Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Cuijk/Boxmeer Rivierduin 18
5432 KC Cuijk
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 20:30
Dinsdag
09:00 - 20:30
Woensdag
09:00 - 20:30
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Cuijk/Boxmeer

Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk

Heb je een mooie woning in Boxmeer, Uden of Cuijk op het oog? Ben je benieuwd hoe je kunt besparen op je huidige hypotheek? Of heb je een vraag over je verzekeringen of pensioen? Bij Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk kun je terecht bij mij: Rob van Meeteren. Als hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur en erkend aankoopmakelaar geef ik je financieel advies over al jouw vragen. Ontdek in een eerste persoonlijk gesprek wat jouw mogelijkheden zijn en hoe ik je verder kan helpen.

Maak een afspraak

Geen standaardadvies; jij staat centraal

Niemand is hetzelfde. En elke financiële vraag vereist een eigen aanpak. Daarom spits ik mijn financieel advies altijd toe op jouw persoonlijke situatie. Ik ben niet gebonden aan één specifieke geldverstrekker, maar werk met een groot aantal geldverstrekkers samen. Die vergelijk ik graag voor jou: op rente, voorwaarden en aanvullende opties.

In mijn advies staan persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijke uitleg voorop. Maar nog veel belangrijker: jij als klant staat centraal. Ik werk dan ook niet met standaardpakketten of een uitgestippelde werkwijze. Nee, ik kijk waar jij baat bij hebt en pas daar mijn advies op aan.

In een eerste gesprek bekijken we samen hoe jouw situatie eruitziet, wat je vraag is en waar jij behoefte aan hebt. Of je nu aan het begin staat van een bijzondere mijlpaal (een nieuwe woning, toewerken naar je pensioen, etc.) of alles al uitgedacht hebt, ik help je om de volgende stappen te zetten. En ik help je om daarin passende financiële keuzes te maken.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk?

Ik ben een ervaren hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur en erkend aankoopmakelaar. Dat betekent dat ik je bij elke vraag rondom hypotheken, verzekeringen of pensioen goed kan bijstaan. Het maakt daarbij niet uit of je een hypotheek voor een nieuwe woning wilt afsluiten, wilt besparen op je huidige hypotheek of benieuwd bent hoe je je overwaarde kunt verzilveren voor later. Ook over je verzekeringen en pensioen kan ik je uitgebreid advies geven.

Waarom mensen uit de omgeving kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk? Omdat je bij mij profiteert van zeven voordelen:

 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Ook erkend aankoopmakelaar voor je zoektocht naar een nieuwe woning
 • Al jarenlang bekend in de regio Boxmeer, Cuijk en Uden
 • Persoonlijke aandacht en goede koffie
 • Duidelijke uitleg en financieel advies op maat
 • Onafhankelijk advies (vergelijking van veel geldverstrekkers)
 • Ook ’s avonds geopend (op maandag, dinsdag en woensdag)

Advies over je hypotheek: verhuizen, verbouwen of oversluiten

Je hypotheek is één van de grootste financiële verplichtingen die je aangaat. Dat maakt het extra belangrijk om daarbij de juiste keuzes te maken. Daarom sta ik je graag bij als hypotheekadviseur voor al je hypotheekvragen. Bij verhuizen, verbouwen, oversluiten of het opnemen van je overwaarde.

Verhuizen

Wil je je eerste huis kopen? Of hoop je je huidige woning te verruilen voor een nieuw onderkomen? Een huis kopen kan in deze tijd een uitdaging zijn. Ook in de regio Boxmeer en Cuijk worden veel woningen boven de vraagprijs verkocht. Daarom help ik starters en doorstromers graag om op deze woningmarkt succesvol een huis te kopen. Ook een zzp-hypotheek afsluiten is een van mijn expertises.

Daarbij profiteer jij van mijn expertise als hypotheekadviseur en aankoopmakelaar. Met mijn deskundige hypotheekadvies geef ik je inzicht in jouw hypotheekopties, help ik je om een passende hypotheek af te sluiten en zorg ik ervoor dat alles voor jou goed geregeld wordt. Daarnaast sta ik je als aankoopmakelaar bij in je zoektocht naar een woning. Ik help je om de juiste keuzes te maken, een goed bod uit te brengen en om er op tijd bij te zijn als er nieuwe woningen op de markt komen.

Verbouwen

Zit je prima waar je zit, maar hoop je wel je huidige woning te verbouwen? Daar biedt je hypotheek soms mogelijkheden voor. Als jij overwaarde hebt op je huis, kun je die misschien gebruiken om je woning een flinke opknapbeurt te geven. Wellicht kun je met je overwaarde een dakkapel laten plaatsen, de tuin vernieuwen of een uitbouw realiseren. Of je kunt er op latere leeftijd je woning mee aanpassen voor de toekomst, bijvoorbeeld door je huis gelijkvloers te laten maken. Ontdek in een eerste kennismaking wat jouw financieringsmogelijkheden daarvoor zijn.

Kennismaking plannen

 

Oversluiten

Als je lopende hypotheek ook voordeliger zou kunnen, dan mag je dat haast niet laten liggen. Het zou zonde zijn als je meer rente betaalt dan nodig is. Schakel mijn hypotheekadvies in om te ontdekken of jij op je hypotheek kunt besparen. Ik vergelijk graag de verschillende aanbieders voor je, en zoek uit wat oversluiten je kost en wat het je oplevert. Al na een eerste gesprek weet jij of oversluiten jou misschien een voordeel van wel een paar honderd tot duizend euro per jaar oplevert.

Overwaarde verzilveren

Heb je overwaarde op je huis doordat je er al een tijdje woont? Dat biedt waarschijnlijk mooie kansen voor een extra financiële buffer. Door bijvoorbeeld een tweede hypotheek te nemen, kun je wellicht je overwaarde te gelde maken. Dat geeft voldoende budget om mooie plannen waar te maken. Je kunt er je pensioeninkomen mee aanvullen en daardoor misschien eerder stoppen met werken. Of wellicht biedt je overwaarde mogelijkheden voor verduurzaming of voor een schenking aan je (klein)kinderen. Graag zoek ik voor je uit welke opties jij hierin hebt.

Hypotheekadvies aanvragen

Documenten en dienstverlenign

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Cuijk krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning.
Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.
Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Verzekeringsadvies: welke verzekeringen heb je nodig, welke zijn voordelig?

Nog zoiets waar je liever niet meer voor betaalt dan nodig is: je verzekeringen. Heb jij de verzekeringen die je hebt lopen eigenlijk wel echt nodig? En als je een huis gaat kopen, gaat samenwonen of juist richting je pensioen gaat, welke verzekeringen zijn dan zinvol om af te sluiten? Onder meer een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering kan je beschermen tegen het risico dat jij of je partner door onvoorziene gebeurtenissen de hypotheeklasten niet meer kan betalen.

Maar welke verzekeringen heb je echt nodig, en welke niet? En waar sluit je die voordelig af? Voor al die vragen kun je bij mij als verzekeringsadviseur terecht. Ik ben specialist in schadeverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. Ik vergelijk de verschillende verzekeringen voor je op premie, dekking en voorwaarden. Zo ben jij goed verzekerd, maar zonder te veel te betalen.

Pensioenadvies voor vijftigplussers

Voor veel mensen verandert er richting hun pensioen van alles in hun financiële plaatje. Zelfs al voordat je daadwerkelijk met pensioen bent. Vanaf je 56e gaan veel hypotheekaanbieders rekenen met je pensioeninkomen, waardoor je hypotheekmogelijkheden voor verhuizen, verbouwen, oversluiten of overwaarde opnemen beperkter zijn. Een goede reden om al voor die leeftijd met een expert naar je pensioen te kijken.

Met mijn deskundige pensioenadvies help ik jou om je financiële situatie nu al goed te regelen voor later. Zo maken we samen een financiële planning waarin jouw mogelijkheden helder op papier staan. Kun je bijvoorbeeld nu al je overwaarde opnemen? Eerder stoppen met werken? Je pensioen aanvullen door je hypotheek over te sluiten of je verzekeringen aan te passen? Samen kijken we hoe jij kunt toewerken naar een goed verzorgd en financieel onbezorgd pensioen.

Pensioenadvies aanvragen

Met welke vragen kan ik terecht bij Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk?

Je hebt al veel kunnen lezen over vraagstukken waarbij ik jou kan helpen. Maar nog eens kort samengevat: over welke financiële vragen kan ik jou zoal advies geven? Ik sta bijvoorbeeld voor je klaar met financieel advies bij deze vragen:

 • Welke mogelijkheden heb jij voor het kopen van een eerste of volgend huis?
 • Wat zijn je financieringsopties voor een nieuwbouwwoning in Cuijk of omgeving?
 • Welke verzekeringen zijn zinvol om bij je hypotheek af te sluiten?
 • Levert oversluiten jou een mooie besparing op je hypotheeklasten op?
 • Wat kun je doen met de overwaarde op je huis?
 • Welke mogelijkheden heb je om een verbouwing te financieren?
 • Wat moet je regelen voor je hypotheek rondom je pensioenleeftijd?
 • Als je in scheiding ligt, hoe zit het dan met de hypotheek en met jouw hypotheekopties?
 • Hoe kun je je opgebouwde pensioen aanvullen?
 • Hoe kun je ervoor zorgen dat je ook op latere leeftijd in je woning kunt blijven wonen?
 • Passen je huidige verzekeringen nog wel bij je en kunnen ze misschien voordeliger?
 • Welke mogelijkheden heb je voor een zzp-hypotheek?

Kom persoonlijk kennismaken bij Van Bruggen Adviesgroep in Cuijk

Wil je weten hoe ik jou verder kan helpen? Of heb je zo al een concrete financiële vraag waarop je graag antwoord wilt? Maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking bij mij op kantoor in Cuijk (vlak bij Boxmeer). Je bent van harte welkom en kennismaken is volledig gratis en vrijblijvend.

Vind je het prettig om eerst persoonlijk contact te hebben? Mail dan naar cuijk@vanbruggen.nl of bel naar 0485 – 320 548. Dan help ik je graag verder.

Plan een kennismaking
KvK: 53208471AFM: 12040387Documenten