Hypotheekadvies in Cuijk

Hypotheekadvies in Cuijk


Onafhankelijk hypotheekadviseur in Cuijk

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk staan wij voor u klaar als onafhankelijk hypotheekadviseur. Bent u op zoek naar financieel advies over uw hypotheek en/of uw verzekeringen?

Persoonlijk financieel adviseur bij u in de buurt

Het beste hypotheekadvies kan nooit uit de computer komen. Immers; geen mens is hetzelfde. Wij vinden het van groot belang dat het financieel advies is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep zijn wij niet gebonden aan de geldverstrekkers waar wij mee samenwerken, wij vergelijken deze daarom graag voor u.

Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan in het hypotheekadvies of totale financieel advies altijd voorop. En nog veel belangrijker: bij ons staat u, onze klant, altijd centraal!     


Maak snel een afspraak

Uw adviseur inCuijk/Boxmeer
Rob van Meeteren
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur, erkend aankoopmakelaar
Cuijk/Boxmeer
Rivierduin 185432 KC Cuijk
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
  • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 53208471
AFM
: 12040387
Volg Van Bruggen Adviesgroep Cuijk

De Cuijkse Tuinen is een nieuwbouwlocatie in De Heeswijkse Kampen in Cuijk. Fase E van dit nieuwbouwplan biedt een gevarieerd aanbod van tweekappers rondom een groen hof en zeer ruime tweekappers langs de singel. Ook gaan er vier vrijstaande woningen in de verkoop, die start op 1 februari 2018.

Heeft u verhuisplannen en wellicht interesse in één van de nieuwbouwhuizen van dit project? We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend langs te komen voor een kennismakingsgesprek, onder het genot van een goede kop koffie. Tijdens de kop koffie kijken we graag samen welke financiële zaken geregeld moeten en kunnen worden om eigenaar te worden van uw droom(nieuwbouw)huis!

Maak direct een afspraak