Financieel advies in Beuningen

Financieel advies in Beuningen

Op zoek naar een financieel specialist in Beuningen en omgeving? Onze financieel adviseurs bij Van Bruggen Adviesgroep Beuningen voorzien jou graag van een passend financieel advies. Of het nu advies betreft over jouw pensioen, bij een scheiding óf het oversluiten of afsluiten van een hypotheek… wij beantwoorden graag al jouw financiële vragen. En je hoeft je nergens zorgen over te maken, want wij regelen alles van A tot Z voor jou. Zo kun jij je richten op de leuke zaken, wij op jouw financiën.

Alles geregeld: wij nemen alles voor jou uit handen

Tijdens het hele proces staan wij tot jouw beschikking, vanaf het eerste gesprek tot en met het tekenen bij de notaris. Onze begeleiding stopt natuurlijk niet na het afsluiten van de hypotheek. Wij blijven graag met je in contact, zodat wij je altijd kunnen adviseren zodra er veranderingen plaatsvinden in jouw persoonlijke situatie.

Wij vinden het belangrijk om alles af te stemmen op je persoonlijke situatie. Er wordt goed naar je wensen en voorkeuren geluisterd. Wij komen graag bij je langs of je bent uiteraard welkom op ons kantoor in Beuningen. Ook buiten kantooruren is het mogelijk om een afspraak in te plannen.

Huis kopen of hypotheek oversluiten?

Hypotheekadvies welke inzicht geeft in de mogelijkheden voor je huidige financiële situatie. Door op een transparante manier te adviseren, toegespitst op jouw wensen, weet je precies waar je aan toe bent als je kiest voor de aanvraag van een hypotheek.

Ook weten veel mensen niet van de mogelijkheid tot het oversluiten van een al lopende hypotheek. In sommige gevallen kan het oversluiten van je hypotheek je een flinke besparing opleveren op de kosten van de hypotheek.

Scheidingsmediation met een oplossing

Als het aan de Scheidingsexpert Nederland ligt is er straks geen vechtscheiding meer. Dankzij de samenwerking met de Scheidingsexpert Nederland wordt gedurende de gehele scheiding deskundige hulp geboden op zowel financieel, fiscaal als juridisch gebied. Lees meer >

Ouder worden: waar moet je rekening mee houden op financieel vlak?

Inzicht in jouw pensioen, hoe zit dat exact? Bij Van Bruggen Adviesgroep Beuningen hebben de adviseurs de unieke combinatie van hypotheek- en pensioenkennis. Dit maakt dat wij de relatie tussen jouw hypotheek en pensioen goed schetsen. Samen kunnen wij kijken hoe wij jouw hypotheek pensioenbestendig kunnen maken. Op die manier kijken wij samen naar hoe wij jouw wensen voor de toekomst kunnen vervullen. Lees meer >

Andere financiële adviezen aanvragen

Een hypotheekadvies is niet het enige wat onze hypotheekadviseurs u aanbieden. U kunt bij ons ook terecht voor hulp bij het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen en bijvoorbeeld een scheiding. Door dergelijke financiële zaken op een goede manier te regelen, kunt u maandelijks flink besparen. Lees meer >

Het team vanBeuningen
Marcel van Gammeren
Financieel adviseur / bespaarexpert
Het team vanBeuningen
Tom van Gammeren
Financieel adviseur / starterscoach
Het team vanBeuningen
Maike Bosch
Makelaar
Beuningen
Thorbeckeplein 436641 CB Beuningen
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 70016755
AFM
: 12015503
Volg Van Bruggen Adviesgroep Beuningen

Wij begrijpen dat het soms lastig om een goed inzicht te krijgen in jouw pensioen. Vooral wanneer meerdere maatschappijen jouw pensioen beheren. Bij Van Bruggen Adviesgroep Beuningen beantwoorden wij al jouw vragen omtrent jouw pensioen en kijken we samen naar de toekomst; een financieel plan voor een onbezorgde oude dag.  

Schenken en overwaarde

Ongetwijfeld spelen er ook bij jou vragen als ‘Hoe regel ik mijn pensioen?’, ‘Hoe kan ik de overwaarde op mijn woning benutten?’, ‘Hoe kan ik het levensloopbestendig maken van mijn woning financieren?’, ‘Hoe kan ik het voordelig geld schenken aan mijn (klein)kinderen?’. Veel vragen die in sommige gevallen complex kunnen zijn.

Wij beantwoorden graag samen met jou deze vragen. Zo geven wij jou een beter inzicht in jouw pensioen en kun je gaan genieten van jouw pensioenperiode.

Schenken aan uw kinderen

De woningmarkt is overspannen in Nederland, zo ook in Beuningen. Als starter, met weinig tot geen startkapitaal, is het hierdoor lastig om een woning te vinden en te financieren. Het is dan fijn dat je als ouder kunt bijspringen bij het financieren van de woningen van jouw (klein)kinderen. Dit kan met een verhoogde vrijstelling, waarbij je voor jouw kinderen een bedrag kan schenken van € 102.110,- voor de aankoop van een woning.

Niet voor mij weggelegd… toch?

Er wordt vaak gezegd dat schenken niet voor iedereen is weggelegd. En dat is natuurlijk zo, want niet iedereen kan dit gemakkelijk doen. Toch zijn er mogelijkheden om de overwaarde op jouw woning vrij te maken. Wij kijken hier graag samen met jou naar!