Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Winterswijk Spoorstraat 2a
7101GT Winterswijk
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Winterswijk

Financieel advies in Winterswijk

Grote financiële beslissingen hoef je niet elke dag te maken. Gelukkig maar. Maar als je dan voor een grote financiële keuze staat, hoef je daar gelukkig ook niet in je eentje knopen over door te hakken. Schakel ons kantoor in voor financieel advies in Winterswijk. Nancy en Gerjam kunnen je deskundig advies geven over je hypotheek, verzekeringen, pensioen en andere financiële zaken. Besparen op je maandlasten? Financiële begeleiding bij een scheiding? Wij zijn er in al die situaties voor jou.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Financieel adviseur Winterswijk

Elke levensfase brengt spannende financiële keuzes met zich mee. Voor je eerste woning sluit je een startershypotheek af. Alles is dan nog compleet nieuw voor je. Nogal spannend dus! Ga je over van een appartement naar een eengezinswoning? Dan krijg je weer met andere dingen te maken. Wat doe je bijvoorbeeld met je huidige hypotheek? Neem je die mee of sluit je die over? En ga je na een tijdje richting je pensioen? Dan is het tijd om je pensioensituatie goed uit te diepen. Wat moet je regelen voor een financieel gezonde oude dag?

Zulke financiële beslissingen gaan vaak over veel geld. En dan is er ook nog eens van alles wat geregeld moet worden. Voorwaarden die je moet doorlezen. Vele aanbieders die je moet vergelijken. Daarom vinden wij het belangrijk om mensen in alle levensfases (van starter tot gepensioneerde) bij te staan bij financiële mijlpalen. We geven dan ook advies over hypotheken, verzekeringen, scheiden, kredieten en andere grote financiële producten. Zodat jij zeker weet dat je er nu en later financieel goed bij zit.

Persoonlijk én deskundig financieel advies in Winterswijk

Wij geloven bij Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk dat financieel advies iets heel persoonlijks is. Je deelt je financiële situatie niet zomaar met Jan en alleman. Het is belangrijk dat je je adviseur vertrouwt, er een goed gevoel bij hebt en je ook deskundig geholpen voelt. Om die reden is ons financiële advies in Winterswijk altijd deskundig én persoonlijk.

Daarom werken we ook met een klein team (bestaande uit hypotheekadviseur en financieel planner Nancy, hypotheekadviseur Gerjam, officemanager Karin en commercieel medewerker binnendienst Patrick). Alle vier bekend in de omgeving Winterswijk en ervaren in financieel advies. Dat merk je aan een deskundig en fijne een-op-een-benadering, waarbij je zeker geen nummertje bent.

Waarom klanten uit deze regio kiezen voor ons kantoor? Vanwege onze zeven pluspunten:

 • Al jarenlang deskundig in financieel advies
 • Advies over o.a. hypotheken, verzekeringen, kredieten en pensioen
 • Uitstekende service en persoonlijke betrokkenheid
 • Goed bekend in de omgeving Winterswijk
 • Specifiek ervaren met financieel advies voor 50+’ers
 • Altijd één duidelijk tarief (geen bijkomende kosten)
 • Zowel advies op kantoor als online mogelijk

Onafhankelijk financieel advies voor echt voordelige opties

Financieel adviseurs zijn er volop. Maar wist je dat veel financieel adviseurs zijn gebonden aan één geldverstrekker? En dat ze daardoor alleen hun eigen producten mogen aanbevelen? Je kunt je vast voorstellen dat de kans op een écht voordelige hypotheek, verzekering of krediet klein is als je adviseur tientallen producten niet eens overweegt. Daarom geloven wij ook in onafhankelijk financieel advies. Wij zijn niet aan één geldverstrekker gebonden, maar nemen tientallen verschillende geldverstrekkers meer in ons advies aan jou.

Onze enige missie? Uit dat grote aanbod hét product selecteren dat jou voordelige maandlasten biedt én waarvan de voorwaarden nu en in de toekomst bij je passen. Dat kan je zo een paar honderd euro per maand schelen ten opzichte van advies via de bank.

Wil je weten hoe ons onafhankelijke financiële advies aan jou eruit kan zien? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Dan vertellen we je graag meer.

Gratis kennismaking

Over welke vragen geven wij advies?

Of je nu 23 bent of 70. En of je nu als begintwintiger je eerste woning koopt of de dagen al aftelt tot je pensioen, wij zijn er voor jou. We hebben brede kennis van onder meer hypotheken, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, lijfrentes, kredieten en pensioen. Daardoor kunnen we je zowel een compleet adviestraject als antwoord op kleinere vragen geven. Altijd persoonlijk op jou toegespitst en met oog voor je wensen voor de toekomst.

We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over deze vragen:

 • Waar sluit je een passende hypotheek af?
 • Welke mogelijkheden heb je om een eerste huis of volgende huis te kopen?
 • Levert je hypotheek oversluiten jou een zinvolle kostenbesparing op?
Overwaarde whitepaper downloaden
 • Wat moet je allemaal regelen voor een goede financiële afwikkeling van je scheiding?
 • Wat zijn jouw opties voor een zzp-hypotheek?
 • Kun je de forse overwaarde op je woning verzilveren en deze gebruiken voor jouw doelen?
 • Welke schadeverzekeringen zijn voor jou nuttig bij aankoop van je woning? Waar sluit je die voordelig af?
 • Kunnen je bestaande verzekeringen voordeliger door ze over te sluiten?
 • Welke mogelijkheden heb je om een verbouwing te financieren?
 • Wat moet je richting je pensioen regelen voor een financieel gezonde oude dag?

Oversluitgids

Antwoord op al je hypotheekvragen

Veel klanten kloppen specifiek bij ons aan voor hypotheekadvies. Aan de ene kant zijn dat mensen die een nieuwe of eerste woning op het oog hebben en daarvoor een hypotheek willen aanvragen. Aan de andere kant zijn er ook mensen die hun bestaande hypotheek onder de loep willen nemen. Want wie zegt dat de hypotheek die je járen geleden hebt afgesloten nog steeds de voordeligste optie is? Wij kunnen precies voor je berekenen welke hypotheekopties jij hebt, of je via oversluiten of rentemiddeling kunt besparen, en hoeveel dat je dan oplevert en kost.

Ook bij allerlei andere hypotheekvragen voorzien we je met plezier van een passend antwoord. Denk bijvoorbeeld aan hypotheekadvies na een scheiding als je de woning op één van jullie beider namen wilt laten zetten. Of over en aflossingsvrije hypotheek waarvan de rentevaste periode bijna afloopt.

Stel ons jouw hypotheekvraag in een eerste vrijblijvend gesprek. Dan laten we je weten welke opties jij hebt én hoe wij je daarin kunnen bijstaan.

Gratis oriënterend gesprek aanvragen

Hoe zit het met je verzekeringen?

Het idee dat je partner overlijdt, dat jij arbeidsongeschikt raakt of dat een van jullie gedwongen thuis komt te zitten? Het zijn allemaal situaties waar je niet aan moet denken. Ook financieel gezien kan zo’n gebeurtenis je leven aardig op z’n kop zetten. Gelukkig kun je dit soort grote financiële risico’s afdekken met passende verzekeringen. Wij adviseren je dan ook graag over voor jou passende en voordelige verzekeringen.

Daarbij zijn we heel kritisch. Heb je een verzekering echt nodig? Waarom wel of niet? En welke dekking zou voor jou passend zijn? Ons doel is dat jij precies goed verzekerd bent: geen te krappe dekking dus, maar ook zeker niet een meer uitgebreide polis dan nodig is. Daarnaast gaan we voor een voordelige verzekering, zodat je niet te veel aan verzekeringspremie kwijt bent.

Bij onze complete adviestrajecten nemen we dit advies over verzekeringen automatisch mee om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Maar je kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor losstaand financieel advies over je verzekeringen als je bijvoorbeeld wilt weten of je bestaande verzekeringen goedkoper kunnen.

Financieel advies op maat na een scheiding

Je gaat scheiden. De kogel is door de kerk, en dat is best een emotionele besluit. Nu is het tijd om allerlei afspraken met uw ex-partner te maken. Een scheiding heeft namelijk, naast emotionele gevolgen, ook allerlei consequenties op financieel, fiscaal en juridisch vlak. Wij staan je dan ook in deze lastige situatie bij als onafhankelijk financieel adviseur in Winterswijk. Hoe zit het met de hypotheek als je in je eentje in jullie woning wilt blijven wonen? Hoe zit het met de alimentatie? En wat moet je zoal regelen voor je pensioen en verzekeringen?

Juist in deze periode waarin er van alles verandert in je leven, helpen wij je om het overzicht te behouden. Vooral wat financiën betreft. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je zeker dat je geen dingen over het hoofd ziet. Ook brengen we heel nauwkeurig voor je in kaart welke opties jij hebt om bijvoorbeeld je hypotheek op één naam te zetten.

Ons kantoor inschakelen als jouw financieel adviseur in Winterswijk?

Kun jij de deskundige hulp van een financieel adviseur in Winterswijk gebruiken? En wil je weten wat wij daarin voor jou kunnen betekenen?

Laat ons weten wat jouw vraagstuk is. Mail naar winterswijk@vanbruggen.nl, bel naar 0800 – 1600, of klik direct op de knop hieronder voor een gratis kennismaking. Dat eerste gesprek kost je niets en je zit nog nergens aan vast. Heel fijn en laagdrempelig dus!

Wist je dat we ons financieel advies zowel op locatie in Winterswijk als online (via de video) geven? Je kiest zelf waar jij je prettig bij voelt en wat voor jou goed uitkomt.

Vrijblijvende kennismaking aanvragen