Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Beuningen Schoenaker 10
6641 SZ Beuningen
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Beuningen

Van Bruggen Adviesgroep in Beuningen

Op zoek naar een (online) financieel specialist in Beuningen en omgeving? Onze financieel adviseurs bij Van Bruggen Adviesgroep Beuningen voorzien jou graag van een passend financieel advies. Of het nu advies betreft over jouw pensioen, bij een scheiding óf het oversluiten of afsluiten van een hypotheek… wij beantwoorden graag al jouw financiële vragen. En je hoeft je nergens zorgen over te maken, want wij regelen alles van A tot Z voor jou. Zo kun jij je richten op de leuke zaken, wij op jouw financiën.

Jouw financieel adviseur in Beuningen

Online advies mogelijk!

Ook met online advies helpen wij jou graag verder met het (ver)kopen van een huis, het afsluiten van de juiste hypotheek en het regelen van de passende verzekeringen. Het is soms misschien even wennen, maar ervaring leert ons dat via online kanalen, prettig, professioneel en persoonlijk advies zeker mogelijk. Wil je liever een afspraak op kantoor? Dan hanteren wij de RIVM-richtlijnen.

Maak direct een afspraak

Alles geregeld: wij nemen alles voor jou uit handen

Tijdens het hele proces staan wij tot jouw beschikking, vanaf het eerste gesprek tot en met het tekenen bij de notaris. Onze begeleiding stopt natuurlijk niet na het afsluiten van de hypotheek. Wij blijven graag met je in contact, zodat wij je altijd kunnen adviseren zodra er veranderingen plaatsvinden in jouw persoonlijke situatie.

Wij vinden het belangrijk om alles af te stemmen op je persoonlijke situatie. Er wordt goed naar je wensen en voorkeuren geluisterd. Wij komen graag bij je langs of je bent uiteraard welkom op ons kantoor in Beuningen. Ook buiten kantooruren is het mogelijk om een afspraak in te plannen.

Plan een afspraak

Huis kopen of hypotheek oversluiten?

Hypotheekadvies welke inzicht geeft in de mogelijkheden voor je huidige financiële situatie. Door op een transparante manier te adviseren, toegespitst op jouw wensen, weet je precies waar je aan toe bent als je kiest voor de aanvraag van een hypotheek.

Ook weten veel mensen niet van de mogelijkheid tot het oversluiten van een al lopende hypotheek. In sommige gevallen kan het oversluiten van je hypotheek je een flinke besparing opleveren op de kosten van de hypotheek.

Scheidingsmediation met een oplossing

Als het aan de Scheidingsexpert Nederland ligt is er straks geen vechtscheiding meer. Dankzij de samenwerking met de Scheidingsexpert Nederland wordt gedurende de gehele scheiding deskundige hulp geboden op zowel financieel, fiscaal als juridisch gebied. Lees meer >

Samenwerking met Van 50 plus, voor 50 plus

Van Bruggen Adviesgroep Beuningen werkt samen met ‘van 50 plus voor 50 plus’. Deze non-profit organisatie brengt ondernemend Nederland en non-profit organisaties samen op één online, centrale plek. Zo zorgen zij ervoor dat verschillende behoeften van de 50-plussers kosteloos worden vervuld. Doordat deze organisatie zowel online als telefonisch bereikbaar zijn, is het een laagdrempelig platform. Van Bruggen Adviesgroep Beuningen beantwoordt de financiële vragen van 50-plussers die op het platform ‘van 50 plus voor 50 plus’ binnenkomen.

Van Bruggen Adviesgroep Beuningen werkt samen met ‘van 50 plus voor 50 plus’

Ouder worden: waar moet je rekening mee houden op financieel vlak?

Inzicht in jouw pensioen, hoe zit dat exact? Bij Van Bruggen Adviesgroep Beuningen hebben de adviseurs de unieke combinatie van hypotheek- en pensioenkennis. Dit maakt dat wij de relatie tussen jouw hypotheek en pensioen goed schetsen. Samen kunnen wij kijken hoe wij jouw hypotheek pensioenbestendig kunnen maken. Op die manier kijken wij samen naar hoe wij jouw wensen voor de toekomst kunnen vervullen. Lees meer >

Andere financiële adviezen aanvragen

Een hypotheekadvies is niet het enige wat onze hypotheekadviseurs je aanbieden. Je kunt bij ons ook terecht voor hulp bij het regelen van jouw verzekeringen, jouw pensioen en bijvoorbeeld een scheiding. Door dergelijke financiële zaken op een goede manier te regelen, kun je maandelijks flink besparen.

Afspraak maken?
KvK: 70016755AFM: 12015503Documenten