Zevenaar Didamsestraat 2a
6901 HC Zevenaar
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zevenaar

Van Bruggen Adviesgroep Zevenaar

Bij Van Bruggen Adviesgroep Zevenaar kunt u terecht voor ál uw financiële vraagstukken. Gerjam van der Wielen, financieel adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Zevenaar, kijkt hierbij samen met u naar uw financiële situatie. Hij geeft met zijn jarenlange ervaring advies op basis van uw wensen voor nu, en uw dromen voor de toekomst.

Financieel adviseur en makelaar op één adres

Van Bruggen Adviesgroep Zevenaar werkt samen met Mark Janssen Vastgoed. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt u werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. Dat geeft u overzicht en duidelijkheid en het bespaart u tijd en geld.

Huis kopen, hypotheek regelen

Het kopen van een (eerste) huis is best spannend. Het is de grootste uitgave die u in uw leven doet. Deze beslissing gaat daarom niet over één nacht ijs. Wanneer de beslissing is gemaakt wilt u natuurlijk huizen gaan kijken. Dan is het wel zo fijn om alvast te weten wat u kunt lenen.

Lees meer >

Verzekerd van een passende verzekering

Een huis kopen? Dan horen daar ook verzekeringen bij. Deze zijn heel belangrijk: denk hierbij aan een opstal- of inboedelverzekering. Gerjam van der Wielen, financieel adviseur, kijkt samen met u.

Relatie beëindigt, wat nu?

Scheiden is een vervelende situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep Zevenaar begrijpen nemen wij in deze periode graag uw financiële vraagstukken uit handen. Zo ronden wij de praktische, financiële vragen op, zodat u kunt focussen op andere zaken.

Lees meer > 

Pensioen: uw wensen voor nu én later

Belangrijk is het om niet alleen stil te staan bij nu, maar ook bij later. Want vroeg of laat krijgt u er mee te maken: uw pensioen. Gerjam van der Wielen kijkt samen met u naar uw wensen voor nu én voor later.

Lees meer > 

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten

Huis kopen?

Gaat u voor het eerst in uw leven een huis kopen? Dan helpt Van Bruggen Adviesgroep Zevenaaru hier graag bij. Bij Van Bruggen Adviesgroep Zevenaar begeleiden we u tijdens het gehele traject.

Het traject: hoe ziet het er uit?

Tijdens een eerste, vrijblijvend gesprek kijken wij naar uw financiële situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep nemen wij u stap voor stap mee in het gehele traject. De financieel adviseur Gerjam van der Wielen geeft u inzicht en duidelijkheid, zodat u zelf ook een beter inzicht krijgt in uw financiële situatie.

Familiehypotheek

Helpen uw ouders u met de financiering van uw woning? Dan past misschien een familiehypotheek bij uw financiële situatie.

 

KvK: 62130730AFM: 12015503Documenten