Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zevenaar Didamsestraat 2a
6901 HC Zevenaar
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zevenaar

Van Bruggen Adviesgroep Zevenaar

Als je iemand laat meekijken naar je financiële situatie, wil je je wel vertrouwd voelen. Je maakt samen keuzes voor misschien wel de komende tientallen jaren. Daarom vinden wij het belangrijk om jou op een persoonlijke en deskundige manier bij te staan. Altijd met een maatwerkoplossing waarin alles draait om jouw situatie, wensen en toekomstplannen. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zevenaar kijken Gerjam en Nancy mee naar jouw financiën, zodat je de juiste keuzes maakt voor bijvoorbeeld je hypotheek, verzekeringen en pensioen.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Zevenaar

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zevenaar kunnen we je adviseren over belangrijke financiële keuzes. Op allerlei momenten in je leven komen de financiën om de hoek kijken. Koop je een woning? Dan sluit je een hypotheek af. Ga je samenwonen? Dan moet je samen van alles regelen en misschien jullie eerdere woningen verkopen. Gaan je kinderen het huis uit? Dan wil je hen misschien geld schenken voor hun studie of voor een eigen woning. En komt je pensioen langzaam maar zeker dichterbij? Ook dan is het slim om je financiële situatie nog eens onder de loep te nemen.

In welke fase van je leven je ook zit, ons team helpt je graag vanuit jarenlange ervaring met financieel advies in Zevenaar en omstreken om passende keuzes te maken. Of het nu gaat over je hypotheek, besparen op je maandlasten, je verzekeringen of je pensioen. En ga je een woning kopen of verkopen? Dan betrekken we er graag Mark Janssen Vastgoed bij, de lokale makelaar met wie wij al jarenlang fijn samenwerken. Zo heb jij precies de juiste begeleiding bij de aankoop van je nieuwe huis.

Ons team staat op het kantoor in Zevenaar graag voor je klaar. Ook kunnen we je online van dienst zijn in een videogesprek.

Huis kopen, hypotheek regelen

Het kopen van een eerste woning of een volgend huis is best spannend. Misschien nog wel meer dan anders in deze tijd van overbieden en woningtekort. De aankoop van een huis is waarschijnlijk de grootste uitgave die je in je leven doet. Je gaat daarom niet over één nacht ijs. Voordat je je gaat oriënteren, is het fijn om te weten hoeveel je aan budget hebt voor een woning. We berekenen dan ook graag je maximale hypotheek en onderzoeken samen met jou wat jij aan een woning kunt besteden.

Heb je eenmaal een huis gevonden? Dan begeleiden we je tijdens het hele traject. Onze financieel adviseurs Gerjam en Nancy geven jou duidelijkheid over je financiële situatie en kunnen ook de hypotheek voor je aanvragen. Als onafhankelijk hypotheekadviseurs kijken ze daarbij kritisch naar tientallen verschillende hypotheekaanbieders en vergelijken die op rente en voorwaarden. Zo weet je zeker dat je straks naar (je nieuwe) huis gaat met een hypotheek die echt bij je past.

Ook als je al wat ouder bent, kunnen we je goed helpen bij een hypotheekaanvraag. Een seniorenhypotheek is in dit geval vaak een prima optie. En ben je zzp’er? Dan vragen we ook met alle plezier een zzp-hypotheek voor je aan tegen gunstige voorwaarden.

Wil je weten wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn? Daar kun je al in een eerste gesprek meer over te weten komen. Neem contact met ons op en plan een kennismaking in.

Neem contact op

Oversluitgids

Besparen op je maandlasten

Zou jij meer geld kunnen overhouden zonder dat je daarvoor bewust op je uitgaven hoeft te korten? Misschien wel. We zien vaak bij klanten dat ze onbewust fors kunnen besparen op hun hypotheek. De hypotheekrentes liggen op dit moment erg laag – vele malen lager dan een jaar of tien of langer geleden. Hoe je daarvan kunt profiteren? Door je hypotheek over te sluiten. Je krijgt dan wel te maken met een boeterente, maar wij rekenen graag voor je uit hoeveel oversluiten je oplevert en hoe snel je daarmee de boeterente terugverdient. En is een andere optie dan oversluiten slimmer? Dan laten we je ook dat eerlijk weten.

Naast je hypotheek valt er misschien ook te besparen op je verzekeringen. Denk aan je opstal- en inboedelverzekering. Het zou zonde zijn als je daarvoor meer betaalt dan nodig. Of als je misschien zonder het te weten over-verzekerd bent en daardoor te veel premie betaalt. Laat ons je bestaande verzekeringen onder de loep nemen. Dan zoeken we graag samen met jou uit hoe je goed verzekerd bent, maar niet te veel betaalt.

Meer financiële ruimte door je overwaarde

Veel mensen klinkt het als muziek in de oren: een beetje extra financiële ruimte om je dromen waar te maken. Daarvoor hoef je niet altijd jaren te sparen. Het zou goed kunnen dat je dankzij je overwaarde nu al een mooi bedrag in handen kunt hebben. Als jij al langere tijd in je woning woont, is die waarschijnlijk meer waard geworden. En die overwaarde kun je wellicht uit de stenen halen door een tweede hypotheek af te sluiten. Een opeethypotheek of een krediethypotheek bijvoorbeeld.

Hoe dat precies in zijn werk gaat? Wat er voor jou mogelijk is qua overwaarde verzilveren? En waar je die overwaarde zoal voor kunt gebruiken? Dat alles zoeken wij graag voor je uit. Zo kun je wellicht met je overwaarde een tweede huis (zoals een vakantiehuis, een huis voor je kind of een vastgoedinvestering) financieren of er een verbouwing mee bekostigen. Of je gebruikt het als aanvulling op je opgebouwde pensioen.

Overwaarde whitepaper downloaden

Ben je benieuwd welke andere mogelijkheden jij hebt om voldoende buffer te creëren voor later? En of je bijvoorbeeld eerder kunt stoppen met werken? We duiken graag de diepte met je in met ons deskundige pensioenadvies.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Alle medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep  krijgen een vast salaris. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van het vaste als het variabele inkomen van onze medewerkers.

Volledig onafhankelijk financieel advies

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zevenaar krijg je niet te maken met een adviseur van een bank. Nee, je krijgt bij ons jouw persoonlijke financieel adviseur (Gerjam of Nancy) toegewezen die uitgebreide ervaring heeft in financieel advies. En die volledig onafhankelijk is van welke bank dan ook.

Wat dat betekent? Het heeft voor jou als belangrijk voordeel dat we tientallen verschillende geldverstrekkers meenemen in ons advies. Die vergelijken we allemaal voor jou, zodat we een hypotheek of verzekering vinden die zowel financieel voordelig als passend qua voorwaarden is. Bij een adviseur van een bank gaat dat anders; diegene mag alleen zijn eigen producten aanraden. Daardoor is de kans bij een adviseur van een bank vele malen kleiner dat je een voordelig product afsluit.

Ben je benieuwd wat we bij Van Bruggen Adviesgroep in Zevenaar precies voor jou kunnen betekenen? Wees welkom voor een gratis kennismaking, waarin we samen onderzoeken hoe we jou verder kunnen helpen.

Gratis kennismaking plannen

Deskundig advies over al je financiële vragen

Ons advies is altijd maatwerk en onze ervaring is breed. We zijn bijvoorbeeld goed thuis in verzekeringen (zowel privé als zakelijk), hypotheken, financieringen en besparen op maandlasten. En we kunnen je van A tot Z begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning of een bestaand huis. Zo geven we graag deskundig advies over deze vraagstukken:

 • Welke kansen heb ik om op deze oververhitte woningmarkt een huis te kopen?
 • Hoeveel bedraagt mijn maximale hypotheek?
 • Welke verzekeringen zijn voor mij verstandig om af te sluiten?
 • Hoe kan ik besparen op mijn bestaande verzekeringen?
 • Kan ik op mijn hypotheeklasten besparen?
 • Hoe kan ik mijn overwaarde verzilveren en wat kan ik concreet met mijn overwaarde doen?
 • Hoe kan ik een verbouwing of verduurzaming van mijn huis financieren?
 • Wat moet ik financieel regelen na een scheiding of relatiebreuk?
 • Wat moet ik financieel regelen voor mijn oude dag?
 • Hoe kan ik belastingvrij geld schenken aan mijn kinderen?
 • Hoe kan ik mijn kind helpen bij het kopen van een woning?
 • Hoe kan ik pensioen sparen om eerder te kunnen stoppen met werken?

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Zevenaar?

Omdat je bij ons altijd persoonlijk contact met jouw eigen deskundige adviseur, die eenvoudige uitleg geeft over je mogelijkheden. En omdat we als onafhankelijk en deskundig team altijd gaan voor een aantrekkelijke oplossing voor jou. Dat betekent: lage maandlasten, goede voorwaarden en een op jou afgestemd plan.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zevenaar profiteer jij van:

 • Jouw persoonlijke financieel adviseur
 • Jarenlange ervaring in financieel advies, hypotheekadvies en pensioenadvies
 • Oog voor jouw totale financiële situatie (hypotheek, verzekeringen en pensioen)
 • Persoonlijke aandacht voor jou en een gratis kennismaking
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Goed thuis in de regio Zevenaar, Westervoort, Didam, Duiven e.o.
 • Zowel advies op kantoor als via videobellen mogelijk

Vrijblijvend kennismaken (op kantoor of online)

Op ons kantoor staan we van maandag t/m vrijdag voor jou klaar. En op woensdag ook ’s avonds tot 19.00 uur. En wil je liever een videogesprek voeren? Ook dat kan. Daar hoef je je huis niet eens voor uit.

Wees welkom voor een persoonlijke kennismaking met ons team. Maak direct een afspraak via de knop hieronder. Of bel daarvoor naar 0316 – 280 663.

Maak direct een afspraak
KvK: 84107685AFM: 12048533Documenten