens de kop koffie kijken we graag samen welke financiële zaken geregeld moeten en kunnen worden om eigenaar te worden van uw droom(nieuwbouw)huis!

Maak direct een afspraak

 De Cuijkse Tuinen in de Heeswijkse Kampen in Cuijk  De Cuijkse Tuinen in de Heeswijkse Kampen in Cuijk 

KvK: 53208471AFM: 12040387Documenten