Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zevenaar Didamsestraat 2a
6901 HC Zevenaar
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zevenaar

Pensioenadvies in Zevenaar

Ook al heb je vast nog wel wat werkzame jaren te gaan, misschien fantaseer je al over je pensioen. Hoe zal het zijn om nooit meer door je wekker gewekt te worden voor een nieuwe werkdag? Heb je mooie dromen voor wat je met je tijd wilt doen? Veel tijd doorbrengen in een eigen vakantiewoning? Eerder stoppen met werken om nog meer van je familie te genieten? Of vooral heel oud worden in het huis waar je nu woont? Wat je wens ook is, het begint met een goede financiële planning. Met ons pensioenadvies in Zevenaar helpen we jou om nu al toe te werken naar jouw wensen voor later.

Maak een afspraak

Bereid je goed voor op je oude dag

Een goede financiële planning voor later is belangrijker dan vaak wordt gedacht. Wat niet iedereen beseft, is dat je na je pensioen plotseling flink terugvalt in inkomen. En dat dat grote consequenties heeft. Veel Nederlanders kampen nog met een pensioengat. Doordat hun pensioeninkomen bruto zo’n 30% lager uitvalt dan hun standaardinkomen, hebben ze opeens minder te besteden. Dat terwijl je juist mooie wensen had voor later die ook geld kosten.

Ook komen veel mensen er na hun 56e achter dat hun hypotheekkansen beperkter zijn vanaf die leeftijd. Doordat vanaf dat moment met je (lagere) pensioeninkomen wordt gerekend, zou het goed kunnen dat je bijvoorbeeld een lagere maximale hypotheek voor een nieuwe woning kunt krijgen. Of dat je minder van je overwaarde kunt opnemen.

Gelukkig is een goede voorbereiding in dit geval het halve werk. Hoe eerder je met een financieel adviseur gaat zitten voor pensioenadvies in Zevenaar, hoe meer er vaak nog mogelijk is. Gerjam en Nancy van Van Bruggen Adviesgroep in Zevenaar zijn graag jouw ervaren adviseurs die met jou een financiële planning opstellen voor later. Daarin nemen zij alles mee: je hypotheek, verzekeringen, overwaarde en eventuele toekomstplannen voor bijvoorbeeld verhuizen of verbouwen. Met dat plan kun jij goed voorbereid je oude dag tegemoet gaan.

Persoonlijk pensioenadvies, jarenlange ervaring

Bij ons pensioenadvies in Zevenaar profiteer jij van jarenlange ervaring op het gebied van uitgebreid financieel advies. Gerjam en Nancy hebben al honderden klanten uit de regio Zevenaar, Didam, Westervoort en Duiven geadviseerd over hun financiële situatie. Hun kennis en expertise zetten ze graag in om ook jou op een persoonlijke manier te begeleiden. Altijd met persoonlijke aandacht voor jou en met uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Daarbij staan jouw wensen altijd centraal. In een eerste gesprek tasten we samen met jou af hoe jij je oude dag voor je ziet, voor welke wensen je graag geld zou reserveren en hoe je financiële situatie er nu uitziet. Daarna kunnen we samen onderzoeken welke kansen je hebt om je pensioen aan te vullen, en hoe je kunt besparen op je huidige lasten. Vaak krijgen we naderhand van klanten terug dat er veel meer mogelijk bleek te zijn dan ze hadden gedacht.

Pensioenadvies aanvragen

Waarover geven we pensioenadvies in Zevenaar?

Doordat ons team veel kennis heeft van financieel advies, hypotheekadvies en pensioenadvies kunnen we vele vragen voor je beantwoorden. We kijken dan ook veel verder dan de vraag ‘Wat heb jij aan pensioen opgebouwd?’. We kijken liever naar de praktijk. Welke consequenties heeft die pensioenopbouw? Hoe past dat bij je toekomstwensen? En wat kun je doen om je financiële middelen uit te breiden of je overwaarde optimaal te benutten.

Om het concreet te maken: we kunnen je bijvoorbeeld adviseren over deze vraagstukken:

 • Wat betekent jouw opgebouwde pensioen voor je financiële situatie later?
 • Hoe kun je je hypotheek aanpassen op de situatie waarin je met pensioen bent straks?
 • Hoe kun je je pensioen aanvullen?
 • Welke kansen heb je om te besparen op je hypotheek en verzekeringen?
 • Hoe kun je je verbouwing bekostigen om daarmee je woning toekomstbestendig te maken?
 • Welke kansen heb je om je overwaarde te verzilveren?
 • Kun je je hypotheek oversluiten om zo structureel geld te besparen?
 • Welke mogelijkheden heb je om (via een seniorenhypotheek) na je pensioen een huis te kopen?
 • Als je pas gescheiden bent, wat moet je dan regelen voor een gezonde financiële situatie?
 • Hoe kun je je kinderen helpen bij het kopen van een huis?
 • Welke opties heb je om geld te schenken aan je (klein)kinderen?

Wat kun je doen met je overwaarde?

Het is een vraag die veel veertig- en vijftigplussers ons stellen. Door de stijgende huizenprijzen hebben veel mensen een flinke overwaarde op hun woning opgebouwd. Hoe mooi zou het zijn als je dat bedrag uit de stenen kunt halen om het zo goed te kunnen benutten? Wij adviseren je hier graag over.

Vaak kun je je overwaarde verzilveren door je hypotheek te verhogen met een tweede hypotheek. Soms sluit je hiervoor een speciale hypotheekvorm af: een opeethypotheek of krediethypotheek. Maar wat daarin voor jou een verstandige keuze is, kunnen we voor je uitzoeken.

Zo ontstaat er een extra financiële buffer die het bijvoorbeeld mogelijk kan maken om eerder te stoppen met werken. Of wie weet kun je met dit bedrag andere mooie plannen realiseren, zoals een tweede woning kopen of je bestaande woning verbouwen. Je overwaarde kan je ook net dat extraatje opleveren om tijdens je pensioen wat ruimer te kunnen leven, zodat je niet op je wensen voor later hoeft te beknibbelen.

Overwaarde whitepaper downloaden

Natuurlijk kijken we altijd goed welke optie bij jou past. Wil je bijvoorbeeld koste wat kost blijven wonen waar je nu woont? Dan denken we mee hoe je dát haalbaar maakt en alsnog voldoende financiële middelen hebt om ook na je pensioen te kunnen rondkomen.

Oversluitgids

Kunnen jouw maandlasten omlaag?

Sparen voor later kun je ook bereiken door nu geld te besparen. Want als je nu minder aan je vaste lasten kwijt bent, houd je structureel geld over voor later. We onderzoeken bijvoorbeeld graag of je hypotheek oversluiten jou een fors voordeel oplevert. Natuurlijk informeren we je daarbij eerlijk over zowel de opbrengsten van oversluiten als de kosten (zoals de boeterente). Zo kun je op basis van ons advies een goede keuze maken over je hypotheek.

Daarnaast kunnen we je bestaande verzekeringen onder de loep nemen. We zien nog regelmatig dat mensen over-verzekerd zijn of een dubbele dekking hebben. Naarmate je ouder wordt, is het soms handiger om bepaalde verzekeringen stop te zetten. Je betaalt dan heel veel premie, terwijl het financiële risico gemakkelijker zelf op te vangen is. Bijvoorbeeld doordat je al een spaarpotje hebt of nog maar een paar jaar te gaan hebt bij je pensioen en daardoor eventuele arbeidsongeschiktheid beter zelf kunt opvangen. Laat ons meekijken of jij bespaarkansen hebt voor je verzekeringen. Dan betaal je in elk geval niet te veel.

Gerjam en Nancy adviseren je graag over jouw maandlasten en mogelijke besparingen. Ontdek in een eerste gratis kennismakingsgesprek alles over jouw mogelijkheden.

Plan een kennismaking

Persoonlijk advies over jouw oude dag

Wat uniek is aan ons pensioenadvies in Zevenaar? Ten eerste dat wij volledig onafhankelijk pensioenadvies geven. Dit betekent dat we niet gebonden zijn aan één geldverstrekker en daardoor altijd een hypotheek of verzekering zullen aanraden die zowel qua rente als voorwaarden naadloos bij je past. En dat op basis van een uitgebreide vergelijking van tientallen mogelijkheden.

Ten tweede staan we voor persoonlijk advies. Geen lange riedeltjes aan de telefoon omdat je een kwartier in de wachtrij staat, en ook niet wekenlang moeten wachten op een antwoord op je vraag. Nee, wij zijn lekker vlot in onze reactie, zijn persoonlijk betrokken en nemen met ons kleine team écht de tijd voor jou.

Daarnaast staan we bij Van Bruggen Adviesgroep in Zevenaar voor:

 • Een persoonlijke financieel adviseur die voor jou klaarstaat
 • Jarenlange ervaring in financieel advies, pensioen en hypotheken
 • Oog voor jouw totale financiële situatie
 • Persoonlijke aandacht voor jou en een gratis kennismaking
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Goed thuis in de regio Zevenaar, Westervoort, Didam, Duiven e.o.
 • Zowel advies op kantoor als via videobellen mogelijk

Zoals je in het laatste punt kon lezen, heb je bij ons de keuze tussen een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Zevenaar of een kennismaking via een videogesprek. Via beide wegen helpen we je graag persoonlijk op weg.

Vrijblijvende kennismaking voor pensioenadvies

Een traject voor pensioenadvies in Zevenaar begint uiteraard altijd met een keer vrijblijvend kennismaken. Zo weet jij wat je aan ons hebt en kunnen wij je op basis van je situatieschets alvast meer laten weten over de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in zo’n gratis kennismaking? Maak direct een afspraak via de afspraakknop of bel naar 0316 – 280 663 om jouw kennismaking te plannen.

Maak direct een afspraak