Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zevenaar Didamsestraat 2a
6901 HC Zevenaar
Opent woensdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zevenaar

Hypotheekadvies in Zevenaar

Een nieuwe woning kopen? Onderzoeken of je maandlasten omlaag kunnen? Of je bestaande hypotheek verhogen door je overwaarde op te nemen? Wij zijn er voor al jouw hypotheekvragen. Of je nu starter bent op de woningmarkt of al jarenlang een hypotheek hebt lopen, onze ervaren hypotheekadviseurs Gerjam en Nancy weten raad met jouw vraag. We begeleiden je van A tot Z bij het afsluiten, oversluiten, verhogen of wijzigen van je hypotheek. Het resultaat van ons hypotheekadvies in Zevenaar? Een passende én voordelige hypotheek.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Jouw onafhankelijke hypotheekadviseur in Zevenaar

Heb je de keuze gemaakt om een hypotheekadviseur in Zevenaar in te schakelen? Dan komen er tijdens je Google-zoekactie naar een geschikte adviseur waarschijnlijk meerdere adviseurs bovendrijven. Hoe kies je dan de juiste hypotheekadviseur in Zevenaar? Het belangrijkste is dit: ga na of de adviseur volledig onafhankelijk is. Dat betekent namelijk dat hij niet gebonden is aan één specifieke bank en daardoor uit het grote aanbod een hypotheek kan selecteren die specifiek voordelig en passend is voor jou.

Wij zijn graag jouw onafhankelijke hypotheekadviseur in Zevenaar. Wat wij anders doen dan anderen? We vergelijken tientallen verschillende hypotheekaanbieders en verzekeringen, waardoor we je advies kunnen geven over hypotheken en verzekeringen die nu én in de toekomst passend zijn. Ook staan we voor 100% persoonlijk advies. Geen standaardpakketten, altijd maatwerk. We maken dan ook graag eerst vrijblijvend kennis met je, zodat we precies weten wat jij zoekt.

Financieel totaaladvies over jouw woning en hypotheek

Ook zit je bij ons goed voor financieel totaaladvies. We raden je niet simpelweg een hypotheek aan, maar houden daarbij rekening met jouw gehele financiële situatie. Ook met je wensen in de toekomst. Hoe zit het bijvoorbeeld met verzekeringen bij je hypotheek? Welke heb je wel en niet nodig? Waar moet je op letten rondom je hypotheek als je binnenkort met pensioen gaat? Neem je je huidige hypotheek mee als je gaat verhuizen of kun je die beter oversluiten? Op al dat soort vragen geven wij je een passend en deskundig antwoord.

Wat verder prettig is? We werken nauw samen met aan- en verkoopmakelaar Mark Janssen Vastgoed. Daardoor kom jij goed beslagen ten ijs op deze krappe woningmarkt. Met ons hypotheekadvies in Zevenaar adviseren we je over de financiering van je woning. Daarnaast staat Mark Janssen je bij op het gebied van de aan- en verkoop van een woning. Doordat we nauw samenwerken, kunnen we vlot en efficiënt te werk gaan. Wel zo fijn op deze krappe woningmarkt, waarop huizen vaak razendsnel verkocht zijn. Met ons als team bespaar je veel tijd en geld.

Nieuwe hypotheek aanvragen

Een huis kopen is wat anders dan een nieuwe broek bestellen. Het gaat om veel geld, je moet allerlei voorwaarden uitpluizen, en je krijgt er ook het nodige papierwerk bij. En nog iets: de hypotheek. Juist omdat je niet dagelijks een woning koopt, begeleiden wij je graag bij deze stap. Of je nu je eerste huis koopt of verhuist van de ene naar de andere woning.

Hypotheekadvies geven we al vanaf je eerste stappen op de woningmarkt door in een vrijblijvend gesprek jouw maximale hypotheek voor je te berekenen. Zo heb je helder hoeveel jij aan je nieuwe droompaleis kunt besteden, en kun je daar ook rekening mee houden als je een bod uitbrengt. Ben je ondernemer? Goed nieuws: ook zzp-hypotheken zijn een van onze expertises

Daarnaast kunnen we, nadat je bod is geaccepteerd, het hele proces in gang zetten. We vergelijken eerst de verschillende hypotheken en adviseren je bijvoorbeeld over een passende rentevaste periode en hypotheekvorm. Zijn we eruit welke hypotheek bij jou past? Dan vragen we die hypotheek ook graag voor je aan. Inclusief het bijkomende papierwerk. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en weet je zeker dat alles goed geregeld wordt voor je nieuwe stulpje.

Hoeveel jij maximaal kunt lenen? En welke hypotheek uit het grote aanbod voor jou gunstig uitpakt? Wij zoeken het graag voor je uit. Plan een eerste kennismakingsgesprek om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Kennismakingsgesprek plannen

Een financiële buffer creëren?

De hypotheeklasten zijn voor veel mensen niet de leukste kostenpost. Je woont hier fijn, maar zou liever iets minder kwijt zijn aan je hypotheek. Misschien heb je zelfs al mooie wensen die realistischer worden als je maandelijks meer geld overhoudt. Een verbouwing bijvoorbeeld of een tweede woning of een schenking aan je kinderen? Het zou kunnen dat een forse besparing van duizenden euro’s op jaarbasis dichterbij is dan je denkt. Er zijn een paar mogelijkheden.

Je hypotheek aanpassen

Soms kun je je hypotheek oversluiten of je risico-opslag bijstellen om zo geld te besparen. Dat laatste is een optie als je huis meer waard is geworden en je hypotheek daardoor vergeleken met je woningwaarde relatief lager ligt. Dat scheelt jaarlijks toch een mooi bedrag.

Aflossen op je hypotheek kan trouwens ook een optie zijn als je die mogelijkheid hebt. Houd er wel rekening mee dat dit niet bij elke hypotheekvorm aantrekkelijk is om te doen.

Aan welk van deze opties jij mogelijk goed doet? Wij zoeken het graag samen met jou uit.

Je overwaarde benutten

Als je woning een stuk meer waard is dan de hypotheek die je erop hebt openstaan, heb je overwaarde. Dat geldt op dit moment voor heel veel Nederlanders. Niet gek dus dat veel mensen ervoor kiezen hun hypotheek te verhogen. Soms kun je dankzij je overwaarde tienduizenden euro’s extra lenen.

Zo’n tweede hypotheek kun je bijvoorbeeld gebruiken om een tweede woning te kopen, je huis te verbouwen of om gewoon een extra bedrag te hebben voor als je straks met pensioen gaat. Hoe je dat precies handig aanpakt met zo laag mogelijke maandlasten? Met een onderhandse verhoging, een krediethypotheek of een opeethypotheek bijvoorbeeld? Daarover adviseren wij je graag. We leggen alle opties op tafel en kijken samen met jou wat voor jou gunstig uitpakt.

Overwaarde whitepaper downloaden

Besparen op je verzekeringen

Bij het aangaan van je hypotheek sluit je vaak ook diverse verzekeringen af. Denk aan een inboedel- en opstalverzekering, en wellicht ook een overlijdensrisico- of woonlastenverzekering. Heb je die verzekeringen nog wel nodig? En kunnen ze misschien voordeliger? Ook daar gaan we graag met jou voor zitten. Ook op je verzekeringen kun je soms flink besparen.

Welke vraag heb jij over je hypotheek?

Wil je je hypotheek aanpassen? Een nieuwe hypotheek afsluiten? Of je bestaande hypotheek oversluiten? Wij zijn er voor deskundig financieel advies en hypotheekadvies in Zevenaar. Doordat we ook ruime ervaring hebben met andere financiële vraagstukken buiten je hypotheek om, kunnen we je een financieel totaaladvies geven waarmee jij nu en straks voordelig uit bent.

Zo kunnen we je adviseren over elk van de volgende vragen:

 • Hoeveel bedraagt jouw budget voor een nieuwe koopwoning?
 • Hoe gaat een huis kopen precies in zijn werk en wat moet je daarvoor regelen?
 • Welke opties heb je om als ondernemer of gepensioneerde een hypotheek af te sluiten?
 • Hoe kun je je verbouwplannen financieren?
 • Wat moet je zoal regelen voor je hypotheek in aanloop naar je pensioen?
 • Hoe kun je via je hypotheek meer financiële ruimte creëren?
 • Als je overwaarde hebt op je huis, wat kun je daar dan precies mee?
 • Is het voor jou zinvol om tussentijds af te lossen op je hypotheek?
 • Welke verzekeringen heb je nodig bij je hypotheek? En waar kun je die voordelig afsluiten?
 • Hoeveel bedragen jouw kosten voor oversluiten?

Over ons hypotheekadvies in Zevenaar

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zevenaar krijg je niet elke keer een andere hypotheekadviseur aan de lijn. Ook hoef je niet bang te zijn dat je vraag lang onbeantwoord in onze mailbox blijft hangen. Doordat we werken met een klein team van drie én een eigen office assistent hebben, kunnen we altijd snel schakelen en je persoonlijk antwoord geven op je vraag.

Bij ons hypotheekadvies in Zevenaar profiteer je daarnaast van deze voordelen:

 • Jouw persoonlijke financieel adviseur
 • Jarenlange ervaring in hypotheekadvies, pensioen en financiën
 • Oog voor jouw totale financiële situatie (hypotheek, verzekeringen en pensioen)
 • Persoonlijke aandacht voor jou en een gratis kennismaking
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Goed thuis in de regio Zevenaar, Westervoort, Didam, Duiven e.o.
 • Zowel advies op kantoor als via videobellen mogelijk

Hypotheekadvies in Zevenaar inschakelen?

Welke hypotheekvraag heb jij? En waar kun je onze hulp bij gebruiken? Stel ons jouw vraag tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking. Dan denken we graag mee hoe we jou goed kunnen helpen.

Maak een afspraak voor een gratis kennismaking. Dat kan zowel op ons kantoor aan de Didamsestraat in Zevenaar als via een videogesprek. We staan graag voor jou klaar.

Neem direct contact met ons op via de knop hieronder of mail naar deliemers@vanbruggen.nl. Eerst telefonisch met ons sparren kan natuurlijk ook. Bel daarvoor naar 0316 – 280 663.

Plan een kennismaking