Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zevenaar Didamsestraat 2a
6901 HC Zevenaar
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zevenaar

Financieel advies in Zevenaar

Veel financiële keuzes maak je niet alleen voor je situatie nu, maar ook voor de toekomst. Zo betaal je zeker 30 jaar maandlasten voor je hypotheek en hebben je keuzes voor je verzekeringen ook impact over een aantal jaar. Dat maakt het extra belangrijk om je goed te laten inlichten voordat je bijvoorbeeld een hypotheek of verzekering afsluit, of keuzes maakt rondom je pensioen. Onze financieel adviseurs zoeken precies voor je uit waar jij goed aan doet. Nu én later. Plan een gratis kennismaking en ontdek hoe we jou kunnen bijstaan met deskundig financieel advies in Zevenaar.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak direct een afspraak

Profiteer van onafhankelijk financieel advies in Zevenaar

Elke levensfase brengt weer andere financiële keuzes en dilemma’s met zich mee. Wat moet je regelen als je voor het eerst een huis koopt? Welke mogelijkheden heb je om te besparen op je hypotheek die al lange tijd loopt? En hoe kun je je kinderen financieel helpen bij belangrijke stappen in hun leven, zoals een eerste huis kopen of een prijzige studie volgen?

Wij duiken hier graag voor je in. Altijd op een geheel persoonlijke manier met advies op maat. Bij ons krijg je geen standaardtrajecten en afvinklijstjes. Nee, we stemmen onze aanpak af op jou. Dat jij goed geholpen wordt en verstandige financiële keuzes maakt voor nu en later, is onze drijfveer.

Waarom klanten kiezen voor ons? Omdat wij staan voor:

 • Persoonlijk advies van jouw eigen financieel adviseur
 • Jarenlange ervaring in financieel advies, hypotheekadvies en pensioenadvies
 • Oog voor jouw totale financiële situatie (hypotheek, verzekeringen en pensioen)
 • Persoonlijke aandacht voor jou en een gratis kennismaking
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Goed thuis in de regio Zevenaar, Westervoort, Didam, Duiven e.o.
 • Zowel advies op kantoor als via videobellen mogelijk

Fors besparen op je maandlasten

Vraag je je af hoe je structureel minder kwijt bent aan vaste lasten? Daarvoor hoef je echt niet meteen de verwarming uit te zetten of voortaan die lekkere fles wijn in de supermarkt te laten zien. Het zou goed kunnen dat je veel meer kunt besparen dan die paar tientjes door je hypotheek over te sluiten. Voor veel mensen is de hypotheek een van de grootste kostenposten. Zonde dus als je daarvoor meer betaalt dan nodig is!

Laat ons voor je uitzoeken of jouw maandlasten voordeliger kunnen. Bijvoorbeeld door je hypotheek over te sluiten, door rentemiddeling of door je risico-opslag te laten aanpassen als je woning meer waard is geworden. Zo kun je profiteren van een lagere rente en houd je jaarlijks veel meer geld over. Daar kun je vast mooie dingen mee doen. Of je kunt het geld apart zetten voor je oude dag, zodat je straks wellicht eerder kunt stoppen met werken.

Als we met jou zitten voor besparen op je maandlasten, kijken we ook graag mee naar je verzekeringen. Heb je je lopende verzekeringen wel echt allemaal nodig? Zijn je premie en dekking optimaal, of valt daar iets in te verbeteren? Laat ons het voor je checken, zodat je voortaan misschien veel minder kwijt bent aan premie.

Welke opties heb jij voor een nieuwe woning?

Onlangs trok een prachtige woning op Funda direct jouw aandacht. Hij voldoet aan al je wensen en je hoopt vurig dat dit huis van jou mag worden. Maar laat je budget dat ook toe? Met ons hypotheekadvies begeleiden wij je graag bij de aankoop van een nieuwe woning. En bij het afsluiten van een passende hypotheek om die aankoop rond te maken. We kunnen bijvoorbeeld je maximale hypotheek voor je berekenen en je zo inzicht geven in jouw budget voor een nieuw huis. Zo weet je precies hoeveel je kunt bieden.

Ben je ondernemer? Of ben je met pensioen? Ook dan is er qua hypotheek vaak meer mogelijk dan je denkt. We geven je in een eerste gesprek inzicht geven in je mogelijkheden voor een zzp-hypotheek of een seniorenhypotheek. Zo kun je goed voorbereid stappen zetten op de woningmarkt om een ander huis te kopen. Ondanks de krappe huizenmarkt en het vele overbieden, is er dankzij die goede voorbereiding meer mogelijk dan je misschien denkt.

Vind je het fijn om ook bij de aankoop van je woning begeleid te worden, bijvoorbeeld bij het bieden en bezichtigen? Dan betrekken we er graag een makelaar van Mark Janssen Vastgoed bij. We werken regelmatig met hen samen en kunnen daardoor vlot schakelen, wat jouw kansen op een succesvol bod vergroot.

Ben jij er klaar voor om stappen te zetten op de woningmarkt? Plan een vrijblijvend eerste gesprek in Zevenaar op kantoor of een videogesprek. Dan vertellen we je graag – geheel gratis – meer.

Eerste gesprek plannen

Advies over voordelige verzekeringen

Veel financiële stappen brengen ook risico’s met zich mee. Zo loop je na het afsluiten van een hypotheek een risico dat je door vervelende omstandigheden (overlijden, ziekte, verlies van baan, etc.) je maandlasten na een tijdje niet meer kunt betalen. De kans is natuurlijk klein. Maar als dat doemscenario uitkomt, zou het heel vervelend zijn als je je woning moet verkopen. Daarom adviseren we jou in verschillende fases in je leven graag over verzekeringen die bij je passen én die niet meer kosten dan nodig.

Maak je geen zorgen: we zullen je zeker geen verzekeringen aanraden die voor jou niet absoluut noodzakelijk zijn. Voor ons verzekeringsadvies kijken we kritisch naar jouw situatie, risico’s en wensen. Die vergelijken we met het huidige verzekeringsaanbod. Zo kunnen we je adviseren waar jij goed aan doet én je laten weten waar je een verzekering afsluit die bij jou past.

Heb je al verzekeringen lopen? Dan denken we ook graag mee of je mogelijk je verzekeringspremie kunt verlagen of je dekking kunt aanpassen. Wie weet liggen daar bespaarkansen voor het oprapen.

Scheiden, wat nu?

Scheiden is een vervelende situatie die emotioneel veel met iemand doet. Ook financieel heeft een scheiding grote gevolgen. Zo moet waarschijnlijk jij of je ex-partner de woning verlaten, verkopen jullie misschien het huis, moet er iets voor de verzekeringen geregeld worden en heeft scheiden ook gevolgen voor jullie pensioen. Maak je geen zorgen: we begrijpen dat jij in deze situatie wel wat anders aan je hoofd hebt dan al die praktische, financiële vragen. Daarom verdiepen wij ons graag voor je in die vragen, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

We kunnen bijvoorbeeld met je gaan zitten voor deskundig advies over deze vragen:

 • Kun jij in de woning blijven wonen en je ex-partner uitkopen?
 • Wat zijn je hypotheekmogelijkheden voor een andere woning?
 • Wat moet er geregeld worden om je ex-partner uit te kopen?
 • Welke verzekeringen moet je individueel afsluiten na de scheiding?
 • Hoe zit het met de belastingaangifte na de scheiding?
 • Hoe kun je besparen op je maandlasten, zodat je meer overhoudt?
 • Welke gevolgen heeft de verdeling van jullie pensioen voor jou?

Daarbij nemen we altijd jouw wensen als uitgangspunt. Wil jij bijvoorbeeld het liefst in dit huis blijven wonen? Of zou je juist graag naar een andere woning vertrekken? We denken graag mee wat hierin mogelijk is. Ook kennen we de coulantere voorwaarden die gelden bij een scheiding, waardoor we je kunnen helpen om het onderste uit de kan te halen.

Financieel advies aanvragen

Wat moet je regelen voor je oude dag?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zevenaar mogen we ook veel vijftigplussers verwelkomen. Zij zijn vaak benieuwd hoe ze nu al meer geld kunnen overhouden voor als ze straks met pensioen gaan. Of wat ze kunnen doen met de forse overwaarde die op hun woning rust. In die situatie geven we je graag compleet financieel advies in Zevenaar over jouw situatie.

Overwaarde opnemen

Wat kun je eigenlijk met de grote overwaarde op je woning? Waarschijnlijk meer dan je in eerste instantie beseft. Je overwaarde biedt soms een mooi bedrag als budget voor een verbouwing of om een tweede woning te kopen of je kinderen te helpen bij de aankoop van een huis.

Om je overwaarde op te nemen, hoef je – zoals vaak wordt gedacht – niet te verhuizen. Als je inkomen dat toelaat, kun je je hypotheek verhogen met de overwaarde. Vaak doe je dit met een tweede hypotheek. Gepensioneerden met een beperkt inkomen kiezen hierbij soms voor een opeethypotheek of krediethypotheek. Interessante hypotheekvormen die je extra mogelijkheden bieden om je overwaarde nu al te gebruiken!

Overwaarde whitepaper downloaden

Door besparen meer geld overhouden

Is eerder stoppen met werken een van jouw wensen? Of heb je andere plannen waarvoor je een fors bedrag nodig hebt? Naast je overwaarde opnemen, kun je ook denken aan besparen op je hypotheek en verzekeringen. Hoe precies? Dat zoeken we graag voor je uit in een persoonlijk adviestraject. Met een financiële planning kunnen wij je helpen om structureel tot aan je pensioen meer over te houden voor later.

Je hypotheek aanpassen?

Het komt nog regelmatig voor dat mensen al tijden een aflossingsvrije hypotheek hebben, die binnenkort afloopt. Dit betekent in principe dat de hypotheekaanbieder je vraagt om in één keer de gehele hypotheek af te lossen. Dat gaat meestal om veel geld; een bedrag dat je vast niet zomaar op de plank hebt liggen. Daarom denken we graag mee hoe je je aflossingsvrije hypotheek kunt omzetten naar een andere hypotheekvorm, zodat je fors bespaart op je lasten én wel structureel aflost.

Ook bij andere hypotheekvormen kan het zinvol zijn om die tussentijds aan te passen. Wie weet past een ander hypotheekproduct beter bij je nu je situatie is veranderd en nu je pensioen steeds dichterbij komt. Hoe dat exact zit? Daar verdiepen we ons graag in met ons pensioenadvies.

Gratis kennismaking voor financieel advies in Zevenaar

Welke belangrijke financiële vraag heb jij? Waar kun je financieel advies in Zevenaar bij gebruiken? Voordat we volledig in jouw situatie duiken, leren we je graag beter kennen. Zo krijg jij zicht op hoe wij je een stap verder kunnen helpen.

Plan direct een gratis kennismakingsgesprek in. Dat kan via een klik op de knop hieronder of door te bellen naar 0316 – 280 663. Spreken we je snel?

Maak direct een afspraak